Όποιος πρόλαβε, τον κύριο είδε

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Όποιος πρόλαβε, τον κύριο είδε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 15 Νοέμ 2020, 01:02

Ουτε ο Ουζουνιδης δεν ειχε τοση αβαντα απο τους "δημοσιογραφους"
Είμαστε τόσο σίγουροι ότι η Τούνη είπε αυτό που προβλήθηκε ή μήπως είναι ξανά το εύκολο θύμα;
Μήπως εμείς θα θέλαμε πολύ να έχει πει κάτι τέτοιο για να την κατασπαράξουμε;

Πρόσωπα όπως η Ιωάννα Τούνη που δεν περπάτησαν χιλιόμετρα στον χώρο της σόουμπιζ για να φτάσουν σε τέτοια επιτυχία, μπαίνουν εύκολα στο στόχαστρο, ακόμα κι όταν δε φταίνε.
Πρόσωπα όπως η Τούνη, που επέλεξαν να ζουν σε έναν σφόδρα σεξιστικό κόσμο που αντιμετωπίζει τις γυναίκες πρωτίστως για το σώμα τους και μετά για όλα τα υπόλοιπα, γίνονται εύκολα θυσία στον βωμό της ανάγκης όλων στα social media να το παίξουν ανώτεροι ηθικά, να γίνουν ένα με το ρεύμα, να ανήκουν τέλος πάντων σε ένα φαντασιακό/ιδεατό σύνολο.

Το καλοκαίρι που βγήκε να μιλήσει για το προσωπικό της βίντεο που διέρρευσε εν αγνοία και παρά τη θέλησή της, για πολλούς ήταν η υπαίτια και όχι το ξεκάθαρο θύμα. Όπως προσφάτως στο Περού βγήκε απόφαση ότι γυναίκες που φοράνε κόκκινα εσώρουχα φταίνε αν βιαστούν, κάπως έτσι αντιμετωπίστηκε κι αυτή.

Τώρα πάλι βρίσκεται στο επίκεντρο για μια ατάκα της που σε μια στείρα ανάγνωση είναι τραγική, υποτιμητική και παντελώς λανθασμένη.

«Τα 800 ευρώ είναι αστεία για τις επιχειρήσεις. Οι τεμπέληδες χαίρονται προφανώς τώρα που τα παίρνουν» μεταφέρεται σε όλες τις ιστοσελίδες και λογικά βασίζονται στο κείμενο του On Time όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε. Ή και όχι.

Στην πρώτη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια αστοχία ή μια ηθελημένη παραποίηση, στην δεύτερη με μια από τις κλασικές παραποιήσεις των ιστοσελίδων στην Ελλάδα που τα πάντα μέσα τους ορίζονται από το κλικ.

Να δούμε όμως λίγο λογικά αυτό που μεταδίδεται; Δεν ξέρω τι γνώμη έχει ο καθένας για την Τούνη, αλλά ας πάρουμε ως δεδομένο ότι δεν είναι ηλίθια ή τυφλωμένη από ματαιοδοξία ώστε να θέλει να την συζητούν no matter what.

Ας έχουμε ως βάση ότι είναι μια νορμάλ κοπέλα, με μια νορμάλ αντίληψη. Γιατί λοιπόν να θέλει μια τέτοια κοπέλα, η οποία κιόλας έχει δεχτεί προσφάτως τεράστια υποστήριξη για το βίντεο, να πει πως όσοι θα πάρουν το επίδομα και μπαίνουν σε αναστολή, είναι τεμπέληδες; Για ποιο λόγο να πυροβολήσει τα πόδια της;

Στο δικό μου μυαλό και στην προσπάθεια μου να δώσω το πλεονέκτημα της αμφιβολίας σε αυτό το άτομο και να μη μείνω στην πρόχειρη ανάγνωση, βλέπω ένα ρηματάκι που κάνει τεράστια διαφορά στα λεγόμενα της.

«Μόνο οι τεμπέληδες χαίρονται με τα 800 ευρώ» είπε. Άρα δεν εννοεί ότι όσοι πάρουν το επίδομα είναι τεμπέληδες. Εννοεί ότι όσοι απ΄αυτούς που το παίρνουν, χαίρονται που το παίρνουν, σημαίνει πως δεν τους αρέσει και πολύ να δουλεύουν και να βγάζουν τα λεφτά τους με τον κόπο τους, άρα είναι τεμπέληδες.

Αυτή είναι κατ΄εμέ η ανάγνωση των λεγομένων της και αυτό που αξίζει σε ένα άτομο που, όσα και να έχει κανείς να της προσάψει, δεν πιστεύω ότι θα ήταν τόσο κοινωνικά ανάλγητη για να πει κάτι τόσο κραυγαλέα άστοχο.

Ίσως όμως αυτό να της γίνει πάθημα για το πού επιλέγει να δώσει συνεντεύξεις και το τι απαντά, γνωρίζοντας πως όλοι ψάχνονται από το παραμικρό για να αλλοιώσουν την πραγματικότητα.

Ας της γίνει μάθημα όταν χαίρεται που αναρτούν θέματα ιστοσελίδες για τα σωματικά της προσόντα και είναι οι ίδιες ιστοσελίδες που αυτή τη στιγμή την στοχοποιούν και την επικρίνουν.

Το έχει πει ο λαός: όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες…

https://menshouse.gr/epikerotita/133579 ... kolo-thyma
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick » 15 Νοέμ 2020, 01:04

John Brown Gun Club έγραψε:
15 Νοέμ 2020, 00:57
nick έγραψε:
15 Νοέμ 2020, 00:20
Την Τουνη 'εξευτελισε', οχι καμια παρθενα.
Και επειδη ακουμε μονο την μια πλευρα δεν θα μου εκανε εντυπωση να τον εχει προτρεψει η ιδια να ανεβασουν το βιντεο.
Αυτη ειναι η ουσια του μισογυνισμου, πως οσες γυναικες δεν συμπεριφερονται οπως αυτο που αοριστα ονομαζεις παρθενες, ειναι αξιες καθε εξευτελισμου και καθε βιας, λεκτικης η ακομα και φυσικης. Αλλα και παλι δεν ειναι αρκετο, οποτε επαυξανεις, δειχνωντας το θυμα με το δαχτυλο, σαν να ειναι εκεινη ο αληθινος ενοχος, γιατι ¨δεν μπορει, κατι κρυβει αυτη".

Με αλλα λογια, εχεις προβλημα φιλε.
Αν ενώσω τις φωτο της Τουνη απο το ινστα φτιαχνω ενα πορνογραφικό βίντεο. Τι περισσότερο εχει ενα γ@μισι ;

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 15 Νοέμ 2020, 01:05

Jolly Roger έγραψε:
15 Νοέμ 2020, 01:00

τι; φίδια πουλάει η Τούνη στο βίδεον;
ενημερώστε με ρε μαλάκες να μην πληροφορούμαι μονόπλευρα.
Ποιος ξερει;Παντως πριν το βιντεο την ξεραμε οι περισσοτεροι σαν την πρωην γκομενα εκεινου του ομορφαντρα του Παπαντωνιου που παριστανε τον πλει μεικερ στην μπασκετικη ΑΕΚ.
Philip Mortimer έγραψε:
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 15 Νοέμ 2020, 01:07

nick έγραψε:
15 Νοέμ 2020, 01:04
15 Νοέμ 2020, 00:57
nick έγραψε:
15 Νοέμ 2020, 00:20
Την Τουνη 'εξευτελισε', οχι καμια παρθενα.
Και επειδη ακουμε μονο την μια πλευρα δεν θα μου εκανε εντυπωση να τον εχει προτρεψει η ιδια να ανεβασουν το βιντεο.
Αυτη ειναι η ουσια του μισογυνισμου, πως οσες γυναικες δεν συμπεριφερονται οπως αυτο που αοριστα ονομαζεις παρθενες, ειναι αξιες καθε εξευτελισμου και καθε βιας, λεκτικης η ακομα και φυσικης. Αλλα και παλι δεν ειναι αρκετο, οποτε επαυξανεις, δειχνωντας το θυμα με το δαχτυλο, σαν να ειναι εκεινη ο αληθινος ενοχος, γιατι ¨δεν μπορει, κατι κρυβει αυτη".

