Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 16 Οκτ 2020, 18:26

Lord Brum έγραψε:
16 Οκτ 2020, 18:07
Obi Wan Iakobi έγραψε:
16 Οκτ 2020, 18:05
waldorf έγραψε:
16 Οκτ 2020, 18:01

Και την δίκη της Νυρεμβέργης την διδάσκουν.
Συγνώμη αν ενοχλείσε και γι`αυτό.
Τα νηπια θα μαθαινουν για το ολοκαυτωμα ακουσα.
να βάλουν και τον γρηγορόπουλο μέσα, και το ζακι οχ, και το τζεισον αντιγόνη. Αλήθεια η δίκη της 17Ν διδάσκεται?
Στα σχολικά βιβλία διδάσκεται αυτό που θέλει το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα να διδάσκεται

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 16 Οκτ 2020, 18:27

Ασέβαστος έγραψε:
16 Οκτ 2020, 14:42
vantono έγραψε:
16 Οκτ 2020, 14:25
Ασέβαστος έγραψε:
16 Οκτ 2020, 14:14

επειδη μαλλον λες για μενα, να σημειωσω οτι επικροτω την βια κατα καθε ειδους αφισσοκολλητων, παμιτων η οχι. :102:
Άρα επικροτείς τη βία και κατά των αφισοκολλητών στο χωριό σου, που κολλάνε αφίσες για το πανηγύρι που ερχεται σε λιγες μέρες, με την Κική Καραπούτσογλου στο τραγούδι και τον Μάκη Αδράβανη στο κλαρίνο, υποθέτω. Αν ναι, πάσο, είσαι δίκαιος. Και οικολόγος πάνω απ'όλα :003:
επικροτω ενα χερι ξυλο στους αφισσοκολλητες, και δυο στους κλαριτζηδες για την ηχορυπανση :003: την κικη να τη δω και θα αποφασισω τιμωρια. :roll:

και πριν ρωτησεις, ναι, επικροτω μερικες ψιλες και σε οσους κολλουν αφισσες για αγωνες καρτ η μοτοκρος, παρολο που εχω κολλησει κι εγω τετοιες στο παρελθον.

και δεν ειναι λογω οικολογιας, ειναι γιατι οι τυποι απλως βρωμιζουν τον τοπο.και μαλιστα χωρις αποτελεσμα. κανεις δεν περιμενει να ενημερωθει για οτιδηποτε απο αφισσες.2020 εχουμε, γαμω το στανιο μου, γαμω.
Απόλυτα σωστός στο μπολνταρισμένο στο τέλος. Το ιδιο ελπίζω να πιστεύεις και για τα φυλλάδια ντελιβεράδικων ή ό,τι άλλο, μοιράζονται κατα καιρούς και πετιούνται όπου να 'ναι απο τα μαλακισμένα του εγώ φιλε απλά κάνω τη δουλειά μου να 'ουμ, με αποτέλεσμα να μιλάμε κυριολεκτικά για δημόσιο κίνδυνο.
Μέσα στη βδομάδα συνέβη ενα πολυ άσχημο περιστατικό στην πολυκατοικία μου, όπου μια γειτόνισσα ηλικιωμένη, γύρω στα 70 παρά, σκόνταψε στο σωρό απο φυλλάδια που ειχαν παρατήσει κατι μαλακιστήρια κάτω στο μάρμαρο της πυλωτής μας, στην εισοδο ακριβώς εξω απο την πόρτα, και το όλο σημείο γλιστρούσε σαν διάολος. Η γιαγια πηγε να μπει μέσα, και απ'οτι έμαθα εφαγε μια τριφασική σαβούρδα και τώρα ειναι ημι-κατάκοιτη με ενέσεις και σπασμένη λεκάνη.
Χτες πέτυχα δυο πιτσιρικάδες που πηγαν παλι να αφησουν φυλλαδια(δεν ξερω αν ηταν οι ίδιοι), και τα ξέχεσα πατόκορφα λεγοντας τους πως προχτες πήγε να σκοτωθεί άνθρωπος εδω, και αν δω τύπους να τα ξαναπαρατάνε φυλλάδια πεταμένα στην εισοδο μου θα τους ταράξω στα κλωτσίδια και αυτους και τον μαλάκα το αφεντικό τους που τους βάζει να τα ζμπρώχνουν.
Μέχρι σήμερα δεν εχει ξαναφανεί το παραμικρό φυλλάδιο, ακόμα. Θα δείξει πως θα παει από δω και περα.

Και η πλάκα ειναι πως τα φυλλάδια αυτα που εκαναν τη ζημιά ηταν απο ενα σουβλατζίδικο ακριβώς δυο στενά πιο κάτω, που όλη η τριγύρω γειτονιά τους ξέρουμε, και σε αυτη την περιοχή δεν εχει απολύτως καμία ανάγκη για διαφήμιση. Και είναι και στο efood. Τράβα τουλάχιστον να τα ζμπρώξεις σε καμια άλλη συνοικία ρε μαλάκα, που δεν εισαι τοσο γνωστός, οχι στους δικούς σου. Έλεος με το κάθε γίδι που επιμένει στις απαρχαιωμένες τακτικές, όταν έχουμε και ε-φούντια και ιντερνετ και βρίσκουμε όποιον θέλουμε.

Δεν ξερω για εσάς, αλλά εγώ φυλλάδια κνιτών/κκέδων ή οποιασδήποτε άλλης κομματικής παράταξης, δεν εχω δει ποτέ μου να πετάγονται έτσι όπου να 'ναι*, και όποιον πάρει ο χάρος. Αυτό συμβαίνει μόνο με τα διαφημιστικά 'μπιχειρήσεων να 'ουμ.

εντιτ: *ψέματα, η αλήθεια ειναι οτι εχω πετύχει φυλλάδια αβγών παλιότερα (όσο ηταν ακομα στα ντουζένια της η οργάνωση) και κάτι παρακμιακών ρουβικονοειδών αναρχοαυτόνομων συλλογικοτήτων. Απο κκεδες, ποτέ και κανένα. Αυτοί τουλάχιστον πάντοτε ειχαν και εχουν τα αρχίδια να στο δώσουν χέρι-χέρι, πρόσωπο με πρόσωπο.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 16 Οκτ 2020, 18:55

vantono έγραψε:
16 Οκτ 2020, 18:27
Απόλυτα σωστός στο μπολνταρισμένο στο τέλος. Το ιδιο ελπίζω να πιστεύεις και για τα φυλλάδια ντελιβεράδικων ή ό,τι άλλο, μοιράζονται κατα καιρούς και πετιούνται όπου να 'ναι απο τα μαλακισμένα του εγώ φιλε απλά κάνω τη δουλειά μου να 'ουμ, με αποτέλεσμα να μιλάμε κυριολεκτικά για δημόσιο κίνδυνο.
Μέσα στη βδομάδα συνέβη ενα πολυ άσχημο περιστατικό στην πολυκατοικία μου, όπου μια γειτόνισσα ηλικιωμένη, γύρω στα 70 παρά, σκόνταψε στο σωρό απο φυλλάδια που ειχαν παρατήσει κατι μαλακιστήρια κάτω στο μάρμαρο της πυλωτής μας, στην εισοδο ακριβώς εξω απο την πόρτα, και το όλο σημείο γλιστρούσε σαν διάολος. Η γιαγια πηγε να μπει μέσα, και απ'οτι έμαθα εφαγε μια τριφασική σαβούρδα και τώρα ειναι ημι-κατάκοιτη με ενέσεις και σπασμένη λεκάνη.
Χτες πέτυχα δυο πιτσιρικάδες που πηγαν παλι να αφησουν φυλλαδια(δεν ξερω αν ηταν οι ίδιοι), και τα ξέχεσα πατόκορφα λεγοντας τους πως προχτες πήγε να σκοτωθεί άνθρωπος εδω, και αν δω τύπους να τα ξαναπαρατάνε φυλλάδια πεταμένα στην εισοδο μου θα τους ταράξω στα κλωτσίδια και αυτους και τον μαλάκα το αφεντικό τους που τους βάζει να τα ζμπρώχνουν.
Μέχρι σήμερα δεν εχει ξαναφανεί το παραμικρό φυλλάδιο, ακόμα. Θα δείξει πως θα παει από δω και περα.

Και η πλάκα ειναι πως τα φυλλάδια αυτα που εκαναν τη ζημιά ηταν απο ενα σουβλατζίδικο ακριβώς δυο στενά πιο κάτω, που όλη η τριγύρω γειτονιά τους ξέρουμε, και σε αυτη την περιοχή δεν εχει απολύτως καμία ανάγκη για διαφήμιση. Και είναι και στο efood. Τράβα τουλάχιστον να τα ζμπρώξεις σε καμια άλλη συνοικία ρε μαλάκα, που δεν εισαι τοσο γνωστός, οχι στους δικούς σου. Έλεος με το κάθε γίδι που επιμένει στις απαρχαιωμένες τακτικές, όταν έχουμε και ε-φούντια και ιντερνετ και βρίσκουμε όποιον θέλουμε.

Δεν ξερω για εσάς, αλλά εγώ φυλλάδια κνιτών/κκέδων ή οποιασδήποτε άλλης κομματικής παράταξης, δεν εχω δει ποτέ μου να πετάγονται έτσι όπου να 'ναι*, και όποιον πάρει ο χάρος. Αυτό συμβαίνει μόνο με τα διαφημιστικά 'μπιχειρήσεων να 'ουμ.

εντιτ: *ψέματα, η αλήθεια ειναι οτι εχω πετύχει φυλλάδια αβγών παλιότερα (όσο ηταν ακομα στα ντουζένια της η οργάνωση) και κάτι παρακμιακών ρουβικονοειδών αναρχοαυτόνομων συλλογικοτήτων. Απο κκεδες, ποτέ και κανένα. Αυτοί τουλάχιστον πάντοτε ειχαν και εχουν τα αρχίδια να στο δώσουν χέρι-χέρι, πρόσωπο με πρόσωπο.
φυσικα και συμφωνω, αλλα οχι να τιμωρηθει ο πιτσιρικας που τα μοιραζει, να τιμωρηθει η επιχειρηση.
πραγματι, οι κνιτες εχουν σταματησει τα τρικακια, μονο οι αβγοι πετουσαν. αλλα παραδεξου οτι και το φυλλαδιο χερι-χερι, αποτυχια ειναι. σιγα μην το διαβασει κανενας, κι αν το κανει σιγα μην καταλαβει τι σκατα λεει, με αυτην την κομμουνιζουσα γλωσσα. απο τα εκκατομυρια τετοια που εχουν μοιραστει, ποσοι λες διαβασαν και πειστικαν και τελικα εγιναν κομμουνιστες; εγω μαντευω: μηδεν.κανενας.

για να δεις τι καλος απου ειμαι, αφηνω και ενα παραθυρακι. την αφισσα σε μαγαζια, με τη συμφωνη γνωμη του μαγαζατορα. τα τελευταια χρονια που βαζαμε αφισσες για αγωνες, ετσι το καναμε. ε, αυτο αν το εκαναν και σημερα (το κανει π.χ. ο οκανα) δεν κακο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 16 Οκτ 2020, 19:49

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Marios
Phorum.gr user: Μάριος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Marios » 16 Οκτ 2020, 20:26

Golden Age έγραψε:
16 Οκτ 2020, 16:13
Marios έγραψε:
16 Οκτ 2020, 15:10
Golden Age έγραψε:
16 Οκτ 2020, 13:43

Στοιχεία; Προφορική βεβαίωση δεν μου αρκεί. Μπορεί να είσια ο μίστερ μαξ και να τρολλάρεις.
Δεν τρολάρω καθόλου(αυτο με κάποιον Μαξ να το ψάξεις διότι κάθε λίγο μόλις μιλάς με ένα άτομο διαφορετικών ιδεολογικών επποιθήσεων τον επικαλείσαι).Το περιστατικό αυτό που λέω συνέβη στα Γρεβενά το 1951.Ο άνθρωπος αυτός φυλακίστηκε ως κομμουνιστής,το κράτος πήρε τα παιδιά του και η γυναίκα του έμεινε μόνη στο στπίτι.Ξανασυνάντησε τα παιδιά του πολλά χρόνια αργότερα.Παρόμοια περιστατικά αφαίρεσης κηδεμονίας παιδιών απο άτομα αριστερών φρονημάτων την επταετία 1967-1974 αλλα και πιο πριν το 1936-1940.Βλέπεις οτι δεν ήταν ωραίες εποχές για κάποιους.
Και τώρα θέλεις να γίνουν έτσι οι εποχές για κάποιους άλλους;
Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Το αναφέρω για να δείξω την υποκρισία όσων λένε ότι νοσταλγούν την προ 1974 εποχή στην Ελλάδα επειδή "κυνηγούσαν κομμουνια".Τώρα που βρίσκονται στην θέση που ήταν παλιά οι κομμουνιστές δεν τους αρέσει.

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 16 Οκτ 2020, 20:39

Obi Wan Iakobi έγραψε:
16 Οκτ 2020, 19:49
Αυτο το αρχιδι τον Ζαφειροπουλο θα επρεπε να τον ειχαν χωσει μεσα τοτε παρεαουλα με τον Ανδρουτσοπουλο. Το ιδιο και ο Παναγιωταρος.

Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi » 16 Οκτ 2020, 20:56

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
16 Οκτ 2020, 20:39

Αυτο το αρχιδι τον Ζαφειροπουλο θα επρεπε να τον ειχαν χωσει μεσα τοτε παρεαουλα με τον Ανδρουτσοπουλο. Το ιδιο και ο Παναγιωταρος.
Αν θες να τον απολαυσεις live τον εχει σε μια ωρα :lol:

Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν

Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick » 16 Οκτ 2020, 21:01

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
H δικαιοσυνη δεν (πρεπει να) τιμωρεί καποιον επειδη ειναι αρχιδι ή αχώνευτος.

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 16 Οκτ 2020, 21:21

nick έγραψε:
16 Οκτ 2020, 21:01
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
Συμφωνω αλλα που κολλαει αυτο?

Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick » 16 Οκτ 2020, 21:33

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
16 Οκτ 2020, 21:21
nick έγραψε:
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
Βλεπω μια ταση να θέλετε να κλείσετε φυλακη (για πολλα χρονια) ατομα με βαση ποσο δημοφιλή ηταν στη ΧΑ.
Η τιμωρια τους πρεπει να ειναι πολιτικη, δλδ να μην τους ψηφίσει ο κόσμος.
Όχι να τους φορτώνουμε χρονια, δεν εκλειπουν οι αιτιες τους γεννανε, αλλιως οι επομενοι θα κανουν τα ιδια και χειροτερα, απλα θα προσεχουν να μην χαιρετανε ναζιστικα και να μην κανουν τατου σβαστικες.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 16 Οκτ 2020, 21:37

Marios έγραψε:
16 Οκτ 2020, 20:26
Golden Age έγραψε:
16 Οκτ 2020, 16:13
Marios έγραψε:
16 Οκτ 2020, 15:10

Δεν τρολάρω καθόλου(αυτο με κάποιον Μαξ να το ψάξεις διότι κάθε λίγο μόλις μιλάς με ένα άτομο διαφορετικών ιδεολογικών επποιθήσεων τον επικαλείσαι).Το περιστατικό αυτό που λέω συνέβη στα Γρεβενά το 1951.Ο άνθρωπος αυτός φυλακίστηκε ως κομμουνιστής,το κράτος πήρε τα παιδιά του και η γυναίκα του έμεινε μόνη στο στπίτι.Ξανασυνάντησε τα παιδιά του πολλά χρόνια αργότερα.Παρόμοια περιστατικά αφαίρεσης κηδεμονίας παιδιών απο άτομα αριστερών φρονημάτων την επταετία 1967-1974 αλλα και πιο πριν το 1936-1940.Βλέπεις οτι δεν ήταν ωραίες εποχές για κάποιους.
Και τώρα θέλεις να γίνουν έτσι οι εποχές για κάποιους άλλους;
Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Το αναφέρω για να δείξω την υποκρισία όσων λένε ότι νοσταλγούν την προ 1974 εποχή στην Ελλάδα επειδή "κυνηγούσαν κομμουνια".Τώρα που βρίσκονται στην θέση που ήταν παλιά οι κομμουνιστές δεν τους αρέσει.
Τέτοιες προτάσεις όμως γίνονται όλο και πιο συχνά στην "πολιτισμένη" "πρωτοκοσμική" Δύση, απο υποτίθεται """δημοκράτες""" που δεν είναι - υποτίθεται - σε "κανένα απο τα δύο άκρα".

Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς » 16 Οκτ 2020, 21:57

παρακαλάνε και μυξοκλαίνε για αναστολή ποινής οι ναζί στο Εφετειο και οι δικαστές τους ξεβρακώνουν.. :lol:

Εικόνα
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 16 Οκτ 2020, 22:07

nick έγραψε:
16 Οκτ 2020, 21:33
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
nick έγραψε:

Βλεπω μια ταση να θέλετε να κλείσετε φυλακη (για πολλα χρονια) ατομα με βαση ποσο δημοφιλή ηταν στη ΧΑ.
Όχι να τους φορτώνουμε χρονια, δεν εκλειπουν οι αιτιες τους γεννανε, αλλιως οι επομενοι θα κανουν τα ιδια και χειροτερα, απλα θα προσεχουν να μην χαιρετανε ναζιστικα και να μην κανουν τατου σβαστικες.
Εγω μιλαω για συσκεκριμενο περιστατισκο το 98 με τον Ανδρουτσοπουλο (που φυσικα δεν ηταν μονος του) και τον Κουσουρη αν εχεις υποψην σου.

Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick » 16 Οκτ 2020, 22:27

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
16 Οκτ 2020, 22:07
nick έγραψε:
16 Οκτ 2020, 21:33
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:

Εγω μιλαω για συσκεκριμενο περιστατισκο το 98 με τον Ανδρουτσοπουλο (που φυσικα δεν ηταν μονος του) και τον Κουσουρη αν εχεις υποψην σου.
Εγινε μια μανουρα μεταξυ ΧΑ και κομμουνιστων (Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση) και ο Κουσουρης τραυματιστηκε σοβαρα.
Ο Περιανδρος εφαγε 21 χρονια και στο εφετείο 12.
Εννοεις οτι επρεπε να μπει ολη η ΧΑ μεσα, 21 χρονια καθε μελος;

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE ... F%83%CE%B7

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών