Τι ανιστόρητες μαλακίες γράφεις; Δεν ντρέπεσαι να έχεις τελειώσει το σχολείο, το οποίο πλήρωσαν οι γονείς σου και όλοι οι Έλληνες για να λες τέτοιες παπαριές;Drexler έγραψε: ↑11 Ιούλ 2018, 14:00Όταν ο Κικέρων τελείωσε τις σπουδές του στην Ελλάδα και επέστρεψε στη Ρώμη, πήρε μαζί του κάποιες χιλιάδες ελληνικές λέξεις δηλωτικές πολιτισμού και ένα «κλειδί», το οποίο πολλαπλασίασε την αξία και την σημασία τους.
Το «κλειδί» αυτό ήταν οι προθέσεις, οι οποίες ως γνωστόν είναι πολλαπλασιασιαστές των λέξεων. Έτσι δημιούργησε την λατινική, η οποία κατά τους γλωσσολόγους όλου του κόσμου είναι η γνωστή Κικερώνεια γραφή.
Ο διάσημος Γάλλος καθηγητής της Γλωσσολογίας Meillet γράφει: «Τα λατινικά ως λογία γλώσσα είναι ανάτυπο των ελληνικών».
Ζωγράφισες την Ελληνική Σημαία; Κατευθείαν στην ψειρού!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Ζωγράφισες την Ελληνική Σημαία; Κατευθείαν στην ψειρού!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ανιστορητος εισαι εσυ
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- hellegennes
Γροθιά στο στομάχι η απάντησή σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να ησουν τουλαχιστον επιπεδου Κουρακη σαν ποιητης να σε σεβαστω.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Όταν πάω στο ταχυδρομείο συναντώ έναν γέρο δάσκαλο κοντά στα 90 που γράφει ποιήματα και τα μοιράζει στον κόσμο σε φωτοτυπίες.
Και σκεφτόμουν πως θα αντιδρούσαν οι πελάτες του hellegennes, αν τους έδινε μαζί με την απόδειξη και μια σελίδα με ποιήματά του;
Και σκεφτόμουν πως θα αντιδρούσαν οι πελάτες του hellegennes, αν τους έδινε μαζί με την απόδειξη και μια σελίδα με ποιήματά του;

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αναρχοαντιφάδες επιτέθηκαν σε νεαρό στην ΑΣΟΕΕ γιατί είχε την ελληνική σημαία και την Παναγία
από Golden Age » 30 Νοέμ 2023, 23:38 » σε Εγκληματικότητα - 5 Απαντήσεις
- 533 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πλέριος
01 Δεκ 2023, 07:23
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 1102 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
06 Αύγ 2023, 19:11
-
- 335 Απαντήσεις
- 7279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
10 Ιαν 2024, 13:25
-
-
Νέα δημοσίευση Κατηγορούμενος επειδή τοποθέτησε ελληνική σημαία!
από Golden Age » 09 Απρ 2025, 13:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 43 Απαντήσεις
- 732 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
10 Απρ 2025, 12:09
-