Ερωτοδικείο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ερωτοδικείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Νοέμ 2020, 11:06

Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 11:01
Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 10:31

Πας να περάσεις τη σχέση εξουσίας μεταξύ εσένα και της γυναίκας σου στο παιδί. Τελείως λάθος κατά τη γνώμη μου. Αφού βλέπεις η άλλη είναι εκτός εαυτού, μπορείς να μη δώσεις συνεχεια και να εξηγήσεις στο παιδί "ότι η μαμά σου για διάφορους λόγους πιέζεται και ξέρω ότι σε στενοχώρησε άδικα , θα της μιλήσω εγω γιατί είσαι το καλύτερο παιδάκι του κόσμου" και εξήγησε της. Με όποιον τρόπο πιστεύεις είναι καλύτερα να καταλάβει. Μετά όμως.
δεν υπαρχει ζητημα εξουσιας. ειναι ζητημα αντιμετωπισης καταστασεων. το "μετα" δεν εχει αξια. το αμεσο αποτελεσμα των οποιων πραξεων ειναι το μαθημα που πρεπει να δωθει.

ψυχραιμια=κερδιζεις. υστερια=χανεις.

τι να το κανεις το μετα, αν δει το παιδι οτι με την υστερια παιρνεις αυτο που θες; λογικο και επομενο ειναι να την χρησιμοποιησει και το ιδιο οταν θελησει κατι.

και βεβαια το μαθημα δεν ειναι μονο για το παιδι, αλλα και για τη γυναικα. τι να λεει το "μετα" αν καταφερνει να παιρνει αυτο που θελει με την υστερια, σπαζοντας ταυτοχρονα τα νευρα ολων γυρω της; ε, μετα θα καταλαβαινει, θα ζηταει ακομη και συγνωμη, αλλα την επομενη μερα θα ξανακανει το ιδιο, αφου εχει αποτελεσμα.

εσυ τι λες, αν αυριο βρεθουμε στην ιδια κατασταση, θα φωναζει η θα μιλαει σιγα και ηρεμα;
Δεν ειναι ο οποιοσδήποτε αυτός που κατέβασες από το αυτοκίνητο που υπολογίζεις πως του έδωσες μάθημα. . Είναι η μαμά του :)
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Νοέμ 2020, 11:15

Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 11:06
Δεν ειναι ο οποιοσδήποτε αυτός που κατέβασες από το αυτοκίνητο που υπολογίζεις πως του έδωσες μάθημα. . Είναι η μαμά του :)
"μπραβο μπαμπα, ευχαριστω, κι εμενα δεν μου αρεσουν οι φωνες, τωρα εχουμε την ησυχία μας"(και το κινητο) :lol:

το πηραν ολοι το μαθημα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Νοέμ 2020, 11:18

Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 11:15
Naida έγραψε:
"μπραβο μπαμπα, ευχαριστω, κι εμενα δεν μου αρεσουν οι φωνες, τωρα εχουμε την ησυχία μας"(και το κινητο) :lol:

το πηραν ολοι το μαθημα.
Όταν μεθαύριο σε πιάσουν τα νεύρα σου και αρχίσεις τις φωνές και τα καντήλια (μη μου πεις δεν το κάνεις) σε πετάξει έξω από το σπίτι και κλειδώσει την πόρτα, θα είναι η σωστή κίνηση. Σωστά;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris » 04 Νοέμ 2020, 11:27

Ασέβαστος έγραψε:
Naida έγραψε:

το πηραν ολοι το μαθημα.

Πολύ σωστή αντιμετώπιση της κατάστασης.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Νοέμ 2020, 11:39

Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 11:18
Ασέβαστος έγραψε:
Naida έγραψε:

το πηραν ολοι το μαθημα.
Όταν μεθαύριο σε πιάσουν τα νεύρα σου και αρχίσεις τις φωνές και τα καντήλια (μη μου πεις δεν το κάνεις) σε πετάξει έξω από το σπίτι και κλειδώσει την πόρτα, θα είναι η σωστή κίνηση. Σωστά;
δεν το κανω. αληθεια.ποτε. ειμαι παντα ψυχραιμος, η εστω, γαιδουρι. :102:

επισης, πως θα με πεταξει; ειμαι 80 κιλα και ειναι 55 :102:

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 04 Νοέμ 2020, 11:43

Πάντως, επειδή εxώ συμβουλευτεί ειδικό, η τακτική μου "remove yourself from the situation" , εφόσον η περίπτωση δεν διορθώνεται, είναι μια αντικειμενικα άμεση και γρήγορη λύση . Και εφόσον δεν μπορούσε να φύγει εκείνος και το παιδί από το αμάξι, καλώς την έβγαλε έξω.

Μεθαύριο, αν κάνει τα αντίστροφα ο ασεβαστος, καλό θα ήταν να βγει εκτός σπιτιού, να κάνει μια βόλτα και να επιστρέψει . Θα πρέπει να καταλάβετε ότι οι φωνές και οι υστερίες δημιουργούν άπειρη νευρικότητα και σε οδηγούν σε πράξεις που σε καμία περίπτωση δεν θα έκανε κάποιος νηφάλιος.

Συνήθως, τα περιστατικά αυτά, οδηγούν στη βία και όχι στο ξύλο σώνει και ντε, αλλά πχ. τη μία μέρα μπορεί να εκσφενδονιστεί ενα μαξιλάρι, την άλλη ένα κατσαρόλι, την τρίτη ένα μαχαίρι.

Και όλα αυτά, γιατί δεν υπάρχει διακόπτης. Εφόσον, δεν είναι διατεθειμένη να τον κατεβάσει από μόνη της, θα πρέπει ο ασέβαστος να τον κατεβάσει αυτός γι'αυτή. Το ευτυχές είναι ότι είναι παροδικό και όχι σε μόνιμη φάση. Επίσης, είναι λογικό να ξεφεύγουμε όλοι και δεν είναι κατακριτέο, η συνέχεια είναι που θα το κάνει κατακριτέο, αν και δε νομίζω να υπάρξει συνέχεια, γενικολογώ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Νοέμ 2020, 11:56

Cecily Anne έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 11:43
Μεθαύριο, αν κάνει τα αντίστροφα ο ασεβαστος,
ποτε. ειναι το βασικο χαρακτηριστικο μου. ψυχραιμια. δεν θυμαμαι ποτε να εχω βγει πραγματικα εκτος εαυτου και να μην ξερω τι κανω. ακομη κι αν μεσα μου βραζω, δεν θα φανει ποτε. πραγματικα νομιζω πως δεν εχω οριο σε αυτο. ακομη κι αν εφτανα να σκοτωσω ανθρωπο, θα το εκανα φαινομενικα ηρεμα, χωρις εξαρση.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 04 Νοέμ 2020, 12:02

Cecily Anne έγραψε:
Πάντως, επειδή εxώ συμβουλευτεί ειδικό, η τακτική μου "remove yourself from the situation" , εφόσον η περίπτωση δεν διορθώνεται, είναι μια αντικειμενικα άμεση και γρήγορη λύση . Και εφόσον δεν μπορούσε να φύγει εκείνος και το παιδί από το αμάξι, καλώς την έβγαλε έξω.

Μεθαύριο, αν κάνει τα αντίστροφα ο ασεβαστος, καλό θα ήταν να βγει εκτός σπιτιού, να κάνει μια βόλτα και να επιστρέψει . Θα πρέπει να καταλάβετε ότι οι φωνές και οι υστερίες δημιουργούν άπειρη νευρικότητα και σε οδηγούν σε πράξεις που σε καμία περίπτωση δεν θα έκανε κάποιος νηφάλιος.

Συνήθως, τα περιστατικά αυτά, οδηγούν στη βία και όχι στο ξύλο σώνει και ντε, αλλά πχ. τη μία μέρα μπορεί να εκσφενδονιστεί ενα μαξιλάρι, την άλλη ένα κατσαρόλι, την τρίτη ένα μαχαίρι.

Και όλα αυτά, γιατί δεν υπάρχει διακόπτης. Εφόσον, δεν είναι διατεθειμένη να τον κατεβάσει από μόνη της, θα πρέπει ο ασέβαστος να τον κατεβάσει αυτός γι'αυτή. Το ευτυχές είναι ότι είναι παροδικό και όχι σε μόνιμη φάση. Επίσης, είναι λογικό να ξεφεύγουμε όλοι και δεν είναι κατακριτέο, η συνέχεια είναι που θα το κάνει κατακριτέο, αν και δε νομίζω να υπάρξει συνέχεια, γενικολογώ.
Άλλο remove yourself Κι αλλο να σε remove ο αλλος.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 04 Νοέμ 2020, 12:07

Naida έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 12:02

Εφόσον μόνη της δεν απασφαλίζει, κάποιος πρέπει να το κάνει, αλλιώς η νευρικότητα που δημιουργείται μπορεί να οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια. Ξαναλέω, εσύ μπορείς να θεωρείς ότι είναι πχ μια απλή γκρίνια, αλλά μπορεί να είναι και επεισόδιο υστερίας. Η δε γυναίκα του ασέβαστου γνωρίζει ΠΟΛΥ καλά τον ασέβαστο, οπότε ξέρει ότι δε θα φάει ξανάστροφη στη μάπα, για να το βουλώσει, όπως μπορεί να συμβεί πανεύκολα σε κάποιον, που απασφαλίζει κι αυτός, επειδή υστεριάζεις μες στο αυτί του.

Εγώ το πρώτο σοκ της ζωής μου το έπαθα, όταν είδα φίλο του κουμπάρου μας με γρατζουνιές στη μούρη. Καλά εννοείται την παντρεύτηκε και της έκανε και παιδί. :roll:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Νοέμ 2020, 12:27

Cecily Anne έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 12:07
Naida έγραψε:

Εφόσον μόνη της δεν απασφαλίζει, κάποιος πρέπει να το κάνει, αλλιώς η νευρικότητα που δημιουργείται μπορεί να οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια. Ξαναλέω, εσύ μπορείς να θεωρείς ότι είναι πχ μια απλή γκρίνια, αλλά μπορεί να είναι και επεισόδιο υστερίας. Η δε γυναίκα του ασέβαστου γνωρίζει ΠΟΛΥ καλά τον ασέβαστο, οπότε ξέρει ότι δε θα φάει ξανάστροφη στη μάπα, για να το βουλώσει, όπως μπορεί να συμβεί πανεύκολα σε κάποιον, που απασφαλίζει κι αυτός, επειδή υστεριάζεις μες στο αυτί του.
περιπου.
αυτο που ξερει ειναι οτι δεν θα πυροδοτηθει ξαφνικη αντιδραση, και να φαει ξαναστροφη. θα ενημερωθει πρωτα, σεμνα, ηρεμα και ταπεινα, και μετα θα φαει και την ξαναστροφη. ενα πιθανο escalation αυτης της καταστασης (που δεν εχει γινει ποτε, αλλα ειναι κοινως αντιλητο οτι ετσι θα γινει) θα ηταν να μη βγαινει απο το αυτοκινητο, οποτε θα της ελεγα με τη γνωστη ηρεμια: βγες, γιατι θα σε βγαλω τραβωντας. και μετα θα το εκανα. ας πουμε μετα θα μου κοπαναγε μια τσαντια. θα ελεγα: μην το ξανακανεις, γιατι θα πεσει αναστροφη. αν σηκωνε παλι τσαντα, θα την μαζευε.

και ουτο καθεξης, παντα με προειδοποιηση, και παντα με ηρεμια απο τη μερια μου, χωρις φωνες. αλλα και χωρις οριο. δεν θα σταματουσα καπου, οσο συνεχιζε θα συνεχιζα, μεχρι να γινει αυτο που ειπα η να πεθανω προσπαθωντας. νταξ, αυτο το τελευταιο τροπος του λεγειν.

Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi » 04 Νοέμ 2020, 12:32

Cecily Anne έγραψε:

παντοφλα ειναι πιο επικινδυνη

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 04 Νοέμ 2020, 12:33

Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 12:27
Cecily Anne έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 12:07
Naida έγραψε:

περιπου.
αυτο που ξερει ειναι οτι δεν θα πυροδοτηθει ξαφνικη αντιδραση, και να φαει ξαναστροφη. θα ενημερωθει πρωτα, σεμνα, ηρεμα και ταπεινα, και μετα θα φαει και την ξαναστροφη. ενα πιθανο escalation αυτης της καταστασης (που δεν εχει γινει ποτε, αλλα ειναι κοινως αντιλητο οτι ετσι θα γινει) θα ηταν να μη βγαινει απο το αυτοκινητο, οποτε θα της ελεγα με τη γνωστη ηρεμια: βγες, γιατι θα σε βγαλω τραβωντας. και μετα θα το εκανα. ας πουμε μετα θα μου κοπαναγε μια τσαντια. θα ελεγα: μην το ξανακανεις, γιατι θα πεσει αναστροφη. αν σηκωνε παλι τσαντα, θα την μαζευε.

και ουτο καθεξης, παντα με προειδοποιηση, και παντα με ηρεμια απο τη μερια μου, χωρις φωνες. αλλα και χωρις οριο. δεν θα σταματουσα καπου, οσο συνεχιζε θα συνεχιζα, μεχρι να γινει αυτο που ειπα η να πεθανω προσπαθωντας. νταξ, αυτο το τελευταιο τροπος του λεγειν.
Δεν έχει σημασία το ότι θα την ενημερώσεις , εφόσον τις αρπάξει , πάει τις άρπαξε. Το θέμα είναι να μη φτάνουμε εκεί.

Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi » 04 Νοέμ 2020, 12:36

ασεβαστε στειλε μνμ asap "μωρακι μου συγγνωμη" και τα σχετικα μηπως το σωσεις

θαχεις αιωνια γκρινια καθε τρεις και λιγο θα ακους "θυμασαι τοτε που ... " κλπ

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 04 Νοέμ 2020, 12:42

Απόρροια No Nut November...;;;

ΥΓ: Να τσοντάρουμε σε ένα κοινό ταμείο όλοι να φέρνουμε κάποιον therapist για τα περιστατικά μας;

Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas » 04 Νοέμ 2020, 12:42

Ασέβαστος έγραψε:
04 Νοέμ 2020, 09:32
το εχει η μερα σημερα. εγω χρειαστηκε να στρωσω τη γυναικα, πρωι-πρωι. ακομη νευρα εχω, αντε, να σας πω ιστορια, αν και δεν ειναι ερωτικη.
αρχιζουμε με τα σημαντικα. εχει περιοδο. οκ, να δειξω κατανοηση, αλλα υπαρχουν και ορια.
οπως εχω ξαναπει, το παιδι μου ειναι το καλυτερο παιδι του κοσμου. απο χτες λοιπον εχει κανει ολα τα μαθηματα του, σημερα ξυπνησε στην ωρα του, βοηθησε τη μανα του να απλωσει ρουχα και να μαζεψει πλυντηριο πιατων, και γενικοτερα ειναι φρονιμος, υπακουος, ολα καλα.
η γυναικα παλι, λογω των ημερων, ξυπνησε με υστερια. ανεβασμενο τονο φωνης, ολα της φταινε, παραπονο, γκρινια, αλλα σε ανεκτα τελοσπαντων επιπεδα.
λεει ο μικρος να παρει ενα βιβλιο μαζι του να διαβασει μια ιστορια στο δρομο, η μανα του λεει οχι, γιατι δεν θα προλαβεις να τη διαβασεις ολοκληρη. βασικα οταν ειναι η ωρα της γκρινιας, απλα λεει οχι σε οτι και αν της πεις, και μετα λεει οτιναναι για να δικαιολογησει το οχι.
ο μικρος υπακουει αδιαμαρτυρητα.
μολις ξεκιναμε, μου ζηταει το κινηντο για να παιξει στο δρομο. πριν απαντησω, η γυναικα φυσικα λεει οχι, και αρχιζει ασταματητη γκρινια "ολη μερα με μια οθονη "κλπ. αφου δεν βαζει γλωσσα μεσα της για κανα διλεπτο, χωρις να εχει πει κατι ο μικρος η εγω, σπαω.
οταν σπαω, δεν ουρλιαζω, δεν ανεβαζω τονο, αλλα ειναι φανερο.γυαλιζει το ματι μου.
λεω: εμενα ρωτησε για το κινητο, οχι εσενα, και δεν με εχεις αφησει να απαντησω. λοιπον, η απαντηση ειναι ναι. παρε παιδι μου το κινητο.
ανεβαζει παραπανω ενταση, μου παιρνει το κινητο απο τα χερια, απειλει οτι θα το πεταξει απο το παραθυρο και τετοια. εγω χαμηλωνω ακομη τον τονο της φωνης, και λεω απολυτως ψυχραιμα: δωσε τωρα το κινητο στο παιδι, και σταματα να φωναζεις, να παμε ηρεμα στο σχολειο. δεν θα περασει η υστερια σου, θα γινει αυτο που λεω εγω.
υστερια, ακαταληπτες φωνες.
εγω, ακομη πιο σιγα: θα γινει αυτο που ειπα. αν δεν το κανεις τωρα με το καλο, θα βγω απο το αυτοκινητο, θα ανοιξω την πορτα σου, θα σε πεταξω εξω, θα δωσω το κινητο στο παιδι και θα παμε ηρεμα στο σχολειο μονοι μας.
υστερια.
κανω ακριβως αυτο που ειπα.

πρεπει να εχει παρει λεωφορείο να παει στη δουλεια. περιμενω τηλεφωνημα να ζητησει συγνωμη.

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών