Obelix έγραψε: ↑28 Αύγ 2020, 01:28
Λοξίας έγραψε: ↑27 Αύγ 2020, 23:46
Καθίκι, που κάνεις σπέκουλα με τον πόνο των άλλων.
Από ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ σαν εσένα αυτά τα λόγια είναι για εμένα ΕΠΑΙΝΟΣ! Αν άκουγα "Μπράβο" από τα μούτρα τα δικά σου, τότε θα προβληματιζόμουν.
Παρεμπιπτόντως: ΠΟΥ και ΠΟΤΕ έγραψες για τον "55 ετών συγγενή σου που κατέληξε τον Μάιο"; (Αυτόν που, προφανώς...δεν τον εξέτασαν μπροστά σου!) Σου είχε τύχει τέτοιο περιστατικό και δεν το ανέφερες εδώ; Και το θυμήθηκες...τώρα; Αν πάλι το είχες αναφέρει, θα πρέπει να σου είχα απαντήσει. Και είμαι περίεργος να δω ΤΙ σου είχα απαντήσει. (Εκτός και αν το είχες αναφέρει σε άλλο νήμα, που δεν συμμετέχω. Αλλά τότε θα μου έκανε εντύπωση: Να μην μου "τρίψεις στα μούτρα" τέτοιον "βαρύγδουπο ισχυρισμό"; ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ;;;)
Υ.Γ. Το PHORUM πρέπει να μετονομασθεί σε "Club συγγενών νεκρών του Κορωνοϊού". Τόσον κόσμο ξέρω που έχασαν δικούς τους (όχι μόνο στην Ελλάδα) ΟΛΟΥΣ τους ρώτησα αν είχαν COVID-19, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν είχε! Τόσους γενικά ρώτησα, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν είδε με τα μάτια του έστω και ΕΝΑΝ, όχι που να "πέθανε από COVID-19", αλλά που έστω και να "έπασχε"! Και ενώ στον πραγματικό κόσμο συμβαίνουν αυτά που βλέπω και ακούω, σε ένα site μόνο...συνωστίσθηκαν τόσοι και τόσοι που "έχουν συγγενείς - θύματα του COVID-19"??? (Και μετά ο άλλος μου λέει ότι..."είναι το video με την νοσοκόμα που δεν θα γίνει πιστευτό"!)
Για ποιο λόγο βρε γελοίε και θλιβερέ ανθρωπάκο θα πρέπει να αναφέρω εγώ, ή κάποιος άλλος, στο φόρουμ ένα άσχημο γεγονός που μας βρίσκει;
Βρε ανύπαρκτε γκιόζη, νομίζεις ότι ο καθένας θα κάνει σημαία τον πόνο του για να πεισθεί ένα
τομάρι σαν και εσένα που τζογάρει με την όποια δυστυχία του άλλου, ή και τον φόβο του ακόμα, για να προβάλλεις την ηλίθια νοημοσύνη σου;
Και στο είπα
ΚΑΘΙΚΙ να ΜΗΝ απαντήσεις με ηλιθιότητες.
Ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε
χυδαίε ανθρωπάκο; Ο υπερασπιστής της ανθρωπότητας; ο σωτήρας της; ο νέος Χριστός;
Βάλθηκες να μας "σώσεις" από τους ιλλουμινάτι που σκοπεύουν να μας τσιπάρουν μέσω του εμβολίου για τον covid-19;
Σιγά ρε Ρομπέν των δασών! Σιγά ρε Ζορό της οικουμένης, προστάτη των φτωχών και αδυνάτων!
Ένας
γελοίος ανεγκέφαλος είσαι και δεν θα απορούσα αν πιστεύεις και στην επίπεδη Γη.
Το ύφος και ο τρόπος γραψίματος, με τα τεράστια και χρωματιστά γράμματα, κεφαλαία πολλές φορές, μαρτυρούν έναν ανθρωπάκο που στην πραγματική ζωή του έχει χορτάσει τέτοια σφαλιάρα και έχει φάει τέτοιο κάζο και απόρριψη, που βρήκε το ίντερνετ για να εκφράζει την απόλυτη ηλιθιότητά του χωρίς τον φόβο της σβουριχτής κατραπακιάς που του έχει κοκκινίσει τον σβέρκο.
Για έναν ψυχίατρο θα είσαι κελεπούρι, κακόμοιρε βλάκα.
Αλλά δεν ξέρω τις πιθανότητες επιτυχίας της θεραπείας που θα σου εφαρμόσει, αν έχει η επιστήμη θεραπεία για τέτοιες περιπτώσεις.
Και αυτό, διότι δεν είσαι ένας απλός ηλίθιος, από τους τόσους που κυκλοφορούν.
Είσαι ένας κακός ηλίθιος. Ένα ανθρωπάριο με μπόλικη κακία μέσα του και συνάμα πανηλίθιο.
Πολύ επικίνδυνος συνδασμός για τους γύρω σου.