Φορουμάρα, δεν σταματά να με εκπλήσσει!!!!
τον εκφοβιζαν στο σχολειο,
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: τον εκφοβιζαν στο σχολειο,
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Για ανήλικους και ενήλικους.Βινόσαυρος έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 12:39μιλαμε για την περίπτωση ανήλικων πάντα έσι;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 12:16Ε, όσο παίζεται το παιχνίδι μεταξύ των άκρων "τιμωρήστε παραδειγματικά όποιον βρείτε πρόχειρο για να κατευναστεί η δημόσια γνώμη και μετά βλέπουμε" και "πρέπει πάντα να κατανοούμε τον θύτη γιατί είναι θύμα κάποιου άλλου", αυτό θα γίνεται.Βινόσαυρος έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 12:05
μπορούμε να τα βαφτίζουμε όπως θέλουμε αν μας χαλάνε την σούπα, και μετά από κανα εξάμηνο θα ξανακούσουμε στα μέσα για το παιδί που αυτοκτόνησε λόγω τραμπουκισμού.
Δεν βρίσκω κάποια σημαντική διαφορά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Βινόσαυρος
εντάξει, εγώ βρίσκωΓΑΛΗ έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 13:02Για ανήλικους και ενήλικους.
Δεν βρίσκω κάποια σημαντική διαφορά.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Λεω απλά οτι δεν μαθαίνεις τπτ χρήσιμο - δεν ηταν ο σκοπός να μάθεις δεν ισχυε τπτ απ οσα ξεροκοπανατε για αμυνα πρωτα κλπ
Να το ζωγραφίσω.
Οκινάουα . Ο πραγματικός Κυριος Μιγιάγκι - αριστερά στην πρώτη φωτογραφία νεαρος σε επίδειξη τεχνικής σπάζω τα αρχίδια του αντιπάλου χτυπώντας πρώτος χτυπώντας αλύπητα χτυπώντας ότι πιο ευαίσθητο.
Στη δεύτερη χρόνια μετά στα δεξιά διδάσκει και βλέπουμε την ιδια τεχνική + βγάλσιμο και των δύο ματιών - πιέσεις με τους αντιχειρες.
στην τρίτη φωτογραφία τι διδασκόταν στα σχολεία την ιδια εποχή .

Στην Κινα τα ιδια και χειρότερα - γυμναστικούλα στα πάρκα .
Οπου χρειαζόταν διδασκόταν αυτο που χρειαζόταν οπως στους σωματοφύλακες των αυτοκρατόρων του Μάο και του Τσανγκ Και Σεγκ.
Φυσικά δεν το γνωρίζει κανείς το συστημα - ουτε ακουστα γιατι είναι απλό δεν είναι ομορφο δεν έχει φιλοσοφία και ηθικ'ες αρχές είναι βρώμικο- σκοτώστρα κατάλληλο για αλητάμπουρες - οχι για κυρίους.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Βινόσαυρος
ας εξαιρέσουμε από το κανείς το άγις
- Cecily Anne
Και να φανταστείς τόσα χρόνια νόμιζα ότι ο άντρας μου είναι γκάου που προπονιόταν στο βγάλσιμο με πιέσεις αντίχειρα πάνω στα καρπούζια.
Ω θεοί. Ειναι εκτεταμένο το πρόβλημα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
+ μια μικρή ομάδα που προσπαθεί κάπου στο λεκανοπέδιο .
Δεν έχω καμια σχέση μαζί τους ακουστά το έχω.
Η μοναδική επαφή μου - και ετσι το έμαθα - είναι από μια '' φιλική'' συνάντηση που ετυχε να είμαι παρών μεταξύ ενός πασιγνωστου Ελληνα πολυπρωταθλητή + προπονητή εθνικών ομάδων με ένα Κινέζο καταστηματάρχη που εβγαινε και στα καφενεία - καφετέριες να πουλήσει τα γνωστα μπλιμπλιλίκια

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Θυμάμαι πως όταν πήγαινα για δύο χρόνια σε ιδιωτικό σχολείο (πρώτη κα ιδευτέρα γυμνασίου), ήταν 2 κωλόπαιδα που με σάπιζαν στο ξύλο κάθε μέρα (και 3-4 μαθητές ακόμη). Η ψυχολογική βία επίσης καθημερινό φαινόμενο. Χωρίς να τους έχει κάνει κανείς τίποτα. Απλώς μας έβλεπαν πιο συνεσταλμένους και του δίνανε όσο δεν πάει.
Μετα από ενάμισυ χρόνο, δεν άντεξα. Τους είπα αν με ξανα ακουμπήσουν θα τους τσακίσω. Και όντως αυτό έγινε. Πήγαμε εκδρομή στην Πάρνηθα. Έπιασα δύο πάρα πολυ σπάνια έντομα και τα έβαλα σε φιαλίδιο. Αυτοί τότε ήρθαν, μου το πήραν και το πέταξαν σε μια χαράδρα και μου έδωσαν μια κλωτσιά στα αχαμνά. Αυτό ήταν πολύ "ελαφρύ" περιστατικό, αλλά εκπροσωπούσε το κερασάκι στην τούρτα. Θόλωσα, τους έδειρα, και έστειλα τον έναν από αυτούς στο νοσοκομείο, με σπασμένη μύτη.
Την άλλη μέρα στο σχολείο, η Αγέλη με χειροκροτούσε, και οι δευτεροκλασάτοι τραμπούκοι ξαφνικά ήθελαν να γίνω φίλος τους, μιας και τα ηγετικά τους στελέχη είχαν κατατροπωθεί. Οι καθηγητές από την άλλη (οι οποίοι ήξεραν τι γινόταν από την πρώτη μέρα), γνωρίζοντας πως οι γονείς του νοσηλευθέντος τραμπούκου έκαναν μεγάλες δωρεές στο σχολείο, έκαναν την ζωή μου κόλαση - τραμπουκισμός all over again. Σε κάθε διάλλειμα μου έλεγαν "Θα πληρώσεις γι'αυτό που έκανες".
H κορύφωση έφτασε στην πρωινή προσευχή, όταν ένας καθηγητής ανήγγειλε πως η τριήμερη σχολική εκδρομή ακυρώνεται, για παραδειγματισμό λόγω της συμπεριφοράς ενός μαθητή του Τμήματος Χ. Αναρωτιέμαι τι θα έλεγαν στους γονείς μου ή στις αστυνομικές αρχές αν οι τώρα αφηνιασμένοι μαθητές έστελναν τον αποδιοπομπαίο τράγο (εμένα) στο νοσοκομείο, ή στον άλλο κόσμο.
Άλλη μία καταπληκτική εξέλιξη ήταν πως οι καθηγητές με πέρασαν από από "πειθαρχικό", ενώπιον όλων των δασκάλων, και κάλεσαν "μάρτυρες" από την δική μου πλευρά και από την πλευρά των τραμπούκων. Οι περισσότεροι μαθητές τάχθηκαν υπέρ μου, ενώ η "υπεράσπιση" των τραμπούκων αποτελείτο από τις τότε κοπέλες τους, και μερικούς από τους followers του έργου τους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πως ο αρχιτραμπούκος, με τις γάζες στην μύτη, στο τέλος της δακρύβρεχτης απολογίας του, είπε "Aν αυτό το παιδί χτυπάει στο γυμνάσιο, τότε στο Λύκειο θα βγάλει μαχαίρι", εμφανώς παπαγαλίζοντας τα λεγόμενα των γονιών του. Πολλοί δάσκαλοι κούνησαν το κεφάλι τους καταφατικά.
Την άλλη μέρα πήρα τριήμερη αποβολή και έπρεπε να γράψω έκθεση ...για τον τραμπουκισμό και γιατί πρέπει να εξαλειφθεί από το σχολέιο, καθώς και ένα μικρότερο άρθρο εξηγώντας γιατί επιτέθηκα σε έναν ανυπεράσπιστο μαθητή χωρίς λόγο. Εκεί, εξιστόρησα για άλλη μία φορά όλο το χρονικό των γεγονότων, αλλά μάλλον δεν τους άρεσε, και μου είπαν πως πρέπει να επιλέξω αν θα φύγω από το σχολείο άμεσα (Φεβρουάριος), ή στο τέλος της σχολικής χρονιάς.
Μετά πήγα στο Δημόσιο. Δεν ξέρω αν ήταν ιδιαίτερη περίπτωση, αλλά η ποιότητα των συμμαθητών μου ως Άνθρωποι ήταν μακράν καλύτερη, δεν αντιμετώπισα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα, οι περισσότεροι δάσκαλοι ήταν πραγματικοί ήρωες, και γενικά το κλίμα που επικρατούσε ήταν πως "όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε". Οι εγκαταστάσεις και η διδασκαλία ήταν γενικά χαμηλότερες από το ιδιωτικό, αλλά υπήρχε ανθρωπιά. Και οι δάσκαλοι πραγματικά προσπαθούσαν.
Συγγνώμη για το κατεβατό, αλλά γιατί το γράφω αυτο; Γιατί πιστεύω πως όταν υπάρχει συνεχιζόμενος τραμπουκισμός, και κανείς δεν κάνει τίποτα, καθηγητές, γονείς και τραμπούκοι είναι όλοι συνυπεύθυνοι μέχρι ενός βαθμού. Δεν γίνεται ένας γονέας να μην έχει ιδέα πως το τέκνο του είναι τραμπούκος - απεναντίας, οι τραμπούκοι συνήθως αντικατοπτρίζουν προβλήματα στο οικογενειακό τους περιβάλλον. Και οι καθηγητές είναι αδικαιολόγητοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζουν.
Μετα από ενάμισυ χρόνο, δεν άντεξα. Τους είπα αν με ξανα ακουμπήσουν θα τους τσακίσω. Και όντως αυτό έγινε. Πήγαμε εκδρομή στην Πάρνηθα. Έπιασα δύο πάρα πολυ σπάνια έντομα και τα έβαλα σε φιαλίδιο. Αυτοί τότε ήρθαν, μου το πήραν και το πέταξαν σε μια χαράδρα και μου έδωσαν μια κλωτσιά στα αχαμνά. Αυτό ήταν πολύ "ελαφρύ" περιστατικό, αλλά εκπροσωπούσε το κερασάκι στην τούρτα. Θόλωσα, τους έδειρα, και έστειλα τον έναν από αυτούς στο νοσοκομείο, με σπασμένη μύτη.
Την άλλη μέρα στο σχολείο, η Αγέλη με χειροκροτούσε, και οι δευτεροκλασάτοι τραμπούκοι ξαφνικά ήθελαν να γίνω φίλος τους, μιας και τα ηγετικά τους στελέχη είχαν κατατροπωθεί. Οι καθηγητές από την άλλη (οι οποίοι ήξεραν τι γινόταν από την πρώτη μέρα), γνωρίζοντας πως οι γονείς του νοσηλευθέντος τραμπούκου έκαναν μεγάλες δωρεές στο σχολείο, έκαναν την ζωή μου κόλαση - τραμπουκισμός all over again. Σε κάθε διάλλειμα μου έλεγαν "Θα πληρώσεις γι'αυτό που έκανες".
H κορύφωση έφτασε στην πρωινή προσευχή, όταν ένας καθηγητής ανήγγειλε πως η τριήμερη σχολική εκδρομή ακυρώνεται, για παραδειγματισμό λόγω της συμπεριφοράς ενός μαθητή του Τμήματος Χ. Αναρωτιέμαι τι θα έλεγαν στους γονείς μου ή στις αστυνομικές αρχές αν οι τώρα αφηνιασμένοι μαθητές έστελναν τον αποδιοπομπαίο τράγο (εμένα) στο νοσοκομείο, ή στον άλλο κόσμο.
Άλλη μία καταπληκτική εξέλιξη ήταν πως οι καθηγητές με πέρασαν από από "πειθαρχικό", ενώπιον όλων των δασκάλων, και κάλεσαν "μάρτυρες" από την δική μου πλευρά και από την πλευρά των τραμπούκων. Οι περισσότεροι μαθητές τάχθηκαν υπέρ μου, ενώ η "υπεράσπιση" των τραμπούκων αποτελείτο από τις τότε κοπέλες τους, και μερικούς από τους followers του έργου τους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πως ο αρχιτραμπούκος, με τις γάζες στην μύτη, στο τέλος της δακρύβρεχτης απολογίας του, είπε "Aν αυτό το παιδί χτυπάει στο γυμνάσιο, τότε στο Λύκειο θα βγάλει μαχαίρι", εμφανώς παπαγαλίζοντας τα λεγόμενα των γονιών του. Πολλοί δάσκαλοι κούνησαν το κεφάλι τους καταφατικά.
Την άλλη μέρα πήρα τριήμερη αποβολή και έπρεπε να γράψω έκθεση ...για τον τραμπουκισμό και γιατί πρέπει να εξαλειφθεί από το σχολέιο, καθώς και ένα μικρότερο άρθρο εξηγώντας γιατί επιτέθηκα σε έναν ανυπεράσπιστο μαθητή χωρίς λόγο. Εκεί, εξιστόρησα για άλλη μία φορά όλο το χρονικό των γεγονότων, αλλά μάλλον δεν τους άρεσε, και μου είπαν πως πρέπει να επιλέξω αν θα φύγω από το σχολείο άμεσα (Φεβρουάριος), ή στο τέλος της σχολικής χρονιάς.
Μετά πήγα στο Δημόσιο. Δεν ξέρω αν ήταν ιδιαίτερη περίπτωση, αλλά η ποιότητα των συμμαθητών μου ως Άνθρωποι ήταν μακράν καλύτερη, δεν αντιμετώπισα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα, οι περισσότεροι δάσκαλοι ήταν πραγματικοί ήρωες, και γενικά το κλίμα που επικρατούσε ήταν πως "όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε". Οι εγκαταστάσεις και η διδασκαλία ήταν γενικά χαμηλότερες από το ιδιωτικό, αλλά υπήρχε ανθρωπιά. Και οι δάσκαλοι πραγματικά προσπαθούσαν.
Συγγνώμη για το κατεβατό, αλλά γιατί το γράφω αυτο; Γιατί πιστεύω πως όταν υπάρχει συνεχιζόμενος τραμπουκισμός, και κανείς δεν κάνει τίποτα, καθηγητές, γονείς και τραμπούκοι είναι όλοι συνυπεύθυνοι μέχρι ενός βαθμού. Δεν γίνεται ένας γονέας να μην έχει ιδέα πως το τέκνο του είναι τραμπούκος - απεναντίας, οι τραμπούκοι συνήθως αντικατοπτρίζουν προβλήματα στο οικογενειακό τους περιβάλλον. Και οι καθηγητές είναι αδικαιολόγητοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίζουν.
ρε άγι, δεν ξέρω πώς να το πώ καλά, άλλα ειναι σαν να λές οτι η μπερέτα δεν είναι όπλο γιατί υπάρχει το καλάσνικοφ. Έχεις δίκιο στο δεύτερο σκέλος, το καλάσνικοφ είναι απίστευτο όπλο, αλλά η μπερέτα είναι πολύ επικίνδυνη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 10 Ιούλ 2018, 13:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο 15χρονος στην Αργυρούπολη είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού δύο εβδομάδες πριν αυτοκτονήσει
http://www.athensvoice.gr/greece/458927 ... mades-prin
Ολοι υποθεσεις κανουμε και γω απαυτα που διαβαζω εχω την εντυπωση οτι το παιδι ισως να ειχε ομοφυλοφιλικες τασεις... Εκανε παρεα κυριως με κοριτσια και λεει ενοχληθηκε ενας που τον κοιταζε (τυχαια πιστευω) και τον πλακωσε...
Ολοι υποθεσεις κανουμε και γω απαυτα που διαβαζω εχω την εντυπωση οτι το παιδι ισως να ειχε ομοφυλοφιλικες τασεις... Εκανε παρεα κυριως με κοριτσια και λεει ενοχληθηκε ενας που τον κοιταζε (τυχαια πιστευω) και τον πλακωσε...
- Βινόσαυρος
καταταλλα η νεοελληνική κοινωνία δεν είναι σαπια ούτε συντηρητική,Custom_F έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 13:18Ο 15χρονος στην Αργυρούπολη είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού δύο εβδομάδες πριν αυτοκτονήσει
οι ομοφυλοφιλοι κανουν κουμαντο κτλπ κτλπ
Ο Αντρας σου γνωρίζει και κάνει αυτό που πρέπει - δεν ονειροβατεί.Cecily Anne έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 13:14Και να φανταστείς τόσα χρόνια νόμιζα ότι ο άντρας μου είναι γκάου που προπονιόταν στο βγάλσιμο με πιέσεις αντίχειρα πάνω στα καρπούζια.
Ω θεοί. Ειναι εκτεταμένο το πρόβλημα.
Κάνε κ εσυ αυτό που πρέπει -να τον ακούς και να υπακούς

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Προς το παρόν με ομελέτα την έβγαλε σήμερα. Αύριο βλέπουμε.
Χαίρομαι που επιβεβαιώνομαι για την επικινδυνότητα/ακαταλληλότητα ανατολικών φιλοσοφιών και πρακτικών
Σε αντίθεση, και όσον αφορά εκπαίδευση και ανατροφή παιδιών, να αναφέρω τί λέει ο δικός μας, Ιερός Χρυσόστομος:
τα παιδιά πρέπει οπωσδήποτε και με κάθε τρόπο να αποφεύγεις να τα χτυπήσεις αλλά εκείνα χρειάζεται να έχουν τον φόβο της βίτσας...
Κάπως έτσι τέλος πάντων σε ελεύθερη απόδοση
Το ένστικτο τιθασεύεται με χαλινάρι, το παιδί, τον μαλάκα και το τέρας δεν τα σωφρονίζεις και περιορίζεις με χαιδολογήματα ή θεωρίες
Όταν στοχεύεις στο λογικό μέρος, χρησιμοποιείς και αυτά, όταν όμως σε αυτές τις κατηγορίες όντων, έχει παιχτεί μαλακία, πρέπει επίσης στο ζωώδες μέρος να περάσει οτι αυτό έχει επιπτώσεις.
Με λίγα λόγια, όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος.
Ο φόβος είναι το μοναδικό που θα κάνει τον οποιοδήποτε νταή να κάνει πίσω, ομιλεί κατευθείαν στην γλώσσα που καταλαβαίνει
Όπου ράβδος και φόβος να εφαρμόζονται στο και με το κατ'αναλογία κάθε φορά
Σε αντίθεση, και όσον αφορά εκπαίδευση και ανατροφή παιδιών, να αναφέρω τί λέει ο δικός μας, Ιερός Χρυσόστομος:
τα παιδιά πρέπει οπωσδήποτε και με κάθε τρόπο να αποφεύγεις να τα χτυπήσεις αλλά εκείνα χρειάζεται να έχουν τον φόβο της βίτσας...
Κάπως έτσι τέλος πάντων σε ελεύθερη απόδοση
Το ένστικτο τιθασεύεται με χαλινάρι, το παιδί, τον μαλάκα και το τέρας δεν τα σωφρονίζεις και περιορίζεις με χαιδολογήματα ή θεωρίες
Όταν στοχεύεις στο λογικό μέρος, χρησιμοποιείς και αυτά, όταν όμως σε αυτές τις κατηγορίες όντων, έχει παιχτεί μαλακία, πρέπει επίσης στο ζωώδες μέρος να περάσει οτι αυτό έχει επιπτώσεις.
Με λίγα λόγια, όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος.
Ο φόβος είναι το μοναδικό που θα κάνει τον οποιοδήποτε νταή να κάνει πίσω, ομιλεί κατευθείαν στην γλώσσα που καταλαβαίνει
Όπου ράβδος και φόβος να εφαρμόζονται στο και με το κατ'αναλογία κάθε φορά
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Υποθεση κανω και τωρα μιλαμε για παιδι. Σταματα τις εξυπναδες.Βινόσαυρος έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 13:23
καταταλλα η νεοελληνική κοινωνία δεν είναι σαπια ούτε συντηρητική,
οι ομοφυλοφιλοι κανουν κουμαντο κτλπ κτλπ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 106 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
11 Μαρ 2025, 18:33
-
-
Νέα δημοσίευση Μακελειό με πυροβολισμούς σε σχολείο στη Σουηδία...
από student » 04 Φεβ 2025, 19:40 » σε Εγκληματικότητα - 195 Απαντήσεις
- 3549 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
05 Φεβ 2025, 22:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση 2 γυφταιοι θώπευσαν 5χρονο παιδι σε σχολειο
από Vardos » 29 Μαρ 2025, 19:56 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 153 Προβολές
-