Netflix, μήπως το παρακάνεις;

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Netflix, μήπως το παρακάνεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 20 Αύγ 2020, 22:31

ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Αύγ 2020, 22:10
Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:39
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:25

Μία από αυτούς που έχουν θίξει το θέμα είμαι εγώ και δεν το πάω γύρω γύρω.

Και πιστεύω ότι συμβαίνει αυτό: H ταινία χρησιμοποιεί ως πρόσχημα την ζωή ενός συντηρητικού κοριτσιού μουσουλμανικής παιδείας, καθώς ανακαλύπτει τον υπέροχο κόσμο μας, ως μπακγκράουντ ενός σοφτ πορνό για τον κάθε ενδιαφερόμενο που θα αυνανίζεται και θα προβληματίζεται ταυτοχρόνως.

Μαλακία χωρίς κοινωνικό μήνυμα, δε λέει.

Γιατί δε λέει; Βοηθάει πάντα στη χαλάρωση μία μαλακία.
τελικά το πρόβλημα είναι μην ικανοποιηθεί ο άλλος. Μάλιστα.
Το πρόβλημα είναι ότι ο παιδόφιλος θα είναι και μετά τη χαλάρωση ένας επικίνδυνος για τα παιδιά μαλάκας.
Εν δυνάμει. Να ξέρεις ότι είναι περισσότεροι από αυτούς που καταγράφονται λόγω σύλληψης. Αρκετοί επίσης αλλά όχι περισσότεροι είναι αυτοί που δεν έχουν συλληφθεί και έχουν απευθυνθεί σε υπηρεσίες ψι και το χαρμόσυνο είναι ότι υπάρχουν έστω λίγοι που δεν έχουν προβεί ποτέ σε καμία πράξη αλλά έχουν απευθυνθεί από μόνοι στις υπηρεσίες αυτές.
Εγώ φοβάμαι πιο πολύ τις κρυφές (που λέμε για τους πούστηδες). Όταν βλέπεις πολύ ηθικολογία να σκέφτεσαι και την περίπτωση πως κάποιος θέλει να πείσει οπωσδήποτε ότι δεν σκιρτάει και μέσα του. Τον ίδιο του τον εαυτό εν τέλει. Το παράδειγμα με αυτήν που κατουράει αν το πήρε το μάτι σου, το κατάλαβες;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 20 Αύγ 2020, 22:33

Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 22:29
Είπες απευθύνεται στα πρότυπα που ανεβάζουν τον κωλο τους στο ινστα.
Δεν μου απαντήσες μωρεεεε

Πως ακριβώς πιστεύεις θα επηρεαστεί η 18χρονη που ανεβάζει τον πισινό της στο ινστα απο αυτή την ταινία; έχω περιέργεια να μου πεις. Θα δει μια 18χρονη την ταινία με τα 11χρονα να χορεύουν σεξουαλικά και θα πει τι;
βρε παιδί μου δεν ξέρω, δεν είμαι το κοινό της ταινίας, δεν μπορώ να μπω στον ρόλο του θηλυκού :)

Μπορεί να νιώσει ωραία, να θυμηθεί το δικό πρώτο τουερκινγ πρίν 10 χρόνια και να ανεβάσει ενα ακόμα βιντεάκι και να πάρει λικες, μπορεί να μην της αρέσει πολύ, γενικά η ταινία δεν βγάζει συμπέρασμα, θέλει μόνο να προβληματίσει από όσο διάβασα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 20 Αύγ 2020, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 20 Αύγ 2020, 22:34

Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:49
Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:45
Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:42

Δεν τη βλέπω μόνο εγώ αγόρι μου όμως. Θα τη δουν και τύποι που βρίσκουν σεξουαλικά τα κοριτσάκια. Και ξερεις πως θα νιώσουν; τη κοινωνία λίγο πιο κοντά τους. Εκτός κι αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό. Δεν το ξέρω :102:
Και τι έγινε;
Εάν οι παιδοφιλοι αισθανθούν πιο κοντά τους την κοινωνία;
Θα είναι σε καλύτερη θέση να ζητήσουν βοήθεια και να θεραπευτούν.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Αύγ 2020, 22:42

Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 22:06
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:48
Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:30

Να συμπληρώσω εδώ ότι οι παιδόφιλοι πράγματι δεν έχουν αντικείμενο πόθου το γυναικείο σώμα. Αλλά την εύπλαστη ψυχή. Αυτό θέλουν να χειριστούν για λόγους ψυχολογικούς και όχι λόγω σεξουαλικών ορμών. Αυτή η παπαριά περί ευνουχισμού που λένε δεν θα έσωζε κάποιο παιδάκι που τυχαία βρέθηκε στο πεδίο ενός τέτοιου ανθρώπου. δεν έχει σωματική καύλα που θέλει να ικανοποιήσει.

Κι αυτό είναι ένας ακόμα λόγος να αναλογιστούν όλοι πόσο υγιές είναι αυτό που μαθαίνουμε στα παιδιά μας. Ο παιδόφιλος δεν είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Είναι δημιούργημα καταστάσεων όπου η επικρατούσα "ηθική" έχει βάλει το χεράκι της. κι όσο κινδυνεύει να γίνει θύμα το παιδί μου άλλο τόσο κινδυνεύει να γίνει διαταραγμένο. Όχι;
Ε και λοιπόν;

Μ' αυτήν τη λογική, δεν φταίει κανείς και για τίποτα.

Αλλά συνεχίζεις να κάνεις το ίδιο λάθος. Στην προσπάθεια σου να αναλύσεις το οτιδήποτε (πράγμα που συνεχίζω να θεωρώ αντιπερισπασμό) σου διαφεύγει κάτι βασικό. Ότι είναι άλλο πράγμα οι λόγοι που οδηγούν τον κάθε παραβατικό στη χ ή ψ ενέργεια (δηλαδή ό,τι μεταφέρει τον θύτη στο πεδίο του θύματος) και άλλο η υπαρκτή επικινδυνότητα του παραβατικού για το κοινωνικό περιβάλλον.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι η άμεση λύση/αντιμετώπιση που απαιτεί το δεύτερο.
Δηλαδή η επικινδυνότητα.

Και κάπου νομίζω ότι επειδή δεν μπορείς ή δεν θέλεις να δώσεις μια σαφή απάντηση σ' αυτό, θα το ρίξεις πάλι στις θεωρίες.

Από που προκύπτει ότι δεν θελω να δώσω απάντηση; Επειδή δεν απάντησα πιο πριν το ερώτημα που μόλις έθεσες; :D
ναι υπάρχει επικινδυνότητα στο θέμα της παιδικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης σχετικά με το σεξ. Προσέχουμε για να έχουμε.
Τι ακριβώς πρέπει να έχω εγώ που να αποτελεί και ιδιαίτερη γνώμη; να μην αναλύω τις αιτίες παρά να αρκούμε στα γαυγίσματα για τους κακούς εγκληματίες και άγιος ο Θεός; Η ανάλυση είναι που θα εξαφανίσει προβλήματα στην κοινωνία. Η ανάλυση δεν είναι υποστήριξη και διαιώνιση μιας κατάστασης. Σιγά σιγά θα μου πεις ότι για τους βιασμούς και τα παρεμφερή φταίνε όσοι αναλύουν και όχι το σύστημα αξιών με τον τρόπο που λειτουργεί.
Τι εννοείς προσέχουμε για να έχουμε;

Προσέχοντας τα παιδιά; Δεν είναι πάντα λύση γιατί πολλοί παιδόφιλοι έχουν επαγγελματικές ενασχολήσεις που έχουν σχέση με τα παιδιά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Αύγ 2020, 22:45

Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 22:34
Naida έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:

Και τι έγινε;
Παπαριές μαρίτσαμ. Αυτά τα λέγανε και για τους ομοφυλόφιλους.

Δεν είναι κάτι που θεραπεύεται.

Πρόσεχε λοιπόν γιατί εμπίπτεις σε αντιφάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Αύγ 2020, 22:47

enaon έγραψε:
20 Αύγ 2020, 22:33
Naida έγραψε:

Πως ακριβώς πιστεύεις θα επηρεαστεί η 18χρονη που ανεβάζει τον πισινό της στο ινστα απο αυτή την ταινία; έχω περιέργεια να μου πεις. Θα δει μια 18χρονη την ταινία με τα 11χρονα να χορεύουν σεξουαλικά και θα πει τι;
βρε παιδί μου δεν ξέρω, δεν είμαι το κοινό της ταινίας, δεν μπορώ να μπω στον ρόλο του θηλυκού :)

Μπορεί να νιώσει ωραία, να θυμηθεί το δικό πρώτο τουερκινγ πρίν 10 χρόνια και να ανεβάσει ενα ακόμα βιντεάκι και να πάρει λικες, μπορεί να μην της αρέσει πολύ, γενικά η ταινία δεν βγάζει συμπέρασμα, θέλει μόνο να προβληματίσει από όσο διάβασα.
Δεν διάβασες καλά, ξανα έλα αύριο.
Χαοτικός έγραψε:
Naida έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:

Και τι έγινε;
Ένας παιδοφιλος που θα τη παίξει με μια ταινία που έχουν σεξουαλικοποιησει τα 11χρονα θα αισθανθεί την ανάγκη να ζητήσει βοήθεια. Κι όχι ότι αφού παίζει τέτοια ταινία δεν είμαι εγώ και τόσο ανώμαλος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 20 Αύγ 2020, 22:58

ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Αύγ 2020, 22:42
Χαοτικός έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Αύγ 2020, 21:48

Ε και λοιπόν;

Μ' αυτήν τη λογική, δεν φταίει κανείς και για τίποτα.

Αλλά συνεχίζεις να κάνεις το ίδιο λάθος. Στην προσπάθεια σου να αναλύσεις το οτιδήποτε (πράγμα που συνεχίζω να θεωρώ αντιπερισπασμό) σου διαφεύγει κάτι βασικό. Ότι είναι άλλο πράγμα οι λόγοι που οδηγούν τον κάθε παραβατικό στη χ ή ψ ενέργεια (δηλαδή ό,τι μεταφέρει τον θύτη στο πεδίο του θύματος) και άλλο η υπαρκτή επικινδυνότητα του παραβατικού για το κοινωνικό περιβάλλον.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι η άμεση λύση/αντιμετώπιση που απαιτεί το δεύτερο.
Δηλαδή η επικινδυνότητα.

Και κάπου νομίζω ότι επειδή δεν μπορείς ή δεν θέλεις να δώσεις μια σαφή απάντηση σ' αυτό, θα το ρίξεις πάλι στις θεωρίες.

Από που προκύπτει ότι δεν θελω να δώσω απάντηση; Επειδή δεν απάντησα πιο πριν το ερώτημα που μόλις έθεσες; :D
ναι υπάρχει επικινδυνότητα στο θέμα της παιδικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης σχετικά με το σεξ. Προσέχουμε για να έχουμε.
Τι ακριβώς πρέπει να έχω εγώ που να αποτελεί και ιδιαίτερη γνώμη; να μην αναλύω τις αιτίες παρά να αρκούμε στα γαυγίσματα για τους κακούς εγκληματίες και άγιος ο Θεός; Η ανάλυση είναι που θα εξαφανίσει προβλήματα στην κοινωνία. Η ανάλυση δεν είναι υποστήριξη και διαιώνιση μιας κατάστασης. Σιγά σιγά θα μου πεις ότι για τους βιασμούς και τα παρεμφερή φταίνε όσοι αναλύουν και όχι το σύστημα αξιών με τον τρόπο που λειτουργεί.

Προσέχοντας τα παιδιά; Δεν είναι πάντα λύση γιατί πολλοί παιδόφιλοι έχουν επαγγελματικές ενασχολήσεις που έχουν σχέση με τα παιδιά.
Αν κάνουν μαλακία θα τους πιάσουν αργά ή γρήγορα. Τι άλλο είναι λύση, τεστ; αν εννοείς ότι μέσα στη διαδικασία προστασίας μας από τέτοιους κινδύνους είναι να μην καλλιεργούμε εκπόρνευση αλλά και την ίδια την παιδοφιλία 9μέσω προϊόντων και δραστηριοτήτων ασφαλώς και το κάνουμε ήδη. Στο επίπεδο βέβαια που έχει εξελιχθεί μέχρι σήμερα η κοινωνία μας και μπορεί. προς το παρόν καπιταλισμός είναι το όνομά της. Προχωράμε όμως :D

Άμα δεν καταλάβεις ότι είναι και σε άλλα η εκπόρνευση και μόνο στο εμφανές να σου φοράνε ζαρτιέρες και να σου λένε κουνήσου, έχεις χάσει δεδομένα.
Γιατί και τα τούτις κιούτις να κόψεις, θα υπάρχει το νεξτ μόντελ που επίσης το βλέπουν τα παιδιά και το παίζουν στα σχολεία. Έλα πες τώρα για ελευθερίες στην άγια καταναλωτική κοινωνία μας. :D
Εγώ καρδιά μου δεν έχω ούτε νέτφλιξ ούτε ξέφτλιξ. Μαλακίες δεν βλέπω και τα κορίτσια μου μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει τέτοια ερεθίσματα. Που και στα παιδικά μπορεί να παίξουν. Προτιμώ να τα πήξω με αστρόνιο και Άλκη Ζέη. Εσύ που θα κράξεις τη στάση του μπλάκι που θίγει ζητήματα σεξισμού και μισογυνισμού τι θα κάνεις; Που νομίζεις ότι είναι εμμονές των αριστερών οι καταγγελίες και οι αγώνες για ευαίσθητα ζητήματα;
Δεν συσχετίζεται λες η ανωμαλία που χτύπησε κάποιον με τα κυρίαρχα ήθη και κουλτούρα που επικρατεί;

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 20 Αύγ 2020, 23:00

ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Αύγ 2020, 22:45
Χαοτικός έγραψε:
Naida έγραψε:

Ποια είναι η αντίφαση; Για πες μου σε ποιους μηχανισμούς και λειτουργίες έγκειται η ομοιότητα των ομοφυλόφιλων με τους παλιόφιλους;

Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason » 20 Αύγ 2020, 23:01

Για τις παιδοφιλες θα μιλήσουμε ή είναι ταμπού ;

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 20 Αύγ 2020, 23:04

Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 22:47
enaon έγραψε:
Naida έγραψε:

Χαοτικός έγραψε:
Naida έγραψε:

Ένας παιδοφιλος που θα τη παίξει με μια ταινία που έχουν σεξουαλικοποιησει τα 11χρονα θα αισθανθεί την ανάγκη να ζητήσει βοήθεια. Κι όχι ότι αφού παίζει τέτοια ταινία δεν είμαι εγώ και τόσο ανώμαλος.
Α εσένα οι ταινίες σου λένε για την ψυχική κατάσταση σου. Δεν νιώθεις κάποια πράγματα! και από αυτές εξαρτάται η ψυχοκινητικότητά σου!

Χμμμ... Θέλω να γνωρίσω. Διαθέτεις δυο ωρίτσες; Κάτι ερωτηματολόγια είναι μόνο. Εύκολα ρε :D

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Αύγ 2020, 23:04

Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 22:58
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Αύγ 2020, 22:42
Χαοτικός έγραψε:

Αν κάνουν μαλακία θα τους πιάσουν αργά ή γρήγορα. Τι άλλο είναι λύση, τεστ; αν εννοείς ότι μέσα στη διαδικασία προστασίας μας από τέτοιους κινδύνους είναι να μην καλλιεργούμε εκπόρνευση αλλά και την ίδια την παιδοφιλία 9μέσω προϊόντων και δραστηριοτήτων ασφαλώς και το κάνουμε ήδη. Στο επίπεδο βέβαια που έχει εξελιχθεί μέχρι σήμερα η κοινωνία μας και μπορεί. προς το παρόν καπιταλισμός είναι το όνομά της. Προχωράμε όμως :D

Άμα δεν καταλάβεις ότι είναι και σε άλλα η εκπόρνευση και μόνο στο εμφανές να σου φοράνε ζαρτιέρες και να σου λένε κουνήσου, έχεις χάσει δεδομένα.
Γιατί και τα τούτις κιούτις να κόψεις, θα υπάρχει το νεξτ μόντελ που επίσης το βλέπουν τα παιδιά και το παίζουν στα σχολεία. Έλα πες τώρα για ελευθερίες στην άγια καταναλωτική κοινωνία μας. :D
Εγώ καρδιά μου δεν έχω ούτε νέτφλιξ ούτε ξέφτλιξ. Μαλακίες δεν βλέπω και τα κορίτσια μου μέχρι τώρα δεν έχουν πάρει τέτοια ερεθίσματα. Που και στα παιδικά μπορεί να παίξουν. Προτιμώ να τα πήξω με αστρόνιο και Άλκη Ζέη. Εσύ που θα κράξεις τη στάση του μπλάκι που θίγει ζητήματα σεξισμού και μισογυνισμού τι θα κάνεις; Που νομίζεις ότι είναι εμμονές των αριστερών οι καταγγελίες και οι αγώνες για ευαίσθητα ζητήματα;
Δεν συσχετίζεται λες η ανωμαλία που χτύπησε κάποιον με τα κυρίαρχα ήθη και κουλτούρα που επικρατεί;
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

Ενιγουέι, δεν έχει νόημα η συζήτηση.
Οκ, στοργή και προδέρμ για τους πάντες επειδή κακούργα κενωνία, κυρίαρχα ήθη κλπ το εμπέδωσα το μήνυμα.

Επειδή όμως όντως τα κυρίαρχα ήθη είναι κάτι που βρίσκεται μονίμως σε εξέλιξη, τα καλύτερα έρχονται. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Αύγ 2020, 23:04

The Grooming Going on in Plain Sight in the Classroom

When the “pizzagate” conspiracy theory first erupted in right-wing political circles, I thought it was the nuttiest conspiracy theory I’d heard since the 80s “Satanic Panic”. In fact, the two seemed almost identical.

