Netflix, μήπως το παρακάνεις;

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Netflix, μήπως το παρακάνεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 20 Αύγ 2020, 20:29

είσαστε εκτός θέματος, διαβάστε το άρθρο στο πρώτο νήμα του οττο που το πετσόκοψε, δεν έχει φαντασιώσεις για χουφτώματα από μεγάλους μέσα η ταινία.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Αύγ 2020, 20:29

Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 20:19
Ασέβαστος έγραψε:
20 Αύγ 2020, 20:15
ε, αφου βλογαμε τα γενια μας, κι η δαναη απο μια σκοπια δεν τα λεει κι ασχημα, συχνα τα ιδια με μας λεει , αλλα τα λεει με αντιδρασικο τροπο, δηθεν οτι διαφωνει.

αδιαφορησε για την παραπανω προταση, κανω τον καλο μπας και μου κατσει σε 3 μηνες που εχουμε ραντεβου :8)

Θα έχει βγει το εμβόλιο ή με μάσκα; :D

Με τη μάσκα κιόλας μπορεί να έχει και φαντασίωση βιασμού :ne5:
Αυτά είναι καγκουριές.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Αύγ 2020, 20:30

enaon έγραψε:
20 Αύγ 2020, 20:29
είσαστε εκτός θέματος, διαβάστε το άρθρο στο πρώτο νήμα του οττο που το πετσόκοψε, δεν έχει φαντασιώσεις για χουφτώματα από μεγάλους μέσα η ταινία.
Το Βλήμα έφυγε, ο enaon ήρθε, το ηθικόν παραμένει αλώβητον και ακμαιότατον.

Ζουλάπια. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 20 Αύγ 2020, 20:31

Otto Weininger έγραψε:
20 Αύγ 2020, 18:41
Γιάννης έγραψε:
20 Αύγ 2020, 18:36
Otto Weininger έγραψε:
20 Αύγ 2020, 18:32

Για την ταινία με τα 11χρονα που κουνάνε τον κωλο τους μιλάμε πάντα, σωστά;
Όποιος τα θεωρεί καυλωτικά έχει πρόβλημα. Να το κοιτάξει. Για μας τους υπόλοιπους είναι ακόμα μια βαρετή παπαριά του νέτφλιξ.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι συζητάμε.
Λάθος κάνεις. Πολύ καλά έχω καταλάβει. Η παιδική σεξουαλικότητα αποτελεί πανίσχυρο ταμπού, σε βαθμό που "κάποιοι" θα ήθελαν να απαγορεύσουν ακόμα και την παραμικρή αναφορά σε αυτήν, με το πρόσχημα ότι προτρέπει σε κακοποίηση ανηλίκων. Όσο πιο συντηρητικός είναι κάποιος, τόσο περισσότερο θα ήθελε να προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχει. Δεν έχει κάτι άλλο να αναλύσουμε.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 20 Αύγ 2020, 20:32

ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Αύγ 2020, 20:30
enaon έγραψε:

νόμιζα βαρέθηκες :003:

πες όμως, γιατί σε έχει πιάσει λαχτάρα να λές για σεξ με παιδιά κλπ, το νήμα λέει απλά για κούνημα ποπού, μαιμουδάκια που λεει και δανάη, μια χαρά δεν ειναι;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Αύγ 2020, 20:36

enaon έγραψε:
20 Αύγ 2020, 20:32
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Αύγ 2020, 20:30
enaon έγραψε:

νόμιζα βαρέθηκες :003:

πες όμως, γιατί σε έχει πιάσει λαχτάρα να λές για σεξ με παιδιά κλπ, το νήμα λέει απλά για κούνημα ποπού, μαιμουδάκια που λεει και δανάη, μια χαρά δεν ειναι;
Δεν νομίζω να πιάσει να προσπαθήσεις να εκνευρίσεις κάποιον. Δεν θα πάρεις ικανοποίηση σήμερα, θα μείνεις με την όρεξη :g030:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 20 Αύγ 2020, 20:37

ναι ναι, παω για κοκακόλα, το παράκανα πάλι. :003:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Αύγ 2020, 20:37

Γιάννης έγραψε:
20 Αύγ 2020, 20:31
Otto Weininger έγραψε:
Γιάννης έγραψε:

Όποιος τα θεωρεί καυλωτικά έχει πρόβλημα. Να το κοιτάξει. Για μας τους υπόλοιπους είναι ακόμα μια βαρετή παπαριά του νέτφλιξ.
Λάθος κάνεις. Πολύ καλά έχω καταλάβει. Η παιδική σεξουαλικότητα αποτελεί πανίσχυρο ταμπού, σε βαθμό που "κάποιοι" θα ήθελαν να απαγορεύσουν ακόμα και την παραμικρή αναφορά σε αυτήν, με το πρόσχημα ότι προτρέπει σε κακοποίηση ανηλίκων. Όσο πιο συντηρητικός είναι κάποιος, τόσο περισσότερο θα ήθελε να προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχει. Δεν έχει κάτι άλλο να αναλύσουμε.
Δηλαδή τι το σεξουαλικό βλεπεις εσύ σε ένα κορίτσι 11 χρόνων;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Αύγ 2020, 20:37

enaon έγραψε:
20 Αύγ 2020, 20:37
Πήγαινε λεβέντη μου, φερε και μένα μια. Λαϊτ.

Que Sera, Sera...

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 20 Αύγ 2020, 20:38

Μερικά 13-14χρόνα κορίτσια κάλλιστα μπορεί να σου προκαλέσουν και εγκεφαλικό. Ενώπιον 2 άλλων καθηγητριών μου είπε "εν ψυχρώ" στο λεωφορείο σε εκδρομή το 14χρονο ότι θα μου την "έπεφτε" ,αν δεν ήμουν καθηγητής . :roll::oops:

- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 20 Αύγ 2020, 20:38

ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Αύγ 2020, 16:45
Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 16:21
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Αύγ 2020, 16:17

Κόλλησες στα κοριτσάκια -και τα παιδιά γενικότερα- και δεν εννοείς να ξεκολλήσεις, ενώ ουδείς έθιξε το αν θα γίνουν ή δεν θα γίνουν πουτάνες ή οποιαδήποτε άλλη επαγωγή ξεκινά από αυτό το σημείο.

Θα επαναλάβω ότι είσαι τελείως εκτός θέματος και απλώς έχεις διάθεση για κήρυγμα.

Ξεκόλλα.
Σχεδόν πάντα έχω διάθεση για κήρυγμα. Δεν έχεις καταλάβει τόσο καιρό ότι δεν κολλάω με τίποτα αρά μόνο με αυτά που βλέπω εδώ από χρηστες γιατί σε χρήστες απευθύνομαι όχι στο πρόσωπα που περιέχονται στα θέματά μας.

Και πως γίνεται να είμαι τόσο χαζός ώστε να μην αντιλαμβάνομαι ποιο είναι το θέμα ενω τόσοι άλλοι το έχετε αντιληφθεί; Για πες ποιο είναι το θέμα;
Οκ, θα επιχειρήσω μία προσέγγιση και καλή μου τύχη. :lol:

Είναι άλλο πράγμα η διαχείριση της σεξουαλικότητας των παιδιών από τα παιδιά, πράγμα που αρχίζει από τις πολύ μικρές ηλικίες και εκφράζεται με πολλούς τρόπους και άλλο το να χρησιμοποιείται η συγκεκριμένη διαχείριση ως επιχείρημα για την κάλυψη της σεξουαλικότητας των μεγάλων.

Στην πρώτη περίπτωση, τα παιδιά λειτουργούν ως υποκείμενα είτε επιχειρούν/ανακαλύπτουν τον αυνανισμό είτε όταν μιμούνται το χ ή ψ πρότυπο. Ανεξαρτήτως δηλαδή των πληροφοριών που συγκροτούν σταδιακά τη σεξουαλικότητα τους, ανεξαρτήτως των επηρεασμών που δέχονται, ανεξαρτήτως ακόμη και των προθέσεων τους, παραμένουν σε ένα αυτόνομο επίπεδο, είναι συγχρόνως σκηνοθέτες και ηθοποιοί του δικού τους έργου. Ο τρόπος που η κοινωνία ή το στενό περιβάλλον τους θα αντιδράσει σ' αυτό, είναι σαφώς πολύ σημαντικός παράγοντας αλλά αυτό συμβαίνει στο οτιδήποτε και όχι μόνον στο ερωτικό πεδίο.

Στη δεύτερη περίπτωση, τα παιδιά χρησιμοποιούνται ως αντικείμενα για να εκφράσουν είτε τους προβληματισμούς είτε την ερωτική επιθυμία των μεγάλων.

Με λίγα λόγια, είναι άλλο πράγμα να κουνήσει τον κώλο του ένα 11χρονο στο συμμαθητή του ή μπροστά στον καθρέφτη του και άλλο πράγμα να καθοδηγείται από έναν σκηνοθέτη για το πως θα το κάνει. Η συγκεκριμένη καθοδήγηση δεν είναι διαχείριση της σεξουαλικότητας του παιδιού. Είναι ξεκάθαρο σοφτ πορνό για μεγάλους.
:goodpost::bravo:

Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 15:21
Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 15:11

Αυτό όχι απλά δεν είναι φυσιολογικό αλλά είναι και κακοποιητικό. Άρα έγκλημα.

Να λέμε όμως τα πράγματα με το όνομά τους. άλλο σπρώχνω ένα παιδί να κάνει κάτι έξω από τη φύση του (γιατί η φύση η ίδια δεν σπρώχνει σε γαμήσι τέτοιες ηλικίες. Ακόμα με την ανάπτυξη του σκελετού ασχολείται).
άλλο τι σκοπό έχουν οι παραγωγοί που δεν το ξέρω κιόλας κι άλλο το τι γουστάρουν να παίξουν τα παιδιά . Οι αντιδράσεις μας θα πρέπει να ακολουθούν με σύνεση το τι κάνουν τα παιδιά. και μόνο αυτού του στυλ η κριτική είναι συμπλεγματική. πράγμα όχι κατακριτέο. Φυσιολογικό πράγμα είναι τα συμπλέγματα ως αντιδράσεις της προσωπικότητας και μη σου πω του οργανισμού εν τέλει. όμως είναι προβληματικό να μην τα συνειδητοποιούμε σιγά σιγά.
Μα δεν θα ενοχληθεί κάνεις αν δει παιδιά να παίζουν ή να διερευνούν την σεξουαλικοτητα τους. Οταν οι ενήλικες την χρησιμοποιούν, την προβάλλουν ή την αναζητούν στα παιδιά είναι το πρόβλημα. Άρρωστο θα έλεγα. Αφήστε τα παιδιά στην ησυχία τους να παίξουν με το σωμα τους, να μεγαλώσουν, να ανακαλύψουν το σεξ και τις χαρές του. Σήμερα τουλάχιστον ήδη τα παιδιά έχουν χάσει αρκετά από τη αθωότητα και την ομαλή εξέλιξη στην σεξουαλικοτητα.
Μην επεμβαινετε στην διαδικασία ενηλικίωση τους για χάρη καμιάς δήθεν απελευθερωσης για απεριόριστα γαμησια που παίζει στο μυαλό σας ως ικανοποίηση και κόντρα στους "ηθικούς". Το μόνο που καταφέρνετε είναι να χάνουν τον μπούσουλα και την πραγματική ικανοποίηση και να γίνονται τροφή του συστήματος που συντηρεί στερεοτυπα και σε μπαρμπαδες που λιγουρευονται φρέσκια σάρκα.
:goodpost:

Μπράβο κορίτσια, ταυτίζομαι :smt023

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Αύγ 2020, 20:39

Γιάννης έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:
Γιάννης έγραψε:

Εγώ πάλι νομίζω ότι όσο πιο συντηρητικός είναι κάποιος τόσο περισσότερο θέλει να "απαλύνει" το θέμα της παιδοφιλίας, ειδικώς στις παιδικές και άχι εφηβικές ηλικίες, που το θέμα "συναίνεση" παίζει όντως στις αποχρώσεις του γκρίζου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 20 Αύγ 2020, 20:43

η κατακαραυγη του φορουμ επιασε τοπο :lol:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 20 Αύγ 2020, 20:43

Naida έγραψε:
enaon έγραψε:
Πήγαινε λεβέντη μου, φερε και μένα μια. Λαϊτ.
Δεν σου φέρνω γιατί θα κάνεις κατάχρηση και θα βγάλεις τα νευρά σου σε ζήλια για τις μικρότερες. :003:

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 20 Αύγ 2020, 20:45

Naida έγραψε:
Γιάννης έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:

Δηλαδή τι το σεξουαλικό βλεπεις εσύ σε ένα κορίτσι 11 χρόνων;
Εγώ, τίποτα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα 11χρονα δεν έχουν σεξουαλικά ένστικτα, ανεξαρτήτως φύλου. Τα σεξουαλικά ένστικτα αναπτύσσονται στον ανθρωπο από την ηλικία των 3 ετών περίπου, και γίνονται συνειδητά εκεί γύρω στα 11, στα πρώιμα στάδια της εφηβείας. Αυτό είναι μία βιολογική πραγματικότητα. Η αποδοχή της δεν αποτελεί δικαιολογία για την σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση ανηλίκων, αλλά από την άλλη η άρνηση της είναι επιεικώς ηλίθια προσέγγιση. Τα 11χρονα ψάχνονται, δεν έχει νόημα να προσποιούμαστε ότι δεν συμβαίνει αυτό εκτός αν είμαστε τελείως υποκριτές.

Δες το αλλιώς: Και τα σκυλιά/κατσίκια/άλογα έχουν σεξουαλικά ένστικτα από κάποια ηλικία και μετά. Είναι αυτό λόγος να τα πηδάμε; Όχι. Είναι άρρωστος και ανώμαλος όποιος θα ήθελε; Ναι. Δεν μπορώ να το κάνω πιο λιανά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών