Μετανάστες άμεσα σε Μακρόνησο.
-
Re: Μετανάστες άμεσα σε Μακρόνησο.
Αν δεν μπορούν οι εδώ ας αναλάβει ο Κιμ.
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν τον θελουν οι νοικοκυραιοι

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Γω που είμαι ήδη πετυχημένος και ξεχρέωτος και έχω μια ζωή ελεύθερη και γαμάτη μπροστά μου, λόγω υπέρμετρου πατριωτισμού δεν μπορώ παρά να απογοητεύομαι.
Όμως δεν θλίβομαι ούτε το βάζω κάτω, θα προσφέρω στην Ελλάδα με όλο μου το είναι και θα κάμω το ευλογημένο χρέος μου. Αυτό.
Έχετε να δείτε πολλά και θα φροντίζω να σας ενημερώνω. Δεν θέλω να έχετε εσωτερικευμένη ηττοπάθεια για κάτι κωλοευρωπαίους και κωλομουσλίμια.
Όμως δεν θλίβομαι ούτε το βάζω κάτω, θα προσφέρω στην Ελλάδα με όλο μου το είναι και θα κάμω το ευλογημένο χρέος μου. Αυτό.
Έχετε να δείτε πολλά και θα φροντίζω να σας ενημερώνω. Δεν θέλω να έχετε εσωτερικευμένη ηττοπάθεια για κάτι κωλοευρωπαίους και κωλομουσλίμια.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Eθνικοκοινωνιστης
γινε εποπΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 17:04Γω που είμαι ήδη πετυχημένος και ξεχρέωτος και έχω μια ζωή ελεύθερη και γαμάτη μπροστά μου, λόγω υπέρμετρου πατριωτισμού δεν μπορώ παρά να απογοητεύομαι.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Το μέλλον είναι οι ανθρωπιστικές σπουδές.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 17:05γινε εποπΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 17:04Γω που είμαι ήδη πετυχημένος και ξεχρέωτος και έχω μια ζωή ελεύθερη και γαμάτη μπροστά μου, λόγω υπέρμετρου πατριωτισμού δεν μπορώ παρά να απογοητεύομαι.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
Θα είναι απομονωμένοι όμως. Σαν τους ανεπιθύμητους!Κόκκορας έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 16:49οχι ρε συ,τα γραφω στο σχολιο εκει,εκεινο ηταν στρατοπεδο δημιουργηθηκε τιμωρητικα(σαν τα γκουλαγκ)!βασανιστηριο ηταν
εδω τωρα κανεις δομη,μεγαλη!ανετη,ασφαλης,συνεχιζεις να δινεις ασυλο οπου χρειαζεται
ξεκαθαρα ανθρωπιστικη λυση,πολυ καλυτερη απο τις υπαρχουσες που τους στριμωχνουν σε μια γωνια νησιων
δεν θα χεις προβλημα απαλλοτριωσεων ουτε ντοπιων φωνων.
βαζεις στο περιθωριο και τον ερντογαν με τις ορεξεις του και τους λαθρεμπορους ,σωζεις ζωες(Δεδομενο πως θα μειωθουν οι ροες αν προκρινεις τετοια λυση)
τους αφηνεις ελευθερους και μπανιο να κανουν και βολτες!δεν τους μαντρωνεις(εκει παει η δουλεια τωρα).τους δινεις την δυνατοτητα να δουλεψουν σε εργα υποδομων(αν θελουν),τους πληρωνεις ,θα τους χρειαστουν οταν φυγουν,μαθαινουν δεξιοτητες χρησιμες
μειωνεις το κοστος μεταφορας προμηθειων
οι ευρωπαιοι θα δωσουν λεφτα αν το επικοινωνησεις σωστα
και το σημαντικο παυουν οι γηγενεις να διαμαρτυρονται,δεν ανεβαινει ο εθνικισμος,οι φωνες οι εθνικιστικες που υπαρχουν σε ολα τα κομματα κακα τα ψεμματα.παυει ο κινδυνος πολιτικου ατυχηματος
σου λενε εισια πρωθυπουργος αφγανων ή ελληνων
ε με αυτον τον τροπο τους απαντας και ταυτοχρονα ικανοποιεις και το αισθημα δικαιου καια λληλεγγυης.
αργοτερα μαλιστα πουλας αυτα τα νησια και σε εφοπλιστες!βγαζει κερδος το κρατος
μονο οφελη βλεπω για ολους.
στο λεω αυτο γιατι σε λιγα χρονια αν δεν ελεγχθει η κατασταση η παραπανω λυση θα προκρινεται ως ιδεατη πια απο τους λιγους που την απεχθανονταν και θα κυριαρχησουν υστεριες και επιθετικοτητα
δεδομενο ειναι.απλα σκεψου τι λεγαμε πριν δεκα χρονια και τι λεμε τωρα.
Για μένα η μοναδική λύση είναι να τους μοιραστεί η Ευρώπη άσχετα αν είναι πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες (η λέξη που ακούω συχνά). Να μην υποφέρει ούτε η Ελλάδα που δεν είναι σε θέση να τους βοηθήσει όλους , αλλά ούτε και αυτοί που ζουν κάτω από τόσο άσχημες συνθήκες τόσο καιρό , τόσα χρόνια τώρα . Για αυτήν την κατάσταση πρέπει να αναλάβει ευθύνες και η υπόλοιπη Ευρώπη
-
Απλά και οι μη νοικοκυραίοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι και τα περί ελεύθερης μετακίνησης ανθρώπων είναι πίπες του καπιταλισμού και να τις απορρίπτουν...
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Και η Αμυγδαλέζα καλή ήταν.Φθάνει να έχει φύλαξη και να μη βγαίνει κανείς από εκεί παρά μόνο για να επαναπατρισθεί όπως το 2012-2015.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μα δεν διαφωνουμε!αλασκα15++ έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 17:06Θα είναι απομονωμένοι όμως. Σαν τους ανεπιθύμητους!Κόκκορας έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 16:49οχι ρε συ,τα γραφω στο σχολιο εκει,εκεινο ηταν στρατοπεδο δημιουργηθηκε τιμωρητικα(σαν τα γκουλαγκ)!βασανιστηριο ηταν
εδω τωρα κανεις δομη,μεγαλη!ανετη,ασφαλης,συνεχιζεις να δινεις ασυλο οπου χρειαζεται
ξεκαθαρα ανθρωπιστικη λυση,πολυ καλυτερη απο τις υπαρχουσες που τους στριμωχνουν σε μια γωνια νησιων
βαζεις στο περιθωριο και τον ερντογαν με τις ορεξεις του και τους λαθρεμπορους ,σωζεις ζωες(Δεδομενο πως θα μειωθουν οι ροες αν προκρινεις τετοια λυση)
τους αφηνεις ελευθερους και μπανιο να κανουν και βολτες!δεν τους μαντρωνεις(εκει παει η δουλεια τωρα).τους δινεις την δυνατοτητα να δουλεψουν σε εργα υποδομων(αν θελουν),τους πληρωνεις ,θα τους χρειαστουν οταν φυγουν,μαθαινουν δεξιοτητες χρησιμες
και το σημαντικο παυουν οι γηγενεις να διαμαρτυρονται,δεν ανεβαινει ο εθνικισμος,οι φωνες οι εθνικιστικες που υπαρχουν σε ολα τα κομματα κακα τα ψεμματα.παυει ο κινδυνος πολιτικου ατυχηματος
ε με αυτον τον τροπο τους απαντας και ταυτοχρονα ικανοποιεις και το αισθημα δικαιου καια λληλεγγυης.
στο λεω αυτο γιατι σε λιγα χρονια αν δεν ελεγχθει η κατασταση η παραπανω λυση θα προκρινεται ως ιδεατη πια απο τους λιγους που την απεχθανονταν και θα κυριαρχησουν υστεριες και επιθετικοτητα
Για μένα η μοναδική λύση είναι να τους μοιραστεί η Ευρώπη άσχετα αν είναι πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες (η λέξη που ακούω συχνά). Να μην υποφέρει ούτε η Ελλάδα που δεν είναι σε θέση να τους βοηθήσει όλους , αλλά ούτε και αυτοί που ζουν κάτω από τόσο άσχημες συνθήκες τόσο καιρό , τόσα χρόνια τώρα . Για αυτήν την κατάσταση πρέπει να αναλάβει ευθύνες και η υπόλοιπη Ευρώπη
αυτο θα ηταν το ιδεατο
αλλα μιλαμε παντα ρεαλιστικα
συμβαινει αυτο; το θελουν; οχι
επομενως ποια θα ειναι η καλυτερη λυση!σιγουρα οχι η υπαρχουσα
Ναι, αλλά καπιταλισμός αλά καρτ, δεν γίνεται.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 17:07Απλά και οι μη νοικοκυραίοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι και τα περί ελεύθερης μετακίνησης ανθρώπων είναι πίπες του καπιταλισμού και να τις απορρίπτουν...
Όσοι θέλουν καπιταλισμό θα το πιουν ολάκερο το ποτήρι. Μέχρι την τελευταία σταγόνα!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
-
Η Ευρώπη ΔΕΝ τους θέλει.Είναι πρόθυμη να σου δώσει λεφτά και συνοριοφρουρούς για να τους κρατάς μακριά από αυτήν αλλά δεν τους θέλει.αλασκα15++ έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 17:06Για μένα η μοναδική λύση είναι να τους μοιραστεί η Ευρώπη άσχετα αν είναι πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες (η λέξη που ακούω συχνά). Να μην υποφέρει ούτε η Ελλάδα που δεν είναι σε θέση να τους βοηθήσει όλους , αλλά ούτε και αυτοί που ζουν κάτω από τόσο άσχημες συνθήκες τόσο καιρό , τόσα χρόνια τώρα . Για αυτήν την κατάσταση πρέπει να αναλάβει ευθύνες και η υπόλοιπη Ευρώπη
Και εσύ έχεις ανάγκη την Ευρώπη για να αντιμετωπίσεις τον στρατό της Τουρκίας και όχι τους αμάχους που στέλνει η Τουρκία.Τη λύση επί του πεδίου μόνο εσύ μπορείς να τη δώσεις.Οπως την είχες δώσει το 2012-2015.
Κανονικά τα χθεσινά έπρεπε να ιδωθούν ως ευκαιρία.Εκκένωση όλων των νησιών κοντά στην Τουρκία και επιστροφή στην κατάσταση προ του 2015.Απωθήσεις όσων καινούργιων επιχειρήσουν περάσουν και Αμυγδαλέζα για τους υπάρχοντες.
-
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger
έλα στο άλλο ρε μαλάκα, σου 'βαλα και Νάγκελσμαν.
-
Μα δεν φαίνεται να επιμένουν και πολύ στο μοίρασμα οι Έλληνες! Παίρνει η οποιαδήποτε (όλες ίδιες είναι : αριστερές και δεξιές )κυβέρνηση λεφτά από την Ευρώπη για να κλείσει το στόμα της και να τα υπομένει .Κόκκορας έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 17:10μα δεν διαφωνουμε!αλασκα15++ έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 17:06Θα είναι απομονωμένοι όμως. Σαν τους ανεπιθύμητους!Κόκκορας έγραψε: ↑09 Σεπ 2020, 16:49
οχι ρε συ,τα γραφω στο σχολιο εκει,εκεινο ηταν στρατοπεδο δημιουργηθηκε τιμωρητικα(σαν τα γκουλαγκ)!βασανιστηριο ηταν
αυτο θα ηταν το ιδεατο
αλλα μιλαμε παντα ρεαλιστικα
συμβαινει αυτο; το θελουν; οχι
επομενως ποια θα ειναι η καλυτερη λυση!σιγουρα οχι η υπαρχουσα
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
μια χαρα επιμενουν,αλλα με ουγγαρια,αυστρια και την μερκελ (και τους βορειους)
δεν θα γινει ποτε διανομη.
δεν θα γινει ποτε διανομη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Να μισθώσει αμεσα η χωρα Beriev-200
από Maspoli » 23 Ιούλ 2023, 13:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 115 Απαντήσεις
- 4256 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
28 Φεβ 2025, 16:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΣΕ Μ.Ε.Θ.
από Frappezitis » 10 Ιουν 2023, 10:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 10:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χαριζονται αμεσα. subbuteo και βιβλιο
από southern » 05 Οκτ 2024, 18:05 » σε Μικρές αγγελίες & Διαφημίσεις - 3 Απαντήσεις
- 424 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
06 Οκτ 2024, 19:07
-