Ερωτοδικείο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Casper -

Re: Ερωτοδικείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - » 03 Νοέμ 2020, 18:44

Cecily Anne έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:39
Τελικα θα μάθουμε τι παίχτηκε στο τέλος; Ή είναι ακόμα σε εξέλιξη;

- Casper - έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:39
Cecily Anne έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:35

:o Έλα ρε αυτά είναι τραγικά. Εμείς χαιρετιόμασταν όλοι, αν είναι δυνατόν ρε συ.
Ισχύει, αφού ένιωσα άσχημα που τόλμησα να χαιρετήσω :lol:

Είχαμε και καθηγητή βέβαια που παρενοχλούσε φοιτήτριες και όλες φοβόμασταν να μπούμε στο γραφείο του.

Τώρα έχουμε και καθηγητές/καθηγήτριες που έχουμε τα κινητά τους και μιλάμε σαν φιλαράκια.
Πωωωωωωωω τί μου θύμισες. Τελευταία εξάμηνα, εποχή που επιλέγαμε διπλωματικές. Είμαστε στο κυλικείο και περνάει ένας καθηγητής (τετρακόσια χρόνια επίκουρος) γνωστός γύπας, μεσήλικας βέβαια, αλλά γουατέβερ και σκάει μύτη στο τραπεζάκι μας. Στα 5 άτομα 2 μαντράχαλοι, εγώ και 2 τύπισσες με γαλακτοφόρους αδένες triple Ds, όπου τις κοιτάζει στα μάτια και τις δύο και τους λέει "να πάνε από το γραφείο του για διπλωματική". Και πετάγεται ο κολλητός μου που τον είχε και στην κατεύθυνση (όλοι οι υπόλοιποι ήμασταν από άλλη κατεύθυνση) και του κάνει "εγώ να βάλω βυζάκια και να έρθω ή να μην μπω στον κόπο"; Έβαλε τα γέλια και ξεκουμπίστηκε.
:smt005:

Ε μααα....

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 03 Νοέμ 2020, 18:48

Cecily Anne έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:43
vantono έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:41
Cecily Anne έγραψε:

Ωππππ, χέστηκες ολίγον; :smt005: Γουάι; Είμαστε όλοι κατά της βίας.
Πάντα χέζομαι, ειναι αρχέγονο ένστικτο των καρκίνων, το χέσιμο. Κι ας εχω παιξει απειρες φορές δρομοταβερνόξυλο, και ας εχω κερδίσει και τις περισσότερες, δεν εχει σημασια. Το σκατό ειναι σκατό, και η ζωή ωραία.
Έχεις μπλέξει ποτέ με υδροχοΐνες;
Όπου να ναι θα σας συγχρονιστεί και η περίοδος.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 03 Νοέμ 2020, 18:48

Cecily Anne έγραψε:
vantono έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Ωππππ, χέστηκες ολίγον; :smt005: Γουάι; Είμαστε όλοι κατά της βίας.
Πάντα χέζομαι, ειναι αρχέγονο ένστικτο των καρκίνων, το χέσιμο. Κι ας εχω παιξει απειρες φορές δρομοταβερνόξυλο, και ας εχω κερδίσει και τις περισσότερες, δεν εχει σημασια. Το σκατό ειναι σκατό, και η ζωή ωραία.
Δεν νομίζω. Με οσες την εχω πατήσει σκληρά στο παρελθόν και εχω φάει χώμα και εχει τραυματιστεί η πσυχουλα μου :a040: , ήτο ταυρίνες. Η τωρινη ειναι σκορπίνα και μεχρι στιγμης μου εχει βγει μακράν η πιο ισορροπημένη.

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 03 Νοέμ 2020, 18:48

Naida έγραψε:
Καραμελίτσα έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:38
Naida έγραψε:

Ε ναι, τι άλλο; όταν λέω αρπαχτή δεν εννοώ μια φορά και αντε γειά. Εννοώ μέχρι να της περάσει.
Αχ, ξενύχτια ολόκληρα να μου λέει τι να κάνει, να αναλύουμε κάθε σενάριο, και να μου λέει για τη βουγιουκλάκη (αν είναι δυνατόν!) και να είναι απλά να της περάσει, σα να ναι φαγούρα;
Εσύ τι πιστεύεις είναι; σχέση ζωής; μπορεί να προκύψει και τέτοια αλλά εντάξει δύσκολο. Για έξαψη το βλέπω.
Καλά, δεν το νομίζω για σχέση ζωής. Το ενδιαφέρον για το ερωτοδικείο είναι οι επιπλοκές της μυστικής σχέσης.
Z

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 03 Νοέμ 2020, 18:51

Καραμελίτσα έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:48
Naida έγραψε:
Καραμελίτσα έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:38

Αχ, ξενύχτια ολόκληρα να μου λέει τι να κάνει, να αναλύουμε κάθε σενάριο, και να μου λέει για τη βουγιουκλάκη (αν είναι δυνατόν!) και να είναι απλά να της περάσει, σα να ναι φαγούρα;
Εσύ τι πιστεύεις είναι; σχέση ζωής; μπορεί να προκύψει και τέτοια αλλά εντάξει δύσκολο. Για έξαψη το βλέπω.
Καλά, δεν το νομίζω για σχέση ζωής. Το ενδιαφέρον για το ερωτοδικείο είναι οι επιπλοκές της μυστικής σχέσης.
Αμα είναι μυστική δεν θα έχει επιπλοκές. Θεωρώ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 03 Νοέμ 2020, 18:52

vantono έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:
vantono έγραψε:

Δεν νομίζω. Με οσες την εχω πατήσει σκληρά στο παρελθόν και εχω φάει χώμα και εχει τραυματιστεί η πσυχουλα μου :a040: , ήτο ταυρίνες. Η τωρινη ειναι σκορπίνα και μεχρι στιγμης μου εχει βγει μακράν η πιο ισορροπημένη.
Με σκορπιό δεν έχω χειρότερο. Έχω ωροσκόπο Ταύρο εγώ. Δεν ξέρω, γιατί βρίσκω ΜΟΝΟ υδροχόους, όμως, προσπαθώ να τσεκάρω αν συμβαίνει σε κάνα άλλο καρκίνο, αλλά μπα. Σε μία παρέα με δέκα μαντράχαλους να με πετάξεις, πάνω στον υδροχόο θα πάω να πέσω.

Καραμελίτσα έγραψε:

Ρε συ, δε νομίζω ότι θα μπορεί να το κρατήσει μυστικό για καιρό. Όλο και κάποια μαλακία θα παιχτεί. Είναι τρομερά δύσκολο, αν ο άλλος είναι μόνιμη σχέση και όχι ξεπέτα. Θα την ψυλλιαστεί εύκολα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 03 Νοέμ 2020, 18:54

vantono έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:34
Το εδώ μέσα πάει καθαρα και μονο λόγω των αντιδράσεων απο τα σχόλια που μου την πέσανε.Μου φανηκε απλα τρομερά περιεργο να προτιμάει η άλλη (η οποιαδήποτε) να ακουει μια ευθεία απειλη για τη ζωή της και να την παιρνει στην πλακίτσα, απ' το να ακουσει -επισης για πλακα- "πήγαινε στο τραπέζι του". Σορρυ, αλλα εγω θεωρω πιο επικίνδυνο το πρώτο, ειτε το εννοει ο αλλος ειτε οχι. Το αλλο απλά πονάει περισσότερο επειδη κλωτσάει ανασφάλειες, οπως φάνηκε.
οι δηλώσεις στις περιπτώσεις που αναφέρατε δεν διαφέρουν
όσον αφορά την δυνατότητα, μα στην πιθανότητα :D

στη δεύτερη λοιπόν, που υπερβάλοντας πρότεινες στη δικιάσου
να πάει στο τραπέζι του τύπου επειδή απλώς σχολίασε προφανώς
αστειευόμενη "χμ, ωραίος", δεν είναι χτύπημα στη δική της ανασφάλεια,
μα στη δική σου, πράγμα αδιαμφισβήτητο κι ας θέλεις να πιστεύεις
το αντίθετο :D

και το ότι σας βγήκε σε καλό, ξέρεις πού οφείλεται, ε;
στον εγωισμό (σου, κυρίως) :D

οι ευθείες απειλές συνήθως δεν έχουν κανένα αντίκρυσμα στην
πραγματικότητα, είναι όπως τα "ΣΑΓΑΠΑΩ ΑΠΕΡΑΝΤΑ" κτλ κτλ
αλλά αντιλαμβάνομαι τί εννοείς :D
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 03 Νοέμ 2020, 18:56

Cecily Anne έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:52
vantono έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Με σκορπιό δεν έχω χειρότερο. Έχω ωροσκόπο Ταύρο εγώ. Δεν ξέρω, γιατί βρίσκω ΜΟΝΟ υδροχόους, όμως, προσπαθώ να τσεκάρω αν συμβαίνει σε κάνα άλλο καρκίνο, αλλά μπα. Σε μία παρέα με δέκα μαντράχαλους να με πετάξεις, πάνω στον υδροχόο θα πάω να πέσω.
Μπα δεν ειναι. Με Υδροχόο δεν έχω μπλέξει ποτέ, ούτε με έχει ελκύσει ποτέ. Με τους ιχθεις από την άλλη έχω φοβερή χημεία. Και με καρκίνους.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 03 Νοέμ 2020, 19:01

Naida έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:56
Cecily Anne έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:52
vantono έγραψε:

Μπα δεν ειναι. Με Υδροχόο δεν έχω μπλέξει ποτέ, ούτε με έχει ελκύσει ποτέ. Με τους ιχθεις από την άλλη έχω φοβερή χημεία. Και με καρκίνους.
Φιλίες έχω μόνο. Σε σχέσεις τί να σου πω, ΑΦΟΥ δεν έχω προκάμει να γνωρίσω ποτέ. :smt005:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 03 Νοέμ 2020, 19:04

νύχτα έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:54
Δεν πιστεύω το αντίθετο. Είμαι τρομερά ζηλιάρης, οπως και καταβαθος αρκετά ανασφαλής. :oops::oops::oops:
Το ότι όταν στριμώχνομαι, το εκφράζω με καυστικές ειρωνείες αντί για μπρουταλιές και απειλές όπως κανουν αλλοι, είναι μάλλον ίδιον του χαρακτήρα μου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 03 Νοέμ 2020, 19:08

vantono έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 19:04
νύχτα έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 18:54
Δεν πιστεύω το αντίθετο. Είμαι τρομερά ζηλιάρης, οπως και καταβαθος αρκετά ανασφαλής. :oops::oops::oops:
Το ότι όταν στριμώχνομαι, το εκφράζω με καυστικές ειρωνείες αντί για μπρουταλιές και απειλές όπως κανουν αλλοι, είναι μάλλον ίδιον του χαρακτήρα μου.
Να ξέρεις πάντως πιο αναιμακτες οι μπρουταλιες από τις καυστικές ειρωνείες.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 03 Νοέμ 2020, 19:09

vantono έγραψε:
το χω κι εγώ αυτό, σε πολύ άσχημο βαθμό και χρειάζομαι να το αποβάλλω

έχει δίκιο η μπιρμπιλω σ αυτό που λέει από πάνω

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 03 Νοέμ 2020, 19:11

νύχτα έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 19:09
vantono έγραψε:
το χω κι εγώ αυτό, σε πολύ άσχημο βαθμό και χρειάζομαι να το αποβάλλω

έχει δίκιο η μπιρμπιλω σ αυτό που λέει από πάνω
Τι ζώδιο είσαι 'συ;

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 03 Νοέμ 2020, 19:12

Cecily Anne έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 19:11

Τι ζώδιο είσαι 'συ;
πιράνχας

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 03 Νοέμ 2020, 19:14

νύχτα έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 19:12
Cecily Anne έγραψε:
03 Νοέμ 2020, 19:11

Τι ζώδιο είσαι 'συ;
πιράνχας
Το κοινό σας είναι ότι δαγκώνετε.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών