sys3x έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 16:02Με λύπη μου διαπιστώνω ότι έχετε πέσει θύματα μιας αντίστοιχα συντονισμένης, όπως αυτή που προτείνω, προπαγάνδας εναντίον της Πατρίδας μας.
Είναι στα πλαίσια του "μαζί τα φάγαμε", "τεμπέληδες Έλληνες" και ταλιμπάν και ταλιμπάν.
Για συνέλθετε λιγάκι.
Παίρνουν μισές αλήθειες ή ακόμη και κατάφωρα ψέματα και εσείς τα αναμασάτε, στην πραγματικότητα έχουμε μόνον μία εναλλακτική, να μην τα παρατήσουμε, να γαμήσουμε εν τη γεννέσει της αυτήν την προπαγάνδα και τους φορείς της εντός και εκτός.
Η απέναντί πλευρά πλέον μας έχει απασφαλίσει όλα τα όπλα που έχουμε στην φαρέτρα μας, καιρός λοιπόν να τα χρησιμοποιήσουμε, συντονισμένα, ΟΛΑ και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
Φίλε, δεν είναι έτσι, τα έχω ξαναγράψει και πάλι με κοροϊδεύαν και με κράζαν (όχι εσύ, φίλε).
Δεν γίνεται να πάω να πολεμήσω και να σκοτωθώ για ένα έθνος που δεν θέλει να υπάρχει, να αφήσω γυναίκα, δύο παιδιά, και δύο άρρωστους γονείς, με τζιχάντια και ΛΟΑΤΚΙ και φεμινάζι και αριστερούς άρπαγες βρεφών στα μετόπισθεν. Τα σώματα ασφαλείας θα τους προστατέψουν ή θα υπάρχουν κυρώσεις αντι-ρατσιστικού νόμου που θα τους εμποδίζουν να παρέμβουν όταν τα όρκς θα μπουκάρουν στο σπίτι μου για τη γυναίκα και τα παιδιά μου με μένα απών να παίζω το πουλί μου και να παριστάνω τον φαντάρο, όταν είναι μιλημένοι να παραδώσουν νησιά + Θράκη;
Να πληρώνω φόρους Σουηδίας, και τα μωρά μου να είναι ανυπεράσπιστα.
Αν δεν θέλει να υπάρχει το Ρωμέϊκο, εντάξει εμείς και οι οικογένειες μας θα ζήσουμε.
Να τα βρούν οι αριστεροί με τα τζιχάντια και τον Ερντογάν, να πάνε να ζητήσουν φόρους από αυτούς για τις αργομισθίες τους.
ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΕΛΟΣ.