Τύπισσα, μήπως εννοείς να τραβάει, γιατί αν σπρώχνει και ένας από πάνω, σε κόβω να έχεις βγάλει μήλο του Αδάμ!Cecily Anne έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 21:58Σκατα, έχω πέσει , ένα φεγγάρι εκανα 40 και τώρα στα 30 θέλω έναν από πάνω να σμπρωχνει!Feindflug έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 21:16Για πες και πάγκο, τύπισσα...Cecily Anne έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 18:06Πως θα τον πετάξει εξω ρε συ Ναιδα? Εγώ πχ δεν μπορώ να τον πετάξω εξω τον δικό μου. Ενώ αυτός μπορεί να με σηκώσει , να με βάλει στον ωμο και να με πετάξει και στον ακάλυπτο ! Και δεν ξέρω την κατάσταση της γυναίκας του αλλά ρε φίλε κάνω 70 κιλά σκουωτ και 60 ντεντλιφτ και δεν μπορώ !
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτοδικείο
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Cecily Anne
Έχεις δίκαιο, τον θέλω από κάτω, εγώ από πάνω και να σμπρωχνει! Από συνήθεια το είπα!Feindflug έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 22:03Τύπισσα, μήπως εννοείς να τραβάει, γιατί αν σπρώχνει και ένας από πάνω, σε κόβω να έχεις βγάλει μήλο του Αδάμ!Cecily Anne έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 21:58Σκατα, έχω πέσει , ένα φεγγάρι εκανα 40 και τώρα στα 30 θέλω έναν από πάνω να σμπρωχνει!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ντροπή, κλέβεις την δουλεια της ναϊδας τωραCecily Anne έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 22:04Έχεις δίκαιο, τον θέλω από κάτω, εγώ από πάνω και να σμπρωχνει! Από συνήθεια το είπα!Feindflug έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 22:03Τύπισσα, μήπως εννοείς να τραβάει, γιατί αν σπρώχνει και ένας από πάνω, σε κόβω να έχεις βγάλει μήλο του Αδάμ!Cecily Anne έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 21:58
Σκατα, έχω πέσει , ένα φεγγάρι εκανα 40 και τώρα στα 30 θέλω έναν από πάνω να σμπρωχνει!
Τι θα κανει η έρμη, με τόσες γυναικειες περσονες να ζωγραφίζουν με ατάκες, ενα βυζοαβαταρ και τα σεφερλικα υπονοούμενα έχει να τραβάει προσοχή
Λάθος σβήσιμο τυπε, εγω ειμαι τα πολλα ιδια μεταξύ τους τρομακτικά μυξοπρασινα ανθρωπάκια
- Cecily Anne
Η Ναιδα δεν έχει ανταγωνισμό.Adidas έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 22:23Ντροπή, κλέβεις την δουλεια της ναϊδας τωραCecily Anne έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 22:04Έχεις δίκαιο, τον θέλω από κάτω, εγώ από πάνω και να σμπρωχνει! Από συνήθεια το είπα!
Τι θα κανει η έρμη, με τόσες γυναικειες περσονες να ζωγραφίζουν με ατάκες, ενα βυζοαβαταρ και τα σεφερλικα υπονοούμενα έχει να τραβάει προσοχή
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
σεις που μπανιζετε, για τον αδικο θυμο, ποια ειναι η τεχνικη ορολογια;Adidas έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 21:33Και γιατί να μην ειναι ο δίκαιος θυμός γυναικας πιο συνήθης χαρακτηρισμός για την υστερία;Καραμελίτσα έγραψε: ↑05 Νοέμ 2020, 21:23Το "υστερία" είναι ο πιο συνήθης χαρακτηρισμός από άντρα για το δίκαιο θυμό γυναίκας.
Σε κόβω για φανατικη Αμπίτσα, δικια μου
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.