Μετανάστες άμεσα σε Μακρόνησο.

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Maejima

Re: Μετανάστες άμεσα σε Μακρόνησο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maejima » 09 Σεπ 2020, 16:09

sys3x έγραψε:
09 Σεπ 2020, 16:02
Με λύπη μου διαπιστώνω ότι έχετε πέσει θύματα μιας αντίστοιχα συντονισμένης, όπως αυτή που προτείνω, προπαγάνδας εναντίον της Πατρίδας μας.
Είναι στα πλαίσια του "μαζί τα φάγαμε", "τεμπέληδες Έλληνες" και ταλιμπάν και ταλιμπάν.
Για συνέλθετε λιγάκι.
Παίρνουν μισές αλήθειες ή ακόμη και κατάφωρα ψέματα και εσείς τα αναμασάτε, στην πραγματικότητα έχουμε μόνον μία εναλλακτική, να μην τα παρατήσουμε, να γαμήσουμε εν τη γεννέσει της αυτήν την προπαγάνδα και τους φορείς της εντός και εκτός.
Η απέναντί πλευρά πλέον μας έχει απασφαλίσει όλα τα όπλα που έχουμε στην φαρέτρα μας, καιρός λοιπόν να τα χρησιμοποιήσουμε, συντονισμένα, ΟΛΑ και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Φίλε, δεν είναι έτσι, τα έχω ξαναγράψει και πάλι με κοροϊδεύαν και με κράζαν (όχι εσύ, φίλε).

Δεν γίνεται να πάω να πολεμήσω και να σκοτωθώ για ένα έθνος που δεν θέλει να υπάρχει, να αφήσω γυναίκα, δύο παιδιά, και δύο άρρωστους γονείς, με τζιχάντια και ΛΟΑΤΚΙ και φεμινάζι και αριστερούς άρπαγες βρεφών στα μετόπισθεν. Τα σώματα ασφαλείας θα τους προστατέψουν ή θα υπάρχουν κυρώσεις αντι-ρατσιστικού νόμου που θα τους εμποδίζουν να παρέμβουν όταν τα όρκς θα μπουκάρουν στο σπίτι μου για τη γυναίκα και τα παιδιά μου με μένα απών να παίζω το πουλί μου και να παριστάνω τον φαντάρο, όταν είναι μιλημένοι να παραδώσουν νησιά + Θράκη;

Να πληρώνω φόρους Σουηδίας, και τα μωρά μου να είναι ανυπεράσπιστα.

Αν δεν θέλει να υπάρχει το Ρωμέϊκο, εντάξει εμείς και οι οικογένειες μας θα ζήσουμε.

Να τα βρούν οι αριστεροί με τα τζιχάντια και τον Ερντογάν, να πάνε να ζητήσουν φόρους από αυτούς για τις αργομισθίες τους.

ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΕΛΟΣ.

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 09 Σεπ 2020, 16:11

Niki έγραψε:
09 Σεπ 2020, 13:17
Διαφωνούσα με όλους όσους λέγανε αυτό το πράγμα.
Δυστυχώς όμως ντρέπομαι αλλά είχανε δίκιο , πρέπει να τους πάνε στην Μακρόνησο και γρήγορα. :oops::oops:
Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε τα λάθη μας. :oops:

Η Ελλάδα πάνω από όλα!
Sieg Heil
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 09 Σεπ 2020, 16:25

Maejima έγραψε:
09 Σεπ 2020, 16:09
sys3x έγραψε:
Με λύπη μου διαπιστώνω ότι έχετε πέσει θύματα μιας αντίστοιχα συντονισμένης, όπως αυτή που προτείνω, προπαγάνδας εναντίον της Πατρίδας μας.
Είναι στα πλαίσια του "μαζί τα φάγαμε", "τεμπέληδες Έλληνες" και ταλιμπάν και ταλιμπάν.
Για συνέλθετε λιγάκι.
Παίρνουν μισές αλήθειες ή ακόμη και κατάφωρα ψέματα και εσείς τα αναμασάτε, στην πραγματικότητα έχουμε μόνον μία εναλλακτική, να μην τα παρατήσουμε, να γαμήσουμε εν τη γεννέσει της αυτήν την προπαγάνδα και τους φορείς της εντός και εκτός.
Η απέναντί πλευρά πλέον μας έχει απασφαλίσει όλα τα όπλα που έχουμε στην φαρέτρα μας, καιρός λοιπόν να τα χρησιμοποιήσουμε, συντονισμένα, ΟΛΑ και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Φίλε, δεν είναι έτσι, τα έχω ξαναγράψει και πάλι με κοροϊδεύαν και με κράζαν (όχι εσύ, φίλε).

