Ποιος θα γυριζε την πλατη σε ανθρωπο που πνιγεται και ζηταει βοηθεια

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Ποιος θα γυριζε την πλατη σε ανθρωπο που πνιγεται και ζηταει βοηθεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 12 Ιούλ 2018, 20:46

under έγραψε:
12 Ιούλ 2018, 16:19
:smt017
hellegennes έγραψε:
12 Ιούλ 2018, 15:34
Η ταινία έχει την λάιτ εκδοχή. Τους Πόντιους τούς φώναζαν Τουρκοπόντιους και τους Μικρασιάτες Τουρκόσπορους.

Τα ίδια έλεγαν και τότε. Έρχονται εδώ και μας παίρνουν τις δουλειές μας, το κράτος τούς δίνει τζάμπα γη, σπίτια και άτοκα δάνεια και τους ντόπιους τους έχει γραμμένους, που είναι αυτοί που πλήρωσαν φόρους και μπλα μπλα μπλα.
Ωραιο επιχειρημα για αυτιστικους αυτο το "τους φωναζαν".
Το τι ηταν δεν πολυβολευει.Τους αυτιστικους.
Αυτιστικός είναι αυτός που από το παραπάνω καταλαβαίνει ότι το ουσιώδες είναι αν ήταν πράγματι Τούρκοι. Το ουσιώδες είναι ότι η αντιμετώπιση ήταν ακριβώς ίδια και λέγανε τις ίδιες ρατσιστικές μαλακίες. Θα το παραθέσω 10.000 φορές, μέχρι να το καταλάβει ο αργόστροφος εγκέφαλός σου:

Τα ίδια έλεγαν και τότε. Έρχονται εδώ και μας παίρνουν τις δουλειές μας, το κράτος τούς δίνει τζάμπα γη, σπίτια και άτοκα δάνεια και τους ντόπιους τους έχει γραμμένους, που είναι αυτοί που πλήρωσαν φόρους και μπλα μπλα μπλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri » 12 Ιούλ 2018, 21:29

Ποιες δουλειές δεν κάνουν οι Ελληνες,;
Μην ακούω αηδιες...
Ας μου δώσουν 500ευρω/ημέρα και πάω και για ελιές.
Κανένα προβλημα δεν έχουν οι Έλληνες με καμιά δουλεια

ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri » 12 Ιούλ 2018, 21:31

Northern Spirit έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 11:54
Επειδη σε αλλα νηματα περι μεταναστευσης εχουμε γεμησει ποστ πχορουμιτων που λενε "αστους να πνιγουνε" οταν προκειται για μεταναστες ανποιγω αυτο το νημα με την ερωτηση:

Ποιος απο το πχορουμ θα εβλεπε ανθρωπο διπλα του να πνιγεται και δεν θα του εδινε βοηθεια αν μπορουσε..

Αναμενω ποστ ιδιαιτερα απο μεταναστοφαγους..
Όπως έλεγε κι ο Αριστοτέλης, άνθρωπος που απευθύνεται στο θυμικο σου και όχι στη λογική σου είναι ψιλό απατεώνας.

Εσύ Νορθερν, θα εσωζες τον Χίτλερ την ώρα που πνιγόταν;
Τον βιαστή του μωρού σου;
Τον δολοφόνο του αδερφού σου;
Θα τους εσωζες ή θα τους άφηνες αβοήθητους;

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 12 Ιούλ 2018, 22:23

ritzeri έγραψε:
12 Ιούλ 2018, 21:31
Northern Spirit έγραψε:
09 Ιούλ 2018, 11:54
Επειδη σε αλλα νηματα περι μεταναστευσης εχουμε γεμησει ποστ πχορουμιτων που λενε "αστους να πνιγουνε" οταν προκειται για μεταναστες ανποιγω αυτο το νημα με την ερωτηση:

Ποιος απο το πχορουμ θα εβλεπε ανθρωπο διπλα του να πνιγεται και δεν θα του εδινε βοηθεια αν μπορουσε..

Αναμενω ποστ ιδιαιτερα απο μεταναστοφαγους..
Όπως έλεγε κι ο Αριστοτέλης, άνθρωπος που απευθύνεται στο θυμικο σου και όχι στη λογική σου είναι ψιλό απατεώνας.

Εσύ Νορθερν, θα εσωζες τον Χίτλερ την ώρα που πνιγόταν;
Τον βιαστή του μωρού σου;
Τον δολοφόνο του αδερφού σου;
Θα τους εσωζες ή θα τους άφηνες αβοήθητους;
τι σχεση εχουνε ολα αυτα με το ερωτημα; Λεει πουθενα το ερωτημα αν θα εσωζες τον χιτλερ ή αυτα που λες;
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri » 12 Ιούλ 2018, 22:27

Αυτό λέει το ερώτημα.
Τι θα έκανες αν δίπλα σου πνιγόταν ένας άνθρωπος.
Δεν συνεπάγεται απο κάπου ότι αυτός ο άνθρωπος θα είναι η Μητέρα Τερεζα. Μπορεί να είναι κι ο Χίτλερ, ο Μπρειβικ, ο Ανατολάκης.

Άπαντα λοιπόν εσύ στο ερώτημα που εθεσες

ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri » 12 Ιούλ 2018, 22:29

Northern Spirit έγραψε:
12 Ιούλ 2018, 22:27

Ναι ξερω, μας παιρνπυνε τις δουλειες οι ξενοι..Ολοι οι Ελ ετοιμοι ητανε να δουλεψουνε στα χωραφια αλλα δεν τους αφηνουνε οι Πακιστανοι..
Τι σου φαινεται περίεργο;
Κι εγώ θα πήγαινα στα χωράφια με 500 γιουρος την ημερα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Ιούλ 2018, 22:34

Ο Northern καλό θα είναι να αναρωτηθεί γιατί αλλάζει το κλίμα στο βορρά προτού ψάξει την απάντηση στις βάρκες του νότου. Γιατί ανεβαίνουν όλο και περισσότερο τα "ξενοφοβικά" κόμματα; Τους επηρέασαν οι απόψεις των ξενόφοβων Ελλήνων; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 12 Ιούλ 2018, 23:00

ritzeri έγραψε:
12 Ιούλ 2018, 21:29
Μην ακούω αηδιες...
Ναι, διότι 500 ευρώ την ημέρα παίρνεις στις ελιές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 12 Ιούλ 2018, 23:01

ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Ιούλ 2018, 22:34
Ο Northern καλό θα είναι να αναρωτηθεί γιατί αλλάζει το κλίμα στο βορρά προτού ψάξει την απάντηση στις βάρκες του νότου. Γιατί ανεβαίνουν όλο και περισσότερο τα "ξενοφοβικά" κόμματα; Τους επηρέασαν οι απόψεις των ξενόφοβων Ελλήνων; :lol:
Επειδή δυσχεραίνει το οικονομικό κλίμα. Το ξαναείπαμε αυτό. Ο πλούτος της Δύσης αρχίζει να μεταβιβάζεται στην Ανατολή. Payback is a bitch.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri » 12 Ιούλ 2018, 23:08

hellegennes έγραψε:
12 Ιούλ 2018, 23:00
ritzeri έγραψε:
12 Ιούλ 2018, 21:29
Μην ακούω αηδιες...
Ναι, διότι 500 ευρώ την ημέρα παίρνεις στις ελιές.
Στην ελεύθερη οικονομία δεν υπάρχει στάνταρ μεροκάματο.
Εγώ λοιπόν κοστολογω 500 ευρώ την ημέρα την εργασία μου στα χωράφια.
Από αυτό αποδεικνύεται ότι οι Έλληνες δεν σνομπαρουν καμία εργασία, θα έκαναν οποιαδήποτε δουλειά. Απλά έρχονται οι ξένοι και ρίχνοντας τα μεροκάματα μας παίρνουν τις δουλειες

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Ιούλ 2018, 23:14

hellegennes έγραψε:
12 Ιούλ 2018, 23:01
ΓΑΛΗ έγραψε:
Επειδή δυσχεραίνει το οικονομικό κλίμα. Το ξαναείπαμε αυτό. Ο πλούτος της Δύσης αρχίζει να μεταβιβάζεται στην Ανατολή. Payback is a bitch.
Γιατί δυσχεραίνει; Κανονικά, θα έπρεπε να πηγαίνει καλύτερα η οικονομία, να υπάρχει μεγαλύτερη ανάπτυξη, περισσότερες εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 13 Ιούλ 2018, 00:26

hellegennes έγραψε:
Η ταινία έχει την λάιτ εκδοχή. Τους Πόντιους τούς φώναζαν Τουρκοπόντιους και τους Μικρασιάτες Τουρκόσπορους.

Κι αφού βλέπεις διαχρονικά τα είδη ανθρώπων γιατί δεν τάχθηκες ποτέ με τους κομμουνιστές βρε παπαρίδη; :hammer:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Ιούλ 2018, 01:35

ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Ιούλ 2018, 23:14
hellegennes έγραψε:
12 Ιούλ 2018, 23:01
ΓΑΛΗ έγραψε:
Γιατί δυσχεραίνει; Κανονικά, θα έπρεπε να πηγαίνει καλύτερα η οικονομία, να υπάρχει μεγαλύτερη ανάπτυξη, περισσότερες εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία κλπ
Δεν δυσχεραίνει από την μετανάστευση, δυσχεραίνει από την μετατόπιση του πλούτου σε πρώην υποανάπτυκτες χώρες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 13 Ιούλ 2018, 01:41

Χαοτικός έγραψε:
13 Ιούλ 2018, 00:26
hellegennes έγραψε:

Κι αφού βλέπεις διαχρονικά τα είδη ανθρώπων γιατί δεν τάχθηκες ποτέ με τους κομμουνιστές βρε παπαρίδη; :hammer:
Διότι βλέπω διαχρονικά τα είδη ανθρώπων. Έχω αναλύσει διεξοδικά γιατί δεν είμαι κομμουνιστής, αν και η ζωή μου έχει πολύ μεγαλύτερη συνάφεια με τις κομμουνιστικές αρχές από την ζωή του μέσου κομμουνιστή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 13 Ιούλ 2018, 01:47

ΓΑΛΗ έγραψε:
Αυτοι που στηριζουν κυριως τα ξενοφοβικα κομματα ειναι οι φτωχοι και οι αγραμματοι..Κυριως δηλαδη ο οχλος του οποιου το μυαλο ειναι φυλλο και φτερο.Το ποσο ευκολα αγεται και φερεται ο οχλος φαινεται απο την κλασικη περιπτωση του Χριστου. Την Κυριακη "ωσσανα" και 4 μερες αργοτερα στο σταυρωμα.

Πιο προσφατα οι ναζι, οι κομμουνιστες, και οι φασιστες του Μουσολονι παλι τη μαζα και τον οχλο ειχανε κυριως μαζι τους..

Ακομη και στη Βενεζουελα που εχουνε γινει ολοι στυλακια απο την πεινα οι αγραμματοι συνεχιζουνε να ψηφιζουνε Μαδουρο και να αποδιδουνε την ευθυνη σε ξενες ..συνομωσιες..

Στο θεμα μας τωρα, το βιωτικο επιπεδο στη δυση εχει πεσει οχι επειδη ηρθανε πεινασμενοι απο την Αφρικη αλλα επειδη εμφανιστηκε η Κινα...Οι Κινεζοι εχουνε μαζεψει ολο το χρημα και τις θεσεις ργασιας που φευγουνε απο την ΕΕ..
Αλλα ο οχλος και οι δημαγωγοι ειναι ως γνωστον και θρασυδειλοι..

Δεν τους παιρνει να βρισουνε τους Κινεζους γιατι η Κινα δεν αστειευεται οποτε ο ευκολος στοχος ειναι οι κακομοιρηδες που σκυλοπνιγονται στην Μεσογειο..

Η θρασυδειλια ειδικα του οχλου ειναι οτι πιο αποκρουστικο..Βασιζονται στην δυναμη των αριθμων για να την πεσουνε σε ανυποψιαστους και ανυπερασπιστους..

Υπανθρωποι κανονικοι και οι αρχηγοι τους ακομη χειροτεροι αφυ ειναι ηθικοι αυτουργοι σε ποινικα κολασιμες πραξεις....
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών