Γιατί κλαίω;

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Re: Γιατί κλαίω;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan » 18 Αύγ 2020, 01:00

monkeysphere
απλώς το αναφέρω
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 18 Αύγ 2020, 01:09

sys3x έγραψε:
18 Αύγ 2020, 00:57
Βλήμα έγραψε:
18 Αύγ 2020, 00:53
sys3x έγραψε:
18 Αύγ 2020, 00:51
Δηλαδή εσύ όταν θα δεις το παιδί σου πρώτη φορά θα πεις, τι ασήμαντο πλάσμα, και φυσικά γι αυτό θα φταίει, ποιος άλλος, ο σαταν ω συγγνώμην, ο καπιταλισμός.
Μάϊστα.
Πού βρήκες ότι θα φταίει ο καπιταλισμός; Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Το ότι θα είναι σημαντικό για εμένα, έναν ασήμαντο, δεν θα το κάνει σημαντικό όμως.
Μα μόνος σου είπες ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε σημαντικοί, πόσο σημαντικός είναι για σένα ένας εξωγήινος στην άλλη άκρη του αγνώστου σύμπαντος; καθόλου.
Θα με πεις γιατί να είναι σημαντικός, άνθρωπος είναι;
Ακριβώς, δεν είναι.
:wink
Είπα ότι είμαστε ασήμαντοι, αλλά ό,τι σημαντικότερο υπάρχει στο τώρα. Στην πάροδο της ιστορίας είμαστε πραγματικά ασήμαντοι.
Αν ερχόμουν σε επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς δεν νομίζω να τους θεωρούσα ασήμαντους.
Τους θεωρώ ασήμαντους λόγω απόστασης. Ακόμα και στην γη να μείνεις, αν δεν βάλεις στο ασυνείδητό σου ότι κάποια πράγματα δεν σε αφορούν θα τρελαθείς. Φαντάζεσαι κάποιος να μείνει ανοιχτός και νοιώσει όλο τον πόνο της παιδικής θνησιμότητας του πλανήτη σε όλο του το μεγαλείο; Θα τρελαθεί. Εγώ κόντεψα σε μία φάση που συνέχεια ξεβράζονταν νεκρά παιδιά στο Αιγαίο. Από κάτι μακρινό έγινε κάτι κοντινό σε εμένα, τόσο κοντινό που δυσκολεύτηκα να το αντιμετωπίσω, αλλά αν το δεις μακροσκοπικά όλα αυτά είναι ασήμαντα.

Kiki mat
Phorum.gr user: Dela

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat » 18 Αύγ 2020, 01:16

enaon έγραψε:
18 Αύγ 2020, 00:06
θα μπορούσες να κάνεις άνετα έναν πολύ πολύ κακο σε ταινία της ντίσνεη :lol:
Και με αυτές κλαίω ..

Kiki mat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat » 18 Αύγ 2020, 01:22

Βλήμα έγραψε:
18 Αύγ 2020, 01:09
sys3x έγραψε:
Βλήμα έγραψε:

Το ότι θα είναι σημαντικό για εμένα, έναν ασήμαντο, δεν θα το κάνει σημαντικό όμως.
Μα μόνος σου είπες ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε σημαντικοί, πόσο σημαντικός είναι για σένα ένας εξωγήινος στην άλλη άκρη του αγνώστου σύμπαντος; καθόλου.
Ακριβώς, δεν είναι.
Είπα ότι είμαστε ασήμαντοι, αλλά ό,τι σημαντικότερο υπάρχει στο τώρα. Στην πάροδο της ιστορίας είμαστε πραγματικά ασήμαντοι.
Αν ερχόμουν σε επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς δεν νομίζω να τους θεωρούσα ασήμαντους.
Τους θεωρώ ασήμαντους λόγω απόστασης. Ακόμα και στην γη να μείνεις, αν δεν βάλεις στο ασυνείδητό σου ότι κάποια πράγματα δεν σε αφορούν θα τρελαθείς. Φαντάζεσαι κάποιος να μείνει ανοιχτός και νοιώσει όλο τον πόνο της παιδικής θνησιμότητας του πλανήτη σε όλο του το μεγαλείο; Θα τρελαθεί. Εγώ κόντεψα σε μία φάση που συνέχεια ξεβράζονταν νεκρά παιδιά στο Αιγαίο. Από κάτι μακρινό έγινε κάτι κοντινό σε εμένα, τόσο κοντινό που δυσκολεύτηκα να το αντιμετωπίσω, αλλά αν το δεις μακροσκοπικά όλα αυτά είναι ασήμαντα.
Εμένα ένας ενήλικας συγγενής μου αποπειράθηκε να με πνίξει στην θάλασσα όταν ήμουν 7 χρόνων . Εκεί κοντεψα να χάσω τις αισθήσεις μου εκλαψα αλλού νομίζω ,εγώ τότε ούτε ένα δάκρυ δεν εχυσα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 18 Αύγ 2020, 01:53

Βλήμα έγραψε:
18 Αύγ 2020, 01:09
sys3x έγραψε:
Βλήμα έγραψε:

Ακριβώς, δεν είναι.
Όχι, είπες ξεκάθαρα ότι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι είναι σημαντικοί, εγώ φυσικά διαφωνώ και με την αντίθετη από την δική σου άποψή, ότι δηλαδή όλοι οι άνθρωποι είναι ασήμαντοι.
Επίσης μιας που ανέφερες πάλι τους εξωγήινοι, η Γαία είναι ο σπουδαιότερος, ο πιο σημαντικός πλανήτης ολόκληρου του γνωστού και αγνώστου σύμπαντος, συμπεριλαμβανομένων και όλων των συμπανακίων.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 18 Αύγ 2020, 11:57

Βλήμα έγραψε:
18 Αύγ 2020, 00:30
the comet the course the tail έγραψε:
18 Αύγ 2020, 00:28
Βλήμα έγραψε:
18 Αύγ 2020, 00:26

Έτσι το γράφατε εσείς που γεννηθήκατε στα εγκαίνια της Ακρόπολης. Εμείς οι νεολαίοι το γράφουμε με ένα "γ" κι αν με υποχρεώσεις τέτοια ώρα να ψάξω τον Μπαμπινιώτη θα σε μισήσω ειλικρινά.
Thor @ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ...
Θες να μου πεις ότι θεωρείς τον Thor πιο αξιόπιστη πηγή από εμένα;
φυσικα και ειμαι πιο εγκυρη πηγη.
Το συγγνωμη ειναι συνθετη λεξη.
Συν και γνωμη,το ν γινεται γ,δεν εξαφανιζεται.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 18 Αύγ 2020, 12:06

Thor έγραψε:
18 Αύγ 2020, 11:57
Βλήμα έγραψε:
Είναι καθαρά θέμα ζήλιας, όλους τους υπερήρωες μας ζηλεύει, μη δίνεις σημασία.

.

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 18 Αύγ 2020, 12:11

sys3x έγραψε:
18 Αύγ 2020, 12:06
Thor έγραψε:
Βλήμα έγραψε:

:goodpost: εχεις δικιο!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Αύγ 2020, 12:19

Kiki mat έγραψε:
17 Αύγ 2020, 22:28
Σήμερα σκέφτηκα να μαζεψω την μπουγάδα την οποία όταν απλωσα τα ρούχα φρικαρα . Κανονικά τα απλωνω ανά μέγεθος,δεν γουσταρω ανακατοσουριες .
Όχι θυμωσα και δεν πρόκειται να κάνω καμιά δουλειά σήμερα. Αύριο με την αυγουλα με ταξή και σειρά.
Κiki, από τη στιγμή που μπορείς να κάνεις κάτι και το ξέρεις, δεν έχει και τόση σημασία πότε θα το κάνεις.

Οπότε, καλά έκανες και παράτησες το άπλωμα της μπουγάδας. :)
Πήγαινε με το ρυθμό σου και θα την βρεις την άκρη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 18 Αύγ 2020, 12:32

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Αύγ 2020, 12:19
Kiki mat έγραψε:
17 Αύγ 2020, 22:28
Σήμερα σκέφτηκα να μαζεψω την μπουγάδα την οποία όταν απλωσα τα ρούχα φρικαρα . Κανονικά τα απλωνω ανά μέγεθος,δεν γουσταρω ανακατοσουριες .
Όχι θυμωσα και δεν πρόκειται να κάνω καμιά δουλειά σήμερα. Αύριο με την αυγουλα με ταξή και σειρά.
Κiki, από τη στιγμή που μπορείς να κάνεις κάτι και το ξέρεις, δεν έχει και τόση σημασία πότε θα το κάνεις.

Οπότε, καλά έκανες και παράτησες το άπλωμα της μπουγάδας. :)
Πήγαινε με το ρυθμό σου και θα την βρεις την άκρη.
Χελλόοου, μουχλιάζουν τα ρούχα έτσι.
:011:

.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 18 Αύγ 2020, 12:32

Σκάσε φασίστα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 18 Αύγ 2020, 12:35

Thor έγραψε:
18 Αύγ 2020, 12:11
sys3x έγραψε:
Thor έγραψε:

Ήρωες σκέτο θα το δεχόμουν με επιφυλάξεις. Αλλά υπερήρωες είναι καταχρηστικό. Υπερήρωας είμαι εγώ,
Σας πατάω κάτω όλους ρε μαλάκες! :8)
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Kiki mat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kiki mat » 18 Αύγ 2020, 12:37

Λοιπόν όπως καταλαβαίνετε όλοι ορισμένα άτομα δεν κάνει να γίνονται παιδιά. Ότι θέλω θα θυμάμαι από την παιδική ηλικία . Το κακό που πρατουν οι άλλοι δεν είναι δικιά μου υπαιτιότητα. Δεν είμαι υπεύθυνη για τις πράξεις των άλλων .
Κάποιοι άνθρωποι τους λειτουργεί ότι κακό τους συμβαίνει σαν ώθηση . Σε μερικούς ανθρώπους το να ξεχάσουν πλήρως κάποια γεγονότα βοηθάει ..

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 18 Αύγ 2020, 12:37

Χαοτικός έγραψε:
18 Αύγ 2020, 12:35
Thor έγραψε:
18 Αύγ 2020, 12:11
sys3x έγραψε:

Ήρωες σκέτο θα το δεχόμουν με επιφυλάξεις. Αλλά υπερήρωες είναι καταχρηστικό. Υπερήρωας είμαι εγώ,
Σας πατάω κάτω όλους ρε μαλάκες! :8)
Αυτό, αυτό ακριβώς εννοούσα Θωρ, ζήλια, ζήλια γαμημένη, ξεμάλλιασμα.

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 18 Αύγ 2020, 12:39

Kiki mat έγραψε:
18 Αύγ 2020, 12:37
Λοιπόν όπως καταλαβαίνετε όλοι ορισμένα άτομα δεν κάνει να γίνονται παιδιά. Ότι θέλω θα θυμάμαι από την παιδική ηλικία . Το κακό που πρατουν οι άλλοι δεν είναι δικιά μου υπαιτιότητα. Δεν είμαι υπεύθυνη για τις πράξεις των άλλων .
Κάποιοι άνθρωποι τους λειτουργεί ότι κακό τους συμβαίνει σαν ώθηση . Σε μερικούς ανθρώπους το να ξεχάσουν πλήρως κάποια γεγονότα βοηθάει ..
Τι συμβαίνει όμως όταν δεν μπορούν να ξεχάσουν;

.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών