Οι κάτοικοι στην Πλατεία Βικτωρίας αντιδρούν

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Οι κάτοικοι στην Πλατεία Βικτωρίας αντιδρούν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 17 Ιούλ 2020, 16:33

Nostalgia έγραψε:
17 Ιούλ 2020, 16:26
Πάντως στο παραπάνω βίντεο θα μπορούσα εύκολα να είμαι εγώ με την παρέα μου μετά το 1-1 το 1999 με την Γιουβέντους με γκολ του Κοντε λόγω αέρα και μάλιστα στο 85.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger » 17 Ιούλ 2020, 16:35

Παλαιοελλαδίτης έγραψε:
17 Ιούλ 2020, 11:03
Δεν ήξερα που να το ποστάρω, αν και νομίζω πως το παρακάτω σχετίζεται με τη συγκέντρωση.
Ο κωμικός Αλέξανδρος Τιτκώβ και ο μουσικός Θανάσης Λάλος ήταν οι δύο εκ των τριών συλληφθέντων της Τετάρτης μετά την συγκέντρωση στην πλατεία Βικτωρίας υπέρ των προσφύγων.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η ένταση προκλήθηκε όταν δυνάμεις της αστυνομίας επιτέθηκαν αναίτια σε κόσμο που αποχωρούσε από την συγκέντρωση, κάνοντας χρήση χημικών και βομβίδων κρότου-λάμψης.
https://www.news247.gr/koinonia/ston-an ... 81596.html

Τον NightpowerGR ρε; Τον δημιουργό του έπους Diss 2 Stikoudi;;;
τιμή και δόξα στο Τρομπακτικό που τον είχε ανακαλύψει.

Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger » 17 Ιούλ 2020, 16:38

Otto Weininger έγραψε:
17 Ιούλ 2020, 16:33
Nostalgia έγραψε:
Πάντως στο παραπάνω βίντεο θα μπορούσα εύκολα να είμαι εγώ με την παρέα μου μετά το 1-1 το 1999 με την Γιουβέντους με γκολ του Κοντε λόγω αέρα και μάλιστα στο 85.
μπα, μάλλον εγώ θα ήμουνα, στην απόκρουση του Πουγιόλ στον Μιχαλάκη πάνω στη γραμμή στο Καμπ Νου.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 17 Ιούλ 2020, 16:51

Otto Weininger έγραψε:
17 Ιούλ 2020, 16:33
Nostalgia έγραψε:

:smt005::smt005:

με πνιξες!!!!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 17 Ιούλ 2020, 17:26

georgebi έγραψε:
16 Ιούλ 2020, 12:48
Πάντως εδώ βλέπω κάτι καταγγελίες από το Ypopto Mousi που αν αληθεύουν μέχρι και ανατροπή της κυβέρνησης φέρνουν.. :g030:

UPD. τις υιοθέτησε με ερωτηματικό :p2: βλέπω και το LEFT https://left.gr/news/fortonoyn-molotof- ... tis-drasis «Φορτώνουν» μολότοφ σε διαδηλωτές οι αστυνομικοί της «Δράσης»;

Ξανά μανα UPD. εδώ λένε πως τη μοτοσικλέτα ενός εκ των παιδιών,αστυνομικός "φυτευει" δυο κοντάρια... να εδω το Retweet που έκανε η αγαπημένη μου Τανια Τσανακλιδου
Εικόνα

[img]https://i.postimg.cc/QtWQZXpZ/foto ... .jpg[/img]

Είδα ένα βίντεο από το ίδιο περιστατικό με την πρώτη ανάρτηση αλλά από διαφορετική λήψη. Πότε πρόλαβαν οι ''διαδηλωτές''-μπαχαλάκηδες να εξαφανιστούν μέσα σε 10 δευτερόλεπτα;

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 17 Ιούλ 2020, 17:44

Και ένα βίντεο εκ των έσω. Από ό,τι καταλαβαίνω, επρόκειτο για ένα ετερόκλητο σύνολο που πέρα από κατοίκους περιλάμβανε διάφορους εκπροσώπους όλων των τάσεων της δεξιάς, ξεκινώντας από ΝΔ και φτάνοντας μέχρι τον Κασιδιάρη.

Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 » 17 Ιούλ 2020, 17:49

Eχει ταλεντακια παντως μεσα στους αναρχοαριστερους

με το που σκαει η πρωτη κροτου λαμψεις εχουνε κανει παγκοσμιο ρεκορ στα 100 μετρα
ποιος μπολτ και μ@λακιες

Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 17 Ιούλ 2020, 19:43

16|07|2020
“ΕΛΛΗΝΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ”
ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ “Λ@ΘΡΟΛΑΓΝΩΝ” ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Εικόνα

Σοκαριστικό!

Δείτε εικόνες από την πλατεία Βικτωρίας, όπου αριστεροί και αλλοδαποί οργάνωσαν αντί-συγκέντρωση απέναντι στην διαμαρτυρία πολιτών για την παράνομη μετανάστευση:

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf ... %9f%ce%a5/

Εικόνα

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 17 Ιούλ 2020, 19:50

17|07|2020
ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΑΙΣΧΗ ΑΠΟ ΤΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΒΟΘΡΟΚΟΝΦΕΡΑΣΙΕ Η ΤΣ@ΤΣ@ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Εικόνα

Είναι αυτοί Έλληνες;

“Έλληνα λεβέντη στον τάφο σου θα στήσουμε το πιο μεγάλο γλέντι” ήταν το σύνθημα που φώναζαν τα κ@λοπαιδα στην πλατεία Βικτωρίας στην δήθεν αντιρατσιστική διαδήλωση που έγινε τις προάλλες.

Αλήθεια δεν είναι ρατσιστικό αυτό το σύνθημα;;;

Kατά τα άλλα ακραίοι και ρατσιστές ήταν οι κάτοικοι που διαμαρτυρήθηκαν γιατί θέλουν να τηρηθεί ο νόμος και να επιστραφεί η περιοχή τους σε κανονικούς ρυθμούς…

Δείτε το βίντεο:

Tα εμετικά συνθήματα υποστήριξε με την παρουσία του και ο γνωστός… πρόεδρος των Πακιστανών!

Φυσικά από το ρατσιστικό πάρτι κατά των Ελλήνων κατοίκων δεν θα μπορούσε να λείψει και ο γνωστός Πέτρος Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τους…φίλους του, αγνώστου εθνικότητας και προέλευσης!

Εικόνα

Εικόνα
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf ... 91-%ce%95/

Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 17 Ιούλ 2020, 19:56

The Rebel έγραψε:
Εικόνα
Αυτό το μάβρο κασιντιάρη τέλει ντουλέψει ελλάντα.

Άβαταρ μέλους
The Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 17 Ιούλ 2020, 20:26

Jimmy81 έγραψε:
17 Ιούλ 2020, 19:56
The Rebel έγραψε:
Εικόνα
Αυτό το μάβρο κασιντιάρη τέλει ντουλέψει ελλάντα.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas » 17 Ιούλ 2020, 23:18

Σύντομα κάπου κοντά σας...

Image from the future.jpg
Image from the future.jpg (19.29 KiB) Προβλήθηκε 851 φορές

Στον Άγιο Παντελεήμονα, στην Πλατεία Βικτωρίας, στον Άγιο Ελευθέριο, σε όλη την Παπαδημούπολη τελος πάντων...

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 18 Ιούλ 2020, 00:11

georgebi έγραψε:
16 Ιούλ 2020, 12:48
Πάντως εδώ βλέπω κάτι καταγγελίες από το Ypopto Mousi που αν αληθεύουν μέχρι και ανατροπή της κυβέρνησης φέρνουν.. :g030:

UPD. τις υιοθέτησε με ερωτηματικό :p2: βλέπω και το LEFT https://left.gr/news/fortonoyn-molotof- ... tis-drasis «Φορτώνουν» μολότοφ σε διαδηλωτές οι αστυνομικοί της «Δράσης»;

Ξανά μανα UPD. εδώ λένε πως τη μοτοσικλέτα ενός εκ των παιδιών,αστυνομικός "φυτευει" δυο κοντάρια... να εδω το Retweet που έκανε η αγαπημένη μου Τανια Τσανακλιδου
Εικόνα

[img]https://i.postimg.cc/QtWQZXpZ/foto ... .jpg[/img]
Το μηχανάκι που δήθεν σταμάτησαν να ελεξουν και του φορτώνουν τα παλούκια και τη μολότοφ μοιάζει εκπληκτικά με τα μηχανάκια των αστυνομικών. Και ο τύπος που δήθεν του ανήκει το μηχανάκι μοιάζει εκπληκτικά με τον τύπο που έκαναν μαύρο στο ξύλο όταν τον απομόνωσαν από τους μπαχαλάκηδες. :giggle:

Τελικά αρκεί μια πλαστή λεζάντα για να παραπληροφορήσει και για να μας αποδείξει ότι τα πράγματα δεν είναι τελικά όπως φαίνονται...

Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas » 18 Ιούλ 2020, 01:26

Ανησυχούν στον ΣΥΡΙΖΑ μήπως παραβιαστούν τα δικαιώματα των προστατεύομενων τους...

Μην γίνει καμμία στραβή δηλαδή και αδειάσει η Παπαδημούπολη και χάσουμε τα ενοίκια. Και άντε μετά να τρέχεις να φέρεις άλλους...

Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas » 18 Ιούλ 2020, 01:36

Όταν ο σύντροφος Πέτρος διαδηλώνει για "σπίτια για όλους" τι εννοεί?

20-keerfa-sygkentrosi.jpg
Πολλοί θα έλεγαν πως μάλλον τα δικά σας σπίτια εννοεί...

Σύντομα και στην γειτονιά σας...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών