Έφαγα και μπαν, δες το επόμενο πμ.
Παλιοί χρήστες που φεύγουν
Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν
Δεν έχω την φήμη ότι σκέπτομαι .enaon έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 16:37ναι βρε έτσι είναι, απλά κάνουμε και λίγη πλάκα. Πάντως ρε Άγι, θα έρθει μία μέρα που θα διαβάσεις εκεί κάτι ενδιαφέρον και θα θες να απαντήσεις με ένα σύνδεσμο/αναφορά προς κάτι που είχες διαβάσει εδώ, και τότε θα έχει ενδιαφέρον τι θα σκεφτείςΑγις έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 16:25Στο Λέφτερο παρακολουθώ κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις - αν θελήσουν να με μπανάρουν - επειδή έτσι γουστάρουν - δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Πάντως για το '' Διπλωματικά '' η οπως αλλιώς πείτε το δεν ένοιωσα ποτέ την ανάγκη να δηλώσω πίστη και αφοσίωση μέχρι τελευταίας ρανίδας του αιματός μου σε κανένα φόρουμ - ούτε φτύνω εκεί που εγλυφα - γράφτηκα - έκανα αίτηση μόνος μου - με δέχτηκαν - φιλοξένησαν η να διαγκωνίζομαι στριμωγμένος με άλλους και άλλες για προσκύνημα - διαγωνισμό σε χουλιγκανικο οπαδιλίκι .
Πάντως αν ήμουν στη θέση τους και με την ολίγον διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ που με πιάνει - θα σκεπτόμουν να ανεβάσω ένα νήμα με τίτλο '' Ειπαν για εμάς'' και να ανεβάζω μηνύματα απο χρήστες - χρήστριες που ευλαβικά και στα γόνατα προσκυνούσαν - έκαναν τάματα - προσφέρονταν για εθελοντική εργασία στο Λέφτερο τις ημέρες μετά την καταστροφή.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ο διάδοχος εντωμεταξύ όταν ειχα μπεί στο πφορουμ με είχε ταράξει στο μπούλινγ 
τί έγινε και έφυγε;

τί έγινε και έφυγε;
Ο Άγις να το δει αυτό. Και όσοι περιφέρονται και και εκεί. Αν γράφουν πιο συχνά εδώ, είναι εχθροί του συστήματος για τον ταβαρίς Αλεχάντρο.
Αντεπιτεθήκαμε βγάζοντας στη φόρα τα double profiles του και ένα τρίτο potential (δεν ήμασταν 100% σίγουροι).

Όχι φυσικά, νομίζω όλοι γνωρίζουν για αυτό το φόρουμ!Σουβλίτσα έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 14:12είναι όλοι αυτοί εγκλωβισμένοι στο ελεύθερο?????Και μετά λέμε για το elefthero που ακόμα έχει κλειστά τα pms και σκανάρει τα posts για να σβήνει ειδοποιήσεις και να κρατάει "αιχμαλώτους" εκεί πολλούς πχ scouser, karhergr, Σέλευκο, ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ, Uppercut, Κουρκούα, Κόκορα, Νταγκλή, atreu73, kingstonian, nrg κλπ.(δεν ξέρω έχω να μπω μήνα και)
Για κάποιο λόγο οι άνθρωποι δεν θέλουν να γράψουν εδώ.... πχ δεν είναι δυνατόν να γράφει το έτερον σου ήμισυ εδώ και εσύ να θεωρείσαι εγκλωβισμένος στο άλλο.

the end
Αυτό.Πάνας έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 16:49Όχι φυσικά, νομίζω όλοι γνωρίζουν για αυτό το φόρουμ!Σουβλίτσα έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 14:12είναι όλοι αυτοί εγκλωβισμένοι στο ελεύθερο?????Και μετά λέμε για το elefthero που ακόμα έχει κλειστά τα pms και σκανάρει τα posts για να σβήνει ειδοποιήσεις και να κρατάει "αιχμαλώτους" εκεί πολλούς πχ scouser, karhergr, Σέλευκο, ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗ, Uppercut, Κουρκούα, Κόκορα, Νταγκλή, atreu73, kingstonian, nrg κλπ.(δεν ξέρω έχω να μπω μήνα και)
Για κάποιο λόγο οι άνθρωποι δεν θέλουν να γράψουν εδώ.... πχ δεν είναι δυνατόν να γράφει το έτερον σου ήμισυ εδώ και εσύ να θεωρείσαι εγκλωβισμένος στο άλλο.
Τώρα γιατί πιπιλιέται η ιδια καραμέλα συνεχώς - ανήκει στα ανεξήγητα - εναλλακτικές επιστήμες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έχω ήδη έτοιμο τέτοιο νήμα εδώ πέρα αλλά όχι Κατίνα φάση όπως το λες εσύ. Κάτσε να το βρω να στείλω την κίνηση εκεί γιατί εδώ βγαίνουμε εκτός θέματος.Αγις έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 16:46Δεν έχω την φήμη ότι σκέπτομαι .enaon έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 16:37ναι βρε έτσι είναι, απλά κάνουμε και λίγη πλάκα. Πάντως ρε Άγι, θα έρθει μία μέρα που θα διαβάσεις εκεί κάτι ενδιαφέρον και θα θες να απαντήσεις με ένα σύνδεσμο/αναφορά προς κάτι που είχες διαβάσει εδώ, και τότε θα έχει ενδιαφέρον τι θα σκεφτείςΑγις έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 16:25Στο Λέφτερο παρακολουθώ κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις - αν θελήσουν να με μπανάρουν - επειδή έτσι γουστάρουν - δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Πάντως για το '' Διπλωματικά '' η οπως αλλιώς πείτε το δεν ένοιωσα ποτέ την ανάγκη να δηλώσω πίστη και αφοσίωση μέχρι τελευταίας ρανίδας του αιματός μου σε κανένα φόρουμ - ούτε φτύνω εκεί που εγλυφα - γράφτηκα - έκανα αίτηση μόνος μου - με δέχτηκαν - φιλοξένησαν η να διαγκωνίζομαι στριμωγμένος με άλλους και άλλες για προσκύνημα - διαγωνισμό σε χουλιγκανικο οπαδιλίκι .
Πάντως αν ήμουν στη θέση τους και με την ολίγον διεστραμμένη αίσθηση του χιούμορ που με πιάνει - θα σκεπτόμουν να ανεβάσω ένα νήμα με τίτλο '' Ειπαν για εμάς'' και να ανεβάζω μηνύματα απο χρήστες - χρήστριες που ευλαβικά και στα γόνατα προσκυνούσαν - έκαναν τάματα - προσφέρονταν για εθελοντική εργασία στο Λέφτερο τις ημέρες μετά την καταστροφή.
Το βρήκα, ρηχά είναι
sys3x @ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 30 Ιουν 2018, 16:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
να ανοίξουμε ένα νήμα να πούμε για τον μεγάλο εμφύλιο που οδήγησε στο σήμερα;
δεν τα ξέρω και παλιά δεν τα λέγατε.
δεν τα ξέρω και παλιά δεν τα λέγατε.

Σοβαρά τώρα, στην πόση ώρα από την στιγμή που έδειξες ότι οι αιχμάλωτοι πρέπει να ενημερωθούν, έφαγες το ban;

Να ξέρω αν είμαστε σε συνεχή παρακολούθηση από τους στρατιώτες του Ασύλου;

- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Αγις έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 16:51Αυτό.
Τώρα γιατί πιπιλιέται η ιδια καραμέλα συνεχώς - ανήκει στα ανεξήγητα - εναλλακτικές επιστήμες.

δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
και μετά απορείτε γιατί σας ρίχνουν μπαν...Nandros έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 15:58Κλασικοί σκατοσταλίνες!Uppercut έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 15:22Update: Προφανώς παρακολουθούν αυτή τη συζήτηση κι έφαγα μπαν.Έχετε αποκλειστεί οριστικά από αυτό το σύστημα συζητήσεων.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή του συστήματος συζητήσεων για περισσότερες πληροφορίες.
Μια απαγόρευση έχει εκδοθεί στο όνομα μέλους σας.
Στείλε e-mail στον ΣερβοΚροάτη (δεν έχει αποφασίσει ακόμα τί από τα δύο είναι) και ζήτησε διαγραφή του λογ/σμου σου. Μάλλον θα το κάνει.
Πάντως τα ποστς σου θα εξακολουθούν να υπάρχουν, εκτός αν κάποιος ασχοληθεί να τα διαγράψει. Όσα υπάρχουν σε παράθεση θα πρέπει να αλλαχτεί το όνομα χρήστη με ανώνυμος ή κάτι άλλο.
.

δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
Ποιος απόρησε μαν μου;ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 17:30και μετά απορείτε γιατί σας ρίχνουν μπαν...Nandros έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 15:58Κλασικοί σκατοσταλίνες!
Στείλε e-mail στον ΣερβοΚροάτη (δεν έχει αποφασίσει ακόμα τί από τα δύο είναι) και ζήτησε διαγραφή του λογ/σμου σου. Μάλλον θα το κάνει.
Πάντως τα ποστς σου θα εξακολουθούν να υπάρχουν, εκτός αν κάποιος ασχοληθεί να τα διαγράψει. Όσα υπάρχουν σε παράθεση θα πρέπει να αλλαχτεί το όνομα χρήστη με ανώνυμος ή κάτι άλλο.
.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Θυμάσαι αν έδωσες αφορμή;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση (Ξανα)φευγουν οι ΗΠΑ απο την UNESCO
από Στρακαστρουκας » 05 Φεβ 2025, 00:09 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 52 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
05 Φεβ 2025, 00:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν βουλιάζει το συριζοκαράβι, τα ποντίκια φεύγουν...
από Libre arbitre » 22 Αύγ 2023, 14:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
22 Αύγ 2023, 15:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί φεύγουν οι γιατροί από την Ελλάδα: Η ιστορία της Ναυσικάς και του Βασίλη
από Portia » 17 Ιούλ 2024, 19:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 8 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
17 Ιούλ 2024, 19:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ηλικία 30,7 ετών φεύγουν οι Έλληνες από το σπίτι - Η τρίτη υψηλότερη στην ΕΕ
από Ίακχος » 05 Σεπ 2023, 11:24 » σε Κοινωνικά θέματα - 49 Απαντήσεις
- 2671 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
09 Σεπ 2023, 13:22
-