I still think pizzagate is a nutty conspiracy. But, just because there’s a nutty conspiracy theory, it doesn’t mean that there’s not something very dark going on. And it is being peddled, aided and abetted largely by the political left – and increasingly not on the fringe.

When Australian academic Garry Dowsett wrote glowingly about pederasty in the 1980s, he may have been on the fringe. But, today, Dowsett is very much near the centre of the left-wing establishment. And he is still advocating for such things as abolishing the age of consent. At the same time, the mainstream left media, from the New York Times to Salon have run a slew of pieces reframing paedophilia from a crime to a “sexual orientation”.

The push to normalise paedophilia is creeping into schools, too. Dowsett is a leader at a think-tank that was behind the controversial “Safe Schools” gender indoctrination program in schools. Greens leader Adam Bandt praised a program that taught pre-teen girls how to send nude selfies.

A college in Ohio is teaching students that pedophilia is a “sexual orientation” that could be part of the “acceptance of diverse sexual identities.”

A student from the college tweeted a photograph of a lecture slide titled, “Pedophilia as a Sexual Orientation.”

“An actual topic we discussed in class at a State University after watching in 8 minute Vice News video showcasing self-identified pedophiles. This is going to be mainstreamed,” the student said.

This is certainly not the first time schools have pushed to normalize pedophilia for the next generation. The acceptance of pedophilia is the next frontier, and they’re prepping our kids young to fight for it.

They’re not exactly hiding it, either, from anyone who bothers to look.

Earlier this year, government school officials in California horrified concerned parents by admitting to teaching students that pedophilia and pederasty is a “sexual orientation”[…]

In a recorded exchange with Assistant Superintendent of Curricula, Kerrie Torres, Yates asked why pedophilia was being taught in class to 9th graders.“This is really important for us to include,” Torres replied. “This is done because we’re talking about historical perspectives of how gender relations and different types of sexual orientations have existed in history. This is something that’s occurred in history, and so, this is really important for us to include.”

Once child rape becomes a mere “sexual orientation”, it’s but a step away from being sheltered under the diversity rainbow.

Alex Newman from the Freedom Project rightly said it’s hard to overstate the devastating implications of defining pedophilia as a “sexual orientation.”

“With ‘sexual orientation’ increasingly becoming a legally protected category across almost half of the states already — with Congress working on it too — the implications of defining pedophilia and pederasty as such are hard to overstate.”

In many parts, it’s prohibited to discriminate on the basis of ‘sexual orientation’. So, what would that mean for schools, daycares or children’s hospitals when a pedophile with an alternative ‘sexual orientation’ turns up looking for a job?

It might be tempting to wave this away as just more left-wing nuttiness. But left-wing nuttiness has real-world consequences: cities across America have burned because of a “Black Lives Matter” narrative which has no basis in objective reality.

American schools are also seeing a wave of teachers convicted for abusing their students. Alarmingly, many are female – alarming, because, statistically, most child abusers are male. The wave of new cases suggest that there may either have been a long series of child abuse by females which never came to light, or that, for every female teacher convicted, many more males are getting away with it.

Either way, the push by educators to inculcate children with the notion that paedophilia is just another sexual orientation takes on a very, very worrying significance.

https://thebfd.co.nz/2020/06/12/the-gro ... classroom/
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 20 Αύγ 2020, 23:08

Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 23:04
Naida έγραψε:
20 Αύγ 2020, 22:47
enaon έγραψε:

Χαοτικός έγραψε:

Α εσένα οι ταινίες σου λένε για την ψυχική κατάσταση σου. Δεν νιώθεις κάποια πράγματα! και από αυτές εξαρτάται η ψυχοκινητικότητά σου!

Χμμμ... Θέλω να γνωρίσω. Διαθέτεις δυο ωρίτσες; Κάτι ερωτηματολόγια είναι μόνο. Εύκολα ρε :D
Δεν βγάζω νόημα όπως τα γράφεις. Δυο ώρες συνεχόμενες όχι δεν έχω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 20 Αύγ 2020, 23:09

Χαοτικός έγραψε:
20 Αύγ 2020, 23:00
ΓΑΛΗ έγραψε:
20 Αύγ 2020, 22:45
Χαοτικός έγραψε:

Ποια είναι η αντίφαση; Για πες μου σε ποιους μηχανισμούς και λειτουργίες έγκειται η ομοιότητα των ομοφυλόφιλων με τους παλιόφιλους;
Δεν έχω ιδέα και δεν μ' ενδιαφέρει να μάθω.

Και η κολοκυθιά δεν είναι το καλύτερο μου. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
jason

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason » 20 Αύγ 2020, 23:15

Νήμα ανέκδοτο

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”