Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα.
Κανόνας 8.6.α
-
Γιάννης
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Γιάννης » 20 Αύγ 2020, 20:46
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 20:39
Γιάννης έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 20:31
Otto Weininger έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 18:41
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι συζητάμε.
Λάθος κάνεις. Πολύ καλά έχω καταλάβει. Η παιδική σεξουαλικότητα αποτελεί πανίσχυρο ταμπού, σε βαθμό που "κάποιοι" θα ήθελαν να απαγορεύσουν ακόμα και την παραμικρή αναφορά σε αυτήν, με το πρόσχημα ότι προτρέπει σε κακοποίηση ανηλίκων. Όσο πιο συντηρητικός είναι κάποιος, τόσο περισσότερο θα ήθελε να προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχει. Δεν έχει κάτι άλλο να αναλύσουμε.
Εγώ πάλι νομίζω ότι όσο πιο συντηρητικός είναι κάποιος τόσο περισσότερο θέλει να "απαλύνει" το θέμα της παιδοφιλίας, ειδικώς στις παιδικές και άχι εφηβικές ηλικίες, που το θέμα "συναίνεση" παίζει όντως στις αποχρώσεις του γκρίζου.
Η παιδοφιλία, ακόμα και στις εφηβικές ηλικίες, είναι έγκλημα. Δεν απαλύνεται με τίποτα.
Από την άλλη, αυτοί που βλέπουν παιδόφιλους παντού είναι συνήθως οι ίδιοι που πιστεύουν ότι ο γιός τους κινδυνεύει "να βγεί πούστης" μόνο και μόνο γνωρίζοντας ότι η ομοφυλοφυλία είναι υπαρκτό φαινόμενο, και γι'αυτό προσπαθεί να προστατέψει τον γιόκα του απαιτώντας την καθολική απόκρυψη της ύπαρξής της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιάννης την 20 Αύγ 2020, 20:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
enaon
από enaon » 20 Αύγ 2020, 20:47
Εγώ πάλι νομίζω ότι όσο πιο συντηρητικός είναι κάποιος τόσο περισσότερο θέλει να "απαλύνει" το θέμα της παιδοφιλίας, ειδικώς στις παιδικές και άχι εφηβικές ηλικίες, που το θέμα "συναίνεση" παίζει όντως στις αποχρώσεις του γκρίζου.
η ταινία δεν έχει καμία σχέση με παιδοφιλία, κοιτάει την ζωή ενός συντηρητικού κοριτσιού μουσουλμανικής παιδείας, καθώς ανακαλύπτει τον υπέροχο κόσμο μας.
μπορεί κάποιος που έθιξε το θέμα παιδοφιλίας η το πάει γύρω γύρω, να πει πώς του ήρθε να το αναφέρει σε αυτό το νήμα;
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 20 Αύγ 2020, 20:51
Γιάννης έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 20:45
Naida έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 20:37
Λάθος κάνεις. Πολύ καλά έχω καταλάβει. Η παιδική σεξουαλικότητα αποτελεί πανίσχυρο ταμπού, σε βαθμό που "κάποιοι" θα ήθελαν να απαγορεύσουν ακόμα και την παραμικρή αναφορά σε αυτήν, με το πρόσχημα ότι προτρέπει σε κακοποίηση ανηλίκων. Όσο πιο συντηρητικός είναι κάποιος, τόσο περισσότερο θα ήθελε να προσποιούμαστε ότι δεν υπάρχει. Δεν έχει κάτι άλλο να αναλύσουμε.
Δηλαδή τι το σεξουαλικό βλεπεις εσύ σε ένα κορίτσι 11 χρόνων;
Εγώ, τίποτα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα 11χρονα δεν έχουν σεξουαλικά ένστικτα, ανεξαρτήτως φύλου. Τα σεξουαλικά ένστικτα αναπτύσσονται στον ανθρωπο από την ηλικία των 3 ετών περίπου, και γίνονται συνειδητά εκεί γύρω στα 11, στα πρώιμα στάδια της εφηβείας. Αυτό είναι μία βιολογική πραγματικότητα. Η αποδοχή της δεν αποτελεί δικαιολογία για την σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση ανηλίκων, αλλά από την άλλη η άρνηση της είναι επιεικώς ηλίθια προσέγγιση. Τα 11χρονα ψάχνονται, δεν έχει νόημα να προσποιούμαστε ότι δεν συμβαίνει αυτό εκτός αν είμαστε τελείως υποκριτές.
Δες το αλλιώς: Και τα σκυλιά/κατσίκια/άλογα έχουν σεξουαλικά ένστικτα από κάποια ηλικία και μετά. Είναι αυτό λόγος να τα πηδάμε; Όχι. Είναι άρρωστος και ανώμαλος όποιος θα ήθελε; Ναι. Δεν μπορώ να το κάνω πιο λιανά.
Δεν θυμάμαι να είπε κανείς ότι τα παιδιά 11 χρόνων δεν αισθάνονται σεξουαλικά. Φυσικά και νιώθουν και εκφράζονται. Δεν γνωρίζουν βιωματικά όμως τι σημαίνει σεξουαλικοτητα και σεξ.
Ένα παιδί 11 χρόνων που θα κάνει twerking πιστεύεις το κάνει με γνώση εμπειρικά τι δηλώνει;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 20 Αύγ 2020, 20:54
Στύγιος έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 20:38
Μερικά 13-14χρόνα κορίτσια κάλλιστα μπορεί να σου προκαλέσουν και εγκεφαλικό. Ενώπιον 2 άλλων καθηγητριών μου είπε "εν ψυχρώ" στο λεωφορείο σε εκδρομή το 14χρονο ότι θα μου την "έπεφτε" ,αν δεν ήμουν καθηγητής .

Ναι αλλά δεν μιλάμε γι' αυτές τις περιπτώσεις. Γιατί είναι αλήθεια ότι πολλά 14χρονα εκτός από συμπεριφορά έχουν και εμφάνιση πιο ώριμης γυναίκας. Οπότε (κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον) μπορούν να δημιουργήσουν ερωτική διάθεση ακόμη και σε άντρες που σίγουρα δεν είναι παιδόφιλοι αλλά βλέπουν σ' αυτές το άγουρο φρούτο
λίγο πριν την πλήρη ωρίμανση του. Αυτή η έλξη μπορεί να προκαλεί όντως επικίνδυνα διαδικαστικά και να απαιτεί αυτοσυγκράτηση αλλά σίγουρα δεν θα τη χαρακτήριζα ως ψυχασθένεια.
Το ζητούμενο αφορά σε φάσεις όπως αυτή της συγκεκριμένης ταινίας που τα κορίτσια είναι εμφανώς ασχημάτιστα και
τα κορμάκια τους παίζουν ακόμη στο πεδίο του άφυλου. Δεν είναι το ίδιο. Γιατί εδώ το αντικείμενο πόθου είναι τα παιδιά και όχι οι νέες γυναίκες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
ΓΑΛΗ την 20 Αύγ 2020, 20:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Στύγιος
- Phorum.gr user: C'est fini
από Στύγιος » 20 Αύγ 2020, 20:54
Πάει να την "πέσει" το 14χρονο στον 38χρονο καθηγητή. Η απάντηση ήταν: "Ναι, κοίτα μη χάσεις το κελεπούρι"

-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 20 Αύγ 2020, 20:55
enaon έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 20:47
η ταινία δεν έχει καμία σχέση με παιδοφιλία, κοιτάει την ζωή ενός συντηρητικού κοριτσιού μουσουλμανικής παιδείας, καθώς ανακαλύπτει τον υπέροχο κόσμο μας.
μπορεί κάποιος που έθιξε το θέμα παιδοφιλίας η το πάει γύρω γύρω, να πει πώς του ήρθε να το αναφέρει σε αυτό το νήμα;
Το twerk τα έκανε όλα. Αν ήταν με νορμαλ χορό που εκφράζει την ηλικία των 11, δεν θα σχολιάζε κανείς. Αλλά όπως ολοι σχεδόν είπαμε το τρέιλερ δεν δείχνει κάτι κακό. Αντιθέτως. Από την άλλη η ταινία δεν ξέρουμε. Μετά πιάσαμε συζήτηση γενικότερα. Εντάξει;
Que Sera, Sera...
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 20 Αύγ 2020, 20:56
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 20:54
Στύγιος έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 20:38
Μερικά 13-14χρόνα κορίτσια κάλλιστα μπορεί να σου προκαλέσουν και εγκεφαλικό. Ενώπιον 2 άλλων καθηγητριών μου είπε "εν ψυχρώ" στο λεωφορείο σε εκδρομή το 14χρονο ότι θα μου την "έπεφτε" ,αν δεν ήμουν καθηγητής .

Ναι αλλά δεν μιλάμε γι' αυτές τις περιπτώσεις. Γιατί είναι αλήθεια ότι πολλά 14χρονα εκτός από συμπεριφορά έχουν και εμφάνιση πιο ώριμης γυναίκας. Οπότε (κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον) μπορούν να δημιουργήσουν ερωτική διάθεση ακόμη και σε άντρες που σίγουρα δεν είναι παιδόφιλοι αλλά βλέπουν σ' αυτές το άγουρο φρούτο
λίγο πριν την πλήρη ωρίμανση του. Αυτή η έλξη μπορεί να προκαλεί όντως επικίνδυνα διαδικαστικά και να απαιτεί αυτοσυγκράτηση αλλά σίγουρα δεν θα τη χαρακτήριζα ως ψυχασθένεια.
Το ζητούμενο αφορά σε φάσεις όπως αυτή της συγκεκριμένης ταινίας που τα κορίτσια είναι εμφανώς ασχημάτιστα και
τα κορμάκια τους παίζουν ακόμη στο πεδίο του άφυλου. Δεν είναι το ίδιο. Γιατί εδώ το αντικείμενο πόθου είναι τα παιδιά και όχι οι νέες γυναίκες.
Και την εμφάνιση μεγαλύτερης να έχει από τη στιγμή που μαθαίνει κάποιος ότι είναι 14 αυτόματα είναι x. Διαφορετικά παίζει στο κομμάτι παιδοφιλος.
Que Sera, Sera...
-
Kauldron
από Kauldron » 20 Αύγ 2020, 20:58
Ρε 'συ, είναι φρικαλέοι οι τύποι. Όλη η ιστορία του να καταστρέφεις τη ζωή ενός ΠΑΙΔΙΟΥ, ΠΑΙΔΙΟΥ, δεν τους κάνει καμία αίσθηση, και σου λένε "ναι, αλλά δεν είχε τουέρκ". Μιλάμε για πωρωμένα σκουπίδια.
SeaHawk έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
enaon
από enaon » 20 Αύγ 2020, 21:00
Naida έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 20:55
Το twerk τα έκανε όλα. Αν ήταν με νορμαλ χορό που εκφράζει την ηλικία των 11, δεν θα σχολιάζε κανείς. Αλλά όπως ολοι σχεδόν είπαμε το τρέιλερ δεν δείχνει κάτι κακό. Αντιθέτως. Από την άλλη η ταινία δεν ξέρουμε. Μετά πιάσαμε συζήτηση γενικότερα. Εντάξει;
γιατί κακό είναι το τουέρκ; μαιμουδάκια χαρωπά. Θα καταπιέσουμε δηλαδή τα παιδιά γιατι σκανδαλίζεσαι; Δεν είναι σωστό, να δείξεις αυτοέλεγχο νομίζω καλύτερα.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 20 Αύγ 2020, 21:02
enaon έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 21:00
Naida έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 20:55
γιατί κακό είναι το τουέρκ, μαιμουδάκια χαρωπά. Θα καταπιέσουμε δηλαδή τα παιδιά γιατι σκανδαλίζεσαι; Δεν είναι σωστό, να δείξεις αυτοέλεγχο νομίζω καλύτερα.
Δεν πειράζει να κάνουν τα παιδάκια τουερκ σα παιχνιδακι δικό τους. Να τα βάζουν τώρα στη τηλεόραση για να γουστάρεις εσύ να βλέπεις , ε δεν είναι ωραίο να μωρε.
Que Sera, Sera...
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 20 Αύγ 2020, 21:04
Γιάννης έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 20:46
Η παιδοφιλία, ακόμα και στις εφηβικές ηλικίες, είναι έγκλημα. Δεν απαλύνεται με τίποτα.
Από την άλλη, αυτοί που βλέπουν παιδόφιλους παντού είναι συνήθως οι ίδιοι που πιστεύουν ότι ο γιός τους κινδυνεύει "να βγεί πούστης" μόνο και μόνο γνωρίζοντας ότι η ομοφυλοφυλία είναι υπαρκτό φαινόμενο, και γι'αυτό προσπαθεί να προστατέψει τον γιόκα του απαιτώντας την καθολική απόκρυψη της ύπαρξής της.
Εννοείς ότι "αυτοί που βλέπουν παντού παιδόφιλους" έχουν πρόβλημα μόνον με όσους χουφτώνουν αγορίστικα και όχι κοριτσίστικα κωλαράκια; Ή ότι το πρόβλημα παιδοφιλία παίζει απλώς στο χούφτωμα και όχι σε περαιτέρω διαδικαστικά και δράσεις κυκλωμάτων;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
enaon
από enaon » 20 Αύγ 2020, 21:05
Naida έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 21:02
Δεν πειράζει να κάνουν τα παιδάκια τουερκ σα παιχνιδακι δικό τους. Να τα βάζουν τώρα στη τηλεόραση για να γουστάρεις εσύ να βλέπεις , ε δεν είναι ωραίο να μωρε.
σιγά μην γουστάρω, είπαμε είναι γαλλική ταινία, για γυναίκες είναι. Για να σας κάνει να νιώσετε ωραία που είσαστε καλά πρότυπα

-
ST48410
από ST48410 » 20 Αύγ 2020, 21:05
πήζον bot έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 20:43
η κατακαραυγη του φορουμ επιασε τοπο
Εμένα πάλι κάτι τέτοιες συγνώμες μου φαίνονται σκέτη υποκρισία. Προφανώς ήθελαν να προκαλέσουν προκειμένου να κάνουν τη σειρά γνωστή. Αλλιώς θα είχαν διαλέξει κάτι διαφορετικό και όχι την αφίσα του πρώτου πόστ. Ο στόχος επετεύχθη και τώρα δήθεν υπαναχωρούν για να σώσουν τα προσχήματα.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν χρήστες, γενικά υποψιασμένοι, που στο παρόν θέμα φαίνεται να πιστεύουν ότι ένας τέτοιος όμιλος παραγωγής υλικού θα κινηθεί από έλα προοδευτικά ελατήρια και όχι από το κέρδος.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 20 Αύγ 2020, 21:07
Naida έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 20:56
Και την εμφάνιση μεγαλύτερης να έχει από τη στιγμή που μαθαίνει κάποιος ότι είναι 14 αυτόματα είναι x. Διαφορετικά παίζει στο κομμάτι παιδοφιλος.
Μα δεν διαφωνώ σ' αυτό ρε Νάιδα. Απλώς το αναφέρω γιατί μονίμως στα 14χρονα, 15χρονα και 17χρονα εστιάζεται το θέμα. Λες και οι ηλικίες κάτω των 12, είναι κάτι σαν μαγική εικόνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 20 Αύγ 2020, 21:08
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 20:29
Χαοτικός έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 20:19
Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 20:15
ε, αφου βλογαμε τα γενια μας, κι η δαναη απο μια σκοπια δεν τα λεει κι ασχημα, συχνα τα ιδια με μας λεει , αλλα τα λεει με αντιδρασικο τροπο, δηθεν οτι διαφωνει.
αδιαφορησε για την παραπανω προταση, κανω τον καλο μπας και μου κατσει σε 3 μηνες που εχουμε ραντεβου 
Θα έχει βγει το εμβόλιο ή με μάσκα;

Με τη μάσκα κιόλας μπορεί να έχει και φαντασίωση βιασμού

Αυτά είναι καγκουριές.
Σώπα!!!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stalker
15 Ιούλ 2023, 00:13
-
-
- 402 Απαντήσεις
- 7149 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
28 Φεβ 2024, 20:04
-
-
- 110 Απαντήσεις
- 2827 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
15 Φεβ 2024, 17:29
-
-
- 104 Απαντήσεις
- 2120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
28 Ιαν 2025, 14:04
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.