Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Gewponos90 » 10 Αύγ 2020, 16:13
hellegennes έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 13:29
Ρεαλιστικά, τώρα, γιατί αρκετό ψεκασμό διαβάσαμε και σ' αυτό το νήμα από σούπερ επιστήμονες, σε όλον τον κόσμο οι κυβερνήσεις βγάζουν προειδοποιήσεις για ακραία καιρικά φαινόμενα, που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσουν σε παραίνεση ή εντολή εκκένωσης. Επειδή αυτό είναι μια διαδικασία που παίρνει χρόνο και πρέπει να γίνει πριν την εμφάνιση του φαινομένου, τέτοιες εντολές δίνονται μόνο σε επιβεβαιωμένα πολύ ακραία φαινόμενα, όπως καταιγίδες και τυφώνες που προβλέπονται καταστροφικά.
Εντολές εκκένωσης σε εξέλιξη φαινομένου είναι τρομερά επικίνδυνες γιατί μπορούν να οδηγήσουν εύκολα σε θανάτους. Θα δημιουργήσεις μποτιλιάρισμα σε χρόνο dt και πιθανότατα θα παρασυρθούν άτομα, ακόμα και οχήματα. Ωστόσο οφείλεις να προειδοποιήσεις αν η εκτίμηση είναι για υπερβολικά ακραίο φαινόμενο και να δώσεις οδηγίες (όπου συνήθως θα σου πουν να μην μετακινηθείς). Αν η εκτίμησή σου είναι ότι δεν θα συμβεί τίποτα τρομερό από το ίδιο το φαινόμενο, είναι ασφαλέστερο να μην κινητοποιήσεις τον πληθυσμό, γιατί πάλι θα οδηγήσεις σε περισσότερους θανάτους και τραυματισμούς από όσους θα είχε το φαινόμενο.
Απλά παρακολουθείς ένα damage control και από τις 2 πλευρές. Οι μεν ήταν κυβέρνηση και πνίγηκε κόσμος, οι δε ήταν αντιπολίτευση και έκαναν κεντρικό πολιτικό ζήτημα το 112 που τελικά δεν χρησιμεύει πουθενά. Αν δεν έχεις στηρίξει κανέναν από τους 2 δεν χρειάζεται να πέφτεις στην παγίδα των μποτ
dtri2020 έγραψε: ↑23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
από Gewponos90 » 10 Αύγ 2020, 16:16
Εγω έχω άλλη απορία για το 112. Στις πλημμύρες δεν χρειαζεται γιατί μπορεί να προκαλέσει πανικό. Στις φωτιές επίσης το ίδιο γιατί από όσο ξέρω δεν λειτούργησε στις πρόσφατες μεγάλες φωτιές της Κορινθίας. Τελικά χρειάζεται κάπου;
dtri2020 έγραψε: ↑23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 10 Αύγ 2020, 16:18
Gewponos90 έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 16:16
Εγω έχω άλλη απορία για το 112. Στις πλημμύρες δεν χρειαζεται γιατί μπορεί να προκαλέσει πανικό. Στις φωτιές επίσης το ίδιο γιατί από όσο ξέρω δεν λειτούργησε στις πρόσφατες μεγάλες φωτιές της Κορινθίας. Τελικά χρειάζεται κάπου;
Στην αντιπολίτευση.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
Fomalhaut
- Phorum.gr user: Alamo
από Fomalhaut » 10 Αύγ 2020, 16:19
Gewponos90 έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 16:16
Σεισμό , τσουνάμι μετεωρο ηφαίστειο Πυροκλαστικη ΡΟΗ ,ακρίδες, Εισβολή , βομβαρδισμός emp, ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ Κίναλ, κάψαμε δυο μένουν ποσά; προσωπικά Ψάχνω πως να κάνω το 112 ban από το κινητό ,αλλά μόνο όταν είμαι Ελλάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Fomalhaut την 10 Αύγ 2020, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Beria
- Συντονιστής
από Beria » 10 Αύγ 2020, 16:20
under έγραψε: ↑09 Αύγ 2020, 15:42
Naida έγραψε: ↑09 Αύγ 2020, 15:36
Στη Χαλκιδική με τις πλημμύρες πέρυσι δεν το είχαν χρησιμοποιήσει; ή θυμάμαι λάθος;
Δεν δουλευε περυσι.
Ενώ φέτος γαμαει
gassim έγραψε: ↑07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
-
Επικοινωνία:
από enterprise-psi » 10 Αύγ 2020, 16:28
Είχαν προβλέψει καταστροφικό ψυχρό κυκλώνα από 4 Αυγούστου . Αλλά δεν είσαι σίγουρος 100% αν θα βγει.
Αλλά όταν βλέπεις από το Ζευς χιλιάδες κεραυνούς σε όλη την χώρα μια δυο μέρες πριν τις πλημμύρες , πρέπει να τείνεις προς την καταστροφή.
Ο κυκλώνας είχε παρκάρει πάνω από Αττική Εύβοια. Στείλε μια προειδοποίηση για πλημμύρες και στην τελική τι θα χάσεις αν δεν έχει πλημμύρες τελικά; Ψηφοφόρους;
Άλλη μια φορά βλέπουμε ανύπαρκτο κράτος , άφαντες υποδομές και άπειρες αυθαιρεσίες , αν δεν κάνεις κάτι μόνος σου , μην περιμένεις από το κράτος . Μην αφήνετε τα κομματοσκυλα που γλυφοκωλιαζουν κάθε μέρα να σας ξεγελούν , ένα μπουρδέλο είμαστε , και ζητώ συγγνώμη από τα μπουρδέλα.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
-
hellegennes
από hellegennes » 10 Αύγ 2020, 16:35
Δεν λέει αυτά βέβαια το βίντεο, αλλά ας κάνουμε πολιτική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
hellegennes
από hellegennes » 10 Αύγ 2020, 16:38
enterprise-psi έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 16:28
Στείλε μια προειδοποίηση για πλημμύρες και στην τελική τι θα χάσεις αν δεν έχει πλημμύρες τελικά; Ψηφοφόρους;
Αν δεν είναι καταστροφικό το φαινόμενο αλλά είναι ισχυρό έτσι κι αλλιώς, ρισκάρεις τραυματισμούς και θανάτους. Ο κόσμος συμπεριφέρεται τελείως γιδίσια όταν πανικοβάλλεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
πήζον bot
από πήζον bot » 10 Αύγ 2020, 16:42
hellegennes έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 16:35
Δεν λέει αυτά βέβαια το βίντεο, αλλά ας κάνουμε πολιτική.
αυτα λεει και επισης οτι ειχαν 7 ωρες ολοκληρες.
συν του οτι στην μανδρα δεν υπηρχε παρομοια προβλεψη.
-
hellegennes
από hellegennes » 10 Αύγ 2020, 16:45
Ας πει κάποιος στον κύριο ότι ο foscilis διαφωνεί μαζί του πως δεν μπορεί να υπάρξει ακριβής πρόβλεψη, παρά μόνο σχετική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
-
Επικοινωνία:
από enterprise-psi » 10 Αύγ 2020, 16:45
hellegennes έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 16:38
Στείλε μια προειδοποίηση για πλημμύρες και στην τελική τι θα χάσεις αν δεν έχει πλημμύρες τελικά; Ψηφοφόρους;
Αν δεν είναι καταστροφικό το φαινόμενο αλλά είναι ισχυρό έτσι κι αλλιώς, ρισκάρεις τραυματισμούς και θανάτους. Ο κόσμος συμπεριφέρεται τελείως γιδίσια όταν πανικοβάλλεται.
Δεν είναι δικαιολογία αυτή , αρκετές ώρες πριν στέλνει μύνημα να πάνε στα τάδε μέρη που είναι ψηλότερα . Αστυνομία και δήμος βοηθούν .
Δεν έχει γίνει ποτέ οπότε πως ξέρετε για γίδια και πανικό ;
Και στην τελική ας το δούμε εντελώς ψυχρά . Τι πονάει περισσότερο; Προσπάθησες και πέθανε κόσμος ή δεν ασχολείσαι και έχεις νεκρούς ;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
-
hellegennes
από hellegennes » 10 Αύγ 2020, 16:47
enterprise-psi έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 16:45
hellegennes έγραψε: ↑10 Αύγ 2020, 16:38
Δεν είναι δικαιολογία αυτή , αρκετές ώρες πριν στέλνει μύνημα να πάνε στα τάδε μέρη που είναι ψηλότερα . Αστυνομία και δήμος βοηθούν .
Δεν έχει γίνει ποτέ οπότε πως ξέρετε για γίδια και πανικό ;
Και στην τελική ας το δούμε εντελώς ψυχρά . Τι πονάει περισσότερο; Προσπάθησες και πέθανε κόσμος ή δεν ασχολείσαι και έχεις νεκρούς ;
Το οψιόν γάμα: προσπάθησες, έκανες λάθος στην πρόβλεψη και πέθανε κόσμος αναίτια.
Ξέρουμε για γίδια και πανικό από άλλες καταστάσεις. Ας πούμε -εντελώς τυχαία, έτσι μού ήρθε-, μεταδοτικές νόσους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
-
- 88 Απαντήσεις
- 2993 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
10 Οκτ 2023, 15:10
-
-
- 60 Απαντήσεις
- 1169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
10 Νοέμ 2024, 12:55
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
29 Νοέμ 2023, 22:33
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 327 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
24 Μάιος 2023, 14:00
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.