Custom_F έγραψε: ↑02 Ιούλ 2018, 14:12
Τι λετε βρε;
Να θες να βρισκεσαι σε ενα περιβαλλον που εισαι χρονια και σαρεσει και να εχεις τον καθε κολλημενο, κομπλεξικο, τυχαρπαστο καθε λιγο και λιγακι να σου τη λεει, να σε κοροιδευει, να σε ειρωνευεται; Μια, δυο, τρεις, ποσο ναντεξεις; Λιγο ευαισθητος αν εισαι, θα φυγεις. Θα κανεις υπομονη, θα αδιαφορησεις, θα επιτεθεις, δε θα δεις υποστηριξη, θα ξενερωσεις και θα φυγεις.
Αντι λοιπον, να σταματαμε αυτους αναγωγους που διωχνουν κοσμο με τη συμπεριφορα τους, θα λεμε γιατι ο αλλος δεν ηταν αρκετα αναισθητος για να κατσει; Μπαινει σε ενα περιβαλολον για να περασει ομορφα και για οσο περναει ομορφα θα μπαινει.
Ναι, μπουλινγκ ειναι. Οσοι δεν το καταλαβαινετε, ειστε δυνατοι. Το μπουλινγκ δε γινεται σε δυνατους.
Η ένστασή μου είναι ότι το τόπικ που έγιναν όλα (και κάποιοι αισθάνθηκαν ότι δεν βρήκαν υποστήριξη, από όλες τις πλευρές όμως από όσο φάνηκε!) δεν ήταν για ανθρώπους που έχουν κάπως, πώς να το πω, κάπως μη κολλημένη σχέση με το όλο θέμα... Και το λέω έχοντας κολλήσει κατά διαστήματα. Θέλει ένα συγκεκριμένο είδος ψυχολογίας για να παρακολουθήσεις όλο αυτό το έπος που ήταν η φάση Γιαννόπουλου εδώ, και μάλιστα με μάλωσαν κιόλας που μιλούσα μετά που το πήρα χαμπάρι το θέμα χωρίς να έχω εμπεριστατωμένη άποψη! Πώς να μιλήσεις λοιπόν για να πάρεις θέση για τον οποιονδήποτε χωρίς να τα έχεις παρακολουθήσει όλα ή τα περισσότερα; Με αυτή την έννοια χρειάζεται κανείς να αποστασιοποιείται λίγο από μόνος του και να μην παίρνει τόσα πολλά πράγματα προσωπικά. Με την έννοια ότι ναι, εδώ είναι λίγο τζαζ και ξέφυγε λίγο αυτό με τα παραγνωρίσματα, αλλά στην πραγματικότητα γνωριζόμασταν όλοι πριν και δεν υπήρχαν αυτά, οπότε; Δεν θέλει να δοθεί λίγος περισσότερος χρόνος και ευκαιρίες σε όλους να δείξουν τον παλιό καλό τους εαυτό;
Και ναι, χρειάζεται και να βάζουν χρήστες στη θέση τους άλλους χρήστες καμιά φορά, δεν είναι απαραίτητες οι προσβολές όμως και νομίζω έτσι έκαναν όλοι στο παλιό φόρουμ, εκτός βέβαια από πολύ ξεκάθαρες περιπτώσεις που δεν έβρισκαν λόγο παραμονής για πολύ. Όχι όμως από παλιούς χρήστες με μεγάλη παρουσία.
Δεν θα σταθώ στα σενάρια του ΓΓ ότι δεν είναι αυτοί που γνωρίζαμε οι σημερινοί, γιατί το ίδιο θα ίσχυε και για αυτόν!