Το είχε προβλέψει ο γερων παϊσιος: Θα βάζετε φωτογραφίες και θα είναι σα να μη βαζετεκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 11:53
ναι ρε γαμώτο.
αλλά προσωπικά θα βάλω μια αλλά θα είναι σαν να μην βάλω.
Παλιοί χρήστες που φεύγουν
- Υδράργυρος
Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
εγώ αυτό δε μπορώ.
νηματα για αυτους που φεύγουν.για αυτους που βαρεθηκαν.
και ξεκινα μια γκρινια,κουτσομπολιο και μια θεματολογια με βάση αυτά. με ξενερωνουν και σίγουρα με κάνουν να θελω να απέχω!
με λίγα λόγια καλύτερα να σταματήσει εδώ αυτου του είδους η θεματολογία των νημάτων!
(δε το λέω για σενα)
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
όχι ρε..αλλα δε θα είναι πρόσωπο.θα είναι πόδια.Υδράργυρος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 11:53Το είχε προβλέψει ο γερων παϊσιος: Θα βάζετε φωτογραφίες και θα είναι σα να μη βαζετεκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 11:53
ναι ρε γαμώτο.
αλλά προσωπικά θα βάλω μια αλλά θα είναι σαν να μην βάλω.
- Υδράργυρος

Φρόντισε να μην έχει κάποια ελιά ή κάποιο σημάδι και τραβήξει ντηλίτ ο σπύρος
Απο αυτη την πλευρα δικιο εχεις... αργα ή γρηγορα ομως, τα περισσοτερα νηματα σε γκρινια και κουτσομπολιο καταληγουν...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 11:55
εγώ αυτό δε μπορώ.
και ξεκινα μια γκρινια,κουτσομπολιο και μια θεματολογια με βάση αυτά. με ξενερωνουν και σίγουρα με κάνουν να θελω να απέχω!
με λίγα λόγια καλύτερα να σταματήσει εδώ αυτου του είδους η θεματολογία των νημάτων!
(δε το λέω για σενα)
Απλως εγω θελω να ξερουν οτι τους θελουμε και τους περιμενουμε, ενισχυοντας ισως ετσι την ενδεχομενη επιθυμια τους να επιστρεψουν...
Ναι είναι γαμάτοι οι π*στηδες, πάντως όποιος δεν γράφει κάτι λάθος εκεί δεν είναι και πολύ νορμάλ, να τα λέμε κι αυτά.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κορίτσια, μήπως θα πρέπει να βγαίνετε έξω λίγο πιο συχνά;Custom_F έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 12:11Απο αυτη την πλευρα δικιο εχεις... αργα ή γρηγορα ομως, τα περισσοτερα νηματα σε γκρινια και κουτσομπολιο καταληγουν...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 11:55
εγώ αυτό δε μπορώ.
(δε το λέω για σενα)
Απλως εγω θελω να ξερουν οτι τους θελουμε και τους περιμενουμε, ενισχυοντας ισως ετσι την ενδεχομενη επιθυμια τους να επιστρεψουν...
.
.
Εκανα αιτηση... περιμενω απαντηση.
Εγώ δεν έχω καταλάβει τελικά γιατί έφυγαν 7-8 χρήστες. Κάποιοι ήταν μοντς και δεν άντεχαν τα μαλακιώδη αιτήματα(οκ φύγε από μοντ), άλλους του είχε στοχοποιήσει ο ΓΓ, άλλοι δεν άντεχαν τον μισογυνισμό, πραγματικά ότι να ναι.
Μου ακούγεται πολύ αστείο να φεύγεις απο ένα χώρο(διαδικτυακό) επειδή στη λέει κάποιος.
Δε ξέρω μου φαίνεται περίεργο. Εκτός και αν καθεσαι για ένα συγκεκριμένο χρήστη/ες και μόλις φύγει/ουν, τότε τους ακολουθείς.
Όπως αυτό με το διαδικτυακό μπουλινγκ μου ακούγεται επίσης για γέλια.
Δε ξέρω μου φαίνεται περίεργο. Εκτός και αν καθεσαι για ένα συγκεκριμένο χρήστη/ες και μόλις φύγει/ουν, τότε τους ακολουθείς.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ερμής έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 13:19Μου ακούγεται πολύ αστείο να φεύγεις απο ένα χώρο(διαδικτυακό) επειδή στη λέει κάποιος.

Στοπ ολ μότορ φάνκτιονς, ανάλυσις.
.
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μήπως τα μπαναρισμένα/διαγραμμένα πρώην μέλη πρέπει να πάρουμε μέτρα ασφαλείας;Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 08:34Uppercut έγραψε: ↑30 Ιουν 2018, 15:22Update: Προφανώς παρακολουθούν αυτή τη συζήτηση κι έφαγα μπαν.Έχετε αποκλειστεί οριστικά από αυτό το σύστημα συζητήσεων.
Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή του συστήματος συζητήσεων για περισσότερες πληροφορίες.
Μια απαγόρευση έχει εκδοθεί στο όνομα μέλους σας.
θεουληδες.΄θα με κανουν να στεναχωρηθω που ειμαι μπαναρισμενος και δε μπορω να μπαινω να γελαω. ταλ, λειπεις. αυτο ειναι ο κομμουνισμος, ακριβως αυτο. μυστικες υπηρεσιες ανακαλυψαν αντιφρονουντες σε ξενη χωρα, και εστειλαν στο γκουλαγκ χωρις λογο κι αφορμη.
κλασσικη σταλινικη τακτικη. ω ρε ποστηδοι γελαω μονος μου και με κοιτανε οι περαστικοι.
Θυμίζω κάποιους θανάτους παλιά, από ομπρέλες που είχαν καρφίτσα με δηλητήριο.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 02 Ιούλ 2018, 14:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Τι λετε βρε;
Να θες να βρισκεσαι σε ενα περιβαλλον που εισαι χρονια και σαρεσει και να εχεις τον καθε κολλημενο, κομπλεξικο, τυχαρπαστο καθε λιγο και λιγακι να σου τη λεει, να σε κοροιδευει, να σε ειρωνευεται; Μια, δυο, τρεις, ποσο ναντεξεις; Λιγο ευαισθητος αν εισαι, θα φυγεις. Θα κανεις υπομονη, θα αδιαφορησεις, θα επιτεθεις, δε θα δεις υποστηριξη, θα ξενερωσεις και θα φυγεις.
Αντι λοιπον, να σταματαμε αυτους αναγωγους που διωχνουν κοσμο με τη συμπεριφορα τους, θα λεμε γιατι ο αλλος δεν ηταν αρκετα αναισθητος για να κατσει; Μπαινει σε ενα περιβαλολον για να περασει ομορφα και για οσο περναει ομορφα θα μπαινει.
Ναι, μπουλινγκ ειναι. Οσοι δεν το καταλαβαινετε, ειστε δυνατοι. Το μπουλινγκ δε γινεται σε δυνατους.
Να θες να βρισκεσαι σε ενα περιβαλλον που εισαι χρονια και σαρεσει και να εχεις τον καθε κολλημενο, κομπλεξικο, τυχαρπαστο καθε λιγο και λιγακι να σου τη λεει, να σε κοροιδευει, να σε ειρωνευεται; Μια, δυο, τρεις, ποσο ναντεξεις; Λιγο ευαισθητος αν εισαι, θα φυγεις. Θα κανεις υπομονη, θα αδιαφορησεις, θα επιτεθεις, δε θα δεις υποστηριξη, θα ξενερωσεις και θα φυγεις.
Αντι λοιπον, να σταματαμε αυτους αναγωγους που διωχνουν κοσμο με τη συμπεριφορα τους, θα λεμε γιατι ο αλλος δεν ηταν αρκετα αναισθητος για να κατσει; Μπαινει σε ενα περιβαλολον για να περασει ομορφα και για οσο περναει ομορφα θα μπαινει.
Ναι, μπουλινγκ ειναι. Οσοι δεν το καταλαβαινετε, ειστε δυνατοι. Το μπουλινγκ δε γινεται σε δυνατους.
- Βινόσαυρος
σαν παρατημένες γκόμενες/οι κάνετε από το άλλο φορουμ
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση (Ξανα)φευγουν οι ΗΠΑ απο την UNESCO
από Στρακαστρουκας » 05 Φεβ 2025, 00:09 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 52 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
05 Φεβ 2025, 00:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν βουλιάζει το συριζοκαράβι, τα ποντίκια φεύγουν...
από Libre arbitre » 22 Αύγ 2023, 14:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
22 Αύγ 2023, 15:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί φεύγουν οι γιατροί από την Ελλάδα: Η ιστορία της Ναυσικάς και του Βασίλη
από Portia » 17 Ιούλ 2024, 19:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 8 Απαντήσεις
- 229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
17 Ιούλ 2024, 19:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ηλικία 30,7 ετών φεύγουν οι Έλληνες από το σπίτι - Η τρίτη υψηλότερη στην ΕΕ
από Ίακχος » 05 Σεπ 2023, 11:24 » σε Κοινωνικά θέματα - 49 Απαντήσεις
- 2671 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
09 Σεπ 2023, 13:22
-