δεν είναι παράλογο να έχω την απαίτηση οι άνθρωποι που στελεχώνουν τον ΕΣ να είναι σοβαροί και να φέρουν μυαλό ενήλικαKauldron έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 20:34Ε, πολεμάς μόνος σου τότε.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 20:33κανέναν από τους δύο
ο ένας είναι προδότης, ο άλλος επικίνδυνα ηλίθιος
Απολύθηκε ο εθνοφύλακας που απειλούσε να πυροβολήσει πρόσφυγες και μετανάστες στο Καρά Τεπέ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Απολύθηκε ο εθνοφύλακας που απειλούσε να πυροβολήσει πρόσφυγες και μετανάστες στο Καρά Τεπέ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Re: Απολύθηκε ο εθνοφύλακας που απειλούσε να πυροβολήσει πρόσφυγες και μετανάστες στο Καρά Τεπέ
Ο Σενέκας είναι σοβαρός και έχει μυαλό ενήλικα. Θα ήθελες τέτοιο άτομο να στελεχώσει τον ΕΣ?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 22:54δεν είναι παράλογο να έχω την απαίτηση οι άνθρωποι που στελεχώνουν τον ΕΣ να είναι σοβαροί και να φέρουν μυαλό ενήλικαKauldron έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 20:34Ε, πολεμάς μόνος σου τότε.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 20:33
κανέναν από τους δύο
ο ένας είναι προδότης, ο άλλος επικίνδυνα ηλίθιος
Να σου πώ οτι στις ειδικές δυνάμεις, πχ, ο μέσος όρος ηλικίας των στρατεύσιμων είναι πιο χαμηλά απ' το μέσο όρο ηλικίας στον κανονικό στρατό, πολλώ δε μάλλον σε σχέση με την αεροπορία ή το ναυτικό.
Ενδεικτική είναι η φράση που ακούς οτι "θέλει και λίγο τρέλα" για να υπηρετήσεις εκεί. Ακατάλληλοι? Δεν τους θέλεις στο στρατό?
Τα τραγούδια τα 'χεις ακούσει?
Το λές αυτό με βάση τα πολλά χρόνια υπηρεσίας σου στο στρατό, ε?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 22:20Εμένα, δεν μου λέει τίποτα η "σκληρότητα" αν δεν συμβαδίζει μ' ένα στοιχειώδες αϊκιού.nemo έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 20:49ειναι παρα πολυ ψιλα γραμματα αυτα που εννοεις εξαλλου μερικα λογια ξεστομιζονται συμβολικα
και ειναι και καθαρη βλακεια να το λες και να το υπονοεις και ειναι σαν να διαβαζω τον σταβ
τα λεω με την εννοια οτι ειναι εθνοφυλακας και τους θελουμε σκληρους και ετοιμους για ολα
και ειναι και οι πρωτοι που θα μας προστατεψουν και οι πρωτοι που θα θυσιαστουν
αν τους θελουμε με φρου φρου και αρωματα και να εχουν τελειωσει και την ανωτατη εμπορικη
να τους πουμε να παραιτηθουν
Από εκεί και πέρα από σκληρούς βλάκες του διαδικτύου ή του δρόμου, άλλο τίποτα.
Αυτές οι φάσεις απαιτούν πειθαρχία.

-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Kauldron έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 20:50Ε, δεν ήταν και "αγωνιστές", ωσάν τον Καλαμπόκα.Gewponos90 έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 20:45Οχι. Αλλά επειδή ήξερα πως λειτουργούσαν οι συγκεκριμένες ομάδες ήξερα ότι άργα η γρήγορα θα γινει μαλακια. Από ποιον όχι δεν το ήξερα. Δεν θέλω να σε σοκαρω αλλα δεν ήταν το πρώτο πεσιμο
Υπόψη, οι χειρότεροι της ΧΑ μπροστά στην ΟΝΝΕΔ του 90, ήταν παιδάκια του κατηχητικού. Κι όμως, η νουδού το 91-93 κυβερνούσε. Ο δε Παπατζαφέρης, ενώ ήταν ακόμα στη νουδού (κάπου το '99), έλεγε "ελάτε χρυσαυγίτες". Πώς έβγαλε ο ΕΛ λαός τέτοιους τραμπούκους στην εξουσία?
Τι σχέση έχει ο Καλαμπόκας με το αν φαινόταν που πάει το πράγμα με την ΧΑ; Φίλε μαζί μιλάμε χωρια καταλαβαινομαστε; Με ρώτησες αν κατάλαβα με την ματιά ότι ο Ρουπακιας είναι μαχαιροβγάλτης. Σου είπα οχι, αλλά περίμενα ότι θα γίνει στραβή. Τώρα αν σε αυτό μου απαντας, το ίδιο έκαναν και οι Κένταυροι και η ΝΔ κυβέρνησε οπότε γιατί όχι και η ΧΑ, άστα να πάνε.
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πάει κάποιος στρατό για να μάθει τη σημασία της πειθαρχίας στον συγκεκριμένο χώρο. Και ναι, αν πήγαινα δεν θα τράβαγα τα τρελλά ζόρια που τραβάνε όλοι οι τρελλά ταλαιπωρημένοι από την 9μηνη θητεία.Kauldron έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 23:12Το λές αυτό με βάση τα πολλά χρόνια υπηρεσίας σου στο στρατό, ε?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 22:20Εμένα, δεν μου λέει τίποτα η "σκληρότητα" αν δεν συμβαδίζει μ' ένα στοιχειώδες αϊκιού.nemo έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 20:49
ειναι παρα πολυ ψιλα γραμματα αυτα που εννοεις εξαλλου μερικα λογια ξεστομιζονται συμβολικα
και ειναι και καθαρη βλακεια να το λες και να το υπονοεις και ειναι σαν να διαβαζω τον σταβ
τα λεω με την εννοια οτι ειναι εθνοφυλακας και τους θελουμε σκληρους και ετοιμους για ολα
αν τους θελουμε με φρου φρου και αρωματα και να εχουν τελειωσει και την ανωτατη εμπορικη
Κατά τα άλλα, σε ένα φόρουμ με πανεπιστήμονες επί παντός επιστητού, ακόμη και κομάντο να το έπαιζα δεν θα έπρεπε να σου κάνει εντύπωση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 23:37Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πάει κάποιος στρατό για να μάθει τη σημασία της πειθαρχίας στον συγκεκριμένο χώρο. Και ναι, αν πήγαινα δεν θα τράβαγα τα τρελλά ζόρια που τραβάνε όλοι οι τρελλά ταλαιπωρημένοι από την 9μηνη θητεία.
Κατά τα άλλα, σε ένα φόρουμ με πανεπιστήμονες επί παντός επιστητού, ακόμη και κομάντο να το έπαιζα δεν θα έπρεπε να σου κάνει εντύπωση.
Αυτό ξαναπέστο.Κατά τα άλλα, σε ένα φόρουμ με πανεπιστήμονες επί παντός επιστητού, ακόμη και κομάντο να το έπαιζα δεν θα έπρεπε να σου κάνει εντύπωση.
Καλό είναι να τα λές αυτά για πράγματα που έχεις κάνει, οχι για πράγματα που δεν έχεις κάνει.Και ναι, αν πήγαινα δεν θα τράβαγα τα τρελλά ζόρια που τραβάνε όλοι οι τρελλά ταλαιπωρημένοι από την 9μηνη θητεία.
Για πράγματα που έκανα επί σειρά ετών, το λέω. Και αναφέρομαι στην περίοδο της προαγωνιστικής φυσικής κατάστασης σε βουνό. Κάποιοι ευαίσθητοι νεοσύλλεκτοι θα τα' φτυναν την πρώτη μέρα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
N-ναι, γι' αυτό σου λέω μη λές για πράγματα που δεν έχεις κάνει.
Η προαγωνιστική φυσική κατάσταση στο βουνό έχει το θετικό οτι όποτε νιώσεις οτι δεν αντέχεις, έχεις την επιλογή να σταματήσεις και κανείς δε θα σου πεί τίποτα.
Η στρατιωτική πορεία (πχ) έχει το θέμα οτι αν τολμήσεις να σταματήσεις, στην καλύτερη περίπτωση θα τιμωρηθείς γερά, στη χειρότερη θα τιμωρηθείς εσύ ΚΑΙ όλη η διμοιρία σου, ή ο λόχος εξαιτίας σου, πράγμα που θα έχει χειρότερες επιπτώσεις. Πρακτικά ΔΕΝ έχεις επιλογή να σταματήσεις.
Otto Weininger.Σενέκας έγραψε: ↑15 Σεπ 2020, 17:27α,όχι, δεν πιστεύω στο έθνος/πατρίδα κλπ, δε με συγκινούν. Και να φανταστείς, σαν πτυχιούχος ιστορικός, με ρωτάνε για για χαμένες πατρίδες και τέτοια, και το λέω στεγνά ότι δεν μ'απασχολούν.
όχι ότι είμαι ανθέλληνας βρε παιδί μου. Απλά ο εθνικισμός/πατριωτισμός, μου είναι αδιάφοροι
Δεν θέλουμε το αικιού τους αλλά το θάρρος τουΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 22:20Εμένα, δεν μου λέει τίποτα η "σκληρότητα" αν δεν συμβαδίζει μ' ένα στοιχειώδες αϊκιού.nemo έγραψε: ↑16 Σεπ 2020, 20:49ειναι παρα πολυ ψιλα γραμματα αυτα που εννοεις εξαλλου μερικα λογια ξεστομιζονται συμβολικα
και αν γίνει καμιά στραβή σαν την φάση στο παρίσι να σας δω τι θα λέτε
Σε ποιο άθλημα πέρασες αυτήν την εμπειρία, χελώνε; Ή μιλάς για πράγματα που δεν ξέρεις;Kauldron έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 02:14N-ναι, γι' αυτό σου λέω μη λές για πράγματα που δεν έχεις κάνει.
Η προαγωνιστική φυσική κατάσταση στο βουνό έχει το θετικό οτι όποτε νιώσεις οτι δεν αντέχεις, έχεις την επιλογή να σταματήσεις και κανείς δε θα σου πεί τίποτα.
Η στρατιωτική πορεία (πχ) έχει το θέμα οτι αν τολμήσεις να σταματήσεις, στην καλύτερη περίπτωση θα τιμωρηθείς γερά, στη χειρότερη θα τιμωρηθείς εσύ ΚΑΙ όλη η διμοιρία σου, ή ο λόχος εξαιτίας σου, πράγμα που θα έχει χειρότερες επιπτώσεις. Πρακτικά ΔΕΝ έχεις επιλογή να σταματήσεις.
Δεν ξέρω ούτε έναν αθλητή που να ταλαιπωρήθηκε σωματικά στο στρατό. Εκτός αν αναφέρεσαι στις ειδικές δυνάμεις.

Κατά τα άλλα, ναι. Αν δεν αντέχεις, δεν κάνεις και στις δύο περιπτώσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τι σχέση έχουν οι τρομοκρατικές ενέργειες με το θέμα που συζητάμε; Η είσοδος τζιχαντιστών μπορεί να αντιμετωπισθεί με πιο σοβαρό έλεγχο στις αιτήσεις και όχι με δηλώσεις στο φέισμπουκ. Αυτές, μόνον χειρότερα κάνουν τα πράγματα και ειλικρινά μου κάνει εντύπωση που δεν καταλαβαίνετε το γιατί. Ένας Ρουπακιάς έκανε τον Φύσσα σύμβολο και έριξε τη ΧΑ στα Τάρταρα. Κι εσείς θέλετε περισσότερους ρουπακιάδες επειδή έχουν θάρρος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το στραβώσατε εντελως ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΕ ανόμοια πράγματα παίρνετε μια δήλωση που δεν είναι καν επίσημη δήλωση αλλάΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 10:00Τι σχέση έχουν οι τρομοκρατικές ενέργειες με το θέμα που συζητάμε; Η είσοδος τζιχαντιστών μπορεί να αντιμετωπισθεί με πιο σοβαρό έλεγχο στις αιτήσεις και όχι με δηλώσεις στο φέισμπουκ. Αυτές, μόνον χειρότερα κάνουν τα πράγματα και ειλικρινά μου κάνει εντύπωση που δεν καταλαβαίνετε το γιατί. Ένας Ρουπακιάς έκανε τον Φύσσα σύμβολο και έριξε τη ΧΑ στα Τάρταρα. Κι εσείς θέλετε περισσότερους ρουπακιάδες επειδή έχουν θάρρος.
