Ποιος θα γυριζε την πλατη σε ανθρωπο που πνιγεται και ζηταει βοηθεια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Ποιος θα γυριζε την πλατη σε ανθρωπο που πνιγεται και ζηταει βοηθεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 10 Ιούλ 2018, 02:27

Περιμένω ακόμα τις ρεαλιστικές απαντήσεις. Βλέπω ότι είμαστε στην παιδική χαρά και πετάμε μαλακίες.

Θα στείλουμε 3000 αεροπλάνα και θα τους ξεφορτωθούμε. Έτσι γίνονται οι απελάσεις, άλλωστε. Τους βάζεις σε ένα αεροπλάνο και σε ένα πλοίο του ΝΑΤΟ και τους στέλνεις πίσω στην χώρα τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 10 Ιούλ 2018, 08:05

'Όσους δεν θέλουν να μπουν εθελοντικά σε αεροπλάνα και να γυρίσουν στην πατρίδα τους, τους βάζουμε σε παλιά επιβατικά καράβια και τους ρυμουλκούμε μέχρι την Λιβύη.
Τους αφήνουμε εκεί μαζί με τα καράβια και με προμήθειες για κανά δυο μήνες.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 10 Ιούλ 2018, 13:40

nik_killthemall έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 01:29

Λαικισμός πεζοδρομίου μεγάλε είναι να ζητάς φιλανθρωπία με πούστικο ερώτημα κατά την έναρξη του νήματος, ζητώντας όμως να πληρώσουν όλοι οι άλλοι εκτός από σένα. Αμ δε ! Θα πληρώσεις ΕΣΥ αλλιώς είτε μιλάς για φιλανθρωπία είτε μιλάς για πεοπαιξία το ίδιο είναι.

Η ΕΕ δίνει τα ελάχιστα σε σχέση με τα απαιτούμενα, τα οποία ξέρουμε πολύ καλά πως τρώγονται σε μίζες μεταξύ των εδώ κομματόσκυλων. Και βέβαια αυτός που θα αποφασίσει να σώσει αυτούς τους ανθρώπους (είτε είναι το ελληνικό κράτος, είτε είναι η ΕΕ, είτε είναι ο νορθερν) ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να τους βρει ΚΑΙ εργασία ! Στην ελλάδα έχεις ήδη τεράστια ανεργία και ήδη εξαιτίας αυτής της ανεργίας το ελληνικό έγκλημα έχει ξαναξυπνήσει, πόσο μάλλον πρόσφυγες/μετανάστες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

ΔΕΝ πετάω εγώ στα σύννεφα εγώ είμαι μια χαρά ρεαλιστής, εσύ πετάς στα σύννεφα που νομίζεις πως ο κόσμος είναι χρωματάκια, λουλουδάκια και ιματζιν ολ δε πιπολ και κάτσε να πάρω και μια τζούρα φφφφφφ ...

Ποιο ειναι το πουστικο ερωτημα;

Καθημερινα διαβαζουμε στις ειδησεςι για θανατους μεταναστων στη Μεσογειο..Και ρωταω αν καποιος πχορουμιτης βρισκοτανε μπροστα σε αναλογο πριστατικο τι θα εκανε: αν θα βοηθουσε η οχι.

Απλο ερωτημα..Τα υπολοιπα για την πολιτικη της ΕΕ ειναι αντικειμενο διαφορετικης συζητησης. Εδω το ερωτημα ειναι απλο: αν βλεπεις καποιον να πριγεται τον βοηθας η τον αφηνεις να πνιγει επειδη ειναι λαθρομεταναστης;
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 10 Ιούλ 2018, 13:44

Northern Spirit έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 13:40
Εδω το ερωτημα ειναι απλο: αν βλεπεις καποιον να πριγεται τον βοηθας η τον αφηνεις να πνιγει επειδη ειναι λαθρομεταναστης;
με ποιον τρόπο τον βοηθάς?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 10 Ιούλ 2018, 13:53

Ρεαλιστική λύση, λοιπόν, δεν είναι να τους απελαύνουμε, και να δηλώνουμε σ' όλους τους τόνους οτι ΔΕ δεχόμαστε κόσμο (σώζωντας έτσι ζωές στο Αιγαίο). Ρεαλιστική λύση είναι να παίζουμε το παιχνίδι του κάθε Μογγόλου δουλέμπορου και να τους δεχόμαστε εδώ.
Αυτά συμβαίνουν όταν την πολιτική τη χαράζουν άνθρωποι που σκέφτονται σαν τους βλάκες τους μιλένιαλς.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 10 Ιούλ 2018, 14:14

Lugozzi έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 13:44
Northern Spirit έγραψε:
Εδω το ερωτημα ειναι απλο: αν βλεπεις καποιον να πριγεται τον βοηθας η τον αφηνεις να πνιγει επειδη ειναι λαθρομεταναστης;
με ποιον τρόπο τον βοηθάς?
ειπαμε οπως μπορει ο καθενας...Ηεναλλακτικη ειναι να τον αφησεις να πνιγει..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul » 10 Ιούλ 2018, 14:18

panos291 έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 23:33
Ναρκοπεδια,και area denial weapons στη στερια. Ειδικο σωμα φυλαξης θαλασσιων συνορων, με προσληψη του "καταλληλου" προσωπικου και αδεια χρησης βιας προς εισβολεις. 2 χρονια σε στρατόπεδα εργασίας και μετα απελαση σε οποιο λαθροταλιμπαν μπει παρανομα στη χωρα. Τα διπλά σε αλληλεγγυους.
Εντάξει, αλλά να προσέχετε να μη σπάσετε και κανα τακούνι.

Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul » 10 Ιούλ 2018, 14:25

OANNHSEA έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 20:25
Nameless Ghoul έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 19:26
OANNHSEA έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 18:05
έχω μυαλό στο κεφάλι μου και δεν είμαι ο ανεγκέφαλος
Ερχμ... ναι... νταξ΄.
Σε ενοχλεί η ψυχρή λογική ε;;;
Γιατί έχετε μεγαλώσει σε μία Ευρώπη που δεν έχει πόλεμο εδώ και 70 χρόνια, που δεν έχει πείνα, που δεν έχει υποστεί εισβολή για λεηλασία όπως γινόταν παλιά.
Αυτά που ήξερες αγορίνα μου είναι last year - τώρα ή γίνεσαι οπαδός της ψυχρής λογικής ή φτύνεις αίμα. Εσύ διαλέγεις...

.
Επειδή μου έσβησαν την απάντηση μου στην αλητεία σου, αλλά αφήσαν την ίδια την αλητεία σου, επαναλαμβάνω την απάντηση, και θα συνεχίσω να την επαναλαμβάνω μέχρι να σβήσει ο ήλιος, αν χρειαστεί:

Εμένα "αγορίνα" δεν θα με ξαναπείς. Και δεν θα μου ξανασερβίρεις απειλές και τσαμπουκάδες και φτύσιμο αίματος. Και, κυρίως, δεν θα μου κάνεις μαθήματα λογικής ΕΣΥ, που έχεις πάρει διαζύγιο από αυτήν. Και γενικώς καλά θα κάνεις να μαζευτείς. Γιατί αν δεν μαζευτείς από μόνος σου, θα σε μαζέψω εγώ. Το κατάλαβες αυτό αρρωστάκο;

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 10 Ιούλ 2018, 15:17

Kauldron έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 13:53
Ρεαλιστική λύση, λοιπόν, δεν είναι να τους απελαύνουμε, και να δηλώνουμε σ' όλους τους τόνους οτι ΔΕ δεχόμαστε κόσμο (σώζωντας έτσι ζωές στο Αιγαίο). Ρεαλιστική λύση είναι να παίζουμε το παιχνίδι του κάθε Μογγόλου δουλέμπορου και να τους δεχόμαστε εδώ.
Αυτά συμβαίνουν όταν την πολιτική τη χαράζουν άνθρωποι που σκέφτονται σαν τους βλάκες τους μιλένιαλς.
Εν πρώτοις αυτοί που χαράζουν πολιτική δεν είναι Millenials. Από την άλλην, εσύ είσαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 10 Ιούλ 2018, 15:31

Μάθε να διαβάζεις. Άλλο να είναι κάποιος μιλένιαλ, κι άλλο να σκέφτεται σαν μιλένιαλ.
Η νοοτροπία των μιλένιαλ είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο, και αναφέρεται σε ανθρώπους που βλέπουν τύπους σαν αυτούς:

Εικόνα

Εικόνα

ως καημενούλjηδες προσφυγούλjηδες, που χρjειάζονται βοjήθεια, δηλαδή άτομα όπως είσαι εσύ.
Χαίρομαι που αναγνώρισες τον εαυτό σου.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 10 Ιούλ 2018, 15:32

Northern Spirit έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 01:29

Λαικισμός πεζοδρομίου μεγάλε είναι να ζητάς φιλανθρωπία με πούστικο ερώτημα κατά την έναρξη του νήματος, ζητώντας όμως να πληρώσουν όλοι οι άλλοι εκτός από σένα. Αμ δε ! Θα πληρώσεις ΕΣΥ αλλιώς είτε μιλάς για φιλανθρωπία είτε μιλάς για πεοπαιξία το ίδιο είναι.

Η ΕΕ δίνει τα ελάχιστα σε σχέση με τα απαιτούμενα, τα οποία ξέρουμε πολύ καλά πως τρώγονται σε μίζες μεταξύ των εδώ κομματόσκυλων. Και βέβαια αυτός που θα αποφασίσει να σώσει αυτούς τους ανθρώπους (είτε είναι το ελληνικό κράτος, είτε είναι η ΕΕ, είτε είναι ο νορθερν) ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να τους βρει ΚΑΙ εργασία ! Στην ελλάδα έχεις ήδη τεράστια ανεργία και ήδη εξαιτίας αυτής της ανεργίας το ελληνικό έγκλημα έχει ξαναξυπνήσει, πόσο μάλλον πρόσφυγες/μετανάστες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

ΔΕΝ πετάω εγώ στα σύννεφα εγώ είμαι μια χαρά ρεαλιστής, εσύ πετάς στα σύννεφα που νομίζεις πως ο κόσμος είναι χρωματάκια, λουλουδάκια και ιματζιν ολ δε πιπολ και κάτσε να πάρω και μια τζούρα φφφφφφ ...

Ποιο ειναι το πουστικο ερωτημα;

Καθημερινα διαβαζουμε στις ειδησεςι για θανατους μεταναστων στη Μεσογειο..Και ρωταω αν καποιος πχορουμιτης βρισκοτανε μπροστα σε αναλογο πριστατικο τι θα εκανε: αν θα βοηθουσε η οχι.

Απλο ερωτημα..Τα υπολοιπα για την πολιτικη της ΕΕ ειναι αντικειμενο διαφορετικης συζητησης. Εδω το ερωτημα ειναι απλο: αν βλεπεις καποιον να πριγεται τον βοηθας η τον αφηνεις να πνιγει επειδη ειναι λαθρομεταναστης;
το πούστικο ερώτημα που είναι ο ορισμός του λαϊκισμού που βλέπεις στους άλλους αλλά δεν βλέπεις στον ίδιο σου τον εαυτό, το ξαναγράφεις και τώρα και στο σημειώνω με μπολντ.

Και είναι πούστικο γιατί στη πραγματικότητα ΔΕΝ ρωτάς αν σώζουμε κάποιον λαθρομετανάστη ή μη, από πνιγμό, (και βέβαια τον σώζουμε από πνιγμό) αλλά ΡΩΤΑΣ το τι τον κάνουμε ΑΦΟΥ τον σώσουμε από πνιγμό ! Αυτό ρωτάς και δεν σε τιμά καθόλου που δεν έχεις το θάρρος να το ρωτήσεις ευθέως.

Και σε αυτό που δεν έχεις το θάρρος ευθέως να ρωτήσεις αυτά που λέω όχι απλά δεν είναι άλλη συζήτηση αλλά ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 10 Ιούλ 2018, 15:39

Kauldron έγραψε:
10 Ιούλ 2018, 15:31
Μάθε να διαβάζεις. Άλλο να είναι κάποιος μιλένιαλ, κι άλλο να σκέφτεται σαν μιλένιαλ.
Η νοοτροπία των μιλένιαλ είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο, και αναφέρεται σε ανθρώπους που βλέπουν τύπους σαν αυτούς:

Εικόνα

Εικόνα

ως καημενούλjηδες προσφυγούλjηδες, που χρjειάζονται βοjήθεια, δηλαδή άτομα όπως είσαι εσύ.
Χαίρομαι που αναγνώρισες τον εαυτό σου.
Άρα εσύ μάς λες ότι είσαι μιλένιαλ αλλά σκέφτεσαι σαν την προηγούμενη γενιά. Αυτή που μας οδήγησε στην κρίση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 10 Ιούλ 2018, 15:40

Τους σώζουμε για να σώσουν τα ασφαλιστικά μας ταμεία.
Για να πάρουμε σύνταξη στα γεράματα.

Αυτές τις παπαριές λένε οι Northern Spirit. :smt005:

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 10 Ιούλ 2018, 15:41

Ρεαλιστικη λυση θα ηταν επισης να τους παρει ο χελης στο σπιτι του αλλα αυτος αρνειται γιατι προτιμα την ευαισθησια του ιντερνετ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 10 Ιούλ 2018, 15:44

Άρα εσύ μάς λες ότι είσαι μιλένιαλ αλλά σκέφτεσαι σαν την προηγούμενη γενιά. Αυτή που μας οδήγησε στην κρίση.
Πού έγραψα εγώ για προηγούμενη γενιά? Άλλα σου λένε, άλλα καταλαβαίνεις.
ΕΛΕΟΣ, πιο σπασαρχίδης κι απ' τον Γιαννόπουλο έχεις καταντήσει.
Σταμάτα να λες μαλακίες.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”