Κορωνοϊός: Υπαρκτός; Ή ΜΟΥΦΑ;

Παραφυσική, μεταφυσικά, ανεξήγητα φαινόμενα
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Κορωνοϊός: Υπαρκτός; Ή ΜΟΥΦΑ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 28 Αύγ 2020, 01:47

πήζον bot έγραψε:
28 Αύγ 2020, 01:41
τα ψεμματα να φοβασαι φιλαρακο οχι την αληθεια. εθνικον το αληθες
Βλέπεις το video της νοσηλεύτριας και δεν έχεις καμία αμφιβολία για την ορθότητα αυτών που λέει; Γιατί; Επειδή φαίνεται να ταυτίζεται με τις απόψεις σου;

Ξαναέγραψα. Χρειάζεστε καλής ποιότητας αποδείξεις αν είναι να στοιχειοθετηθεί μια τόσο σοβαρή κατηγορία. Η γυναίκα ακόμα και αν λέει αλήθεια δεν θα γίνει πιστευτή διότι η όλη αφήγηση μπάζει από παντού.

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 28 Αύγ 2020, 01:49

Λοξίας έγραψε:
27 Αύγ 2020, 23:46
Obelix έγραψε:
27 Αύγ 2020, 21:57
ST48410 έγραψε:
27 Αύγ 2020, 21:14
Όταν όμως βλέπεις ότι σε ένα οίκο ευγηρίας κολλάνε 40-50 άτομα και καταλήγουν τα μισά, ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό δεν θα γινόταν χωρίς τον κορωνοϊό.
Επίσης: ΠΩΣ μπορείς "να το ξέρεις πολύ καλά"; 'Όπου και αν ήταν αυτό, όσοι και αν κόλλησαν όσοι και αν έφυγαν, ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ; ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ;
Βρε γελοίε ανθρωπάκο, ξέρεις πολλές περιπτώσεις όπου σε έναν οίκο ευγηρίας 80 ατόμων, αρρώστησαν οι 50 και κατέληξαν οι 25 σε ελάχιστες ημέρες; Το έχεις ξαναδεί να συμβαίνει; Τι βλακείες γράφεις κάθε λίγο και λιγάκι;

Βρε γελοίε γκιόζη, είχα κοντινό συγγενή 55 χρονών άνθρωπο, που έσφυζε από υγεία και κατέληξε σε ένα δεκαήμερο τον περασμένο Μάιο.
Και μην αρχίσεις τις ηλιθιότητες αν τον εξέτασαν μπροστά στα μάτια μου, διότι θα διαβάσεις τα μπινελίκια της ζωής σου.

Καθίκι, που κάνεις σπέκουλα με τον πόνο των άλλων.
Λοξία ,ζωή σε λόγου σας και συλλυπητήρια , είσαι πολύπειρος , μην ανεβάζεις πίεση με τα τρολ.

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 28 Αύγ 2020, 01:50

ST48410 έγραψε:
28 Αύγ 2020, 01:47
πήζον bot έγραψε:
28 Αύγ 2020, 01:41
τα ψεμματα να φοβασαι φιλαρακο οχι την αληθεια. εθνικον το αληθες
Βλέπεις το video της νοσηλεύτριας και δεν έχεις καμία αμφιβολία για την ορθότητα αυτών που λέει; Γιατί; Επειδή φαίνεται να ταυτίζεται με τις απόψεις σου;

Ξαναέγραψα. Χρειάζεστε καλής ποιότητας αποδείξεις αν είναι να στοιχειοθετηθεί μια τόσο σοβαρή κατηγορία. Η γυναίκα ακόμα και αν λέει αλήθεια δεν θα γίνει πιστευτή διότι η όλη αφήγηση μπάζει από παντού.
εχω δει 500 βιντεο. δεν χρειαζεται να δω αλλα εχω καταλαβει τι γινεται.
επισης εχω δει χιλιαδες μποτακια να λενε οτι ψεμμα βολευει.
επισης εχω δει κι εσενα να μην καταλαβαινεις για τους ντενκεδες, για τη μιζα που ειναι καθηκον και πολλα αλλα ευλογα..

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 28 Αύγ 2020, 01:51

πήζον bot έγραψε:
28 Αύγ 2020, 01:46
Obelix έγραψε:
28 Αύγ 2020, 01:45
ειμαι εγω χαζος τοτε.
Ο δρόμος προς την αυτογνωσία
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 28 Αύγ 2020, 14:15

Obelix έγραψε:
28 Αύγ 2020, 01:28
Λοξίας έγραψε:
27 Αύγ 2020, 23:46
Καθίκι, που κάνεις σπέκουλα με τον πόνο των άλλων.
Από ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ σαν εσένα αυτά τα λόγια είναι για εμένα ΕΠΑΙΝΟΣ! Αν άκουγα "Μπράβο" από τα μούτρα τα δικά σου, τότε θα προβληματιζόμουν.

Παρεμπιπτόντως: ΠΟΥ και ΠΟΤΕ έγραψες για τον "55 ετών συγγενή σου που κατέληξε τον Μάιο"; (Αυτόν που, προφανώς...δεν τον εξέτασαν μπροστά σου!) Σου είχε τύχει τέτοιο περιστατικό και δεν το ανέφερες εδώ; Και το θυμήθηκες...τώρα; Αν πάλι το είχες αναφέρει, θα πρέπει να σου είχα απαντήσει. Και είμαι περίεργος να δω ΤΙ σου είχα απαντήσει. (Εκτός και αν το είχες αναφέρει σε άλλο νήμα, που δεν συμμετέχω. Αλλά τότε θα μου έκανε εντύπωση: Να μην μου "τρίψεις στα μούτρα" τέτοιον "βαρύγδουπο ισχυρισμό"; ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ;;;)

Υ.Γ. Το PHORUM πρέπει να μετονομασθεί σε "Club συγγενών νεκρών του Κορωνοϊού". Τόσον κόσμο ξέρω που έχασαν δικούς τους (όχι μόνο στην Ελλάδα) ΟΛΟΥΣ τους ρώτησα αν είχαν COVID-19, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν είχε! Τόσους γενικά ρώτησα, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν είδε με τα μάτια του έστω και ΕΝΑΝ, όχι που να "πέθανε από COVID-19", αλλά που έστω και να "έπασχε"! Και ενώ στον πραγματικό κόσμο συμβαίνουν αυτά που βλέπω και ακούω, σε ένα site μόνο...συνωστίσθηκαν τόσοι και τόσοι που "έχουν συγγενείς - θύματα του COVID-19"??? (Και μετά ο άλλος μου λέει ότι..."είναι το video με την νοσοκόμα που δεν θα γίνει πιστευτό"!)
Για ποιο λόγο βρε γελοίε και θλιβερέ ανθρωπάκο θα πρέπει να αναφέρω εγώ, ή κάποιος άλλος, στο φόρουμ ένα άσχημο γεγονός που μας βρίσκει;
Βρε ανύπαρκτε γκιόζη, νομίζεις ότι ο καθένας θα κάνει σημαία τον πόνο του για να πεισθεί ένα τομάρι σαν και εσένα που τζογάρει με την όποια δυστυχία του άλλου, ή και τον φόβο του ακόμα, για να προβάλλεις την ηλίθια νοημοσύνη σου;

Και στο είπα ΚΑΘΙΚΙ να ΜΗΝ απαντήσεις με ηλιθιότητες.

Ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε χυδαίε ανθρωπάκο; Ο υπερασπιστής της ανθρωπότητας; ο σωτήρας της; ο νέος Χριστός;
Βάλθηκες να μας "σώσεις" από τους ιλλουμινάτι που σκοπεύουν να μας τσιπάρουν μέσω του εμβολίου για τον covid-19;
Σιγά ρε Ρομπέν των δασών! Σιγά ρε Ζορό της οικουμένης, προστάτη των φτωχών και αδυνάτων!

Ένας γελοίος ανεγκέφαλος είσαι και δεν θα απορούσα αν πιστεύεις και στην επίπεδη Γη.

Το ύφος και ο τρόπος γραψίματος, με τα τεράστια και χρωματιστά γράμματα, κεφαλαία πολλές φορές, μαρτυρούν έναν ανθρωπάκο που στην πραγματική ζωή του έχει χορτάσει τέτοια σφαλιάρα και έχει φάει τέτοιο κάζο και απόρριψη, που βρήκε το ίντερνετ για να εκφράζει την απόλυτη ηλιθιότητά του χωρίς τον φόβο της σβουριχτής κατραπακιάς που του έχει κοκκινίσει τον σβέρκο.

Για έναν ψυχίατρο θα είσαι κελεπούρι, κακόμοιρε βλάκα.
Αλλά δεν ξέρω τις πιθανότητες επιτυχίας της θεραπείας που θα σου εφαρμόσει, αν έχει η επιστήμη θεραπεία για τέτοιες περιπτώσεις.
Και αυτό, διότι δεν είσαι ένας απλός ηλίθιος, από τους τόσους που κυκλοφορούν.
Είσαι ένας κακός ηλίθιος. Ένα ανθρωπάριο με μπόλικη κακία μέσα του και συνάμα πανηλίθιο.
Πολύ επικίνδυνος συνδασμός για τους γύρω σου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 28 Αύγ 2020, 14:21

πήζον bot έγραψε:
28 Αύγ 2020, 01:54
πρωτα σε κοροιδευουν μετα σε βριζουν και κατα τη διαρκεια, τους εχεις λυσσαξει στη φαπα
μαχατμα κενεντι
Το πότε θα σας πετάξουν στον σκουπιδοτενεκέ, είναι το ζητούμενο.

Ηλίθιο δίποδο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 28 Αύγ 2020, 14:26

Στύγιος έγραψε:
28 Αύγ 2020, 01:49
Λοξία ,ζωή σε λόγου σας και συλλυπητήρια , είσαι πολύπειρος , μην ανεβάζεις πίεση με τα τρολ.
Ευχαριστώ, να είσαι καλά.
Εντάξει, δεν ανεβάζω και πολλή...άντε να την πάω στο 15... :lol:

Μα τέτοια ηλιθιότητα, συνυφασμένη και με κακία, είναι ελάχιστες φορές που θα συναντήσει κάποιος.

ΟΚ, κάποιοι πιστεύουν ότι όλα αυτά είναι μούφα. Και το γράφουν, υποστηρίζοντάς το με όποια στοιχεία θεωρούν πως ισχυροποιούν την άποψή τους.
Το πήζον bot, είναι ένα παράδειγμα. Η γραφή του είναι έντονη μεν, δεν πείθεται ό, τι και αν του γράψεις, αλλά δεν έχει αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο γραφής που συνδυάζει το σύνδρομο Dunning-Kruger με την κακία και χυδαιότητα.

Αυτό που κάνει δηλαδή αυτός ο πανύβλακας ο Οβελίξ, που ουρλιάζει στα μούτρα σου ότι είσαι εσύ ο βλάκας που δεν τον πιστεύεις.

dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom » 28 Αύγ 2020, 14:34

Obelix έγραψε:
11 Αύγ 2020, 00:49

.........Giulio Tarro νομπελίστας καθηγητής ιατρικής και ιολογίας Ιταλία.........
ΠΟΙΟ ΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΝΟΜΠΕΛ Ο ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ;

Άβαταρ μέλους
Λοξίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας » 28 Αύγ 2020, 15:04

dotcom έγραψε:
28 Αύγ 2020, 14:34
Obelix έγραψε:

.........Giulio Tarro νομπελίστας καθηγητής ιατρικής και ιολογίας Ιταλία.........
Ποτέ! Ούτε καν προτεινόμενος δεν ήταν.
Δεν τον γνωρίζω και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για την ιατρική του δεινότητα, αλλά αυτό το κατάφωρο ψέμα που διέδωσε/αναπαρήγαγε ο πανύβλακας, είναι ενδεικτικό του είδους των πηγών από όπου αντλεί τις "έγκυρες" πληροφορίες που μας αραδειάζει.
Βοθρομπλόγκς και συνωμοσιολογικά sites, όπου οι αεροψεκασμοί είναι στην ημερησία διάταξη, το 5G είναι δεδομένο ότι μεταφέρει τον κορωναϊό, τα εμβόλια έναντι του κορωναϊού εμπεριέχουν νανοτσιπάκια, οι χειρουργκές μάσκες που μας πουλάνε έχουν ενσωματωμένα αόρατα τσιπάκια, ενώ η επίπεδη Γη είναι δεδομένη.

Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat » 28 Αύγ 2020, 15:17

Δεν εχει παρει Νομπελ ο Tarro.
Winter is coming

dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom » 28 Αύγ 2020, 15:28

Λοξίας έγραψε:
28 Αύγ 2020, 15:04
dotcom έγραψε:
28 Αύγ 2020, 14:34
Obelix έγραψε:

Ποτέ! Ούτε καν προτεινόμενος δεν ήταν.
Δεν τον γνωρίζω και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για την ιατρική του δεινότητα, αλλά αυτό το κατάφωρο ψέμα που διέδωσε/αναπαρήγαγε ο πανύβλακας, είναι ενδεικτικό του είδους των πηγών από όπου αντλεί τις "έγκυρες" πληροφορίες που μας αραδειάζει.
Βοθρομπλόγκς και συνωμοσιολογικά sites, όπου οι αεροψεκασμοί είναι στην ημερησία διάταξη, το 5G είναι δεδομένο ότι μεταφέρει τον κορωναϊό, τα εμβόλια έναντι του κορωναϊού εμπεριέχουν νανοτσιπάκια, οι χειρουργκές μάσκες που μας πουλάνε έχουν ενσωματωμένα αόρατα τσιπάκια, ενώ η επίπεδη Γη είναι δεδομένη.
Σκέψου ότι πήρα ένα όνομα στην τύχη και έψαξα να βρω τι παίζει γιατι μου έκανε εντύπωση το "νομπελίστας" που να καθόμουν να ασχοληθώ με τον υπόλοιπο "αχορταγο" του ποστ του

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 28 Αύγ 2020, 15:37

Στο ένα άκρο είναι ο ένας και στο άλλο άκρο είναι δεκάδες που βρίζουν ασύστολα
και η αλήθεια είναι κάπου στην μέση παρεμπιπτόντως να πω ότι αηδιάζω να βλέπω όχλο να την πέφτει σε έναν
ακόμη και άδικο να έχει -που δεν έχει και τόσο πολυ στην προκείμενη περίπτωση
είπαμε είναι επικίνδυνος ο ιός αλλά όχι τόσο που να δικαιολογεί την πανδημία
Δεν κινδυνευει η ανθρωπότητα γιατί λέει ότι λέει .... χαλαρώστε λίγο

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 28 Αύγ 2020, 16:09

nemo έγραψε:
28 Αύγ 2020, 15:37
Στο ένα άκρο είναι ο ένας και στο άλλο άκρο είναι δεκάδες που βρίζουν ασύστολα
και η αλήθεια είναι κάπου στην μέση παρεμπιπτόντως να πω ότι αηδιάζω να βλέπω όχλο να την πέφτει σε έναν
ακόμη και άδικο να έχει -που δεν έχει και τόσο πολυ στην προκείμενη περίπτωση
είπαμε είναι επικίνδυνος ο ιός αλλά όχι τόσο που να δικαιολογεί την πανδημία
Δεν κινδυνευει η ανθρωπότητα γιατί λέει ότι λέει .... χαλαρώστε λίγο
:bravo:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Interregnum
Phorum.gr user: outpost 7 / Κίρκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Interregnum » 28 Αύγ 2020, 16:28

Είναι ένας άγνωστος και παράξενος ιός που άλλους τους προσβάλει και άλλους όχι, άλλους τους εξασθενεί ή τους καταρρακώνει και άλλους τους σκοτώνει.

Φυσικός ή μεταλλαγμένος ή εργαστηριακός; Αυτό μάλλον ποτέ δεν θα εξιχνιαστεί.

Νομίζω πως το "παιχνίδι" χάθηκε απ' τη στιγμή που στις δραματικές σκηνές της Γουχάν, η Ευρωπαϊκή Ένωση (αλλά και η χώρα) δεν έκλεισε της πύλες της για την Κίνα και τους Κινέζους μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για τα μέτρα ασφαλείας.
Μα καλά, ουδείς υπεύθυνος και γραφειοκράτης των Βρυξελλών δεν το σκέφτηκε αυτό; Τι πληρώνονται τόσο αδρά;
“Ο πολιτισμός, η κοινωνική ιεραρχία που γεννάται από τις πολιτισμικές αξίες, είναι που προΐστανται στην απόδοση ρόλων προηγουμένων κάθε οικονομικής αναλύσεως της παραγωγής και του καταμερισμού.” (Francois Perroux)

Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon » 28 Αύγ 2020, 16:31

Interregnum έγραψε:
28 Αύγ 2020, 16:28
Είναι ένας άγνωστος και παράξενος ιός που άλλους τους προσβάλει και άλλους όχι, άλλους τους εξασθενεί ή τους καταρρακώνει και άλλους τους σκοτώνει.

Φυσικός ή μεταλλαγμένος ή εργαστηριακός; Αυτό μάλλον ποτέ δεν θα εξιχνιαστεί.

Νομίζω πως το "παιχνίδι" χάθηκε απ' τη στιγμή που στις δραματικές σκηνές της Γουχάν, η Ευρωπαϊκή Ένωση (αλλά και η χώρα) δεν έκλεισε της πύλες της για την Κίνα και τους Κινέζους μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για τα μέτρα ασφαλείας.
Μα καλά, ουδείς υπεύθυνος και γραφειοκράτης των Βρυξελλών δεν το σκέφτηκε αυτό; Τι πληρώνονται τόσο αδρά;
Ποιός Ευρωπαίος γραφειοκράτης θα είχε τα παπαρια να κλειδώσει στην απέξω την Κίνα; Αυτοί πληρώνονται για να ΜΗΝ παίρνουν αποφάσεις.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εναλλακτικές επιστήμες”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών