Cecily Anne έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 18:39Τελικα θα μάθουμε τι παίχτηκε στο τέλος; Ή είναι ακόμα σε εξέλιξη;Πωωωωωωωω τί μου θύμισες. Τελευταία εξάμηνα, εποχή που επιλέγαμε διπλωματικές. Είμαστε στο κυλικείο και περνάει ένας καθηγητής (τετρακόσια χρόνια επίκουρος) γνωστός γύπας, μεσήλικας βέβαια, αλλά γουατέβερ και σκάει μύτη στο τραπεζάκι μας. Στα 5 άτομα 2 μαντράχαλοι, εγώ και 2 τύπισσες με γαλακτοφόρους αδένες triple Ds, όπου τις κοιτάζει στα μάτια και τις δύο και τους λέει "να πάνε από το γραφείο του για διπλωματική". Και πετάγεται ο κολλητός μου που τον είχε και στην κατεύθυνση (όλοι οι υπόλοιποι ήμασταν από άλλη κατεύθυνση) και του κάνει "εγώ να βάλω βυζάκια και να έρθω ή να μην μπω στον κόπο"; Έβαλε τα γέλια και ξεκουμπίστηκε.- Casper - έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 18:39Ισχύει, αφού ένιωσα άσχημα που τόλμησα να χαιρετήσωCecily Anne έγραψε: ↑03 Νοέμ 2020, 18:35Έλα ρε αυτά είναι τραγικά. Εμείς χαιρετιόμασταν όλοι, αν είναι δυνατόν ρε συ.
Είχαμε και καθηγητή βέβαια που παρενοχλούσε φοιτήτριες και όλες φοβόμασταν να μπούμε στο γραφείο του.
Τώρα έχουμε και καθηγητές/καθηγήτριες που έχουμε τα κινητά τους και μιλάμε σαν φιλαράκια.

Ε μααα....