Δεν γίνεται να πάω να πολεμήσω και να σκοτωθώ για ένα έθνος που δεν θέλει να υπάρχει, να αφήσω γυναίκα, δύο παιδιά, και δύο άρρωστους γονείς, με τζιχάντια και ΛΟΑΤΚΙ και φεμινάζι και αριστερούς άρπαγες βρεφών στα μετόπισθεν. Τα σώματα ασφαλείας θα τους προστατέψουν ή θα υπάρχουν κυρώσεις αντι-ρατσιστικού νόμου που θα τους εμποδίζουν να παρέμβουν όταν τα όρκς θα μπουκάρουν στο σπίτι μου για τη γυναίκα και τα παιδιά μου με μένα απών να παίζω το πουλί μου και να παριστάνω τον φαντάρο, όταν είναι μιλημένοι να παραδώσουν νησιά + Θράκη;

Να πληρώνω φόρους Σουηδίας, και τα μωρά μου να είναι ανυπεράσπιστα.

Αν δεν θέλει να υπάρχει το Ρωμέϊκο, εντάξει εμείς και οι οικογένειες μας θα ζήσουμε.

Να τα βρούν οι αριστεροί με τα τζιχάντια και τον Ερντογάν, να πάνε να ζητήσουν φόρους από αυτούς για τις αργομισθίες τους.

ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΕΛΟΣ.
Με αυτόν τον τρόπο ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να πετύχουν το σκοπό τους, είπα, και ΕΝΤΟΣ και εκτός πρέπει να πέσει πούτσα, το εντός και πιο εύκολο είναι και θα φέρει τα πιο άμεσα και σπουδαία αποτελέσματα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 09 Σεπ 2020, 16:30

Niki έγραψε:
Δυστυχώς όμως ντρέπομαι αλλά είχανε δίκιο (...)
Έχεις δίκιο να ντρέπεσαι.
Πρέπει να υπάρχει ένα μέρος που να έχει επιλογή το κράτος να στέλνει αυτούς που θέλει.
Η Πολιτεία μας δημιουργήθηκε επάνω στα κοινωνικά συντρίμμια της χούντας για να μη θέλει εξορίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 09 Σεπ 2020, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Maejima

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maejima » 09 Σεπ 2020, 16:31

sys3x έγραψε:
09 Σεπ 2020, 16:25

Με αυτόν τον τρόπο ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ να πετύχουν το σκοπό τους, είπα, και ΕΝΤΟΣ και εκτός πρέπει να πέσει πούτσα, το εντός και πιο εύκολο είναι και θα φέρει τα πιο άμεσα και σπουδαία αποτελέσματα.
Ρε φίλε, εγώ κάθισα εδώ και το πάλεψα όταν όλοι οι αριστεράντζες συγγενείς και φίλοι την κάναν για εξωτερικό, ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ από συγγενείς και φίλους, που κάθισα πίσω, είχα έτοιμη δουλειά στο UK το 2012-13 να με περιμένει, όχι σούπερ φράγκα αλλά αξιοπρεπέστατη, ΑΛΛΑ ΚΑΘΙΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΟΡΘΙΟΣ.

Και βγαίνει το πόκεμον ο Τσίπρας με σκοπό να μας αφανίσει τους νοικοκύρηδες και ΠΑΛΙ ΜΕΝΩ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΧΡΕΗ, ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ.

Και τώρα βγήκε ο Μητσοτάκης και μου λέει είναι αντινατιβιστής, οι φόροι μένουν, πάρε ελεημοσύνη ένα χιλιάρικο στα πρώτα 10.000 καθαρά, να μην πεθάνεις από πείνα, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΑ.

Και προς ΘΕΟΥ, MHN ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΡΚΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ.

Φίλε, ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΕΛΟΣ, η γραμμή τραβήχθηκε, τα παιδιά μου ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΡΩΜΕΪΚΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 09 Σεπ 2020, 16:33

axilmar έγραψε:
09 Σεπ 2020, 14:13
Niki έγραψε:
09 Σεπ 2020, 14:06
axilmar έγραψε:
09 Σεπ 2020, 14:00
Πες οτι πας πχ 5000 προσφυγες.

1ον, τι θα γινει με τους υπολοιπους; δεκαδες χιλιαδες θα παραμεινουν εκει εξω.

2ον, γιατι νομιζεις οτι δεν θα επαναστατησουν εκει; η μακρονησος ειναι ενας ερημικος τοπος.
Πρέπει να υπάρχει ένα μέρος που να έχει επιλογή το κράτος να στέλνει αυτούς που θέλειι.
Στην Μακρόνησο διάβασα ότι υπάρχουν υποδομές φιλοξενίας για 18000 και υποδομές στρατοπέδου για αστυνομικούς 20.000.
Απλά συντήρηση χρειάζεται.
Ας μαζέψουν αυτούς που είναι άντρες μόνοι ,για αρχή.
Είναι αδιανόητο σε νησιά δίπλα από την Τουρκία να υπάρχουν στρατοί ολόκληροι.
Ντρέπομαι και στεναχωριέμαι που τα γράφω αυτά ,αλλά αυτοί που τα έλεγαν έχουν δίκιο παράλληλα δεν θέλω να δώ στην χώρα μου το άσχημο σενάριο που περιγράφουν τόσο καιρό.
Σιγα μην εχεις 20000 αστυνομικους για να φυλας 18000 λαθρομεταναστες. Να διαθεσεις δλδ 500 εκατομμυρια για τους μισθους των αστυνομικων, και αλλα τοσα για υποδομες, σιτιση, κλπ τον χρονο.

Και σιγα μην και δεν επαναστατησουνε. 18000 ατομα ανετα κανουν μια επανασταση, ακομα και εαν οι αστυνομικοι ειναι 20000.

Δεν υπαρχει περιπτωση να λειτουργησει κατι τετοιο.
100 ΜΟΥΝΑΡΕΣ αν στειλουμε, λυθηκε το θεμα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 09 Σεπ 2020, 16:36

stavmanr έγραψε:
09 Σεπ 2020, 16:30
Niki έγραψε:
εξαρταται πως το εννοει
αν το βλεπει τιμωρητικα,τοτε εχει λαθος
καιμαλιστα υπονομευει μια τετοια ρητορεια μια εξαιρετικη εναλλακτικη της υπαρχουσας τραγικης καταστασης

αν το βλεπει καποιος ετσι
Κόκκορας @ Το καλαστήριο της ΜΟΡΙΑΣ

τοτε μονο πολιτικες ιδεοληψιες μπορουν να θεσουν εμποδια
ειναι ο δρομος της κοινης λογικης,που λυνει πολλα περισσοτερα προβληματα απο την τωρινη επιλογη
και δημιουργει λιγοτερα προβληματα.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 09 Σεπ 2020, 16:38

Maejima έγραψε:
09 Σεπ 2020, 16:31
sys3x έγραψε:

Ρε φίλε, εγώ κάθισα εδώ και το πάλεψα όταν όλοι οι αριστεράντζες συγγενείς και φίλοι την κάναν για εξωτερικό, ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ από συγγενείς και φίλους, που κάθισα πίσω, είχα έτοιμη δουλειά στο UK το 2012-13 να με περιμένει, όχι σούπερ φράγκα αλλά αξιοπρεπέστατη, ΑΛΛΑ ΚΑΘΙΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΟΡΘΙΟΣ.

Και βγαίνει το πόκεμον ο Τσίπρας με σκοπό να μας αφανίσει τους νοικοκύρηδες και ΠΑΛΙ ΜΕΝΩ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΧΡΕΗ, ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ.

Και τώρα βγήκε ο Μητσοτάκης και μου λέει είναι αντινατιβιστής, οι φόροι μένουν, πάρε ελεημοσύνη ένα χιλιάρικο στα πρώτα 10.000 καθαρά, να μην πεθάνεις από πείνα, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΑ.

Και προς ΘΕΟΥ, MHN ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΡΚΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ.

Φίλε, ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΕΛΟΣ, η γραμμή τραβήχθηκε, τα παιδιά μου ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΡΩΜΕΪΚΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
τυπε ο καπιταλισμος εχει θυσιες :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 09 Σεπ 2020, 16:42

Κόκκορας έγραψε:
09 Σεπ 2020, 16:36
stavmanr έγραψε:
Niki έγραψε:
εξαρταται πως το εννοει
Πώς να εννοεί το "να στείλουμε τους μετανάστες στη Μακρόνησο" δηλαδή ρε συ Κόκκορα;

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 09 Σεπ 2020, 16:42

Maejima έγραψε:
sys3x έγραψε:

Αδερφέ, και εγώ άφησα σούπερ δουλειά στην Λυών με 4+ χιλιάρικα αρχικό με προοπτικές άστο, οι μισοί μου φίλοι βγήκανε έξω, οι μισοί γυρίσανε, οι μισοί από αυτούς ξαναετοιμάζονται και όλοι από αυτούς που βγήκανε θα θέλανε να είναι εδώ.
Δεν μου λένε τίποτε όλα αυτά, οι επιλογές μας είναι οι επιλογές μας, όλοι πληρώνουμε το τίμημα των επιλογών μας και ναι πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, έχουμε κολλητά μας έναν βάρβαρο λαό και μέχρι στιγμής ακόμη έναν πιο βάρβαρο στα ινία της ΕΕ.
Ότι και να αποφασίσεις μην το κάνεις με κλάψα, κλάψα τέλος, σέβομαι τις επιλογές των άλλων όποιες και να είναι αυτές, εγώ παραθέτω αυτές που εγώ θεωρώ πιο σωστές, συλλογικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 09 Σεπ 2020, 16:43

sys3x έγραψε:
Maejima έγραψε:
09 Σεπ 2020, 15:48
Μπίστης έγραψε:
09 Σεπ 2020, 15:40
Την συγκεκριμένη εποχή ναι γι' αυτό άσε την μίρλα και μόνο δουλειά. Το είπαμε και το ξανάπαμε. Εκτός αν σου αρέσει κλίμα γκρίνιας.

Αποτυχία μεγαλύτερη από το να παραδίδεις την πατρίδα σου υπάρχει ;

Αν πιστεύεις πως το νο1 πρόβλημά μας είναι ο ρατσισμός είσαι υστέρω.

Έχει δίκιο πάντως, η Ελλάδα έχει αποτύχει πλήρως ώς χώρα και ώς έθνος.

Η αποβλάκωση έχει βαρέσει κόκκινο, απειλείται η ακεραιότητα της χώρας, από μέρα σε μέρα δεν ξέρουμε τί ξημερώνει οι οικογενειάρχες νοικοκύρηδες, αλλά οι φόροι και οι λογαριασμοί κανονικά, και ο υπόλοιπος πληθυσμός το χαβά του, έχουμε πρόβλημα σεξισμού στο μπίγκ μπράδερ, τα βυζιά της μαλέσκου είναι ή δεν είναι ανανεωτικά, και τα αρχίδια μας τα δυό.

Συνταξιούχοι και λοιπά άχρηστα δημόσια παράσιτα στο ΑΤΜ για τη μισθάρα βρέξει χιονίσει, ενώ ο ιός κλείνει όσους καταφέραν να μείνουν ανοιχτοί από την κρίση.

Οι βλάκες οι νησιώτες που ήθελαν και νόμπελ, αύριο μεθαύριο που θα πάρουν το πούλο από τον Τούρκο στρατιώτη, όπως και οι κουμπάροι στην Τσίμπρο πρίν από αυτούς, πώς φαντάζονται την ζωή τους να ξημερώνει, έ;

Σε αυτή τη φάση, η καταστροφή και η διχοτόμηση της χώρας είναι αναπόφευκτη, ίσως το έθνος αναγεννηθεί από τη σφαλιάρα, ίσως όμως και να εξαφανιστεί.
Για συνέλθετε λιγάκι.
:goodpost:
Χαίρομαι που υπάρχουν άτομα σαν κι εσένα.
Πολύ ωραία τα λες αρκεί να έχεις ψυχικές δυνάμεις γιά πίστη, υπομονή, αισιοδοξία. Η κατάσταση είναι όπως πριν το Ναβαρίνο, όλα γκρεμισμένα και αν είδες τον Θεό στο όνειρό σου να υπογράφει υπέρ της Ελλάδος όπως ο Γέρος έχεις τα κότσια να στηρίζεις και τους υπόλοιπους

Εγώ ως ξωφλημένος, πεταμένος στο περιθώριο της ζωής έχω το πείσμα να μην τα παρατάω αλλά χωρίς αισιοδοξία δεν οδηγεί πουθενά, μόνο τρώω τα σωθικά μου ...

Εικονίδιο χουργιάτς
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 09 Σεπ 2020, 16:44

Maejima έγραψε:
sys3x έγραψε:

Βίοι παράλληλοι.
Ούτε με σένα μπορώ να διαφωνήσω
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 09 Σεπ 2020, 16:45

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Maejima

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maejima » 09 Σεπ 2020, 16:48

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε:
09 Σεπ 2020, 16:38
τυπε ο καπιταλισμος εχει θυσιες :102:
Συμφωνώ, εγώ ξέρω να παραδέχομαι πότε ηττήθηκα, από εδώ και πέρα να τα λέτε στον Ερντογάν και το ΙΣΙΣ, εγώ έδωκα έδωκα.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 09 Σεπ 2020, 16:49

stavmanr έγραψε:
09 Σεπ 2020, 16:42
Κόκκορας έγραψε:
09 Σεπ 2020, 16:36
stavmanr έγραψε:

εξαρταται πως το εννοει
Πώς να εννοεί το "να στείλουμε τους μετανάστες στη Μακρόνησο" δηλαδή ρε συ Κόκκορα;
οχι ρε συ,τα γραφω στο σχολιο εκει,εκεινο ηταν στρατοπεδο δημιουργηθηκε τιμωρητικα(σαν τα γκουλαγκ)!βασανιστηριο ηταν

εδω τωρα κανεις δομη,μεγαλη!ανετη,ασφαλης,συνεχιζεις να δινεις ασυλο οπου χρειαζεται
ξεκαθαρα ανθρωπιστικη λυση,πολυ καλυτερη απο τις υπαρχουσες που τους στριμωχνουν σε μια γωνια νησιων
δεν θα χεις προβλημα απαλλοτριωσεων ουτε ντοπιων φωνων.

βαζεις στο περιθωριο και τον ερντογαν με τις ορεξεις του και τους λαθρεμπορους ,σωζεις ζωες(Δεδομενο πως θα μειωθουν οι ροες αν προκρινεις τετοια λυση)

τους αφηνεις ελευθερους και μπανιο να κανουν και βολτες!δεν τους μαντρωνεις(εκει παει η δουλεια τωρα).τους δινεις την δυνατοτητα να δουλεψουν σε εργα υποδομων(αν θελουν),τους πληρωνεις ,θα τους χρειαστουν οταν φυγουν,μαθαινουν δεξιοτητες χρησιμες

μειωνεις το κοστος μεταφορας προμηθειων
οι ευρωπαιοι θα δωσουν λεφτα αν το επικοινωνησεις σωστα

και το σημαντικο παυουν οι γηγενεις να διαμαρτυρονται,δεν ανεβαινει ο εθνικισμος,οι φωνες οι εθνικιστικες που υπαρχουν σε ολα τα κομματα κακα τα ψεμματα.παυει ο κινδυνος πολιτικου ατυχηματος
σου λενε εισια πρωθυπουργος αφγανων ή ελληνων
ε με αυτον τον τροπο τους απαντας και ταυτοχρονα ικανοποιεις και το αισθημα δικαιου καια λληλεγγυης.
αργοτερα μαλιστα πουλας αυτα τα νησια και σε εφοπλιστες!βγαζει κερδος το κρατος
μονο οφελη βλεπω για ολους.

στο λεω αυτο γιατι σε λιγα χρονια αν δεν ελεγχθει η κατασταση η παραπανω λυση θα προκρινεται ως ιδεατη πια απο τους λιγους που την απεχθανονταν και θα κυριαρχησουν υστεριες και επιθετικοτητα
δεδομενο ειναι.απλα σκεψου τι λεγαμε πριν δεκα χρονια και τι λεμε τωρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 09 Σεπ 2020, 16:54, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών