η ακροδεξιά δικαιώθηκε

Το τι κάνεις σε προσωπικό επίπεδο είναι δικό σου θέμα.Αυτό.
Να σκεφτείς πρώτα που το διάβασες αυτό και να σε προβληματίσει.Σαν υπηρεσίες μαζεύουν πληροφορίες.Όχι ότι έχουν τομέα θρησκευτικό.Να είμαστε σοβαροί.
Ο Γιόχι δεν μίλησε με κραυγές χανόμαστε και άλλα τέτοια.Έχει διαφορά.
Δεν είναι θέμα τρελού παιχνιδιού.Οι βασικές αρχές γνωστές είναι.Το πρόβλημα είναι οι επιμέρους μεταβλητές.Οπότε το σύστημα γίνεται πολύπλοκο.Επίσης δεν έχουμε όλες τις πληροφορίες.Εκτός αν κανένας δουλεύει σε μυστικές υπηρεσίες.Ακόμα και εκεί υπάρχει εξειδίκευση.
Δεν πάμε να κάνουμε εξάρτηση των Σκοπίων στην Ελλάδα.Πάμε να λύσουμε ένα θέμα.Αυτό της ονομασίας.Υπάρχει μια συμφωνία.Τώρα τι άλλες συμφωνίες έγιναν ξεχωριστά δεν ξέρουμε.Το παιχνίδι είναι ανάπτυξη ΕΕ-ΝΑΤΟ-δύσης και διάλυσης αυτού από την Ρωσία.Σουβλίτσα έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 19:59Πολύ πολύ σωστά, αυτό είναι χοτ σημείο και θα μπορούσαμε να πούμε πολλά, ένα από αυτά οτι για τον μπαμπούλα του πανσλαβισμού θα πρέπει ίσως να κάνουμε και υποχωρήσεις απέναντι σε άλλα θέματα ή ας πούμε για παράδειγμα να αναγνωρίσουμε τα Σκόπια ως Β.Μακεδονία με κρυφή ατζέντα και συνεννόηση με κάποια μεγάλη δύναμη να τα προσαρτήσουμε μεθαύριο ως Ελληνική Μακεδονία-βέβαια σε ποιό Κράτος είναι ένα θεματάκι πάλι, το ελληνικό, της ανεξάρτητης μακεδονίας, δεν ξέρω- αλλά βέβαια υπάρχουν και άλλες υποθεσεις και παρατηρήσεις εξίσου σοβαρές, μια λεω εδώ
Μπορεί να ικανοποιούν προσωπικά τους θρησκευτικά πιστεύω.Μπορεί να θέλουν να έχουν μια εικόνα για το πόπολο.Μπορεί να έχουν μια συνάντηση μακριά από τα πολλά βλέμματα.Μπορεί μπορεί μπορεί.
Μπορείς να διαβάσεις το κείμενο στο αρχικό ποστ.Είναι ψέκασμα.Κραυγές όπως μας πήραν το Αιγαίο,μας πήραν το ένα το άλλο ή από την ανάποδη θα πάρουμε την Πόλη,θα πάμε στην κόκκινη Μηλιά.Όλα αυτά είναι ψεκασμένα.Σουβλίτσα έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 19:59
Από όλα αυτά που μου γράφεις όμως ανακατεμένα και από αυτά που σου απαντώ θες να μου πεις πού βλέπεις ψεκασμενιές (αν όχι σε εμένα, οκ, στων υπόλοιπων τα γραπτά και ποιό τέλος πάντων είναι το δικό σου πιθανότερο σενάριο βάσει του οποίου κρινεις τα υπόλοιπα ψεκασμενιά?)
δεν θυμάσαι τα καραγκιοζιλίκιατου ΓΑΠ;; Αντίθετα με τις ονειρώξεις της αριστεράς και του κέντρου ο Τούρκος δεν πιάνεται φίλος
Στο οποίο, υποθέτω εσύ αντιπαραβάλεις την ψύχραιμη άποψη απέναντι σε κραυγές.
Πολιτική έκανε ο ΓΑΠ,όπως όλοι.Δεν βλέπω κάποια δικαίωση.Αντίθετα μπίζνες μια χαρά βλέπω να γίνονται.
