Μεσημέρι με 35+ στο δρόμο, ήταν κάπως ζόρι. Σταμάτησα 1-2 φορές μακρυά από άλλους, την έβγαλα από τη μια μεριά να στεγνώσει λίγο και σε μια φάση έβαλα την εφεδρική. Στο γραφείο την βγάζω όταν δεν είναι άλλοι συνάδελφοι. Χθες απορροφήθηκα από κάποιες επείγουσες εργασίες και την ξέχασα κάνα πεντάωρο. Μια χαρά συνηθίζεται. Νομίζω το θέμα είναι περισσότερο στο μυαλό σας, παρά οτιδήποτε άλλο.πήζον bot έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 12:24σου μοιαζει να εχει δουλεψει ο σατανικος ποτε στη ζωη του?Αναρχορεφόρμας έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 12:16Μια χαρά συνηθίζεται, αν είσαι όλη μέρα σπίτι και τα ξυνεις. Όποιος θέλει να μας πει πως δούλεψε μια χαρά 8ωρο μέσα στη ζέστη φορώντας συνέχεια μάσκα χρησιμοποιώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, πρέπει να είναι ψυχαναγκαστικος σε παρανοϊκό επίπεδο.
σχολειο κορελκο νδ. τελος
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ
- NewModelArmy
Οι Κορεατες και οι Χονγκ Κονγκεζοι που φορανε μασκες τα ξυνουν ολη μερα.Γνωστο σε ολους αυτο.
Δεν πρότεινε κανείς χρήση σε τέτοιες ηλικίες ούτε ξέρουμε αν τα συγκεκριμένα παιδιά έχουν κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα υγείας που να απαιτεί τη χρήση της.
- hellegennes
Δεν θέλω να μάθω τι σημαίνει ασφυξία. Δεν είναι μέσα στα χόμπι μου. Τώρα γιατί αυτό είναι αστείο δεν ξέρω.Otto Weininger έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 00:24Τι να μας πούνε αυτές οι μάσκες. Όποιος δεν έχει κάνει cardio με elevation mask δεν ξέρει τι σημαίνει ασφυξία
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν ξέρω γιατί συγκρίνετε πράγματα που έχουν 2 τάξεις μεγέθους μεγαλύτερη θνησιμότητα και όχι με την γρίπη, που είναι ίδιας τάξης.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 09:09Εμπεδόκλα..κάνε μπέαρμπακ έρωτα με τον οροθετικό Βαλιανάτο. Μην είσαι αδερφάρα, έχεις ντούκι ανοσοποιητικό.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 08:30Για αρχή, αδερφάρα είναι όποιος φοβάται μην κολλήσει ιό και δεν έχει δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα να τον αντιμετωπίσει...
Ίσως επειδή επιχειρήματα τύπου «είσαι εγκληματίας αν κολλήσεις κάποιον και πεθάνει» δεν έχει ιστορικό βάρος για την γρίπη, μιας και μέχρι χθες κανείς σας δεν νοιαζόταν και δεν έπαιρνε μέτρα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
παντως κατι αμερικανοι που βλεπω γιουτουμπ λενε "εχω προβλημα αναπνευστικο" δε φορανε μασκα και περναει, τους αφηνουν.
η μασκα κανει κακο. το ξερουν ολοι, το λεγαν και οι ιδιοι (τσιοδρας αδωνης κλπ).
Κανε κατι χειρονακτικο με μασκα ή τρεξε ή λαχανιασε με καποιο τροπο και θα δεις τι μλκια ειναι..
τι κι αν συνηθιζεται? τι μας νοιαζει? γιατι να συνηθισεις κατι που σου κανει κακο?
η μασκα κανει κακο. το ξερουν ολοι, το λεγαν και οι ιδιοι (τσιοδρας αδωνης κλπ).
Κανε κατι χειρονακτικο με μασκα ή τρεξε ή λαχανιασε με καποιο τροπο και θα δεις τι μλκια ειναι..
τι κι αν συνηθιζεται? τι μας νοιαζει? γιατι να συνηθισεις κατι που σου κανει κακο?
Αρχιδια συνηθίζεται. Το μειωμένο οξυγόνο που αναπνέετε χωρις να το καταλαβαινετε θα εχει μακροχρόνιες συνέπειες κυρίως στο μυαλο.
- hellegennes
Θα ήταν μια καλή αναλογία αν αντί για στόμα είχαμε προβοσκίδα.