κουβέντα να γινεται του στιλ -εγώ είμαι εδώ και την τραβάτε μεχρι να φτάσει εκεί που θέλετε
και συ το πας και πιο πέρα όταν ζητάς το αικιού από τα στρατιωτάκια
τεσπα προσκυνήστε όσοι γουστάρετε την ορθή πολιτική και τον ορθό λόγο όταν όμως σφίξουν τα κωλομέρια
δεν θα ζητάτε το αικιού αλλά την δράση που μπορούν να δώσουν οι απλοί και καθημερινοί άνθρωποι
αν και δεν θα χρειαστεί αφού τα έχετε ολα ξεπουλημένα -οποιος θέλει μπαίνει γεμίσαμε απο τουρκόφωνους και τούρκους
Και ο σύριζα στις εκλογές μετά το παλλαϊκό και εθνικώς περήφανον όχι, στηρίχθηκε από τους ίδιους απλούς και καθημερινούς ανθρώπους "εθνοφύλακες" που πουλάνε σήμερα μαγκιά στο φέισμπουκ.nemo έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 10:11Το στραβώσατε εντελως ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΕ ανόμοια πράγματα παίρνετε μια δήλωση που δεν είναι καν επίσημη δήλωση αλλάΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 10:00Τι σχέση έχουν οι τρομοκρατικές ενέργειες με το θέμα που συζητάμε; Η είσοδος τζιχαντιστών μπορεί να αντιμετωπισθεί με πιο σοβαρό έλεγχο στις αιτήσεις και όχι με δηλώσεις στο φέισμπουκ. Αυτές, μόνον χειρότερα κάνουν τα πράγματα και ειλικρινά μου κάνει εντύπωση που δεν καταλαβαίνετε το γιατί. Ένας Ρουπακιάς έκανε τον Φύσσα σύμβολο και έριξε τη ΧΑ στα Τάρταρα. Κι εσείς θέλετε περισσότερους ρουπακιάδες επειδή έχουν θάρρος.
κουβέντα να γινεται του στιλ -εγώ είμαι εδώ και την τραβάτε μεχρι να φτάσει εκεί που θέλετε
και συ το πας και πιο πέρα όταν ζητάς το αικιού από τα στρατιωτάκια
τεσπα προσκυνήστε όσοι γουστάρετε την ορθή πολιτική και τον ορθό λόγο όταν όμως σφίξουν τα κωλομέρια
δεν θα ζητάτε το αικιού αλλά την δράση που μπορούν να δώσουν οι απλοί και καθημερινοί άνθρωποι
αν και δεν θα χρειαστεί αφού τα έχετε ολα ξεπουλημένα -οποιος θέλει μπαίνει γεμίσαμε απο τουρκόφωνους και τούρκους
Οπότε, κόψτε κάτι από το ποιοι στηρίζουν τους πολιτικαλικορεκτιστές, έτσι;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες στην Ρόδο.Συνεχιζει τις μπiζνες η ΝΔ
από Μαδουραίος » 21 Οκτ 2024, 09:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 72 Απαντήσεις
- 1224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
23 Νοέμ 2024, 08:52
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Echelon
07 Νοέμ 2024, 06:42
-
-
Νέα δημοσίευση Απολύθηκε εργάτης γιατί δεν ήθελε να τραυματιστεί
από Ληστοσυμμορίτης » 03 Απρ 2025, 22:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 62 Απαντήσεις
- 863 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
04 Απρ 2025, 21:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ελληνόφωνοι κομμουνιστές επιτέθηκαν σε πρόσφυγες
από Γάταρος » 25 Νοέμ 2024, 16:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 190 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age