Δεν φτάνεις στην σύγκρουση.Το ξέρουμε και το ξέρουν.Οι λόγοι πολλοί.Για αυτό φτάνουν μέχρι τα γαυγίσματα.
Η Κύπρος έμεινε η μισή.
Η Κύπρος και πετρέλαια ψάχνει και οικονομική κρίση πέρασε.Δεν είδα να ξεκινάει κανένας πόλεμος.
Το να απαντάς σε άναρθρες κραυγές ότι χανόμαστε σε κάνει κυβερνητικό εκπρόσωπο;Από πότε;Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι χανόμαστε για να περάσει το βίτσιο ορισμένων ότι χανόμαστε;Σουβλίτσα έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 20:47Φον, εγώ για πολλά λέω "μαζί σου" θεωρητικά έστω (γιατί και κυρίως σε αυτό το επίπεδο μπορώ να μιλήσω) κι εσύ συνεχίζεις να μου κάνεις αντίλογο για θέματα που ήδη σου έχω απαντήσει.
Μόνο εκει που λες οτι δεν χαρακτηρίζεις πχ τον Γιόχι φωνή ιδίας έντασης με του νηματοθέτη να πω, οκ, οτι δεν κατάλαβα εγώ και παρανεόησα
Τέλος πάντων, με όλες αυτές τις μαζικές αντιρρήσεις σε γνώμες ή σενάρια που θεωρουν ως πιθανά κάποιοι, πού θέλεις να καταλήξεις συγκεκριμένα, δεν έχω καταλάβει, στο οτι η Δύση ανταγωνίζεται την Ρωσία και τούμπαλιν?
Δηλαδή, συγγνώμη που θα στο πω έτσι, είναι όπως το αντελήφθηκα εγώ, μου θυμίζεις κυβερνητικό εκρπόσωπο που ακούει να λέγονται "επικίνδυνα" για την κρυφή ατζέντα πράγματα και σπεύδει να τα "ησυχάσει", ξέρεις τίποτα παραπάνω και μας το κρύβεις?
Δηλαδή, τί θες να της πείς οτι αποκλείεται κάποια στιγμή να γίνει πόλεμος επειδή..?Η Κύπρος και πετρέλαια ψάχνει και οικονομική κρίση πέρασε.Δεν είδα να ξεκινάει κανένας πόλεμος.
Έχουμε και έλληνες και τούρκους νεκρούς.Πάλι πόλεμος δεν ξεκίνησε.
Σε απλά ελληνικά γράφω.Σουβλίτσα έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 21:07Μα εσύ δεν τα έχεις βάλει με τον νηματοθέτη αλλά με όλους που δειχνουν να ανησυχούν με τις εξελίξεις, στον Γιοχι τί απάντησες?
Για την Ρωσία με την Δύση είπε κανείς οτι δεν παρατηρεί αντιπαλότητα?
Δεν ξέρω σε ποιόν απαντάς τελικά και σε τί, αυτό δεν καταλαβαίνω
Λες εδώ πχ στην άλλη συνομιλήτρια:Δηλαδή, τί θες να της πείς οτι αποκλείεται κάποια στιγμή να γίνει πόλεμος επειδή..?Η Κύπρος και πετρέλαια ψάχνει και οικονομική κρίση πέρασε.Δεν είδα να ξεκινάει κανένας πόλεμος.
Έχουμε και έλληνες και τούρκους νεκρούς.Πάλι πόλεμος δεν ξεκίνησε.
Για πότε λες;
Η Κύπρος σήμερα και έρευνες για πετρέλαιο κάνει και οικονομική κρίση πέρασε.Δεν την πείραξε κανένας.Γιατί;Μήπως έχει κανένα ξεχασμένο μπέβατρον;lolek1 έγραψε: ↑06 Ιούλ 2018, 21:25εγινε αποβαση εισβολη αεροπορικες επιδρομες.
υπηρξαν νεκροι τραυματιες.
οι αγνοουμενοι κυπριοι ως πριν 10 χρονια ηταν περισσοτεροι απο τους αμερικανους αγνοουμενους απ τον πολεμο του βιετναμ
η κυπριοι εκδιωχθηκαν απο τις πατρογονικες τους εστιες.
δεν εχει καμμια σημασια πως το εχουν βαπτισει ολο αυτο το αποτελεσμα μετραει