Cecily Anne έγραψε: ↑07 Ιούλ 2018, 19:45Με την ευχή μου. Να δεις και τι ωραία θα ξανασυνεννοούμαστε τότε, όπως παλιά, με 2 ποστ θα λύνεται η διαφωνία.

Cecily Anne έγραψε: ↑07 Ιούλ 2018, 19:45Με την ευχή μου. Να δεις και τι ωραία θα ξανασυνεννοούμαστε τότε, όπως παλιά, με 2 ποστ θα λύνεται η διαφωνία.
Τί γίνεται 'δω ρε, έχει Αμαριανές αφέντρες να μαστιγώνουν Μινματάρ σκλάβους?
Της νυχτας τα καμωματα...
Και με τις ενέργειες της παρούσας κυβέρνησης έχω πρόβλημα, ευτυχώς όμως, η παρούσα κυβέρνηση μου δίνει την δυνατότητα να διαφωνώ για τις επιλογές της και να αμφισβητώ την ικανότητα της. Δεν ξέρω γι αυτόν το χώρο.Spiros252 έγραψε: ↑07 Ιούλ 2018, 19:55vagabondo από τη στιγμή που πιστεύεις ότι μπορεί τα μπαν να επιβάλλονται λόγω χρήσης "του εικονιδίου χτυπήματος στην πλάτη με ειρωνικό γέλιο" ή κάτι αντίστοιχο, έχεις θεμελιώδες πρόβλημα με την πολιτική αυτού εδώ του φόρουμ την οποία θεωρείς ανελεύθερη και υπέρμετρα λογοκριτική.
Οπότε όποια συντονίστρια και να βάλω δε νομίζω να λυθεί το πρόβλημα.
Για αυτό θα κρατήσω τη Cecily Anne στη θέση της.
Τώρα θα μας πεις ότι σε φιμώσαμε κιόλας...vagabondo έγραψε: ↑07 Ιούλ 2018, 20:15Και με τις ενέργειες της παρούσας κυβέρνησης έχω πρόβλημα, ευτυχώς όμως, η παρούσα κυβέρνηση μου δίνει την δυνατότητα να διαφωνώ για τις επιλογές της και να αμφισβητώ την ικανότητα της. Δεν ξέρω γι αυτόν το χώρο.Spiros252 έγραψε: ↑07 Ιούλ 2018, 19:55vagabondo από τη στιγμή που πιστεύεις ότι μπορεί τα μπαν να επιβάλλονται λόγω χρήσης "του εικονιδίου χτυπήματος στην πλάτη με ειρωνικό γέλιο" ή κάτι αντίστοιχο, έχεις θεμελιώδες πρόβλημα με την πολιτική αυτού εδώ του φόρουμ την οποία θεωρείς ανελεύθερη και υπέρμετρα λογοκριτική.
Οπότε όποια συντονίστρια και να βάλω δε νομίζω να λυθεί το πρόβλημα.
Για αυτό θα κρατήσω τη Cecily Anne στη θέση της.
Α ναι, συγγνώμη εσένα σε ξέχασα πριν να σε αναφέρω, παράλειψη ε!
το εξήγησα και στον Σπύρο, δεν την ξέρω αλλά ήταν απαράδεκτη νομίζω στην συμπεριφορά της, μπράβο που την μπανάρατε πάντως, έστω αργά
Αντρίκιο.
μπούμπικο όπως αρμόζει, μπράβο πάντως παιδιά, ηρέμησε το φόρουμ
Τελικά σε σένα ηλθε ποινή η τη σκαπούλαρες λογω μπερδεματος ;