μαθητικό συλλαλητήριο.| πρώην παραπλανητικός τίτλος: "Μαθητικό συλλαλητήριο κατά των Ραφάλ"

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Σενέκας

Re: μαθητικό συλλαλητήριο.| πρώην παραπλανητικός τίτλος: "Μαθητικό συλλαλητήριο κατά των Ραφάλ"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 24 Σεπ 2020, 12:05

John Brown Gun Club έγραψε:
24 Σεπ 2020, 12:01
Σενέκας έγραψε:
24 Σεπ 2020, 11:58
24 Σεπ 2020, 11:53

Ευγε Σενέκας.
σε περίπτωση που το πρόσεξες πάντως, αυτοί έμμεσα(ο πατησιωτης εντελώς άμεσα) πανηγυρίζουν για τις καταλήψεις γιατί συμβάλουν στην υποβάθμιση που θέλουν. Εγώ θέλω το ακριβώς αντίθετο
μπορει τα σημεια αφετηριας σας να ειναι διαφορετικα, καταληγετε ομως στο ιδιο συμπερασμα, την αναγκη πειθαρχησης των μαθητων.
το συμπέρασμά τους είναι να καταργηθεί η δημόσια παιδεία because reasons. Το συμπέρασμά μου είναι να προστατευτεί ο χαρακτήρας της δημόσιας παιδείας σταματώντας το έθμι των καταλήψεων που συμβάλλει στην υποβάθμιση(για το οποίο μεταξύ άλλων, πρέπει να γίνει και χρήση πειθάρχησης). Μιλάμε για ακριβώς αντίθετα συμπεράσματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σενέκας την 24 Σεπ 2020, 12:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Re: μαθητικό συλλαλητήριο.| πρώην παραπλανητικός τίτλος: "Μαθητικό συλλαλητήριο κατά των Ραφάλ"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 24 Σεπ 2020, 12:06

Κάνεις λάθος John Brown Gun Club. Εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου να πειθαρχήσω κανέναν, μου είναι παντελώς αδιάφορο το ζήτημα. Ας κάνουν καταλήψεις γιατί οι μάσκες δεν είναι τρίγωνες αντί για τετράγωνες μέχρι να παγώσει η κόλαση. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του στον μάταιο τούτο κόσμο και μετά πληρώνει τις συνέπειες. Λυπάμαι βέβαια κάπως για τους φόρους μου ή για τους ταλαίπωρους που είναι ενάντια στις καταλήψεις και οι γονείς τους δεν έχουν τη δυνατότητα να τους στείλουν σε ένα καλό φροντιστήριο ή ιδιαιτεράδες ή αργότερα σε κάποιο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο εξωτερικό, αλλά που είναι απόλυτα δίκαιη η ζωή για να είναι εδώ;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 24 Σεπ 2020, 12:07

24 Σεπ 2020, 12:03
elchav έγραψε:
24 Σεπ 2020, 12:00
24 Σεπ 2020, 11:55

η λεξη δεξιος δεν γινεται πιο ευπεπτη με κανενα πρωτο συνθετικο.
για αυτό δεν χορταίνεις πούτσα
παρτα χαπια σου ρε καημενε
πες μας την ιστορία που -σε κατάληψη- έκλεισες την πόρτα του σχολείου με συνδετήρα και απώθησες μια διμοιρία ματ μόνος σου, όντας 17 χρονών, βλαμμένε μυθομανή
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 24 Σεπ 2020, 12:08

Dwarven Blacksmith έγραψε:
24 Σεπ 2020, 11:52
Otto Weininger έγραψε:
24 Σεπ 2020, 11:47
Κατάργηση των διαφόρων "Δωρεάν" θα είναι μια καλή αρχή.
Εσύ λαϊκοδεξιός δεν ήσουν;
Δεξιός σκέτο ήμουν και ειμαι. Και ξέρω πώς ότι είναι δωρεάν δεν το υπολογίζεις.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 24 Σεπ 2020, 12:08

elchav έγραψε:
24 Σεπ 2020, 12:07
elchav έγραψε:

πες μας την ιστορία που -σε κατάληψη- έκλεισες την πόρτα του σχολείου με συνδετήρα και απώθησες μια διμοιρία ματ μόνος σου, όντας 17 χρονών, βλαμμένε μυθομανή
Δεν είναι μυθομανης, απλά μιλάει με παραβολές

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 24 Σεπ 2020, 12:10

Scouser έγραψε:
24 Σεπ 2020, 11:39
Δημόσια και δωρεάν παιδεία=εγγύηση παρακμής και αμορφωσιάς.
Otto Weininger έγραψε:
Ευγε Σενέκας.
Δωρεάν βιβλία, δωρεάν πανεπιστήμια, δωρεάν το ένα, δωρεάν το άλλο.
Φτάνει. Μόνο όταν πονέσει η τσέπη σου καταλαβαίνεις.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 24 Σεπ 2020, 12:10

Σενέκας έγραψε:
τώρα που το λες, εν προκειμέννω, μου θυμίζεις λίγο αμερικάνους πατησιώτηδες μετά απο school shooting. Υπο την έννοια ότι μιλάμε για μοναδικό φαινόμενο, που προφανώς έχει συγκεκριμένα κοινωνικά αίτια, αλλά παριστάνουμε ότι είναι φυσικό, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πέρα απο thoughts and prayers και να βάλουμε ένα καλό τύπο με όπλο να φυλάει για την επόμενη φορά που θα συμβεί.

Κατα τα άλλα, ο εδώ πατησιώτης έχει την αντιδραστική ατζέντα του, η οποία φυσικά είναι επαίσχυντη, αλλά δε θεωρώ ότι έχω ευθύνη που βρήκε εδώ βήμα να την εκφράσει. θα το έκανε ούτως ή άλλως.

Ακόμα και ν α μην ήταν έτσι, θεωρώ παράπλευρή απώλεια, όχι πολύ μεγάλης σημασίας το να ταϊστεί για 1 λεπτό η παράνοια του πατησιώτη μπροστά στο να λυθεί το πραγματικό ζήτημα
Δε σε κατηγορώ στ' αλήθεια για τα τελευταία, ξέρω ότι έχεις καλές προθέσεις και προσπαθώ να μη τη χρησιμοποιώ αυτή τη λογική.

Αλλά κι εσένα η λύση σου είναι κάποιο είδος σκληρής τιμωρίας που δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα αλλά δεν λες τι είναι. Ίσως πιστεύεις ότι είναι κάτι που έχει δοκιμαστεί ήδη αλλά θα πάρει δεκαετίες επιμονής. Όταν μπαίνεις με λογική doomed is us, είναι εύκολο να πάρουν την ατζέντα αυτοί που έχουν ένα απλό σύνθημα.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 24 Σεπ 2020, 12:10

elchav έγραψε:
elchav έγραψε:

Πηγα σε πολυ γνωστο ιδιωτικο μικρε κρετινε του φορουμ. Ολιγοωρες αποχες ειχαμε μονο, οχι καταληψεις. Ισως να μου χει μεινει απωθημενο, το παραδεχομαι.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 24 Σεπ 2020, 12:15

24 Σεπ 2020, 12:10
elchav έγραψε:

Πηγα σε πολυ γνωστο ιδιωτικο μικρε κρετινε του φορουμ. Ολιγοωρες αποχες ειχαμε μονο, οχι καταληψεις. Ισως να μου χει μεινει απωθημενο, το παραδεχομαι.
Αποχές και μάλιστα ολιγοωρες σε ιδιωτικό; :lol:

Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav » 24 Σεπ 2020, 12:18

elchav έγραψε:

να ήταν το μόνο...
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 24 Σεπ 2020, 12:18

24 Σεπ 2020, 11:59
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
24 Σεπ 2020, 11:38

Αν κρινω απο την γενικοτερη ελλειψη παιδειας και μορφωσης των Ελληνων, εχουν πολυ σοβαρους λογους να ειναι σε τετοιο βαθμο απογοητευμενοι απο το εκπαιδευτικο συστημα.
οι ίδιοι φταίνε
το σύστημα μπορεί να ενέχει δυνατότητες βελτίωσης, αλλά η συμπεριφορά της πλειοψηφίας των ελληνοπαίδων αποδεικνύει πως δεν φταίει το σύστημα εκπαίδευσης καθ'αυτό αλλά η παιδεία και η νοοτροπία που λαμβάνουν από το σπίτι τους.
με λίγα λόγια κακομαθημένα παλιόπαιδα που ξέρουν μόνο να απαιτούν χωρίς να συνεισφέρουν
κανείς τους δεν νοιάζεται πραγματικά για τη παιδεία
Ανοησιες. Πηγαινε σε κανα Κολλεγιο Ψυχικου να δεις τι εχουν, η πηγαινε σε κανα δημοσιο σχολειο της Γερμανιας και μετα ελα να κανουμε συγκρισεις.

προφανώς και τα ελ δημόσια σχολεία δεν μπορεί να συγκριθούν όσον αφορά την οργάνωση και τις εγκαταστάσεις με ένα ιδιωτικό σχολείο που τσιμπάει 10 χιλιάρικα το χρόνο από κάθε μαθητή
το θέμα όμως είναι πως πρέπει να σέβεσαι το χώρο και τον εξοπλισμό
όταν γίνονται καταλήψεις και βανδαλισμοί αυτό δείχνει σεβασμό και αυθόρμητο ενδιαφέρον για τη δημόσια παιδεία και τη ποιότητά της;
όταν στα ελ πανεπιστήμια επικρατούν εικόνες όπως η παρακάτω, φταίει μόνο το σύστημα της παιδείας, ή αυτοί που τη λυμαίνονται ως αγανακτισμένοι φοιτητές
όταν δεν σέβεσαι τον χώρο σου, δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση για βελτίωση
η βελτίωση θα επέλθει μέσα από κοινές προσπάθειες, όχι μέσω της συνολικής απαξίωσης
Εικόνα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 24 Σεπ 2020, 12:19

Otto Weininger έγραψε:
Scouser έγραψε:
24 Σεπ 2020, 11:39
Δημόσια και δωρεάν παιδεία=εγγύηση παρακμής και αμορφωσιάς.
Otto Weininger έγραψε:
Ευγε Σενέκας.
Ναι να γαμήσουμε κι άλλο τις νεότερες γενιές, δεν είναι αρκετά καταδικασμένες. Ας τους ρίξουμε κι ένα χρέος στο κεφάλι με το που βγαίνουν στην αγορά εργασίας. Θα πάρουν το πιο πολύτιμο κεφάλαιο απ' όλα, το σεβασμό. Αποκλείεται να κάνει την κοινωνία μας πιο σκατένια, άνιση και επικίνδυνη για μας τους ίδιους στην τελική.

Γαμώ τον μπουμερισμό απ' όπου κι αν προέρχεται.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 24 Σεπ 2020, 12:20

Σενέκας έγραψε:
τώρα που το λες, εν προκειμένω, μου θυμίζεις λίγο αμερικάνους πατησιώτηδες μετά απο school shooting. Υπο την έννοια ότι μιλάμε για μοναδικό φαινόμενο, που προφανώς έχει συγκεκριμένα κοινωνικά αίτια, αλλά παριστάνουμε ότι είναι φυσικό, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πέρα απο thoughts and prayers και να βάλουμε ένα καλό τύπο με όπλο να φυλάει για την επόμενη φορά που θα συμβεί.

Κατα τα άλλα, ο εδώ πατησιώτης έχει την αντιδραστική ατζέντα του, η οποία φυσικά είναι επαίσχυντη, αλλά δε θεωρώ ότι έχω ευθύνη που βρήκε εδώ βήμα να την εκφράσει. θα το έκανε ούτως ή άλλως.

Ακόμα και ν α μην ήταν έτσι, θεωρώ παράπλευρή απώλεια, όχι πολύ μεγάλης σημασίας το να ταϊστεί για 1 λεπτό η παράνοια του πατησιώτη μπροστά στο να λυθεί το πραγματικό ζήτημα
Δε σε κατηγορώ στ' αλήθεια για τα τελευταία, ξέρω ότι έχεις καλές προθέσεις και προσπαθώ να μη τη χρησιμοποιώ αυτή τη λογική.

Αλλά κι εσένα η λύση σου είναι κάποιο είδος σκληρής τιμωρίας που δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα αλλά δεν λες τι είναι. Ίσως πιστεύεις ότι είναι κάτι που έχει δοκιμαστεί ήδη αλλά θα πάρει δεκαετίες επιμονής. Όταν μπαίνεις με λογική doomed is us, είναι εύκολο να πάρουν την ατζέντα αυτοί που έχουν ένα απλό σύνθημα.
το είπα και στον μπλακι, είναι προφανές ότι η ατζέντα των παραπάνω είναι η ακριβώς αντίθετη απο τη δική μου. Ο ένας λέει στα ίσια "καλά κάνουν και γίνονται καταλήψεις για να υποβαθμιστεί η δημόσια παιδεία", ο άλλος λέει "στ'αρχίδια μου για τους μαθητές που που επηρεάζονται αρνητικά απο την κατάληψη και την υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας γιατί "tough luck". Αυτά ακριβώς είναι που προσπαθώ να αποφύγω.

οι καταλήψεις είναι βούτυρο στο ψωμί τους, γι'αυτό ακριβώς ζητάω να γίνει κάτι για να εκλείψει το φαινόμενο.

τώρα για το πως συγκεκριμένα μπορεί να επικρατήσει η πειθαρχεία και και να αλλάξει η κουλτούρα, μπορούμε να το συζητήσουμε διεξοδικά, αλλά ήδη παραπάνω έριξα μερικές ιδέες, δε νομίζω ότι μιλάω τόσο αόριστα περι ποινών όσο νομίζεις

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 24 Σεπ 2020, 12:22

24 Σεπ 2020, 12:19
Otto Weininger έγραψε:

Ευγε Σενέκας.
Ναι να γαμήσουμε κι άλλο τις νεότερες γενιές, δεν είναι αρκετά καταδικασμένες. Ας τους ρίξουμε κι ένα χρέος στο κεφάλι με το που βγαίνουν στην αγορά εργασίας. Θα πάρουν το πιο πολύτιμο κεφάλαιο απ' όλα, το σεβασμό. Αποκλείεται να κάνει την κοινωνία μας πιο σκατένια, άνιση και επικίνδυνη για μας τους ίδιους στην τελική.

Γαμώ τον μπουμερισμό απ' όπου κι αν προέρχεται.
Ναι, στην γειτονική Ιταλία πχ που τα βιβλία στα σχολεία δεν είναι δωρεάν και τα πανεπιστήμια έχουν δίδακτρα και καθολου ασυλο, όλοι οι νέοι βγαίνουν στην αγορά εργασίας με χρέη δυσβάσταχτα :lol:

Και αναφέρω την Ιταλία γιατί είναι ότι πιο κοντινό σε μας από κάθε άποψη.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 24 Σεπ 2020, 12:24

Otto Weininger έγραψε:
24 Σεπ 2020, 12:15
elchav έγραψε:

Αποχές και μάλιστα ολιγοωρες σε ιδιωτικό; :lol:
ω ναι.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών