Χαβαλές είναι και είσαι καρακομπλέξω!
Netflix, μήπως το παρακάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: Netflix, μήπως το παρακάνεις;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
αστα αυτά, έχεις γράψει τα εσώψυχα σου πάλι. Η τανία έχει ένα θέμα, πρίν την δεις μπορείς να διαβάσεις τι πραγματεύεται. Δεν το έχεις κάνει, θα έβλεπες οτι ειναι απο την πλευρά εκείνων που τους προβληματίζει η κατάσταση, δεν την προωθούν πάντως. Νομίζω ο λόγος που δεν έδωσες σημασία, είναι αυτός που σου εξηγώ, νιώθεις τα πρότυπα που η ταινία βάζει κάτω από την λάμπα.
Ναι θέλει να περάσει το μήνυμα περί προτύπων και υπερσεξουαλικοποιει τα παιδιά σε σημείο να γίνεται η ταινία κατάλληλη μόνο για άνω των 17. Για αυτό σου λέω για τον πέο εξηγήσεις.
Εκτός κι αν η ταινία δεν είναι τόσο υπερβολικά σεξουαλικη όπως λένε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το ότι είναι για άνω των 17 σου λέει κάτι ή μπα;enaon έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 21:35αστα αυτά, έχεις γράψει τα εσώψυχα σου πάλι. Η τανία έχει ένα θέμα, πρίν την δεις μπορείς να διαβάσεις τι πραγματεύεται. Δεν το έχεις κάνει, θα έβλεπες οτι ειναι απο την πλευρά εκείνων που τους προβληματίζει η κατάσταση, δεν την προωθούν πάντως. Νομίζω ο λόγος που δεν έδωσες σημασία, είναι αυτός που σου εξηγώ, νιώθεις τα πρότυπα που η ταινία βάζει κάτω από την λάμπα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καρακομπλεξω που δεν εχω φαντασιώσεις βιασμού; συγνώμη κιόλας που δεν με εκφράζουν δικές σου φαντασιώσεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 21:25Μία από αυτούς που έχουν θίξει το θέμα είμαι εγώ και δεν το πάω γύρω γύρω.enaon έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 20:47η ταινία δεν έχει καμία σχέση με παιδοφιλία, κοιτάει την ζωή ενός συντηρητικού κοριτσιού μουσουλμανικής παιδείας, καθώς ανακαλύπτει τον υπέροχο κόσμο μας.
μπορεί κάποιος που έθιξε το θέμα παιδοφιλίας η το πάει γύρω γύρω, να πει πώς του ήρθε να το αναφέρει σε αυτό το νήμα;
Και πιστεύω ότι συμβαίνει αυτό: H ταινία χρησιμοποιεί ως πρόσχημα την ζωή ενός συντηρητικού κοριτσιού μουσουλμανικής παιδείας, καθώς ανακαλύπτει τον υπέροχο κόσμο μας, ως μπακγκράουντ ενός σοφτ πορνό για τον κάθε ενδιαφερόμενο που θα αυνανίζεται και θα προβληματίζεται ταυτοχρόνως.
Μαλακία χωρίς κοινωνικό μήνυμα, δε λέει.
Γιατί δε λέει; Βοηθάει πάντα στη χαλάρωση μία μαλακία.
τελικά το πρόβλημα είναι μην ικανοποιηθεί ο άλλος. Μάλιστα.
Όχι, δεν εννοώ ούτε το ένα ούτε το άλλο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 21:04Εννοείς ότι "αυτοί που βλέπουν παντού παιδόφιλους" έχουν πρόβλημα μόνον με όσους χουφτώνουν αγορίστικα και όχι κοριτσίστικα κωλαράκια; Ή ότι το πρόβλημα παιδοφιλία παίζει απλώς στο χούφτωμα και όχι σε περαιτέρω διαδικαστικά και δράσεις κυκλωμάτων;Γιάννης έγραψε: ↑20 Αύγ 2020, 20:46Η παιδοφιλία, ακόμα και στις εφηβικές ηλικίες, είναι έγκλημα. Δεν απαλύνεται με τίποτα.
Από την άλλη, αυτοί που βλέπουν παιδόφιλους παντού είναι συνήθως οι ίδιοι που πιστεύουν ότι ο γιός τους κινδυνεύει "να βγεί πούστης" μόνο και μόνο γνωρίζοντας ότι η ομοφυλοφυλία είναι υπαρκτό φαινόμενο, και γι'αυτό προσπαθεί να προστατέψει τον γιόκα του απαιτώντας την καθολική απόκρυψη της ύπαρξής της.
Όχι. Που το χαβαλέ τον καθιστάς ως να είναι σε ισχύ στον διάλογο. Που θα εικάσει τι φαντασιώσεις έχω θεία Όλγα
Δεν τη βλέπω μόνο εγώ αγόρι μου όμως. Θα τη δουν και τύποι που βρίσκουν σεξουαλικά τα κοριτσάκια. Και ξερεις πως θα νιώσουν; τη κοινωνία λίγο πιο κοντά τους. Εκτός κι αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό. Δεν το ξέρω

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν βλέπω χαβαλέ στο συγκεκριμένη φράση. Σόρι ρε μπάρμπα. Και για να την αναφέρεις στη συζήτηση θεώρησα ότι την έχεις εσύ και θεωρήσεις φυσικό να την έχουν και οι υπόλοιποι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και τι έγινε;
Δανάη σου ξαναλέω τα κλούς, πες είναι μπλε ιστορία.
Η ταινία είναι γαλλική, και το νήμα το άνοιξε ο όττο. Δεν είναι για άντρες ή παιδιά η ταινία, έχει για στόχο ως θεατή τα πρότυπα, τις γυναίκες δηλαδή, εκείνες πάνω από τα 18, που είναι όλη μέρα στο ινσταγκραμ και ανεβάζουν τον πισινό τους κλπ, τα ξέρεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Painkiller miniseries στο Netflix και οι φαρμακοβιομηχανιες
από Portia » 14 Ιούλ 2023, 23:55 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 1 Απαντήσεις
- 558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stalker