Εμένα μ αρέσει πάντως. Κρύβεις ένα μυστήριο, μια κιντερ έκπληξη. Αλλά όχι μπούργκα μωρέ. Εντάξει είπαμε.enaon έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 18:47ημίμετρα, μπούργκα.Naida έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 18:43Είναι και πρακτικές. Αφού μειώθηκε η κατανάλωση του αλκοόλ μιας και κλείνουν νωρίς τα μπαράκια αντισταθμιζεται με τη μάσκα. Κρύβει το μισό μας πρόσωπο και με ένα ωραίο βαψιματακι στα μάτια είμαστε κούκλες. Άσε που δεν χρειάζεται να βγάζουμε τα μουστάκια μας. Να εφαρμοστεί μόνιμα και καθολικά.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
δεν θέλω όχι, η υγεία πάνω από όλα.
not just a pretty face η Νaida μας! Ή όπως λένε για μενα οι "φίλοι" μου: "Not even!"
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Yochanan έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 18:40https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B1%C ... E%BD%CE%BF
τζηζους!
Δεν ξέρει το γεροντάκι πως να χρησιμοποιήσει τα υπόθετα. "Τι χάπια είναι αυτά; Περίεργα. Μεγάλα είναι"
-Κάτσε να πάρω το γιατρό. Γιατρέ συγνώμη, πως είπατε να πάρει τα φάρμακα η γυναίκα μου;
- Εεεε στον πρωκτό τα βάζουμε
- Έλα. Κάτι μου είπε τον πρωκτόνε!

-Ε και τι του το κλεισες; Για δεν είπες δεν κατάλαβες να σου ξαναπεί;
- Να τον ξαναπάρω τώρα; Θα βρίσει

... Εεε χίλια συγνώμη γιατρέ μου που είπες; Δεν το κατάλαβα

- Εεεε... να το βάλει στο απευθυσμένο. Στο ορθόν τέλος πάντων! Κατάλαβες;
- Ναι ναι ναι γιατρε μου φχαριστώ... με συγχωρείς... μμμ... γεια σας γεια σας.
- Τι είπε;
- Πάλι δεν κατάλαβα

- οιιι μωρέ!
- καλά ξαναπαίρνω κι ας με βρίσει δεν με νοιάζει.
Γιατρέ ξαναπές μου σε παρακαλώ!!!

- Στον κώλο κύριέ μου. Να τα βάλετε στον κώλο.
- Έλα γυναίκα, πάρτα από το στόμα με νεράκι. Τσαντίστηκε ο άνθρωπος κι έβρισε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- wooded glade
Και καλά της κάνεις μία τσακ την κατεβάζεις, αναπνέεις και την ξαναβάζεις.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Εκτός ότι όλοι οι φασουλήδες-κλόουν κυκλοφοράνε με βουλωμένες μύτες συνέχεια και δεν κρατάνε χαρτομάντηλα.
Άμα φυσήξεις τη μύτη σου και καθαρίσει, κατεβαίνει ο αέρας από τη μύτη και αναπνέεις πιό καλά.
Άμα φυσήξεις τη μύτη σου και καθαρίσει, κατεβαίνει ο αέρας από τη μύτη και αναπνέεις πιό καλά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Χαοτικός έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 18:55Yochanan έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 18:40https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B1%C ... E%BD%CE%BF
τζηζους!
Δεν ξέρει το γεροντάκι πως να χρησιμοποιήσει τα υπόθετα. "Τι χάπια είναι αυτά; Περίεργα. Μεγάλα είναι"
-Κάτσε να πάρω το γιατρό. Γιατρέ συγνώμη, πως είπατε να πάρει τα φάρμακα η γυναίκα μου;
- Εεεε στον πρωκτό τα βάζουμε
- Έλα. Κάτι μου είπε τον πρωκτόνε!Δεν κατάλαβα
-Ε και τι του το κλεισες; Για δεν είπες δεν κατάλαβες να σου ξαναπεί;
- Να τον ξαναπάρω τώρα; Θα βρίσειΕντάξει τι να κάνω, θα ξαναπάρω
... Εεε χίλια συγνώμη γιατρέ μου που είπες; Δεν το κατάλαβα
- Εεεε... να το βάλει στο απευθυσμένο. Στο ορθόν τέλος πάντων! Κατάλαβες;
- Ναι ναι ναι γιατρε μου φχαριστώ... με συγχωρείς... μμμ... γεια σας γεια σας.
- Τι είπε;
- Πάλι δεν κατάλαβα
- οιιι μωρέ!
- καλά ξαναπαίρνω κι ας με βρίσει δεν με νοιάζει.
Γιατρέ ξαναπές μου σε παρακαλώ!!!
- Στον κώλο κύριέ μου. Να τα βάλετε στον κώλο.
- Έλα γυναίκα, πάρτα από το στόμα με νεράκι. Τσαντίστηκε ο άνθρωπος κι έβρισε.

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Έχεις συλλογιστεί ότι φορώντας τη μάσκα θα έρχονται περισσότεροι κοντά σου, ανυποψίαστοι κι αμέριμνοι;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑12 Σεπ 2020, 15:07Προσωπικά, έχω λάβει την απόφαση να συνεχίσω να φοράω σε χώρους όπου συνωστίζονται πολλοί, και μετά το πέρας της παρούσης πανδημίας

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Είναι ολόκληρη συνωμοσία από πίσω, τα έχω καταλάβει όλα αλλά δεν θέλω να πω να μη κινδυνεύσω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-τι είπε ο Αγγελάκας στην Κινέζα??

- Δείξε μου λίγο τη μάσκα που κρύβεις, κάτω απ'τη μάσκα που φοράς.

- Δείξε μου λίγο τη μάσκα που κρύβεις, κάτω απ'τη μάσκα που φοράς.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 304 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Σεπ 2024, 19:18