Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 09:32
το εχει η μερα σημερα. εγω χρειαστηκε να στρωσω τη γυναικα, πρωι-πρωι. ακομη νευρα εχω, αντε, να σας πω ιστορια, αν και δεν ειναι ερωτικη.
αρχιζουμε με τα σημαντικα. εχει περιοδο. οκ, να δειξω κατανοηση, αλλα υπαρχουν και ορια.
οπως εχω ξαναπει, το παιδι μου ειναι το καλυτερο παιδι του κοσμου. απο χτες λοιπον εχει κανει ολα τα μαθηματα του, σημερα ξυπνησε στην ωρα του, βοηθησε τη μανα του να απλωσει ρουχα και να μαζεψει πλυντηριο πιατων, και γενικοτερα ειναι φρονιμος, υπακουος, ολα καλα.
η γυναικα παλι, λογω των ημερων, ξυπνησε με υστερια. ανεβασμενο τονο φωνης, ολα της φταινε, παραπονο, γκρινια, αλλα σε ανεκτα τελοσπαντων επιπεδα.
λεει ο μικρος να παρει ενα βιβλιο μαζι του να διαβασει μια ιστορια στο δρομο, η μανα του λεει οχι, γιατι δεν θα προλαβεις να τη διαβασεις ολοκληρη. βασικα οταν ειναι η ωρα της γκρινιας, απλα λεει οχι σε οτι και αν της πεις, και μετα λεει οτιναναι για να δικαιολογησει το οχι.
ο μικρος υπακουει αδιαμαρτυρητα.
μολις ξεκιναμε, μου ζηταει το κινηντο για να παιξει στο δρομο. πριν απαντησω, η γυναικα φυσικα λεει οχι, και αρχιζει ασταματητη γκρινια "ολη μερα με μια οθονη "κλπ. αφου δεν βαζει γλωσσα μεσα της για κανα διλεπτο, χωρις να εχει πει κατι ο μικρος η εγω, σπαω.
οταν σπαω, δεν ουρλιαζω, δεν ανεβαζω τονο, αλλα ειναι φανερο.γυαλιζει το ματι μου.
λεω: εμενα ρωτησε για το κινητο, οχι εσενα, και δεν με εχεις αφησει να απαντησω. λοιπον, η απαντηση ειναι ναι. παρε παιδι μου το κινητο.
ανεβαζει παραπανω ενταση, μου παιρνει το κινητο απο τα χερια, απειλει οτι θα το πεταξει απο το παραθυρο και τετοια. εγω χαμηλωνω ακομη τον τονο της φωνης, και λεω απολυτως ψυχραιμα: δωσε τωρα το κινητο στο παιδι, και σταματα να φωναζεις, να παμε ηρεμα στο σχολειο. δεν θα περασει η υστερια σου, θα γινει αυτο που λεω εγω.
υστερια, ακαταληπτες φωνες.
εγω, ακομη πιο σιγα: θα γινει αυτο που ειπα. αν δεν το κανεις τωρα με το καλο, θα βγω απο το αυτοκινητο, θα ανοιξω την πορτα σου, θα σε πεταξω εξω, θα δωσω το κινητο στο παιδι και θα παμε ηρεμα στο σχολειο μονοι μας.
υστερια.
κανω ακριβως αυτο που ειπα.
πρεπει να εχει παρει λεωφορείο να παει στη δουλεια.
περιμενω τηλεφωνημα να ζητησει συγνωμη.