Με αλλα λογια, εχεις προβλημα φιλε.
Αν ενώσω τις φωτο της Τουνη απο το ινστα φτιαχνω ενα πορνογραφικό βίντεο. Τι περισσότερο εχει ενα γ@μισι ;
λειπει η συναινεση της.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
Μπλέικ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπλέικ » 15 Νοέμ 2020, 01:08

Αντιλαμβάνεστε σε τι βαθμό επηρεάζετε τους μικρότερης ηλικίας ειδικά αναγνώστες με τον σεξισμό που διαχέετε πίσω από μία ανώνυμη περσόνα - ψηφιακό προσωπείο;
Η σεξιστική και σεξουαλικά ανάρμοστη συμπερφορά γνωρίζετε πόσο εκτοξεύθηκε εξαιτίας του διαδικτύου τα τελευταία 10 χρόνια ; μόνο άμοιροι ευθυνών δεν είναι αυτοί οι real time "καφενέ τύπου" χώροι

Στα παιδιά επιστρέφει.

Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger » 15 Νοέμ 2020, 01:08

GoBack έγραψε:
15 Νοέμ 2020, 01:05
Jolly Roger έγραψε:

Ποιος ξερει;Παντως πριν το βιντεο την ξεραμε οι περισσοτεροι σαν την πρωην γκομενα εκεινου του ομορφαντρα του Παπαντωνιου που παριστανε τον πλει μεικερ στην μπασκετικη ΑΕΚ.
μωρέ εγώ από πιο πριν την ήξερα, από όταν ήταν γκόμενα του Σιδεράκη του τερματοφύλακα του Ρούλη στη β' εθνική, και πάντα μου την έδινε το ατενσιονχοριλίκι της, αλλά όσο κι αν την αντιπαθώ, δε μου πάει καρδιά να μην κράξω τον καριόλη τον βιντεοσκόπο.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 15 Νοέμ 2020, 01:11

Jolly Roger έγραψε:
15 Νοέμ 2020, 01:08
GoBack έγραψε:
Jolly Roger έγραψε:

μωρέ εγώ από πιο πριν την ήξερα, από όταν ήταν γκόμενα του Σιδεράκη του τερματοφύλακα του Ρούλη στη β' εθνική, και πάντα μου την έδινε το ατενσιονχοριλίκι της, αλλά όσο κι αν την αντιπαθώ, δε μου πάει καρδιά να μην κράξω τον καριόλη τον βιντεοσκόπο.
Ρε αν δεν ειχε βγει να πει μονη της οτι ειναι αυτη στο τσοντοβιντεο κανεις δεν θα το καταλαβαινε η φατσα της δεν φαινοταν :smt005:
Philip Mortimer έγραψε:

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 15 Νοέμ 2020, 01:13

spinalis έγραψε:
Αντιλαμβάνεστε σε τι βαθμό επηρεάζετε τους μικρότερης ηλικίας ειδικά αναγνώστες με τον σεξισμό που διαχέετε πίσω από μία ανώνυμη περσόνα - ψηφιακό προσωπείο;
Η σεξιστική και σεξουαλικά ανάρμοστη συμπερφορά γνωρίζετε πόσο εκτοξεύθηκε εξαιτίας του διαδικτύου τα τελευταία 10 χρόνια ; μόνο άμοιροι ευθυνών δεν είναι αυτοί οι real time "καφενέ τύπου" χώροι

Στα παιδιά επιστρέφει.
πολυ σοβαρη και σημαντικη επισημανση. Σκεφτομαι πως μερικοι μαλιστα που εκφραζουν τετοιες αποψεις γραφουν πως εχουν και παιδια. Οπως ενας συγκεκριμενος, πατερας κοριτσιων μαλιστα, που κομπαζε πως πληρωνει για σεξ τις ανεργες φιλες της γυναικας του.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick » 15 Νοέμ 2020, 01:15

Μα οπως ψοφανε να δειξουν 50 φορες την ημερα τον κωλο τους επομενο ειναι να θελουν να δειξουν ποσο ωραία γαμιουνται. Η τσοντα ειναι απλα η εξέλιξη της γυμνης φοτο.

Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger » 15 Νοέμ 2020, 01:15

GoBack έγραψε:
15 Νοέμ 2020, 01:11
Jolly Roger έγραψε:
GoBack έγραψε:

Ρε αν δεν ειχε βγει να πει μονη της οτι ειναι αυτη στο τσοντοβιντεο κανεις δεν θα το καταλαβαινε η φατσα της δεν φαινοταν :smt005:
δεν το είδα, δεν ξέρω, δεν μπορώ να έχω άποψη περί της τσόντας
βέβαια αν ο άλλος το έβγαλε στο νετ με tag Τούνη και ακουγόταν και η φωνή της, μικρή σημασία έχει αν φαινόταν φάτσα ή όχι

Άβαταρ μέλους
Μπλέικ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπλέικ » 15 Νοέμ 2020, 01:19

15 Νοέμ 2020, 01:13
spinalis έγραψε:

Στα παιδιά επιστρέφει.
πολυ σοβαρη και σημαντικη επισημανση. Σκεφτομαι πως μερικοι μαλιστα που εκφραζουν τετοιες αποψεις γραφουν πως εχουν και παιδια. Οπως ενας συγκεκριμενος, πατερας κοριτσιων μαλιστα, που κομπαζε πως πληρωνει για σεξ τις ανεργες φιλες της γυναικας του.

Μα θα τα "φάν" οι κόρες τους, θα τα κάνουν οι γιοί τους,
Το λέω γιατί το παρακολουθώ το βλέπω και το γνωρίζω, και λόγω αντικειμένου
Ξέρεις τι κάνουν στα σχολεία με τα κινητά αυτά; Ξεκίνα από εκεί

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 15 Νοέμ 2020, 01:19

Jolly Roger έγραψε:
15 Νοέμ 2020, 01:15
GoBack έγραψε:
Jolly Roger έγραψε:

βέβαια αν ο άλλος το έβγαλε στο νετ με tag Τούνη και ακουγόταν και η φωνή της, μικρή σημασία έχει αν φαινόταν φάτσα ή όχι
Μεγαλη σημασια ειχε,1-2εκ search διαφορα δηλαδη,απο εκει που θα το εβλεπαν 10 θαμωνες του μπουρδελα.κομ και θα αναρωτιοντουσαν να ειναι αυτη να μην ειναι αυτη,φροντισε να το απογειωσει και να το ψαχνει οποιοσ διαβαζει αθλητικο σαιτ στην Ελλαδα.Ελα ρε μλκ φως φαναρι η εκμεταλευση της καταστασης.
Philip Mortimer έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 15 Νοέμ 2020, 01:27

15 Νοέμ 2020, 01:01
Sid Vicious έγραψε:
15 Νοέμ 2020, 00:56
Jolly Roger έγραψε:
14 Νοέμ 2020, 23:50
παραδέχομαι ότι έκανα το αρχικό σχόλιο χωρίς να έχω δει το βίντεο με την εξήγηση της Τούνη, και ότι η γνώση μου για το γεγονός και η ενασχόλησή μου με αυτό ήταν εντελώς επιφανειακή - και ίσως λόγω του επιφανειακού αυτής της γνώσης έγραψα ότι "άδικα μας τα έπρηζαν για την Τούνη", όσοι/ες στην πραγματικότητα απλά έδειχναν την αναγκαιότητα να τιμωρηθεί ένας παλιάνθρωπος που προέβη σε δημόσιο διασυρμό μιας γυναίκας (στ' αρχίδια μου αν αυτή πρώτα έκανε βίζιτες ή κούναγε τον κώλο της δεξιά αριστερά, την κάβλα της έκανε, τίποτα από όλα όσα έκανε η Τούνη δεν είναι συγκρίσιμο σε παλιανθρωπιά με την κίνηση του αλλουνού). Τη συμπαθούμε ή όχι (εγώ προσωπικά δεν τη συμπαθώ), εδώ ήταν θύμα και πρέπει να το πούμε.

Μπλάκαρε, χρέωσέ το σε άγνοια εκ μέρους μου και όχι σε πουριτανισμό.

Btw, με τη συγκεκριμένη ούτε μια φορά δε μου έχει έρθει η παραμικρή επιθυμία να τον κάνω λάστιχο, ειλικρινά, αλλά κατανοώ το γενικώς ορθό του τελευταίου επιχειρήματός σου.

John Brown Gun Club
Η απολογία ενός σταλινιστή
Οχι δηλαδη, αλλα παραδεξου, εχεις δει ποτε εδω τετοιο γραπτο, τοσο απαστραπτον σε ηθος, ευθυτητα, καθαροτητα και νηφαλιοτητα;
Αψογος ο συντροφος.
way too much ηταν
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger » 15 Νοέμ 2020, 01:30

GoBack έγραψε:
15 Νοέμ 2020, 01:19
Jolly Roger έγραψε:
15 Νοέμ 2020, 01:15
GoBack έγραψε:

Μεγαλη σημασια ειχε,1-2εκ search διαφορα δηλαδη,απο εκει που θα το εβλεπαν 10 θαμωνες του μπουρδελα.κομ και θα αναρωτιοντουσαν να ειναι αυτη να μην ειναι αυτη,φροντισε να το απογειωσει και να το ψαχνει οποιοσ διαβαζει αθλητικο σαιτ στην Ελλαδα.Ελα ρε μλκ φως φαναρι η εκμεταλευση της καταστασης.
λες να 'ναι περίπτωση Τζούλιας; κι αυτή στην αρχή έλεγε δεν ξέρω δεν άκουσα δεν είδα δεν ήμουνα εγώ κλπ.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 15 Νοέμ 2020, 01:31

Jolly Roger έγραψε:
15 Νοέμ 2020, 01:02
Sid Vicious έγραψε:
15 Νοέμ 2020, 00:56
Jolly Roger έγραψε:
14 Νοέμ 2020, 23:50
παραδέχομαι ότι έκανα το αρχικό σχόλιο χωρίς να έχω δει το βίντεο με την εξήγηση της Τούνη, και ότι η γνώση μου για το γεγονός και η ενασχόλησή μου με αυτό ήταν εντελώς επιφανειακή - και ίσως λόγω του επιφανειακού αυτής της γνώσης έγραψα ότι "άδικα μας τα έπρηζαν για την Τούνη", όσοι/ες στην πραγματικότητα απλά έδειχναν την αναγκαιότητα να τιμωρηθεί ένας παλιάνθρωπος που προέβη σε δημόσιο διασυρμό μιας γυναίκας (στ' αρχίδια μου αν αυτή πρώτα έκανε βίζιτες ή κούναγε τον κώλο της δεξιά αριστερά, την κάβλα της έκανε, τίποτα από όλα όσα έκανε η Τούνη δεν είναι συγκρίσιμο σε παλιανθρωπιά με την κίνηση του αλλουνού). Τη συμπαθούμε ή όχι (εγώ προσωπικά δεν τη συμπαθώ), εδώ ήταν θύμα και πρέπει να το πούμε.

Μπλάκαρε, χρέωσέ το σε άγνοια εκ μέρους μου και όχι σε πουριτανισμό.

Btw, με τη συγκεκριμένη ούτε μια φορά δε μου έχει έρθει η παραμικρή επιθυμία να τον κάνω λάστιχο, ειλικρινά, αλλά κατανοώ το γενικώς ορθό του τελευταίου επιχειρήματός σου.

John Brown Gun Club
Η απολογία ενός σταλινιστή
*ενός πάνκη λενινιστή, παρακαλώ.
GG-and-Lenin.png
παρατηρείς την ομοιότητα με τον GG;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές