Θα κάνατε sex με άτομο του ίδιου φύλου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα κάνατε sex με άτομο του ίδιου φύλου;
Λοιπόν ξαναβάζω την αγγελία μου.
Ζητούνται 2 (δύο) γυναίκες για σοβαρή σχέση.
Μόνο σοβαρές προτάσεις.
Ζητούνται 2 (δύο) γυναίκες για σοβαρή σχέση.
Μόνο σοβαρές προτάσεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Cecily Anne
Ο τύπος πλιτς πλιτς στο 2λεπτο απ'το θέαμα και μείνανε και οι 3 αμανάτι γιατί οι κοπέλες δεν ήταν αρκετά "λεσβίες";
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 16:07Ο τύπος πλιτς πλιτς στο 2λεπτο απ'το θέαμα και μείνανε και οι 3 αμανάτι γιατί οι κοπέλες δεν ήταν αρκετά "λεσβίες";

Εμένα με προβληματίζει το γεγονός οτι με 2 ειναι κάπως ενω με 3 στρώνει.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
μαλακια, δεν ξερεις που να το πρωτοβαλεις μπορει και να πεθανεις απο την καυλα.Ερμής έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 15:58Αγις έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 15:57Για την ακρίβεια ανέφεραν και το έγραψα οτι κανείς απο τους τρείς δεν ικανοποιείται - δεν είναι ετσι οπως το φανταζόμαστε .Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 15:53Σήμερα μάθαμε ότι στο ffm ο άνδρας δεν διασκεδάζει/ικανοποιείται.
Οκ.
Προσωπικά ξέρω μόνο έναν (που να τον πιστεύω και να το ξέρω) που έχει κάνει κάτι αντίστοιχο και μου είπε οτι είναι παράδεισος.
εγω το εχω κανει με ιεροδουλες απο την Ποσειδωνος.
τσαμπα, 90 ευρω συν το ξενοδοχειο
μην σε ξενιζει η τιμη, το σεξ για τον αντρα ποτε δεν ειναι δωρεαν.
ολες τις πληρωνουμε

Έχει γίνει και στα καλλίτερα τα σπίτια.Cecily Anne έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 16:07Ο τύπος πλιτς πλιτς στο 2λεπτο απ'το θέαμα και μείνανε και οι 3 αμανάτι γιατί οι κοπέλες δεν ήταν αρκετά "λεσβίες";
.
.
Με τον έναν η τον άλλο τροπο αμεσα η εμμεσα - οικονομικά κ ψυχολογικά .lolek1 έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 16:12μαλακια, δεν ξερεις που να το πρωτοβαλεις μπορει και να πεθανεις απο την καυλα.
εγω το εχω κανει με ιεροδουλες απο την Ποσειδωνος.
τσαμπα, 90 ευρω συν το ξενοδοχειο
μην σε ξενιζει η τιμη, το σεξ για τον αντρα ποτε δεν ειναι δωρεαν.
ολες τις πληρωνουμε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Εφόσον δεν είστε αρκετά "κάτι", πχ ωραίοι, έξυπνοι, καλά παιδιά κλπ. ε κάτι πρέπει να σας βρουν. Φαντάζομαι εσείς πιστεύετε ότι είναι τα λεφτά. Εγώ πάλι στην Ελλάδα του 2018 πιστεύω ότι ούτε αυτά έχετε, οπότε προτιμώ τις "ρηχές" επιλογές, δηλαδή να είναι ωραίος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Fix3dsys3x έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 16:13Έχει γίνει και στα κλείσει τα καλλίτερα τα σπίτια.Cecily Anne έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 16:07Ο τύπος πλιτς πλιτς στο 2λεπτο απ'το θέαμα και μείνανε και οι 3 αμανάτι γιατί οι κοπέλες δεν ήταν αρκετά "λεσβίες";
Cecily Anne έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 16:19Εφόσον δεν είστε αρκετά "κάτι", πχ ωραίοι, έξυπνοι, καλά παιδιά κλπ. ε κάτι πρέπει να σας βρουν. Φαντάζομαι εσείς πιστεύετε ότι είναι τα λεφτά. Εγώ πάλι στην Ελλάδα του 2018 πιστεύω ότι ούτε αυτά έχετε, οπότε προτιμώ τις "ρηχές" επιλογές, δηλαδή να είναι ωραίος.

- Cecily Anne
Mα για να μην κοροϊδεύω τον εαυτό μου και τους άλλους, φροντίζω να είμαι μόνο με κάποιον που τον γουστάρω άπειρα και τον έχω ερωτευτεί. Για σκύλους, κλπ δεν ξέρω, πες μας εσύ τις εμπειρίες σου και βλέπουμε.
Δεν ισχύει, μπορεί να γίνει μέχρι και με χωρίς τσιγάρα, ποτά ή/και ξενύχτια.
(:
.
.
φανηκες αφελης.Cecily Anne έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 16:25Mα για να μην κοροϊδεύω τον εαυτό μου και τους άλλους, φροντίζω να είμαι μόνο με κάποιον που τον γουστάρω άπειρα και τον έχω ερωτευτεί. Για σκύλους, κλπ δεν ξέρω, πες μας εσύ τις εμπειρίες σου και βλέπουμε.
εχω κανει με αρκετες σκυλες

ομως τωρα μας γραφεις κατι εντελως διαφορετικο.
οτι τον γουσταρεις απειρα και τον εχεις ερωτευτει
θα σου γραψω κατι απλο. δεν μπορεις να κοροιδεψεις ουτε αντρα, ολοι μας ξερυμε οτι μονο ενα κοριτσοπουλο θα πηγαινε με τον ωραιο μονο και μονο για αυτο τον λογο.
εαν οι γυναικες πηγαιναν με τον ωραιο, εαν καβλωναν με αυτον τωρα δεν θα υπηρχε ανθρωπινο γενος.
ενας αντρας πρεπει να εχει πολλα περισσοτερα για να μπορει να κανει τουλαχιστον ενα σεξ. δεν γραφω κατι λαθος, ετσι ειναι η φυση
- Cecily Anne
Μα δεν με ενδιαφέρει τι κάνει το γένος, ο κόσμος, το πλήθος, οι γκόμενές σου κι εσύ. Απλά σου λέω ότι μεταξύ μας, εφόσον δεν έχεις "κάτι", ώστε να κάνει μια γυναίκα να σε επιλέξει, ε τότε ίσως κατανοήσω ότι καταλήγουν στα λεφτά. Απ'την άλλη, μιλάμε για την Ελλάδα του 2018, άρα ούτε αυτά θα έχεις. Οπότε, μη το κάνουμε ημέρα της μαρμότας. Κόφτε τη κλάψα και φροντίστε να γίνεται σε κάποιο πράγμα άξιοι επιλογής.lolek1 έγραψε: ↑09 Ιούλ 2018, 16:32
φανηκες αφελης.
εχω κανει με αρκετες σκυλες
ομως τωρα μας γραφεις κατι εντελως διαφορετικο.
οτι τον γουσταρεις απειρα και τον εχεις ερωτευτει
θα σου γραψω κατι απλο. δεν μπορεις να κοροιδεψεις ουτε αντρα, ολοι μας ξερυμε οτι μονο ενα κοριτσοπουλο θα πηγαινε με τον ωραιο μονο και μονο για αυτο τον λογο.
εαν οι γυναικες πηγαιναν με τον ωραιο, εαν καβλωναν με αυτον τωρα δεν θα υπηρχε ανθρωπινο γενος.
ενας αντρας πρεπει να εχει πολλα περισσοτερα για να μπορει να κανει τουλαχιστον ενα σεξ. δεν γραφω κατι λαθος, ετσι ειναι η φυση
Τι να κάνουμε, όταν είμαστε πολλοί επιλέγουμε και επιλεγόμαστε. Αν ήσουν στο νησί ναυαγός θα συζητάγαμε σε άλλη βάση.
Α μπααααα
Τα κορίτσια δεν κάνουν τετοια πράματα - σιγουρα θα είχαν πιει τον Αργοαρωνικό - θα είχαν εισπνευσει ολο τον καπνο απο τις φωτιες στην Ηλεια μετά τον βομβαρδισμό απο τον Ηράκλειτο - θα δοκίμασαν τπτ απο το εργαστήριο του κολλητού τους που έχει πάθος με την χημεία και πειραματίζεται.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Poll. Συμφωνείτε με το γάμο ατόμων του ίδιου φυλου;
από southern » 06 Ιούλ 2023, 01:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 794 Απαντήσεις
- 16789 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Befaios
20 Φεβ 2024, 23:54
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πατριαρχείο Μόσχας: τραγική η απόφαση της Ελλάδας να αναγνωρίσει νομικά τα άτομα του ίδιου φύλου
από Animal » 19 Φεβ 2024, 16:45 » σε Θρησκειολογία - 106 Απαντήσεις
- 2772 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
07 Μαρ 2024, 20:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση πάει καλά το άτομο ρε παιδιά?
από Kauldron » 13 Μάιος 2023, 21:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 232 Απαντήσεις
- 6092 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
10 Ιούλ 2023, 11:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σκοτώθηκε άτομο στο λούνα πάρκ σου? Κανένα πρόβλημα.
από Kauldron » 30 Αύγ 2024, 13:39 » σε Κοινωνικά θέματα - 7 Απαντήσεις
- 227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
01 Σεπ 2024, 13:44
-