Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Northern Spirit
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Northern Spirit » 10 Ιούλ 2018, 22:32
Lugozzi έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 19:29
Northern Spirit έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 18:08
Lugozzi έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 17:41
εννοείται!
αν ήταν 20 άτομα και δεν χωρούσαν στη βάρκα
ή δεν είχα τόσα σωσίβια?
να πηδούσα στη θάλασσα εγώ
για να σώσω έναν παραπάνω?
ελα τωρα μην παιζουμε με τις λεξεις...Οταν λεμε βοηθεια εννοουμε οτι και οσο μπορει ο καθενας...Προφανως ενας δνε μπορει να σωσει 20 εκτος κι αν εχει μεγαλο σκαφος και τους φορτωσει..
όχι φίλε δεν παίζω με τις λέξεις
ομιλώ περί
ρεαλιστικού σεναρίου
που γράφτηκε προηγουμένως ότι δεν μιλάμε ρεαλιστικά
λοιπόν?
να βουτήξω στη θάλασσα για να σωθεί έστω και ένας ακόμη λαθρομετανάστης?
αν δεν φτάσουν τα σωσίβια τι να κάνω?
όπως λέμε από τον καθένα σύμφωνα με τις δυνατότηες
στον καθένα σύμφωνα με τις ανάγκες του?
that's not the point. To point το νηματος ειναι αν εισαι σε θεση να βοηθησεις με καποιο τροπο...Το ερωτημα ειναι θα το κανεις; Θα βοηθησεις ή θα πας για φρεντο;
Τα υπολοιπα ειναι υπεκφυγες..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
Lugozzi
από Lugozzi » 10 Ιούλ 2018, 22:35
Northern Spirit έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 22:32
that's not the point. To point το νηματος ειναι αν εισαι σε θεση να βοηθησεις με καποιο τροπο...Το ερωτημα ειναι θα το κανεις; Θα βοηθησεις ή θα πας για φρεντο;
σώπα ρε μάγκα που θα μας πεις και το πόιντ
έθεσες ένα ερώτημα και στις εύλογες ερωτήσεις μου δεν απαντάς
άντε πες το ποιηματάκι σου να τελειώνουμε
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Northern Spirit
από Northern Spirit » 10 Ιούλ 2018, 22:41
Lugozzi έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 22:35
Northern Spirit έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 22:32
σώπα ρε μάγκα που θα μας πεις και το πόιντ
έθεσες ένα ερώτημα και στις εύλογες ερωτήσεις μου δεν απαντάς
άντε πες το ποιηματάκι σου να τελειώνουμε
φυσικα και θα στο πω αφου εγω ανοιξα το νημα και δικη μου αποψη σχολιαζεις.....Αλλα να σχολιασεις αυτο που πραγματικα λεω οχι αυτο που εχεις στο μυαλο σου εσυ..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
Lugozzi
από Lugozzi » 10 Ιούλ 2018, 22:42
Northern Spirit έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 22:41
φυσικα και θα στο πω αφου εγω ανοιξα το νημα και δικη μου αποψη σχολιαζεις.....Αλλα να σχολιασεις αυτο που πραγματικα λεω οχι αυτο που εχεις στο μυαλο σου εσυ..
ε ναι αυτό λέω
πες εξ αρχής αυτό που ήθελες να πεις
και άσε τα πούστικα
θαρρείς και μιλάς με 5άχρονα κάνεις
και για ποια άποψη μιλάς?
μια ερώτηση έκανες
και στις διευκρινιστικές δεν απαντάς
άντε γεια
βλέπω το ματς τώρα
πες το ποιηματάκι σου
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Πάνας
από Πάνας » 10 Ιούλ 2018, 23:07
Μηχανικός έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 22:02
Οι περισσότεροι από εδώ που θα πήγαιναν να σώσουν έναν που πνίγεται, θα πνιγόντουσαν και οι ίδιοι.

Στην πράξη θα έκαναν την πάπια, θα έπαιρναν τηλέφωνο το 100.
Ειδικά ο Northern Spirit που είναι μεγάλος χέστης.

Εγώ έχω εκπαίδευση ναυαγοσώστη σε ένα από τα πιο σκληρά σχολεία, μαζί με τιμ ΟΥΚάδων και λιμενικών.

Ξέρω τι να κάνω δηλαδή για να μη πνιγούμε και οι δύο και να τον κρατήσω ζωντανό.
the end
-
Kauldron
από Kauldron » 10 Ιούλ 2018, 23:14
hellegennes έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 22:11
Kauldron έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 20:41
Το virtue signalling δεν είναι κάτι καινούργιο. Ανέκαθεν υπήρχε, Νάνε μου Νάνε μου.
Ανέκαθεν υπήρχαν άτομα που ήθελαν να δείξουν οτι είναι ηθικά ανώτεροι από άλλους.
Το να γίνει αντιληπτό ότι κάποιος είναι ηθικά ανώτερος από μισάνθρωπους ρατσιστές δεν είναι κάτι δύσκολο και επειδή κάνει μπαμ δεν σημαίνει ότι πρόκειται για επίδειξη ανωτερότητας.
Άλλωστε ο ηθικά κατώτερος άνθρωπος θα αρχίσει να επιτίθεται ανήθικα και χυδαία στο πρόσωπο και όχι στις ιδέες, προσπαθώντας με κατινιές τύπου «οι άλλοι είναι πλούσιοι βουτυρομπεμπέδες» να δείξει ότι έχει ο ίδιος αυτόματο, ηθικό πλεονέκτημα.
Δεν σε ανέφερα όταν μίλησα για βουτυρομπεμπέδες. Όσο για τα περί ρατσιΖμού και μισανθρωπιας, αυτά είναι οι κλασικές καραμέλες των ανόητων, όταν δεν έχουν επιχειρήματα. Έδειξα αρκετές φορές τη φωτογραφία με τους "προσφυγούληδες" με το σέλφι στικ. Αρνείσαι κι εσύ και οι άλλοι της συνωμοταξίας σου, πεισματικά, ν' αναγνωρίσετε οτι αυτοί σε καμία περίπτωση δε μπορούν να χαρακτηριστούν πρόσφυγες.
SeaHawk έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Dwarven Blacksmith
από Dwarven Blacksmith » 10 Ιούλ 2018, 23:16
Kauldron έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 23:14
hellegennes έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 22:11
Kauldron έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 20:41
Το virtue signalling δεν είναι κάτι καινούργιο. Ανέκαθεν υπήρχε, Νάνε μου Νάνε μου.
Ανέκαθεν υπήρχαν άτομα που ήθελαν να δείξουν οτι είναι ηθικά ανώτεροι από άλλους.
Το να γίνει αντιληπτό ότι κάποιος είναι ηθικά ανώτερος από μισάνθρωπους ρατσιστές δεν είναι κάτι δύσκολο και επειδή κάνει μπαμ δεν σημαίνει ότι πρόκειται για επίδειξη ανωτερότητας.
Άλλωστε ο ηθικά κατώτερος άνθρωπος θα αρχίσει να επιτίθεται ανήθικα και χυδαία στο πρόσωπο και όχι στις ιδέες, προσπαθώντας με κατινιές τύπου «οι άλλοι είναι πλούσιοι βουτυρομπεμπέδες» να δείξει ότι έχει ο ίδιος αυτόματο, ηθικό πλεονέκτημα.
Δεν σε ανέφερα όταν μίλησα για βουτυρομπεμπέδες. Όσο για τα περί ρατσιΖμού και μισανθρωπιας, αυτά είναι οι κλασικές καραμέλες των ανόητων, όταν δεν έχουν επιχειρήματα. Έδειξα αρκετές φορές τη φωτογραφία με τους "προσφυγούληδες" με το σέλφι στικ. Αρνείσαι κι εσύ και οι άλλοι της συνωμοταξίας σου, πεισματικά, ν' αναγνωρίσετε οτι αυτοί σε καμία περίπτωση δε μπορούν να χαρακτηριστούν πρόσφυγες.
Θα συμφωνήσω στο ότι η φωτό με το σελφι στικ είναι η κορωνίδα των επιχειρημάτων σου.
Να τη βάζεις συχνότερα για να το θυμόμαστε.

Vladimir, STOP!

-
Μηχανικός
από Μηχανικός » 10 Ιούλ 2018, 23:18
Πάνας έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 23:07
Εγώ έχω εκπαίδευση ναυαγοσώστη σε ένα από τα πιο σκληρά σχολεία, μαζί με τιμ ΟΥΚάδων και λιμενικών.

Ξέρω τι να κάνω δηλαδή για να μη πνιγούμε και οι δύο και να τον κρατήσω ζωντανό.
Δουλειά με πολλά τυχερά, ναυαγοσώστης σε πισίνα καλού ξενοδοχείου όπως ας πούμε στο costa navarino.

-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 10 Ιούλ 2018, 23:20
Τι έγινε τελικά στο νήμα; Τον πίνουν οι αντιρατσιστές; Νικάνε οι πατριώτες; Αφήσανε πολλά παιδάκια σήμερα να πνιγούν, να γουστάρουμε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Πάνας
από Πάνας » 10 Ιούλ 2018, 23:23
Το θέμα δεν είναι η διάσωση, είναι καθαρά η μεταφορά ή η διαμονή τους, η διαχείριση δηλαδή ας μη κρυβόμαστε. Καθώς και η πολιτική που εξασκείται.
Δηλαδή υπάρχουν χώρες που δεν δέχονται πρόσφυγες οι οποίες έχουν ακροδεξιές κυβερνήσεις και όλο το φορτίο το επωμίζονται οι υπόλοιπες με κορύφωμα στις χώρες προορισμού και εισόδου.. Φτάσαμε λοιπόν νομίζω σε ένα σημείο κορεσμού και η εικόνα στην ΕΕ με την πολιτική που έχει υποκινεί τον φασισμό στις υπόλοιπες χώρες.
Έχω λάθος;
the end
-
Μηχανικός
από Μηχανικός » 10 Ιούλ 2018, 23:23
Χαοτικός έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 23:20
Τι έγινε τελικά στο νήμα; Τον πίνουν οι αντιρατσιστές; Νικάνε οι πατριώτες; Αφήσανε πολλά παιδάκια σήμερα να πνιγούν, να γουστάρουμε;
Ρίξτε εσείς πολλά παιδάκια στην θάλασσα και όλο και κάτι θα κερδίσετε.
-
Πάνας
από Πάνας » 10 Ιούλ 2018, 23:25
Μηχανικός έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 23:18
Πάνας έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 23:07

Δουλειά με πολλά τυχερά, ναυαγοσώστης σε πισίνα καλού ξενοδοχείου όπως ας πούμε στο costa navarino.

Λες;

the end
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 10 Ιούλ 2018, 23:28
Μηχανικός έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 23:23
Χαοτικός έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 23:20
Ρίξτε εσείς πολλά παιδάκια στην θάλασσα και όλο και κάτι θα κερδίσετε.
Έλα ρε πληρώνεις για να ρίξουμε παιδιά στη θάλασσα; Γουστάρω

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Northern Spirit
από Northern Spirit » 10 Ιούλ 2018, 23:29
Οι περισσότεροι από εδώ που θα πήγαιναν να σώσουν έναν που πνίγεται, θα πνιγόντουσαν και οι ίδιοι.

Επειδη εσυ και 2-3 αλλοι πεταξατε αναλογες παπαριες απλα να σου πω οτι διασωση δεν μπορει να γινει αποκλειστικα βγαζοντας τα ρουχα και πηδωντας στη θαλασσα παριστανοντας τον ναυαγοσωστη...Υπαρχουνε και αλλοι μεθοδοι οπως προσεγγιση του πριγομενου με σκαφος και περισυλλογη με την βοηθεια σωσιβιων και σχοινιων...
Αλλα δεν γ@μεις. Ο τσιφτετελληνας αν δεν παραστησει τον εξυπνο δεν θα του παει καλα η μερα..
-
Μηχανικός
από Μηχανικός » 11 Ιούλ 2018, 00:16
Northern Spirit έγραψε: ↑10 Ιούλ 2018, 23:29

Επειδη εσυ και 2-3 αλλοι πεταξατε αναλογες παπαριες απλα να σου πω οτι διασωση δεν μπορει να γινει αποκλειστικα βγαζοντας τα ρουχα και πηδωντας στη θαλασσα παριστανοντας τον ναυαγοσωστη...Υπαρχουνε και αλλοι μεθοδοι οπως προσεγγιση του πριγομενου με σκαφος και περισυλλογη με την βοηθεια σωσιβιων και σχοινιων...
Αλλα δεν γ@μεις. Ο τσιφτετελληνας αν δεν παραστησει τον εξυπνο δεν θα του παει καλα η μερα..
Δηλαδή η απάντηση στο αρχικό ερώτημά σου
Ποιος απο το πχορουμ θα εβλεπε ανθρωπο διπλα του να πνιγεται και δεν θα του εδινε βοηθεια αν μπορουσε..
εσύ θα χρησιμοποιούσες της άλλες μεθόδους προσέγγισης του πνιγόμενου.
Αυτό είπα και εγώ, θα έπαιρνες τηλέφωνο το 100, σιγά να μην διακινδύνευε την ζωή του ένας χέστης.

-
-
- 48 Απαντήσεις
- 1220 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
11 Φεβ 2025, 14:06
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
24 Ιουν 2024, 18:40
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
24 Σεπ 2023, 15:22
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 432 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
26 Ιαν 2024, 16:05
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.