Τότενες γιατί διαφώνησες εντόνως ;

Τότενες γιατί διαφώνησες εντόνως ;
Το 2ο.
Και ποιος σου είπε κοριτσάρα ότι ο διευθυντής που ονειρεύεσαι ότι θα σαγηνεύσει η όποιαδήποτε θα ντυθεί όπως της γουστάρει, δεν είναι διευθύντρια άρα κανένα όφελος δεν έχει να ευνοηθεί φορώντας το ξώβυζο ή ότι δεν είναι η ίδια διευθύντρια; αλλά κάπως πρέπει να είσαστε αρεστές στους άντρες ε;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Ιούλ 2018, 22:56Μα ούτε κι εγώ αναφέρομαι σε πουτανάκια.
Στο συγκεκριμένο απόσπασμα αναφέρομαι.Από τη στιγμή που δεν υπάρχει dress code μπορεί ο οποιοσδήποτε να ντυθεί όπως κρίνει ότι του αρμόζει. Αν εγώ θέλω να βάζω κοκκινάδια και ντεκολτε ωε τον αφαλό και να δείχνω σαν ξαναμμένη πορνοσταρ το έχω το δικαίωμα αν μ' εκφράζει.Το αν θα καβλώσει ο χ,ψ συνάδελφος είναι δικό του θέμα να το διαχειριστεί. Το ίδιο ισχύει και σ' ένα μπαράκι, στο δρόμο, στο σούπερ μάρκετ κτλ. Δεν νομίζω ότι θα πρέπει να υπολογίζουμε αν θα ερεθιστεί κάποιος για να ντυνόμαστε ανάλογα. Αλλά αυτό το δικαίωμα πάνω μας το έχουμε μόνο εμείς.
Ενα φαινόμενο απελπισιας κ δυστυχίας που διογκωνεται είναι - σηριαλ με πολλά επεισοδια και ατελειωτες σαιζόν.
Αν όντως ισχύει αυτό που γράφεις, είναι μια ακόμη βλακώδης έως κωμική υπερβολή.
διαφωνω επι της αρχης
Άσε μας βρε Νάιδα. Πολλές ταινίες βλέπεις.Naida έγραψε: ↑14 Ιούλ 2018, 23:08Και ποιος σου είπε κοριτσάρα ότι ο διευθυντής που ονειρεύεσαι ότι θα σαγηνεύσει η όποιαδήποτε θα ντυθεί όπως της γουστάρει, δεν είναι διευθύντρια άρα κανένα όφελος δεν έχει να ευνοηθεί φορώντας το ξώβυζο ή ότι δεν είναι η ίδια διευθύντρια; αλλά κάπως πρέπει να είσαστε αρεστές στους άντρες ε;
Το λέω αυτό γιατί όσοι πηγαίνουν στο γήπεδο ή παρακολουθούν τα παιχνίδια από την τηλεόραση, ενδιαφέρονται κυρίως για το παιχνίδι και δεν στήνονται περιμένοντας πότε θα δείξει η κάμερα κάποια όμορφη κοπελιά (που στην τελική είναι και μία ευχάριστη νότα στο όλο σκηνικό). Αν ήθελαν να βλέπουν κωλαράκια και μπουτάκια, αρκεί να άνοιγαν το κινητό.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Ιούλ 2018, 23:20Άσε μας βρε Νάιδα. Πολλές ταινίες βλέπεις.Naida έγραψε: ↑14 Ιούλ 2018, 23:08Και ποιος σου είπε κοριτσάρα ότι ο διευθυντής που ονειρεύεσαι ότι θα σαγηνεύσει η όποιαδήποτε θα ντυθεί όπως της γουστάρει, δεν είναι διευθύντρια άρα κανένα όφελος δεν έχει να ευνοηθεί φορώντας το ξώβυζο ή ότι δεν είναι η ίδια διευθύντρια; αλλά κάπως πρέπει να είσαστε αρεστές στους άντρες ε;
Έχω γνωρίσει αρκετούς διευθυντές και διευθύντριες για να έχω σαφέστερη γνώση για το θέμα.
Αναφορικά δε με τους άντρες, έχοντας επαρκή και πολυετή εμπειρία σε αμιγώς ανδρικούς χώρους, έχω να πω αυτό. Αν τους προσεγγίσεις ως επαγγελματίας και όχι ως χαζογκόμενα, στο 90% των περιπτώσεων δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.
Χρόνια γράφω οτι για πρώτη φορα στην ιστορία απελευθερωθηκαμε οι αντρες και μπορούμε να απολαμβάνουμε ζωάρα
πολυ σωστο αυτο,δε το ειχα σκεφτειΓΑΛΗ έγραψε: ↑14 Ιούλ 2018, 23:28Το λέω αυτό γιατί όσοι πηγαίνουν στο γήπεδο ή παρακολουθούν τα παιχνίδια από την τηλεόραση, ενδιαφέρονται κυρίως για το παιχνίδι και δεν στήνονται περιμένοντας πότε θα δείξει η κάμερα κάποια όμορφη κοπελιά (που στην τελική είναι και μία ευχάριστη νότα στο όλο σκηνικό). Αν ήθελαν να βλέπουν κωλαράκια και μπουτάκια, αρκεί να άνοιγαν το κινητό.
Μα δεν είπα ότι το κάνει για να ρίξει τον διευθυντή. Μπορεί να το κάνει κι επειδή γουστάρει το "φάτε μάτια ψάρια" για να τη σπάσει στους ... καταπιεστές. Αυτό που είπα είναι το ότι η ελευθερία στο ντρεσκόουντ που την εκφράζει εξαρτάται από τη διάθεση του διευθυντή και όχι από αυτήν. Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες. Από εκεί και πέρα σαφώς και ο καθένας διαχειρίζεται την εικόνα του όπως γουστάρει αλλά αυτό δεν εμποδίζει και τους άλλους να διαχειρίζονται την εντύπωση που τους προκαλεί η εικόνα και να εκφράζονται αναλόγως*. Λογικό δεν είναι;Naida έγραψε: ↑14 Ιούλ 2018, 23:30Καλά καλά εκτός από το κυριλέ εργασιακό σου παρελθόν ξεκόλα από την εποχή Άκης- Βίκη που μου προεξοφλείς πως στο γραφείο, κατάστημα, καφετέρια,τράπεζα κτλ που θα φορέσει η άλλη ντεκολτέ ή μίνι ο διευθυντής είναι άντρας και θα το κάνει για να " ανέβει" στα μάτια του διευθυντή και έλα στο σήμερα