Kauldron έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 15:44
Άρα εσύ μάς λες ότι είσαι μιλένιαλ αλλά σκέφτεσαι σαν την προηγούμενη γενιά. Αυτή που μας οδήγησε στην κρίση.
Πού έγραψα εγώ για προηγούμενη γενιά? Άλλα σου λένε, άλλα καταλαβαίνεις.
Δεν σκέφτεσαι σαν μιλένιαλ, δεν σκέφτεσαι σαν την προηγούμενη γενιά. Να φανταστώ ότι θα πεις καμμιά παπαριά ότι η δική σου σκέψη δεν μπαίνει σε καλούπια, αν και σχεδόν όλα όσα λες είναι αναμάσημα παπαριών που έχουν πει άλλοι εθνικιστές, νάζουλες και μισάνθρωποι, με χαλασμένα μάφιν και «πάρτε τους σπίτια σας», χωρίς καμμιά πρωτοτυπία στην σκέψη σου.
Πριν λίγους μήνες, είχα πελάτες κάτι Αμερικανάκια που νοίκιασαν ένα διαμέρισμα στην περιοχή, μάλλον μέσω Airbnb. Ήταν καμμιά 10αριά άτομα. Κάποια στιγμή μιλούσαμε και κατάλαβα ότι ήταν από διαφορετικές πολιτείες και δεν ήταν ας πούμε παρέα που ήρθε διακοπές. Οπότε τούς ρώτησα τι έκαναν στην Ελλάδα. Μου είπαν ότι ήταν ο τελευταίος προορισμός τους, σε ένα τουρ που έκαναν στην Ευρώπη, με δικά τους χρήματα, για να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους σε ό,τι χρειάζεται σχετικά με τους πρόσφυγες (ψώνια, καθαριότητα, κτλ).
Αυτοί οι μιλένιαλ, που λες, ξόδεψαν τις διακοπές τους, τον χρόνο τους και το χρήμα τους, για να έρθουν μισή υφήλιο ανατολικά για να βοηθήσουν ανθρώπους με τους οποίους δεν έχουν καμμιά επαφή ενώ το τι θα γίνει με δαύτους δεν επηρεάζει την ζωή τους στο ελάχιστο.
Αν αυτό είναι λοιπόν το να είσαι μιλένιαλ, το να είσαι άνθρωπος και όχι μισάνθρωπος ρατσιστής που ξέρει να σχολιάζει τις ζωές των άλλων από την άνεση του καναπέ του, θεωρώ μεγάλο κομπλιμέντο να μου λες ότι σκέφτομαι σαν μιλένιαλ.
Προτιμώ να σκέφτομαι σαν μιλένιαλ παρά σαν μισάνθρωπος.