Ναι. Και τα βατραχοπέδιλα. Ας τα φοράμε λοιπόν στον δρόμο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Ναι, οι δουλειές σε καταστήματα δεν είναι δουλειά γραφείου. Κι εγώ που φορούσα χάρτινη στο ΚΤΕΛ, μια χαρά ημουν. Οι υφασμάτινες δεν παλεύονται πάνω από 20 λεπτά. Οταν από την άλλη αναγκάστηκα να τη φορέσω για να μοιράσω φυλλάδια για να μπαίνω στα μαγαζιά και με βαραγε ο ήλιος, όχι, δεν ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη, γιατί είχα γίνει λούτσα στον βρώμικο ιδρώτα κι εγώ, και η μάσκα, και τα χέρια μου. Και φαντάζομαι το ίδιο και σε άλλους που κάνουν κουραστικες εργασίες, όπως και σε όσους δουλεύουν σε γραφεία που δεν ξεχνιούνται, και την έχουν συνέχεια μέσα έξω. Αν ο ιός μένει ελάχιστα έως καθόλου σε επιφάνειες, δεν είναι επικίνδυνη και μπορεί να προστατεύσει καπως.Αν ο ιός μένει στις επιφάνειες, απλά το πιθανότερο είναι να πέσεις αλτρουιστικα.ST48410 έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 12:30Μεσημέρι με 35+ στο δρόμο, ήταν κάπως ζόρι. Σταμάτησα 1-2 φορές μακρυά από άλλους, την έβγαλα από τη μια μεριά να στεγνώσει λίγο και σε μια φάση έβαλα την εφεδρική. Στο γραφείο την βγάζω όταν δεν είναι άλλοι συνάδελφοι. Χθες απορροφήθηκα από κάποιες επείγουσες εργασίες και την ξέχασα κάνα πεντάωρο. Μια χαρά συνηθίζεται. Νομίζω το θέμα είναι περισσότερο στο μυαλό σας, παρά οτιδήποτε άλλο.πήζον bot έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 12:24σου μοιαζει να εχει δουλεψει ο σατανικος ποτε στη ζωη του?Αναρχορεφόρμας έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 12:16Μια χαρά συνηθίζεται, αν είσαι όλη μέρα σπίτι και τα ξυνεις. Όποιος θέλει να μας πει πως δούλεψε μια χαρά 8ωρο μέσα στη ζέστη φορώντας συνέχεια μάσκα χρησιμοποιώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, πρέπει να είναι ψυχαναγκαστικος σε παρανοϊκό επίπεδο.
σχολειο κορελκο νδ. τελος
- NewModelArmy
hellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 12:36
Δεν ξέρω γιατί συγκρίνετε πράγματα που έχουν 2 τάξεις μεγέθους μεγαλύτερη θνησιμότητα και όχι με την γρίπη, που είναι ίδιας τάξης.

NewModelArmy έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 12:43hellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 12:36
Δεν ξέρω γιατί συγκρίνετε πράγματα που έχουν 2 τάξεις μεγέθους μεγαλύτερη θνησιμότητα και όχι με την γρίπη, που είναι ίδιας τάξης.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Γιατί όταν θα μπεις σε λεωφορείο ή τρένο και φτερνιστεί ο άλλος στο ένα μέτρο δίπλα σου θα τρέχεις για εξετάσεις αν δεν φοράει. Γενικώς οι επιδημιολόγοι θα μπορούσαν να έχουν δώσει αναλυτικές οδηγίες που χρειάζεται και που όχι, αλλά τους πείσαμε ότι είμαστε ζώα και δεν μπορούμε πολλά πολλά και είπαν φορέστε παντού.
- hellegennes
Το ότι ο ιός δεν μεταδίδεται από επιφάνειες το λένε μόνο ψεκασμένοι. Υπάρχουν δεκαετίες μελετών ιών της γρίπης και του αναπνευστικού γενικότερα και κολλάνε μια χαρά από επιφάνειες. Είναι από τους κύριους τρόπους μετάδοσης. Ο κορωνοϊός δεν είναι κάποια νέα μαγική οντότητα, τους ίδιους νόμους φυσικής υπακούει, σε σταγονίδια εμπεριέχεται.Αναρχορεφόρμας έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 12:41Αν ο ιός μένει ελάχιστα έως καθόλου σε επιφάνειες, δεν είναι επικίνδυνη και μπορεί να προστατεύσει καπως.Αν ο ιός μένει στις επιφάνειες, απλά το πιθανότερο είναι να πέσεις αλτρουιστικα.
Εννοείται πως ο ΠΟΥ λέει ότι μεταδίδεται κανονικά από επιφάνειες και το αν μεταδίδεται ως αεροζόλ ελέγχεται, παρότι και παλιότερες έρευνες για την γρίπη δεν έχουν καταλήξει ποτέ σε τέτοιο συμπέρασμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν βρίσκεις δηλαδή παρανοϊκό να συγκρίνει κάποιος έναν ιό με θνησιμότητα 0,5-1% με έναν άλλον που έχει 90-99%, αλλά βρίσκεις παράλογο να τον συγκρίνει με ιό που έχει θνησιμότητα 0,1-0,2% και που λειτουργεί ακριβώς μα ακριβώς με τον ίδιον τρόπο, έχει ίδιο τρόπο μετάδοσης, ίδια συμπτώματα και ίδιες επιπτώσεις.NewModelArmy έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 12:43hellegennes έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 12:36
Στο μεταξύ κανείς επιστήμονας ποτέ δεν βγήκε να πει ότι ο κορωνοϊός και η γρίπη έχουν σημαντικές διαφορές. Μόνο στην θνησιμότητα διαφέρουν, που είναι ίδιας τάξης μεγέθους, και στον χρόνο επώασης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Σεπ 2024, 19:18