Βάλε.Veni Vidi Vici έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 22:35Να σου βάλω (σόρρυ..εκθέσω) ένα διήγημά μου να διαβάζεις στις διανυκερεύσεις σου;Otto Weininger έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 22:15
Εδώ μιλάμε για συγγραφή. Όταν μάθεις ανάγνωση, τότε θα εκφέρεις γνώμη.
Κανεις δεν με θελει.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Otto Weininger
Re: Κανεις δεν με θελει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
ποια αφεντικα μου?Βλήμα έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 22:29Σου θίξαμε τ' αφεντικούλια σου και σκίζεις τις κιλότες σου; Εγώ δεν είπα για κανέναν που χέζεται. Δεν φαντασιώνομαι επιβολή ως αυτοσκοπό. Αυτά μόνο κάτι φασίστες και "δεν είμαι φασίστας αλλά βενιζελικός" τα φαντασιώνονται προσπαθώντας μάταια να ξεγελάσουν τον εαυτό τους, ότι μέσω αυτής αποκτούν αξία και καλά.karadeniz1 έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 22:23ναι ειναι αληθεια οτι οι πανυβλακες δεξιουληδες χεζονται πανω τους μολις δουν φασιστερο απο χιλιομετρα... εστω και επιπεδου αγραμματου τσιπρα και καρανικα..
βεβαια εμεις οι βενιζελικοι φιλελευθεροι που ανοιξαμε τα ξερονησια για κατι τυπους σαν και σενα και θεσπισαμε το ιδυωνυμον το 29 δεν περνανε αυτα...
εγω παντως μπηκα στο φλορουμ για να κλανω κατι τυπακια σαν και σενα της εαμοβουλγαρικης νομενκλατουρας και πλουτοκρατιας,και να τους θυμιζω το αναποφευκτον πεπρωμενον τους...
δηλαδη την κομμενη κεφαλα της καπεταν σουλτανας στον φανοστατη...
εσυ εισαι το αφεντικο και σε κλανω καταμουτρα σταλινάρα...
και φυσικα εσεις οι ερυθροφασιστες μπολσεβικιστες ονομασατε τον κατοχικο εαμικο στρατο σας δημοκρατικο...εμεις οι δημοκρατες δεν εχουμε να αποδειξουμε τιποτα σε κανεναν...καμια ενοχη για τιποτα...απο μας θα τη βρειτε παλι και οχι απο τους φασιστες που τρεμετε μπολσεβικε πλουτοκρατη.....

Αυτό να λέγεται!!!Βλήμα έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 20:30Αντιθέτως, κάποιες φορές νιώθω ότι μου προσδίδουν περισσότερη αξία απ' όση μου αξίζει.karadeniz1 έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 20:25αισθανεσαι και συ οτι ολοι σε κλανουν καραμουτρα σταλινάρα????
Εγώ, αν ήμουν γκόμενα δεν θα με γούσταρα
Μπράβο!
Το πρώτο βήμα είναι να καταλάβεις πού βρίσκεσαι.
Κοίτα να δεις. Κάποιοι μπαίνουν σε φόρουμ για να αντιμετωπίσουν το σύμπλεγμα κατωτερότητας.

- blackpaint
Αφου αυτο ακριβως θες, να τρομαζεις τον κοσμο, να σε μισουνε και να σε φοβουνται, τι σε πιασαν οι συναισθηματισμοι τωρα;
Ναι αλλά στο λέω, μπορεί να μην ταιριάζετε, εσύ είσαι και Πατριαρχικιά και Πατριώτισσα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 19:43Θα το ήθελα πολύ ναι.Μαύρο Πρόβατο έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 19:41Θα ηθελες να μιλησουμε για αυτο;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 19:39
Δεν έχω κάμει απόπειρα αλλά το σκέφτομαι τον τελευταίο καιρό.
Εχουμε κατι κοινο
Μπορείς να τσεκάρεις και το νήμα Εξομολόγηση για να καταλάβεις λίγο καλύτερα και να μην ξαναγράφω πολλά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ε άντρας τώρα κ συ.jason0 έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 19:51Ξέρεις ότι είναι άντρας ε;
Αυτά είναι κοινωνικές κατασκευές, χελλόου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ας είναι περαστικα φίλε. Το ότι δε σε εκτιμάνε είναι συνδεδεμένο με το τι βγαζεις όπως λέει και μπλακπειντ παραπίσω αλλά λειτουργεί και αντίστροφα. Το ότι δεν δεχεσαι εκτίμηση σε κάνει να βγάζεις το προσωπο που βγαζεις, ρατσισμός, μισος κτλπ. Στην ουσια είναι ενας κυκλος του μισους που ανατροφοδοτείται.
-
Μπορει αυτο που θα πω να ειναι λιγο ασχετο με το ολο θεμα, αλλα νιωθω τοσο μονη μου αυτη την στιγμη που λεω "βρε δεν παει στα κομματια". Θα ηθελα να μιλησω με καποιον/α για φιλιες και παρεες, να γνωρισω κοσμο και να συνομιλησω με αγνωστους. Χιλια συγγνωμη αν χαλαω το θεμα και τις διαθεσεις οσων βρισκονται εδω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Χαλάρωσε. Εδώ μπορείς να γράψεις ότι θέλεις.Shyrhymer23 έγραψε: ↑28 Αύγ 2020, 00:28Μπορει αυτο που θα πω να ειναι λιγο ασχετο με το ολο θεμα, αλλα νιωθω τοσο μονη μου αυτη την στιγμη που λεω "βρε δεν παει στα κομματια". Θα ηθελα να μιλησω με καποιον/α για φιλιες και παρεες, να γνωρισω κοσμο και να συνομιλησω με αγνωστους. Χιλια συγγνωμη αν χαλαω το θεμα και τις διαθεσεις οσων βρισκονται εδω.
Καλώς ήρθες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τώρα το ανακάλυψες εσύ μεγάλο παιδί;the comet the course the tail έγραψε: ↑31 Αύγ 2020, 20:00Naida
καλησπέρα παιδιά. όλοι αυτό που λέει η Naida θέλουμε καταβάθος.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
καλησπέρα, τι κάνεις το σαββατοβραδο πριν τις 12;Shyrhymer23 έγραψε: ↑28 Αύγ 2020, 00:28Μπορει αυτο που θα πω να ειναι λιγο ασχετο με το ολο θεμα, αλλα νιωθω τοσο μονη μου αυτη την στιγμη που λεω "βρε δεν παει στα κομματια". Θα ηθελα να μιλησω με καποιον/α για φιλιες και παρεες, να γνωρισω κοσμο και να συνομιλησω με αγνωστους. Χιλια συγγνωμη αν χαλαω το θεμα και τις διαθεσεις οσων βρισκονται εδω.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Άργησες...Fluffy έγραψε: ↑31 Αύγ 2020, 20:11καλησπέρα, τι κάνεις το σαββατοβραδο πριν τις 12;Shyrhymer23 έγραψε: ↑28 Αύγ 2020, 00:28Μπορει αυτο που θα πω να ειναι λιγο ασχετο με το ολο θεμα, αλλα νιωθω τοσο μονη μου αυτη την στιγμη που λεω "βρε δεν παει στα κομματια". Θα ηθελα να μιλησω με καποιον/α για φιλιες και παρεες, να γνωρισω κοσμο και να συνομιλησω με αγνωστους. Χιλια συγγνωμη αν χαλαω το θεμα και τις διαθεσεις οσων βρισκονται εδω.
Παρατηρητής...
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Δεν σας καταλαβαίνω...γιατί πρέπει να υπάρχει ανταπόκριση σε αυτά που νιώθετε για να είσαστε καλα μέσα σας;;;Naida έγραψε: ↑31 Αύγ 2020, 20:03Τώρα το ανακάλυψες εσύ μεγάλο παιδί;the comet the course the tail έγραψε: ↑31 Αύγ 2020, 20:00Naida
καλησπέρα παιδιά. όλοι αυτό που λέει η Naida θέλουμε καταβάθος.
Παρατηρητής...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί κανείς δεν θέλει τους Παλαιστίνιους;
από Niki » 05 Νοέμ 2023, 20:29 » σε Διεθνής πολιτική - 138 Απαντήσεις
- 6676 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
28 Ιαν 2025, 13:46
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fairfax
22 Ιουν 2024, 17:23
-
-
Νέα δημοσίευση Γκάλοπ - Ο Τσίπρας θέλει να...
από Libre arbitre » 05 Ιούλ 2024, 21:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
06 Ιούλ 2024, 15:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακολουθει κανεις το debate;
από Portia » 11 Οκτ 2023, 21:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 3399 Προβολές
-