Δώστε το Αιγαίο και καθαρίσατε...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Re: Δώστε το Αιγαίο και καθαρίσατε...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 06 Ιούλ 2018, 20:21

εγώ θυμάμαι τις εποχές που κάποιοι μιλάγανε για ελληνοτουρκική φιλία. και μόνο οι ακροδεξιοί αντιδρούσαν.
η ακροδεξιά δικαιώθηκε :wave:
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
fonfon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fonfon » 06 Ιούλ 2018, 20:28

Σουβλίτσα έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 19:59
το είπα επειδή τοποθέτησες το θεολογικό πλαίσιο, των προφητειών και σου απάντησα πολύ συγκεκριμένα όπως σου απάντησα παραπάνω, σαφώς και μπορεί να μην σε ενδιαφέρει κατα τα λοιπα, οκ
Το τι κάνεις σε προσωπικό επίπεδο είναι δικό σου θέμα.Αυτό.
Σουβλίτσα έγραψε:
και όχι μόνο, και όχι μόνο από τοπικές πολιτικές δυναμεις, έχει πάρει το μάτι μου πως οι ΗΠΑ έχουν ολόκληρο τμήμα στις Υπηρεσίες που ασχολούνται με θέματα θρησκειολογικού ενδιαφέροντος να το πούμε, και θα μου έκανε και εντύπωση να μην είχαν..
Να σκεφτείς πρώτα που το διάβασες αυτό και να σε προβληματίσει.Σαν υπηρεσίες μαζεύουν πληροφορίες.Όχι ότι έχουν τομέα θρησκευτικό.Να είμαστε σοβαροί.
Σουβλίτσα έγραψε:
δεν διαφωνώ για τις σπεκουλες, τουαντίων, ούτε πα να πει οτι ο Γιόχι ας πούμε που απάντησε στο νήμα του συγκεριμένου νηματοθέτη και "βλέπει" κι εκεινος πόλεμο ειναι της ίδιας κομματικής πλευράς με τον νηματοθέτη
Ο Γιόχι δεν μίλησε με κραυγές χανόμαστε και άλλα τέτοια.Έχει διαφορά.
Σουβλίτσα έγραψε:
Σωστά, όλοι λέμε οτι παίζεται τρελό παιχνίδι και κανείς δεν μπορει να βγάλει και 100% άκρη για το τί παίζεται, δεν ξέρω αν έχεις βγάλει εσύ άκρη, οκ
Δεν είναι θέμα τρελού παιχνιδιού.Οι βασικές αρχές γνωστές είναι.Το πρόβλημα είναι οι επιμέρους μεταβλητές.Οπότε το σύστημα γίνεται πολύπλοκο.Επίσης δεν έχουμε όλες τις πληροφορίες.Εκτός αν κανένας δουλεύει σε μυστικές υπηρεσίες.Ακόμα και εκεί υπάρχει εξειδίκευση.
Σουβλίτσα έγραψε:
Πολύ πολύ σωστά, αυτό είναι χοτ σημείο και θα μπορούσαμε να πούμε πολλά, ένα από αυτά οτι για τον μπαμπούλα του πανσλαβισμού θα πρέπει ίσως να κάνουμε και υποχωρήσεις απέναντι σε άλλα θέματα ή ας πούμε για παράδειγμα να αναγνωρίσουμε τα Σκόπια ως Β.Μακεδονία με κρυφή ατζέντα και συνεννόηση με κάποια μεγάλη δύναμη να τα προσαρτήσουμε μεθαύριο ως Ελληνική Μακεδονία-βέβαια σε ποιό Κράτος είναι ένα θεματάκι πάλι, το ελληνικό, της ανεξάρτητης μακεδονίας, δεν ξέρω- αλλά βέβαια υπάρχουν και άλλες υποθεσεις και παρατηρήσεις εξίσου σοβαρές, μια λεω εδώ
Δεν πάμε να κάνουμε εξάρτηση των Σκοπίων στην Ελλάδα.Πάμε να λύσουμε ένα θέμα.Αυτό της ονομασίας.Υπάρχει μια συμφωνία.Τώρα τι άλλες συμφωνίες έγιναν ξεχωριστά δεν ξέρουμε.Το παιχνίδι είναι ανάπτυξη ΕΕ-ΝΑΤΟ-δύσης και διάλυσης αυτού από την Ρωσία.
Σουβλίτσα έγραψε:
είπαμε, δεν κοβουμε το κεφάλι μας δω μέσα οτι αναγκαστικά ο Πάιατ πχ ή ο ΠΟύτιν πχ κατα την επίσκεψη στο Άγιο Όρος είδανε το φως το αληθινό (μπορεί και να μπορεί και όχι μπορεί)
Μπορεί να ικανοποιούν προσωπικά τους θρησκευτικά πιστεύω.Μπορεί να θέλουν να έχουν μια εικόνα για το πόπολο.Μπορεί να έχουν μια συνάντηση μακριά από τα πολλά βλέμματα.Μπορεί μπορεί μπορεί.
Σουβλίτσα έγραψε:

Από όλα αυτά που μου γράφεις όμως ανακατεμένα και από αυτά που σου απαντώ θες να μου πεις πού βλέπεις ψεκασμενιές (αν όχι σε εμένα, οκ, στων υπόλοιπων τα γραπτά και ποιό τέλος πάντων είναι το δικό σου πιθανότερο σενάριο βάσει του οποίου κρινεις τα υπόλοιπα ψεκασμενιά?)
Μπορείς να διαβάσεις το κείμενο στο αρχικό ποστ.Είναι ψέκασμα.Κραυγές όπως μας πήραν το Αιγαίο,μας πήραν το ένα το άλλο ή από την ανάποδη θα πάρουμε την Πόλη,θα πάμε στην κόκκινη Μηλιά.Όλα αυτά είναι ψεκασμένα.
Έχουμε 2 χώρες σε ένα στρατηγικό σημείο.Κάθε χώρα έχει τα θετικά της και τα αρνητικά της.Δεν είναι ούτε άσπρο ούτε μαύρο.Υπάρχει και το γκρίζο.Δεν είναι κάτι απλό ο πόλεμος.Το ξέρουμε και το ξέρουν.
Η Κύπρος μια κουτσουλιά είναι στον χάρτη.Ξεκίνησε κανένας πόλεμος;Τώρα με τα πετρέλαια.Όπως και με την οικονομική κρίση που πέρασε.
Η Ελβετία έχει στρατό;Γιατί δεν την πειράζουν;Αυτό σαν παράδειγμα.Δεν είναι μόνο οι στρατοί.Άντε κάνουμε πόλεμο και κατακτάμε τον άλλον.Είναι ένα πολύπλοκο περιβάλλον με πολλές μεταβλητές.

Άβαταρ μέλους
southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 06 Ιούλ 2018, 20:30

οι Σύροι πρόσφυγες που μας κουβαλήθηκαν υποστηρίζουν FSA, τι άποψη άραγε έχουν για τη Τουρκία και τον Έρντογαν;;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
fonfon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fonfon » 06 Ιούλ 2018, 20:31

southern έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 20:21
εγώ θυμάμαι τις εποχές που κάποιοι μιλάγανε για ελληνοτουρκική φιλία. και μόνο οι ακροδεξιοί αντιδρούσαν.
Σε τι δικαιώθηκε η ακροδεξία;Εδώ να θυμίσω κάποιος Παπαδόπουλος έλεγε για ένωση με Τουρκία.Ούτε καν φιλία.

Άβαταρ μέλους
southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 06 Ιούλ 2018, 20:34

fonfon έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 20:31
southern έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 20:21
Σε τι δικαιώθηκε η ακροδεξία;Εδώ να θυμίσω κάποιος Παπαδόπουλος έλεγε για ένωση με Τουρκία.Ούτε καν φιλία.
δεν θυμάσαι τα καραγκιοζιλίκιατου ΓΑΠ;; Αντίθετα με τις ονειρώξεις της αριστεράς και του κέντρου ο Τούρκος δεν πιάνεται φίλος

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Ιούλ 2018, 20:36

fonfon έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 20:28
Είναι ένα πολύπλοκο περιβάλλον με πολλές μεταβλητές.
Στο οποίο, υποθέτω εσύ αντιπαραβάλεις την ψύχραιμη άποψη απέναντι σε κραυγές.

Η οποία ψύχραιμη άποψη λέει ότι σε πιθανή σύγκρουση Ελλάδας και Τουρκίας θα υπερισχύσει βάσει πραγματικής δυναμικής η ...
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
fonfon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fonfon » 06 Ιούλ 2018, 20:41

southern έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 20:34
δεν θυμάσαι τα καραγκιοζιλίκιατου ΓΑΠ;; Αντίθετα με τις ονειρώξεις της αριστεράς και του κέντρου ο Τούρκος δεν πιάνεται φίλος
Πολιτική έκανε ο ΓΑΠ,όπως όλοι.Δεν βλέπω κάποια δικαίωση.Αντίθετα μπίζνες μια χαρά βλέπω να γίνονται.
ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 20:36

Η οποία ψύχραιμη άποψη λέει ότι σε πιθανή σύγκρουση Ελλάδας και Τουρκίας θα υπερισχύσει βάσει πραγματικής δυναμικής η ...
Δεν φτάνεις στην σύγκρουση.Το ξέρουμε και το ξέρουν.Οι λόγοι πολλοί.Για αυτό φτάνουν μέχρι τα γαυγίσματα.
Η Τουρκία μπορεί να έχει αριθμούς αλλά έχει και τα δικά της προβλήματα.Δεν είναι μόνο οι στρατοί.Ανέφερα και για Κύπρο και για Ελβετία.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Ιούλ 2018, 20:47

fonfon έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 20:41
ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 20:36

Δεν φτάνεις στην σύγκρουση.Το ξέρουμε και το ξέρουν.Οι λόγοι πολλοί.Για αυτό φτάνουν μέχρι τα γαυγίσματα.
Η Τουρκία μπορεί να έχει αριθμούς αλλά έχει και τα δικά της προβλήματα.Δεν είναι μόνο οι στρατοί.Ανέφερα και για Κύπρο και για Ελβετία.
Η Κύπρος έμεινε η μισή.

Και σε κάποια θέματα ειρωνεύονται όσους προσπάθησαν να μη μείνει.

Τους Παϊσιους και τις προφητείες που τα είδες; :lol:

*Μην χρησιμοποιείς πληθυντικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 06 Ιούλ 2018, 20:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 06 Ιούλ 2018, 20:47

Φον, εγώ για πολλά λέω "μαζί σου" θεωρητικά έστω (γιατί και κυρίως σε αυτό το επίπεδο μπορώ να μιλήσω) κι εσύ συνεχίζεις να μου κάνεις αντίλογο για θέματα που ήδη σου έχω απαντήσει.

Μόνο εκει που λες οτι δεν χαρακτηρίζεις πχ τον Γιόχι φωνή ιδίας έντασης με του νηματοθέτη να πω, οκ, οτι δεν κατάλαβα εγώ και παρανεόησα

Τέλος πάντων, με όλες αυτές τις μαζικές αντιρρήσεις σε γνώμες ή σενάρια που θεωρουν ως πιθανά κάποιοι, πού θέλεις να καταλήξεις συγκεκριμένα, δεν έχω καταλάβει, στο οτι η Δύση ανταγωνίζεται την Ρωσία και τούμπαλιν?

Δηλαδή, συγγνώμη που θα στο πω έτσι, είναι όπως το αντελήφθηκα εγώ, μου θυμίζεις κυβερνητικό εκρπόσωπο που ακούει να λέγονται "επικίνδυνα" για την κρυφή ατζέντα πράγματα και σπεύδει να τα "ησυχάσει", ξέρεις τίποτα παραπάνω και μας το κρύβεις? :lol::P
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

Άβαταρ μέλους
fonfon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fonfon » 06 Ιούλ 2018, 20:57

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 20:47
Η Κύπρος έμεινε η μισή.

Και σε κάποια θέματα ειρωνεύονται όσους προσπάθησαν να μη μείνει.

Τους Παϊσιους και τις προφητείες που τα είδες; :lol:

*Μην χρησιμοποιείς πληθυντικό.
Η Κύπρος και πετρέλαια ψάχνει και οικονομική κρίση πέρασε.Δεν είδα να ξεκινάει κανένας πόλεμος.
Έχουμε και έλληνες και τούρκους νεκρούς.Πάλι πόλεμος δεν ξεκίνησε.
Σουβλίτσα έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 20:47
Φον, εγώ για πολλά λέω "μαζί σου" θεωρητικά έστω (γιατί και κυρίως σε αυτό το επίπεδο μπορώ να μιλήσω) κι εσύ συνεχίζεις να μου κάνεις αντίλογο για θέματα που ήδη σου έχω απαντήσει.

Μόνο εκει που λες οτι δεν χαρακτηρίζεις πχ τον Γιόχι φωνή ιδίας έντασης με του νηματοθέτη να πω, οκ, οτι δεν κατάλαβα εγώ και παρανεόησα

Τέλος πάντων, με όλες αυτές τις μαζικές αντιρρήσεις σε γνώμες ή σενάρια που θεωρουν ως πιθανά κάποιοι, πού θέλεις να καταλήξεις συγκεκριμένα, δεν έχω καταλάβει, στο οτι η Δύση ανταγωνίζεται την Ρωσία και τούμπαλιν?

Δηλαδή, συγγνώμη που θα στο πω έτσι, είναι όπως το αντελήφθηκα εγώ, μου θυμίζεις κυβερνητικό εκρπόσωπο που ακούει να λέγονται "επικίνδυνα" για την κρυφή ατζέντα πράγματα και σπεύδει να τα "ησυχάσει", ξέρεις τίποτα παραπάνω και μας το κρύβεις? :lol::P
Το να απαντάς σε άναρθρες κραυγές ότι χανόμαστε σε κάνει κυβερνητικό εκπρόσωπο;Από πότε;Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι χανόμαστε για να περάσει το βίτσιο ορισμένων ότι χανόμαστε;
Μια χαρά μπορείς να δεις τις διαφορές αλλά δεν θέλεις.

Δύση εναντίον Ρωσίας είναι το παιχνίδι.Βλέπεις κάποιο άλλο αυτήν την στιγμή;Γιατί θέλουν να βάλουν τον ανατολικό μπλοκ στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ και η Ρωσία δεν θέλει.Βλέπεις κάτι άλλο;

Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα » 06 Ιούλ 2018, 21:07

Μα εσύ δεν τα έχεις βάλει με τον νηματοθέτη αλλά με όλους που δειχνουν να ανησυχούν με τις εξελίξεις, στον Γιοχι τί απάντησες?

Για την Ρωσία με την Δύση είπε κανείς οτι δεν παρατηρεί αντιπαλότητα?
Δεν ξέρω σε ποιόν απαντάς τελικά και σε τί, αυτό δεν καταλαβαίνω

Λες εδώ πχ στην άλλη συνομιλήτρια:
Η Κύπρος και πετρέλαια ψάχνει και οικονομική κρίση πέρασε.Δεν είδα να ξεκινάει κανένας πόλεμος.
Δηλαδή, τί θες να της πείς οτι αποκλείεται κάποια στιγμή να γίνει πόλεμος επειδή..?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...

lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 » 06 Ιούλ 2018, 21:10

fonfon έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 20:57
[
Δεν είδα να ξεκινάει κανένας πόλεμος.
:smt005: ρε φιλε ο πολεμος εγινε, χασαμε και τωρα κανουμε την παπια. τι δεν καταλαβαινεις;;

Άβαταρ μέλους
fonfon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fonfon » 06 Ιούλ 2018, 21:21

Σουβλίτσα έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 21:07
Μα εσύ δεν τα έχεις βάλει με τον νηματοθέτη αλλά με όλους που δειχνουν να ανησυχούν με τις εξελίξεις, στον Γιοχι τί απάντησες?

Για την Ρωσία με την Δύση είπε κανείς οτι δεν παρατηρεί αντιπαλότητα?
Δεν ξέρω σε ποιόν απαντάς τελικά και σε τί, αυτό δεν καταλαβαίνω

Λες εδώ πχ στην άλλη συνομιλήτρια:
Δηλαδή, τί θες να της πείς οτι αποκλείεται κάποια στιγμή να γίνει πόλεμος επειδή..?
Σε απλά ελληνικά γράφω.
lolek1 έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 21:10
:smt005: ρε φιλε ο πολεμος εγινε, χασαμε και τωρα κανουμε την παπια. τι δεν καταλαβαινεις;;
Για πότε λες;

lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 » 06 Ιούλ 2018, 21:25

εγινε αποβαση εισβολη αεροπορικες επιδρομες.
υπηρξαν νεκροι τραυματιες.
οι αγνοουμενοι κυπριοι ως πριν 10 χρονια ηταν περισσοτεροι απο τους αμερικανους αγνοουμενους απ τον πολεμο του βιετναμ
η κυπριοι εκδιωχθηκαν απο τις πατρογονικες τους εστιες.

δεν εχει καμμια σημασια πως το εχουν βαπτισει ολο αυτο το αποτελεσμα μετραει

Άβαταρ μέλους
fonfon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fonfon » 06 Ιούλ 2018, 21:31

lolek1 έγραψε:
06 Ιούλ 2018, 21:25
εγινε αποβαση εισβολη αεροπορικες επιδρομες.
υπηρξαν νεκροι τραυματιες.
οι αγνοουμενοι κυπριοι ως πριν 10 χρονια ηταν περισσοτεροι απο τους αμερικανους αγνοουμενους απ τον πολεμο του βιετναμ
η κυπριοι εκδιωχθηκαν απο τις πατρογονικες τους εστιες.

δεν εχει καμμια σημασια πως το εχουν βαπτισει ολο αυτο το αποτελεσμα μετραει
Η Κύπρος σήμερα και έρευνες για πετρέλαιο κάνει και οικονομική κρίση πέρασε.Δεν την πείραξε κανένας.Γιατί;Μήπως έχει κανένα ξεχασμένο μπέβατρον;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών