χα, το εχω κανει με βαρκα, μεσοπελαγα. θα το πω γιατι εχει και πλακα.Γιάννης έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 17:27Κι εγώ κάπως έτσι κάνω. Σταματάω το αμάξι όσο πιο σύντομα είναι δυνατόν να γίνει (δηλ. χωρίς να μπλοκάρω κυκλοφορία ή να προκαλέσω ατύχημα), σβήνω τη μηχανή, παιρνω το κλειδί στο χέρι, και λέω με τον πλέον ήρεμο και ήπιο τρόπο "ήρεμα ό,τι έχεις να μου πεις, αλλιώς δεν πάμε πουθενά". Ποτέ δεν απέτυχε. Δική της η επιλογή. 22 χρόνια τώρα, μόνο δύο φορές επέλεξε το δεύτερο, όλες τις άλλες φορές το πρώτο.Υδράργυρος έγραψε: ↑04 Νοέμ 2020, 13:37Στον καβγά στο αυτοκίνητο δεν κατεβάζω. Απλά κάνω αναστροφή και γυρίζουμε προς τα πίσωΠάντα λήγει ανώδυνα. ΜΕτά από 5 λεπτά ξανά αναστροφή και συνεχίζουμε το δρόμο μας
Όσο για την σωματική βία, δεν το καταλαβαίνω. Εμείς ποτέ δεν έχουμε σηκώσει χέρι ο ένας ενάντια στον άλλο, δεν περνάει καν από το μυαλό.
νιος και απειρος, με ενα μικρουλι βαρκακι τοτες, εμπλεξα με κολοκαιρο στον κορινθιακο. δεν ημουν εντελως για τα σιδερα, ηξερα οτι μπορω να βγω απεναντι με ασφαλεια, αλλα ηξερα και οτι θα παιξει κοπανημα και ταλαιπωρια.
η τοτε συντροφος διπλα μου, δεν εβαζε γλωσσα μεσα της, "πωπωπω θα πνιγουμε, τι ηθελα και ερχομουνα, αχ τα βυζια μου*, κοιτκοιτα ενα μεγαλο κυμα, σιγα, σιγα, αχ παναγια μου κι αγιε νικολα, ωχ τα βυζια μου..."
σβηνω, μεσοπελαγα, και εξηγω οτι εχουμε προβλημα, και για να βγουμε απεναντι πρεπει να μπορω να τιμονευω με καθαρο μυαλο, χωρις μια υστερικη διπλα μου να μου αποσπα την προσοχη. αν θες να φτασουμε ζωντανοι, κρατα τα βυζια σου και σωπα.
*τα ειχε μεγαλα, και με το πανω-κατω του κυμματος, πονουσε