Πάντως στο παραπάνω βίντεο θα μπορούσα εύκολα να είμαι εγώ με την παρέα μου μετά το 1-1 το 1999 με την Γιουβέντους με γκολ του Κοντε λόγω αέρα και μάλιστα στο 85.
Οι κάτοικοι στην Πλατεία Βικτωρίας αντιδρούν
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Οι κάτοικοι στην Πλατεία Βικτωρίας αντιδρούν
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
τιμή και δόξα στο Τρομπακτικό που τον είχε ανακαλύψει.Παλαιοελλαδίτης έγραψε: ↑17 Ιούλ 2020, 11:03Δεν ήξερα που να το ποστάρω, αν και νομίζω πως το παρακάτω σχετίζεται με τη συγκέντρωση.https://www.news247.gr/koinonia/ston-an ... 81596.htmlΟ κωμικός Αλέξανδρος Τιτκώβ και ο μουσικός Θανάσης Λάλος ήταν οι δύο εκ των τριών συλληφθέντων της Τετάρτης μετά την συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας υπέρ των προσφύγων.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η ένταση προκλήθηκε όταν δυνάμεις της αστυνομίας επιτέθηκαν αναίτια σε κόσμο που αποχωρούσε από την συγκέντρωση, κάνοντας χρήση χημικών και βομβίδων κρότου-λάμψης.
Τον NightpowerGR ρε; Τον δημιουργό του έπους Diss 2 Stikoudi;;;
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
μπα, μάλλον εγώ θα ήμουνα, στην απόκρουση του Πουγιόλ στον Μιχαλάκη πάνω στη γραμμή στο Καμπ Νου.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Ιούλ 2020, 16:33Πάντως στο παραπάνω βίντεο θα μπορούσα εύκολα να είμαι εγώ με την παρέα μου μετά το 1-1 το 1999 με την Γιουβέντους με γκολ του Κοντε λόγω αέρα και μάλιστα στο 85.
Otto Weininger έγραψε: ↑17 Ιούλ 2020, 16:33Πάντως στο παραπάνω βίντεο θα μπορούσα εύκολα να είμαι εγώ με την παρέα μου μετά το 1-1 το 1999 με την Γιουβέντους με γκολ του Κοντε λόγω αέρα και μάλιστα στο 85.

με πνιξες!!!!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Παλαιοελλαδίτης
georgebi έγραψε: ↑16 Ιούλ 2020, 12:48Πάντως εδώ βλέπω κάτι καταγγελίες από το Ypopto Mousi που αν αληθεύουν μέχρι και ανατροπή της κυβέρνησης φέρνουν..
UPD. τις υιοθέτησε με ερωτηματικόβλέπω και το LEFT https://left.gr/news/fortonoyn-molotof- ... tis-drasis «Φορτώνουν» μολότοφ σε διαδηλωτές οι αστυνομικοί της «Δράσης»;
Ξανά μανα UPD. εδώ λένε πως τη μοτοσικλέτα ενός εκ των παιδιών,αστυνομικός "φυτευει" δυο κοντάρια... να εδω το Retweet που έκανε η αγαπημένη μου Τανια Τσανακλιδου
[img]https://i.postimg.cc/QtWQZXpZ/foto ... .jpg[/img]
Είδα ένα βίντεο από το ίδιο περιστατικό με την πρώτη ανάρτηση αλλά από διαφορετική λήψη. Πότε πρόλαβαν οι ''διαδηλωτές''-μπαχαλάκηδες να εξαφανιστούν μέσα σε 10 δευτερόλεπτα;
- Παλαιοελλαδίτης
Και ένα βίντεο εκ των έσω. Από ό,τι καταλαβαίνω, επρόκειτο για ένα ετερόκλητο σύνολο που πέρα από κατοίκους περιλάμβανε διάφορους εκπροσώπους όλων των τάσεων της δεξιάς, ξεκινώντας από ΝΔ και φτάνοντας μέχρι τον Κασιδιάρη.
Eχει ταλεντακια παντως μεσα στους αναρχοαριστερους
με το που σκαει η πρωτη κροτου λαμψεις εχουνε κανει παγκοσμιο ρεκορ στα 100 μετρα
ποιος μπολτ και μ@λακιες
με το που σκαει η πρωτη κροτου λαμψεις εχουνε κανει παγκοσμιο ρεκορ στα 100 μετρα
ποιος μπολτ και μ@λακιες
16|07|2020
“ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ”
ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ “Λ@ΘΡΟΛΑΓΝΩΝ” ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Σοκαριστικό!
Δείτε εικόνες από την πλατεία Βικτωρίας, όπου αριστεροί και αλλοδαποί οργάνωσαν αντί-συγκέντρωση απέναντι στην διαμαρτυρία πολιτών για την παράνομη μετανάστευση:
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf ... %9f%ce%a5/

“ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ”
ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ “Λ@ΘΡΟΛΑΓΝΩΝ” ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Σοκαριστικό!
Δείτε εικόνες από την πλατεία Βικτωρίας, όπου αριστεροί και αλλοδαποί οργάνωσαν αντί-συγκέντρωση απέναντι στην διαμαρτυρία πολιτών για την παράνομη μετανάστευση:
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf ... %9f%ce%a5/

17|07|2020
ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΑΙΣΧΗ ΑΠΟ ΤΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΒΟΘΡΟ – ΚΟΝΦΕΡΑΣΙΕ Η ΤΣ@ΤΣ@ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Είναι αυτοί Έλληνες;
“Έλληνα λεβέντη στον τάφο σου θα στήσουμε το πιο μεγάλο γλέντι” ήταν το σύνθημα που φώναζαν τα κ@λοπαιδα στην πλατεία Βικτωρίας στην δήθεν αντιρατσιστική διαδήλωση που έγινε τις προάλλες.
Αλήθεια δεν είναι ρατσιστικό αυτό το σύνθημα;;;
Kατά τα άλλα ακραίοι και ρατσιστές ήταν οι κάτοικοι που διαμαρτυρήθηκαν γιατί θέλουν να τηρηθεί ο νόμος και να επιστραφεί η περιοχή τους σε κανονικούς ρυθμούς…
Δείτε το βίντεο:
Tα εμετικά συνθήματα υποστήριξε με την παρουσία του και ο γνωστός… πρόεδρος των Πακιστανών!
Φυσικά από το ρατσιστικό πάρτι κατά των Ελλήνων κατοίκων δεν θα μπορούσε να λείψει και ο γνωστός Πέτρος Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τους…φίλους του, αγνώστου εθνικότητας και προέλευσης!

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf ... 91-%ce%95/
ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΑΙΣΧΗ ΑΠΟ ΤΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΒΟΘΡΟ – ΚΟΝΦΕΡΑΣΙΕ Η ΤΣ@ΤΣ@ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Είναι αυτοί Έλληνες;
“Έλληνα λεβέντη στον τάφο σου θα στήσουμε το πιο μεγάλο γλέντι” ήταν το σύνθημα που φώναζαν τα κ@λοπαιδα στην πλατεία Βικτωρίας στην δήθεν αντιρατσιστική διαδήλωση που έγινε τις προάλλες.
Αλήθεια δεν είναι ρατσιστικό αυτό το σύνθημα;;;
Kατά τα άλλα ακραίοι και ρατσιστές ήταν οι κάτοικοι που διαμαρτυρήθηκαν γιατί θέλουν να τηρηθεί ο νόμος και να επιστραφεί η περιοχή τους σε κανονικούς ρυθμούς…
Δείτε το βίντεο:
Tα εμετικά συνθήματα υποστήριξε με την παρουσία του και ο γνωστός… πρόεδρος των Πακιστανών!
Φυσικά από το ρατσιστικό πάρτι κατά των Ελλήνων κατοίκων δεν θα μπορούσε να λείψει και ο γνωστός Πέτρος Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τους…φίλους του, αγνώστου εθνικότητας και προέλευσης!

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf ... 91-%ce%95/
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Αυτό το μάβρο κασιντιάρη τέλει ντουλέψει ελλάντα.The Rebel έγραψε:
- Hector Buas
Σύντομα κάπου κοντά σας...
Στον Άγιο Παντελεήμονα, στην Πλατεία Βικτωρίας, στον Άγιο Ελευθέριο, σε όλη την Παπαδημούπολη τελος πάντων...
Στον Άγιο Παντελεήμονα, στην Πλατεία Βικτωρίας, στον Άγιο Ελευθέριο, σε όλη την Παπαδημούπολη τελος πάντων...
-
Το μηχανάκι που δήθεν σταμάτησαν να ελεξουν και του φορτώνουν τα παλούκια και τη μολότοφ μοιάζει εκπληκτικά με τα μηχανάκια των αστυνομικών. Και ο τύπος που δήθεν του ανήκει το μηχανάκι μοιάζει εκπληκτικά με τον τύπο που έκαναν μαύρο στο ξύλο όταν τον απομόνωσαν από τους μπαχαλάκηδες.georgebi έγραψε: ↑16 Ιούλ 2020, 12:48Πάντως εδώ βλέπω κάτι καταγγελίες από το Ypopto Mousi που αν αληθεύουν μέχρι και ανατροπή της κυβέρνησης φέρνουν..
UPD. τις υιοθέτησε με ερωτηματικόβλέπω και το LEFT https://left.gr/news/fortonoyn-molotof- ... tis-drasis «Φορτώνουν» μολότοφ σε διαδηλωτές οι αστυνομικοί της «Δράσης»;
Ξανά μανα UPD. εδώ λένε πως τη μοτοσικλέτα ενός εκ των παιδιών,αστυνομικός "φυτευει" δυο κοντάρια... να εδω το Retweet που έκανε η αγαπημένη μου Τανια Τσανακλιδου
[img]https://i.postimg.cc/QtWQZXpZ/foto ... .jpg[/img]

Τελικά αρκεί μια πλαστή λεζάντα για να παραπληροφορήσει και για να μας αποδείξει ότι τα πράγματα δεν είναι τελικά όπως φαίνονται...
- Hector Buas
Ανησυχούν στον ΣΥΡΙΖΑ μήπως παραβιαστούν τα δικαιώματα των προστατεύομενων τους...
Μην γίνει καμμία στραβή δηλαδή και αδειάσει η Παπαδημούπολη και χάσουμε τα ενοίκια. Και άντε μετά να τρέχεις να φέρεις άλλους...
Μην γίνει καμμία στραβή δηλαδή και αδειάσει η Παπαδημούπολη και χάσουμε τα ενοίκια. Και άντε μετά να τρέχεις να φέρεις άλλους...
- Hector Buas
Όταν ο σύντροφος Πέτρος διαδηλώνει για "σπίτια για όλους" τι εννοεί?
Πολλοί θα έλεγαν πως μάλλον τα δικά σας σπίτια εννοεί...
Σύντομα και στην γειτονιά σας...
Πολλοί θα έλεγαν πως μάλλον τα δικά σας σπίτια εννοεί...
Σύντομα και στην γειτονιά σας...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φράγμα Μεσοχωρας: Οι κάτοικοι αντιδρούν στην απόφαση του ΣτΕ υπέρ της ΔΕΗ
από Ίακχος » 24 Φεβ 2024, 15:47 » σε Οικολογία & Φύση - 3 Απαντήσεις
- 255 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
24 Φεβ 2024, 18:09
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 909 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20
-
- 6 Απαντήσεις
- 608 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
30 Ιούλ 2023, 10:12
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-