Κάτσε βρε παιδί μου....Είναι μαζί με τον πατέρα σε σχεση;
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Ερωτοδικείο
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Cecily Anne
Ναι, είναι σε σχέση με τον πατέρα του παιδιου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 15:41
Κάτσε βρε παιδί μου....Είναι μαζί με τον πατέρα σε σχεση;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Καραμελίτσα
Α, άμα είναι σε σχέση, και δεν του είχε πει τίποτα, δε γίνεται να μην της κατεβάσει έναν τόνο καντήλια. Είναι αδιανόητο.Cecily Anne έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 15:35Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι είναι σε σχέση και προχωρημένη κύηση.Καραμελίτσα έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 15:32Η τύπισσα τον ήθελε για καβάτζα, ή η εγκυμοσύνη ήταν ατύχημα;
Z
Εντάξει μαλακία της, αλλά κι αυτός ο χριστιανός νωρίς σκεφτόταν.Cecily Anne έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 14:50Λοιπόν, ακούστε εδώ. Κολλητός μου γνωρίζει πέρσι μια κοπέλα . Φασωθηκαν 2-3 φορές. Δυστυχως λόγω δουλειάς έπρεπε να φύγει εκτος Ελλάδος. Όσο διάστημα έλειπε είχαν καθημερινή επικοινωνία και αυτός έκανε σχέδια, για όταν επιστρεψει, σχέσης , συγκατοίκησης κλπ. Αυτή δεν ξεκοβει κατι, αλλά ούτε ήταν και ιδιαίτερα θερμή στο γραπτό λόγο. Φλερτ υπήρχε, σχέδια γίνονταν και κάπως έτσι φτάσαμε στον Οκτώβρη που επέστρεψε Ελλάδα ο φίλος μου και έμαθε ότι αυτή είναι έγκυος απο άλλον και συνεχίζει κανονικά να μιλάει μαζί του.
Τι θα κάνατε ; Αρνείται να την ξεχεσει !
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- περαστικος
Πως μπορω να κανω κοπελες στο facebook να ξελιγωνονται για μενα;Naida έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 10:52Block και delete.περαστικος έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 10:32Της πατησα like στην φωτο της στο facebook και δεν ανταπεδωσε. Τι να κανω;
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Δεν μπορείςπεραστικος έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 17:26Πως μπορω να κανω κοπελες στο facebook να ξελιγωνονται για μενα;Naida έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 10:52Block και delete.περαστικος έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 10:32Της πατησα like στην φωτο της στο facebook και δεν ανταπεδωσε. Τι να κανω;

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να την αρχίσεις στα μπινελίκια, μη χάνεις χρόνο, αφού εκεί θα καταλήξετε...περαστικος έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 10:32Της πατησα like στην φωτο της στο facebook και δεν ανταπεδωσε. Τι να κανω;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γιατί να την ξεχεσει; Αφού ειναι σε σχέση με τον πατέρα του παιδιού, τότε προφανώς θα το πανε για γάμο ή μακρόχρονη συμβίωση, και αυτος θα μπορεί να την έχει για να την γαμαει οπότε γουστάρει, χωρίς να ειναι υποχρεωμένος να την υποφέρει όλη μέρα.Cecily Anne έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 14:50Λοιπόν, ακούστε εδώ. Κολλητός μου γνωρίζει πέρσι μια κοπέλα . Φασωθηκαν 2-3 φορές. Δυστυχως λόγω δουλειάς έπρεπε να φύγει εκτος Ελλάδος. Όσο διάστημα έλειπε είχαν καθημερινή επικοινωνία και αυτός έκανε σχέδια, για όταν επιστρεψει, σχέσης , συγκατοίκησης κλπ. Αυτή δεν ξεκοβει κατι, αλλά ούτε ήταν και ιδιαίτερα θερμή στο γραπτό λόγο. Φλερτ υπήρχε, σχέδια γίνονταν και κάπως έτσι φτάσαμε στον Οκτώβρη που επέστρεψε Ελλάδα ο φίλος μου και έμαθε ότι αυτή είναι έγκυος απο άλλον και συνεχίζει κανονικά να μιλάει μαζί του.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
κανουμε ενα κοπι πειστ τα μυνηματα των τελευταιων μηνων, και τα στελνουμε στον πατερα. η τελοσπαντων σε αυτον που νομιζει οτι ειναι ο πατερας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 29 Οκτ 2020, 17:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Χεστηκαμε για την αποψη της!Cecily Anne έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 20:37Αντί να μας διαλυετε κάθε τρεις και λίγο το περί ανέμων με τις ιστορίες σας, θα τις συγκεντρώνετε σε ετούτο το νήμα, όπου η γνωστή σε όλους μας φόρουμ-κριτής, μετρ και σου σεφ Naida θα δικαζει!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Nostalgia έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 17:47Χεστηκαμε για την αποψη της!Cecily Anne έγραψε: ↑28 Οκτ 2020, 20:37Αντί να μας διαλυετε κάθε τρεις και λίγο το περί ανέμων με τις ιστορίες σας, θα τις συγκεντρώνετε σε ετούτο το νήμα, όπου η γνωστή σε όλους μας φόρουμ-κριτής, μετρ και σου σεφ Naida θα δικαζει!

Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
όχι κοπυ-πέιστ, καλύτερα πριντσκριν ολικο, και με φωτο συνομιλιών απο το τσατ και με τα πάντα. Ειναι πιο τρανταχτή απόδειξη.Ασέβαστος έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 17:46κανουμε ενα κοπι πειστ τα μυνηματα οων τελευταιων μηνων, και τα στελνουμε στον πατερα. η τελοσπαντων σε αυτον που νομιζει οτι ειναι ο πατερας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 29 Οκτ 2020, 17:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οπα όπα για ποιο λόγο να το κάνει αυτό;Ασέβαστος έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 17:46κανουμε ενα κοπι πειστ τα μυνηματα οων τελευταιων μηνων, και τα στελνουμε στον πατερα. η τελοσπαντων σε αυτον που νομιζει οτι ειναι ο πατερας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να διαλυσει ετσι μια οικογενεια;Ασέβαστος έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 17:46κανουμε ενα κοπι πειστ τα μυνηματα οων τελευταιων μηνων, και τα στελνουμε στον πατερα. η τελοσπαντων σε αυτον που νομιζει οτι ειναι ο πατερας.

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτα που λένε ταλαίπωρας και ασέβαστος, ειναι η καλύτερη λύση. Βαζεις πρωτα σε εφαρμογή του σχέδιο του δεύτερου, κι έπειτα πράττεις ό,τι έγραψε ο πρώτος.Cecily Anne έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 14:50Λοιπόν, ακούστε εδώ. Κολλητός μου γνωρίζει πέρσι μια κοπέλα . Φασωθηκαν 2-3 φορές. Δυστυχως λόγω δουλειάς έπρεπε να φύγει εκτος Ελλάδος. Όσο διάστημα έλειπε είχαν καθημερινή επικοινωνία και αυτός έκανε σχέδια, για όταν επιστρεψει, σχέσης , συγκατοίκησης κλπ. Αυτή δεν ξεκοβει κατι, αλλά ούτε ήταν και ιδιαίτερα θερμή στο γραπτό λόγο. Φλερτ υπήρχε, σχέδια γίνονταν και κάπως έτσι φτάσαμε στον Οκτώβρη που επέστρεψε Ελλάδα ο φίλος μου και έμαθε ότι αυτή είναι έγκυος απο άλλον και συνεχίζει κανονικά να μιλάει μαζί του.
Αλλά αυτό το "φασώθηκαν 2-3 φορές" και ο φιλος σου κόλλησε και εκανε και μελλοντικά σχέδια, τί φασούλα? Μόνο και μονο απο ενα φάσωμα, χωρις καν σεξ, εστω και προκαταρκτικά στην ξεφτίλα? Εγώ δεν μπορω να φανταστώ τον εαυτό μου να κολλάει ερωτικά με μία, χωρις να εχω προχωρήσει τέρμα μαζί της. Το φάσωμα το θεωρώ ενα τιποτα, ισάξιο της χειραψίας ξέρω 'γω.