Πρόσκληση για νέους συντονιστές
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Πρόσκληση για νέους συντονιστές
Δεν προτείνω κανέναν, όχι γιατί δεν υπάρχουν άξιοι αλλά γιατί θα χάθούν από απλοί χρήστες. Μπράβο στους υπάρχοντες συντονιστές για τη δουλειά που κάνουν.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- hellegennes
Άρα μπορείς να προτείνεις αυτούς που θέλεις να χαθούν από απλοί χρήστες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: ↑30 Οκτ 2020, 18:27Άρα μπορείς να προτείνεις αυτούς που θέλεις να χαθούν από απλοί χρήστες.

- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
Ποια ίδια βρε παπάρα; Ένα λεπτό διαφορά έχουν τα ποστ. Πριν μου απαντήσεις πέρασα και απ' αυτό το νήμα και το πρότεινα, με τα δεδομένα πάντα που είχα στο μυαλό μου. Ωστόσο διατηρώ την πρόταση εδώ.

Το θέμα για μένα είναι άλλο τώρα. Με είχα κόψει για το άτομο με την πολύ υπεργαμάτη μνήμη. Αξίωσα εδώ ότι θυμάμαι άτομο πριν από εννιά χρόνια και μου διέφυγε εντελώς φάση πριν από δυο χρόνια

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Δεν υπάρχει απαίτηση, ούτε θεωρώ πως είναι εφικτό αλλά ούτε και απόλυτο να συμφωνούν όλοι οι συντονιστές με κάθε πολιτική, κανόνα κ.λπ. Ωστόσο αν διαφωνεί κάποιος σε θεμελιώδη ζητήματα, όπως π.χ. να μην υπάρχουν ποινές, να μην ακούγονται όλες οι πλευρές - απόψεις πλην των εξαιρουμένων, κυρίως δηλαδή στον κανόνα 1.
Άλλωστε προσωπικά είμαι υπέρ των αλλαγών επειδή αλλιώς δεν υπάρχει εξέλιξη.
Γενικώς αν θεωρεί κάποιος ότι η διαφωνία του με κάποια ζητήματα θα του είναι εμπόδιο στο να συντονίσει σωστά, ότι δεν θα μπορεί να τα εφαρμόσει στην πράξη και ότι δεν θα μπορεί να συνεργαστεί με την υπόλοιπη ομάδα, τότε υπάρχει πρόβλημα.
Αν διαφωνεί σε κάποια ζητήματα αλλά παρόλαυτά δεν θεωρεί ότι θα είναι εμπόδιο στο συντονισμό και μπορεί να προτείνει αλλαγές είναι καλοδεχούμενος.
Βασικά είναι και πως το βλέπει ο καθένας.
Τα παραπάνω από την πλευρά του μέλους.
Από την πλευρά του φόρουμ υπάρχει επίσης εικόνα σχετικά με το πόσο κοντά στο πνεύμα του συντονισμού και της διαχείρισης είναι, βάσει της συμπεριφοράς και των απόψεων του, και αυτό συνεκτιμάται.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
ποιο ακριβώς είναι το πνεύμα του συντονισμού που πρέπει να συμφωνούν οι υποψήφιοι?να κυνηγάνε όσους δεν είναι συμπαθείς στον διαχειριστή και να αφήνουν μποτάκια άρρωστους & ψεκ να παραβιάζουν κανόνες και νόμους ανενόχλητοι?πέστο στα ίσα γιατί πιστεύω υπάρχουν κατάλληλα άτομα για την θέση που δεν το πιάνουν
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
«Το πνεύμα του συντονισμού και της διαχείρισης είναι ο σεβασμός στον άνθρωπο, στη διαφορετικότητα, στην ελευθερία έκφρασης, καθώς και ο πλουραλισμός των ιδεών.
Εξαίρεση από τον παραπάνω κανόνα αποτελούν οι κάτωθι απόψεις / ιδεολογίες, οι οποίες δεν είναι αποδεκτές στο Phorum.com.gr »
Για τα λοιπά σχόλια είσαι εκτός πραγματικότητας. Δεν κυνηγάμε κανέναν που δεν συμπαθούμε. Όταν άνοιξε αυτό το φόρουμ δέχτηκα να εγγραφούν όλοι ανεξαιρέτως, ακόμα και περμαμπαναρισμένοι από το προηγούμενο.
Αν έχεις να προτείνεις απόψεις που δεν θα είναι αποδεκτές στο φόρουμ μπορείς να το κάνεις.
Στο ζύγι πάντα υπερτερεί η ελευθερία έκφρασης έως κάποιου ορίου.
Εξαίρεση από τον παραπάνω κανόνα αποτελούν οι κάτωθι απόψεις / ιδεολογίες, οι οποίες δεν είναι αποδεκτές στο Phorum.com.gr »
Για τα λοιπά σχόλια είσαι εκτός πραγματικότητας. Δεν κυνηγάμε κανέναν που δεν συμπαθούμε. Όταν άνοιξε αυτό το φόρουμ δέχτηκα να εγγραφούν όλοι ανεξαιρέτως, ακόμα και περμαμπαναρισμένοι από το προηγούμενο.
Αν έχεις να προτείνεις απόψεις που δεν θα είναι αποδεκτές στο φόρουμ μπορείς να το κάνεις.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Απ' ότι βλέπω η φάση τσουλάει με υποβολή υποψηφιοτήτων από μέρους των ενδιαφερόμενων. Βγείτε πείτε ρε ντουγάνια, ποιοι υποβάλλατε υποψηφιότητα; 

επιτρέπεις την ψεκ αντικοβιντ προπαγάνδα του οβελίξ και του πηζομποτ [αυτό είναι και παράνομο εντωμεταξύ],το σπαμάρισμα του μπούμπη που δεν έχει γράψει μια γραμμούλα δική του,τα μπινελίκια του άντερ σε κάθε ποστ και είμαι εκτός πραγματικότητας εγώ επειδή το λέω και όχι εσύ που τα επιτρέπεις όλα αυτά και ψάχνεις με τον μεγεθυντικό φακό για να μοιράσεις μπαν και κόκκινες.αυτά είναιSpiros252 έγραψε: ↑31 Οκτ 2020, 10:21«Το πνεύμα του συντονισμού και της διαχείρισης είναι ο σεβασμός στον άνθρωπο, στη διαφορετικότητα, στην ελευθερία έκφρασης, καθώς και ο πλουραλισμός των ιδεών.
Ξέχασα ως προτεινόμενο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ 

Ανατροπή. Έθεσα υποψηφιότητα, ρίξτε ό,τι σάπια ζαρζαβατικά σας περισσεύουν, μπινελίκια και λοιπά 
ΣΣ: Κι ο ΠΑΟΚ άλλαξε προπονητή. "Δόξα και τιμή στον Στύγιο Γκαρσία"...

ΣΣ: Κι ο ΠΑΟΚ άλλαξε προπονητή. "Δόξα και τιμή στον Στύγιο Γκαρσία"...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Υπαρχει λειτουργία ψηφοφορίας ή έτσι το λετε;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ναι , αλά Βόρεια Κορέα

Νομίζω ότι μόλις γεγάμηκα την υποψηφιότητά μου 

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 1162 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
04 Ιούλ 2023, 23:26
-
-
Νέα δημοσίευση Κυβέρνηση λησταρχείο! ^^Συντονιστές επιληφθείτε^^
από Green Dragon » 02 Απρ 2025, 11:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 28 Απαντήσεις
- 561 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
03 Απρ 2025, 09:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνβουλή προς νέους...
από taxalata xalasa » 02 Ιουν 2023, 18:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 282 Απαντήσεις
- 6124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
08 Ιουν 2023, 18:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση 60% η Καμαλα στους νέους 18-34 ετων
από Libre arbitre » 27 Ιούλ 2024, 20:23 » σε Διεθνής πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 2560 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Echelon