Tυρί σε μακαρονάδα με θαλασσινά
- Καραμελίτσα
Re: Tυρί σε μακαρονάδα με θαλασσινά
Ε, μ' αυτήν την έννοια και με ένα κιλό σκέτο ψωμί χορταίνω.
Και αν είναι ζυμωτό και αχνιστό, το προτιμώ από 1 κιλό σκέτη σαρδέλα, γαύρο ή συναγρίδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Δηλαδή, αν φας 10 σαρδέλες κι ένα καλαμάρι πχ δεν σκας; Αυτά έφαγα προ ολίγου και νομίζω ότι πρέπει να με κουβαλήσει τριαξονικό.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σκέτα; Χωρίς σαλάτα ή κάποιο συνοδευτικό;Cecily Anne έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 17:21Δηλαδή, αν φας 10 σαρδέλες κι ένα καλαμάρι πχ δεν σκας; Αυτά έφαγα προ ολίγου και νομίζω ότι πρέπει να με κουβαλήσει τριαξονικό.
Εγώ τα μόνα που μπορώ να σκεφτώ ότι θα καθάριζα στο χαλαρό, χωρίς επικουρική βοήθεια είναι μεγάλες γαρίδες στα κάρβουνα ή παϊδάκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Eίχαμε κ σαλάτα κ ψωμί, εγώ δεν ασχολήθηκα. Λαδολέμονο με ρίγανη έριξα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 17:38Σκέτα; Χωρίς σαλάτα ή κάποιο συνοδευτικό;Cecily Anne έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 17:21Δηλαδή, αν φας 10 σαρδέλες κι ένα καλαμάρι πχ δεν σκας; Αυτά έφαγα προ ολίγου και νομίζω ότι πρέπει να με κουβαλήσει τριαξονικό.
Εγώ τα μόνα που μπορώ να σκεφτώ ότι θα καθάριζα στο χαλαρό, χωρίς επικουρική βοήθεια είναι μεγάλες γαρίδες στα κάρβουνα ή παϊδάκια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το λέει και το τραγούδι:
Αυτό πάλι δεν ξέρω από που προκύπτει.Δηλαδή δεν τρώμε μαγιονέζα (=ωμό αυγό με σπορέλαιο) με το ψάρι;
Αύριο λέω να κάνω κι εγώ σαρδέλες.Cecily Anne έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 17:21Eίχαμε κ σαλάτα κ ψωμί, εγώ δεν ασχολήθηκα. Λαδολέμονο με ρίγανη έριξα.
Κατεψυγμένες και καθαρισμένες

Τι να πρωτοκάνουμε πχια;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Tώρα που είπες κατεψυγμένες, είναι και μια εταιρία που τις έχει κατεψυγμένες και φιλεταρισμένες. Τσέκαρέ τες. Νομίζω ο Κοντοβερος, αλλά δεν ορκίζομαι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 17:57Αύριο λέω να κάνω κι εγώ σαρδέλες.Cecily Anne έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 17:21Eίχαμε κ σαλάτα κ ψωμί, εγώ δεν ασχολήθηκα. Λαδολέμονο με ρίγανη έριξα.
Κατεψυγμένες και καθαρισμένεςγιατί δεν ρίξαμε δίχτυ σήμερα, αρμέγαμε τις κατσίκες.
Τι να πρωτοκάνουμε πχια;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτός που νηστεύει για 50 μέρες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τρώγονται οι κατεψυγμένες γαρίδες;Cecily Anne έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 19:01Tώρα που είπες κατεψυγμένες, είναι και μια εταιρία που τις έχει κατεψυγμένες και φιλεταρισμένες. Τσέκαρέ τες. Νομίζω ο Κοντοβερος, αλλά δεν ορκίζομαι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 17:57Αύριο λέω να κάνω κι εγώ σαρδέλες.Cecily Anne έγραψε: ↑10 Οκτ 2020, 17:21Eίχαμε κ σαλάτα κ ψωμί, εγώ δεν ασχολήθηκα. Λαδολέμονο με ρίγανη έριξα.
Κατεψυγμένες και καθαρισμένεςγιατί δεν ρίξαμε δίχτυ σήμερα, αρμέγαμε τις κατσίκες.
Τι να πρωτοκάνουμε πχια;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Φίλη μου, έχω νηστέψει 50 μέρες, ξέρω για τί πράγμα ομιλώ

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Εγώ. Κατάλαβες τώρα;

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Καλά κι ο μπαμπάς μου τρώει αλλά εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...