Γιατί κλαίω;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Γιατί κλαίω;
monkeysphere
απλώς το αναφέρω
απλώς το αναφέρω
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Είπα ότι είμαστε ασήμαντοι, αλλά ό,τι σημαντικότερο υπάρχει στο τώρα. Στην πάροδο της ιστορίας είμαστε πραγματικά ασήμαντοι.sys3x έγραψε: ↑18 Αύγ 2020, 00:57Μα μόνος σου είπες ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε σημαντικοί, πόσο σημαντικός είναι για σένα ένας εξωγήινος στην άλλη άκρη του αγνώστου σύμπαντος; καθόλου.
Θα με πεις γιατί να είναι σημαντικός, άνθρωπος είναι;
Ακριβώς, δεν είναι.
Αν ερχόμουν σε επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς δεν νομίζω να τους θεωρούσα ασήμαντους.
Τους θεωρώ ασήμαντους λόγω απόστασης. Ακόμα και στην γη να μείνεις, αν δεν βάλεις στο ασυνείδητό σου ότι κάποια πράγματα δεν σε αφορούν θα τρελαθείς. Φαντάζεσαι κάποιος να μείνει ανοιχτός και νοιώσει όλο τον πόνο της παιδικής θνησιμότητας του πλανήτη σε όλο του το μεγαλείο; Θα τρελαθεί. Εγώ κόντεψα σε μία φάση που συνέχεια ξεβράζονταν νεκρά παιδιά στο Αιγαίο. Από κάτι μακρινό έγινε κάτι κοντινό σε εμένα, τόσο κοντινό που δυσκολεύτηκα να το αντιμετωπίσω, αλλά αν το δεις μακροσκοπικά όλα αυτά είναι ασήμαντα.
Εμένα ένας ενήλικας συγγενής μου αποπειράθηκε να με πνίξει στην θάλασσα όταν ήμουν 7 χρόνων . Εκεί κοντεψα να χάσω τις αισθήσεις μου εκλαψα αλλού νομίζω ,εγώ τότε ούτε ένα δάκρυ δεν εχυσα.Βλήμα έγραψε: ↑18 Αύγ 2020, 01:09Είπα ότι είμαστε ασήμαντοι, αλλά ό,τι σημαντικότερο υπάρχει στο τώρα. Στην πάροδο της ιστορίας είμαστε πραγματικά ασήμαντοι.
Αν ερχόμουν σε επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς δεν νομίζω να τους θεωρούσα ασήμαντους.
Τους θεωρώ ασήμαντους λόγω απόστασης. Ακόμα και στην γη να μείνεις, αν δεν βάλεις στο ασυνείδητό σου ότι κάποια πράγματα δεν σε αφορούν θα τρελαθείς. Φαντάζεσαι κάποιος να μείνει ανοιχτός και νοιώσει όλο τον πόνο της παιδικής θνησιμότητας του πλανήτη σε όλο του το μεγαλείο; Θα τρελαθεί. Εγώ κόντεψα σε μία φάση που συνέχεια ξεβράζονταν νεκρά παιδιά στο Αιγαίο. Από κάτι μακρινό έγινε κάτι κοντινό σε εμένα, τόσο κοντινό που δυσκολεύτηκα να το αντιμετωπίσω, αλλά αν το δεις μακροσκοπικά όλα αυτά είναι ασήμαντα.
Όχι, είπες ξεκάθαρα ότι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι είναι σημαντικοί, εγώ φυσικά διαφωνώ και με την αντίθετη από την δική σου άποψή, ότι δηλαδή όλοι οι άνθρωποι είναι ασήμαντοι.Βλήμα έγραψε: ↑18 Αύγ 2020, 01:09Είπα ότι είμαστε ασήμαντοι, αλλά ό,τι σημαντικότερο υπάρχει στο τώρα. Στην πάροδο της ιστορίας είμαστε πραγματικά ασήμαντοι.
Επίσης μιας που ανέφερες πάλι τους εξωγήινοι, η Γαία είναι ο σπουδαιότερος, ο πιο σημαντικός πλανήτης ολόκληρου του γνωστού και αγνώστου σύμπαντος, συμπεριλαμβανομένων και όλων των συμπανακίων.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
φυσικα και ειμαι πιο εγκυρη πηγη.Βλήμα έγραψε: ↑18 Αύγ 2020, 00:30Θες να μου πεις ότι θεωρείς τον Thor πιο αξιόπιστη πηγή από εμένα;
Το συγγνωμη ειναι συνθετη λεξη.
Συν και γνωμη,το ν γινεται γ,δεν εξαφανιζεται.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Είναι καθαρά θέμα ζήλιας, όλους τους υπερήρωες μας ζηλεύει, μη δίνεις σημασία.
.
.

Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Κiki, από τη στιγμή που μπορείς να κάνεις κάτι και το ξέρεις, δεν έχει και τόση σημασία πότε θα το κάνεις.
Οπότε, καλά έκανες και παράτησες το άπλωμα της μπουγάδας.

Πήγαινε με το ρυθμό σου και θα την βρεις την άκρη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χελλόοου, μουχλιάζουν τα ρούχα έτσι.

.
.
Ήρωες σκέτο θα το δεχόμουν με επιφυλάξεις. Αλλά υπερήρωες είναι καταχρηστικό. Υπερήρωας είμαι εγώ,
Σας πατάω κάτω όλους ρε μαλάκες!

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Λοιπόν όπως καταλαβαίνετε όλοι ορισμένα άτομα δεν κάνει να γίνονται παιδιά. Ότι θέλω θα θυμάμαι από την παιδική ηλικία . Το κακό που πρατουν οι άλλοι δεν είναι δικιά μου υπαιτιότητα. Δεν είμαι υπεύθυνη για τις πράξεις των άλλων .
Κάποιοι άνθρωποι τους λειτουργεί ότι κακό τους συμβαίνει σαν ώθηση . Σε μερικούς ανθρώπους το να ξεχάσουν πλήρως κάποια γεγονότα βοηθάει ..
Κάποιοι άνθρωποι τους λειτουργεί ότι κακό τους συμβαίνει σαν ώθηση . Σε μερικούς ανθρώπους το να ξεχάσουν πλήρως κάποια γεγονότα βοηθάει ..
Αυτό, αυτό ακριβώς εννοούσα Θωρ, ζήλια, ζήλια γαμημένη, ξεμάλλιασμα.
.
.
Τι συμβαίνει όμως όταν δεν μπορούν να ξεχάσουν;Kiki mat έγραψε: ↑18 Αύγ 2020, 12:37Λοιπόν όπως καταλαβαίνετε όλοι ορισμένα άτομα δεν κάνει να γίνονται παιδιά. Ότι θέλω θα θυμάμαι από την παιδική ηλικία . Το κακό που πρατουν οι άλλοι δεν είναι δικιά μου υπαιτιότητα. Δεν είμαι υπεύθυνη για τις πράξεις των άλλων .
.
.