*** σαντουιτς ***

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Daje

Re: *** σαντουιτς ***

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 17 Νοέμ 2020, 15:19

sys3x έγραψε:
17 Νοέμ 2020, 14:52
Daje έγραψε:
12 Νοέμ 2020, 13:44
Prepon έγραψε:
12 Νοέμ 2020, 13:34

Τι είναι αυτό; Τι περιέχει;
Από ότι βλέπω στηρίζεται στη μεγάλη δόση του.αλλαντικου
Αγνοησε τις βλακειες που βαζει μεσα ο τυπος-βαρβαρος.
Μονο ψωμι και αλαντικο.
Τα πρωτα χρονια που εβλεπα τους Ιταλους να το τρωνε ελεγα ποσο χαζοι ειναι που δεν βαζουν μεσα πχ και τυρι.
Μετα απο 3 χρονια (τοσο μου πηρε να δω το φως το αληθινο), καταλαβα οτι ο βαρβαρος ημουν εγω.
Όχι φίλε μου, μία στρώση καλό αγελαδινό βούτυρο,καμμιά λεπτοκομμένη φετούλα ΑΓΓΟΥΡΙ και από πάνω τα αλλαντικά, έτσι το κάνουν οι πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ.
Καλα, φορα τωρα και μποτες τιμπερλαν, βαλε το πουκαμισο μεσα απο το τζιν, φορα και ζωνη, ανεβασε τα μανικια μεχρι πανω, παρε κομπολοι και φραπε, φαε το σαντουιτς σου και ασε τους κοσμοπολιτες να μοιρασουν δωρεαν σοφια στο διαδικτυο.
Δηλωνω εξελιγμενη μορφη - κραμα Ρωμαιου και νεοΕλληνα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 17 Νοέμ 2020, 15:36

Chilloutbuddy έγραψε:
17 Νοέμ 2020, 10:29
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
17 Νοέμ 2020, 07:12
Επειδή σ έχω δεί καί σού σηκώνεται στό επιχειρηματικό..... :xena:

αν σού έδιναν 500.000 € μόνο γιά να στήσεις ένα σαντουιτσάδικο.....στή Μύκονο ή στό Χόλλυγουντ..... :003:

Τί πράγματα θά έβαζες στό μαγαζί ;;;

Τάχεις έτοιμα ή θά τόψαχνες ;;;..... :p2:

...
Δεν το'χω το επιχειρηματικό, διαπιστωμένο αυτό :003:

Αλλά θα την πώ την κουτουράδα μου, τζάμπα είναι. Μου είχε κάνει εντύπωση στη Σιγκαπούρη ότι έχουν τις μοναδικές καντίνες στον κόσμο που έχουν καταφέρει να πάρουν αστέρι μισελέν. Δηλ όχι ακριβώς καντίνες, είναι κάτι σαν περίπτερα, βαλμένα δίπλα δίπλα μαζί σε υπαίθριο (ή και κλειστό) χώρο με κοινούς πάγκους για να τρώς, και το χαρακτηριστικό που έχουν είναι ότι κάθε μαγαζάκι φτιάχνει μόνο ένα φαγητό. Πχ το ένα φτιάχνει ντάμπλινγκς με χοιρινό, αν δε θες ντάμπλινγκς πρέπει να πας παρακάτω. Ο παρακάτω φτιάχνει μόνο νούντλς με λαχανικά, ο άλλος μόνο γεμιστά ψωμάκια, ο άλλος σούπα με πάπια κλπ. Αλλά όμως αυτό το ένα που φτιάχνουν το φτιάχνουν γαμάτα, από γενιά σε γενιά όλα τα μυστικά, έχουν βρει τους καλύτερους προμηθευτές, τα καλύτερα υλικά, έχουν τελειοποιήσει τη γραμμή παραγωγής, και έχουν μειώσει τον χρόνο προετοιμασίας και την τιμή όσο δεν πάει. Πας και λες μόνο ένα νούμερο: πόσα θες, τίποτα άλλο, τσακ μπαμ το παίρνεις και φεύγεις. Θες πατάτες; να πας στα μακντόναλντς. Θες κοκακόλα; να πας στο σουπερμάρκετ. Θες χωρίς κρεμμύδια; να πα να γαμηθείς, εδώ έχει μόνο με κρεμμύδια.

Αυτό θα έκανα.

Kαι το ένα φαί που θα έφτιαχνα θα ήταν σάντουιτς ΜόντεΚρίστο
Εικόνα

Αν δε θες να το φας αυτό να πας να σε δει γιατρός.
.

Μέ το τσιγκέλι θα σας τα βγάζουμε ρε πούστηδες ..... :011:

Γιά καντίνες μέ Μισελέν δέν είχα ξανακούσει..... :blm:

Τό επιχειρηματικό εδώ θά ήταν νά τούς πάρεις καί να τούς μεταφέρεις στό Χόλλυγουντ..... :8)

Σίγουρα οι Ασιάτες τόχουν τό φαγητό δρόμου.....όπως κανένας άλλος..... :blm:

Τώρα αυτό πού έβαλες είναι μπουγάτσα μέ μπέικο ;;; ..... τή πασπαλίζει βλέπω ο μάστορας..... :xena:

.

.

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas » 17 Νοέμ 2020, 15:42

Daje έγραψε:
17 Νοέμ 2020, 15:19
Καλα, φορα τωρα και μποτες τιμπερλαν, βαλε το πουκαμισο μεσα απο το τζιν, φορα και ζωνη, ανεβασε τα μανικια μεχρι πανω, παρε κομπολοι και φραπε, φαε το σαντουιτς σου και ασε τους κοσμοπολιτες να μοιρασουν δωρεαν σοφια στο διαδικτυο.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 17 Νοέμ 2020, 15:56

Daje έγραψε:
sys3x έγραψε:
Daje έγραψε:

Μονο ψωμι και αλαντικο.
Τα πρωτα χρονια που εβλεπα τους Ιταλους να το τρωνε ελεγα ποσο χαζοι ειναι που δεν βαζουν μεσα πχ και τυρι.
Μετα απο 3 χρονια (τοσο μου πηρε να δω το φως το αληθινο), καταλαβα οτι ο βαρβαρος ημουν εγω.
Όχι φίλε μου, μία στρώση καλό αγελαδινό βούτυρο,καμμιά λεπτοκομμένη φετούλα ΑΓΓΟΥΡΙ και από πάνω τα αλλαντικά, έτσι το κάνουν οι πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ.
Μόνο εσυ επιασες το νόημα. Μόνο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 17 Νοέμ 2020, 16:05

vagabondo έγραψε:
17 Νοέμ 2020, 15:15
Καραμελίτσα έγραψε:
17 Νοέμ 2020, 14:22
Chilloutbuddy έγραψε:

Εικόνα

Μοντεκρίστο λέγεται;; Στο σπίτι το έχω μάθει ως ποντιακό τοστ.
Ναι, μόνο που οι πόντιοι το λένε "Μωτηνπίστης". :003:
Βασικά το ξέρω με δυο παραλλαγές. Μία με ζαμπόν-τυρί όπως αυτό και μία με φέτα ή φέτα τομάτα. Αλλά αντί άχνη από πάνω, λίιιιγο σιρόπι.
Z

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 17 Νοέμ 2020, 16:36

όχι βρε αντίθεοι, τι ζάχαρες και σιρόπια
τοστάκι είναι, ζαμπόν τυρί, απλά είναι βουτηγμένο σε αυγό και μετά στο τηγάνι με βούτυρο

ντάξει 2-3 φορές το χρόνο θα το φας, στην τέταρτη σου ξεβουλώνουν τις αρτηρίες με τουμποφλό και κομπρεσέρ :lol:
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 17 Νοέμ 2020, 16:42

Chilloutbuddy έγραψε:
17 Νοέμ 2020, 16:36
τοστάκι είναι, ζαμπόν τυρί, απλά είναι βουτηγμένο σε αυγό και μετά στο τηγάνι με βούτυρο

ντάξει 2-3 φορές το χρόνο θα το φας, στην τέταρτη σου ξεβουλώνουν τις αρτηρίες με τουμποφλό και κομπρεσέρ :lol:
Πάνω πάνω έχει άχνη η φωτογραφία σου. Και του πάει το φινίρισμα με κάτι ελάχιστα γλυκό.

Εμένα η γιαγιά μου φτιάχνει κανονικό τοστ, μετά το βουτάει σε αβγό, μετά τηγάνι με ελάχιστο λάδι, μετά σιρόπι. Δεν είναι ιδιαίτερα βαρύ.
Z

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 17 Νοέμ 2020, 16:45

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
17 Νοέμ 2020, 15:36
Chilloutbuddy έγραψε:
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε:
17 Νοέμ 2020, 07:12
Επειδή σ έχω δεί καί σού σηκώνεται στό επιχειρηματικό..... :xena:

αν σού έδιναν 500.000 € μόνο γιά να στήσεις ένα σαντουιτσάδικο.....στή Μύκονο ή στό Χόλλυγουντ..... :003:

Τί πράγματα θά έβαζες στό μαγαζί ;;;

Τάχεις έτοιμα ή θά τόψαχνες ;;;..... :p2:

...
Δεν το'χω το επιχειρηματικό, διαπιστωμένο αυτό :003:

Αλλά θα την πώ την κουτουράδα μου, τζάμπα είναι. Μου είχε κάνει εντύπωση στη Σιγκαπούρη ότι έχουν τις μοναδικές καντίνες στον κόσμο που έχουν καταφέρει να πάρουν αστέρι μισελέν. Δηλ όχι ακριβώς καντίνες, είναι κάτι σαν περίπτερα, βαλμένα δίπλα δίπλα μαζί σε υπαίθριο (ή και κλειστό) χώρο με κοινούς πάγκους για να τρώς, και το χαρακτηριστικό που έχουν είναι ότι κάθε μαγαζάκι φτιάχνει μόνο ένα φαγητό. Πχ το ένα φτιάχνει ντάμπλινγκς με χοιρινό, αν δε θες ντάμπλινγκς πρέπει να πας παρακάτω. Ο παρακάτω φτιάχνει μόνο νούντλς με λαχανικά, ο άλλος μόνο γεμιστά ψωμάκια, ο άλλος σούπα με πάπια κλπ. Αλλά όμως αυτό το ένα που φτιάχνουν το φτιάχνουν γαμάτα, από γενιά σε γενιά όλα τα μυστικά, έχουν βρει τους καλύτερους προμηθευτές, τα καλύτερα υλικά, έχουν τελειοποιήσει τη γραμμή παραγωγής, και έχουν μειώσει τον χρόνο προετοιμασίας και την τιμή όσο δεν πάει. Πας και λες μόνο ένα νούμερο: πόσα θες, τίποτα άλλο, τσακ μπαμ το παίρνεις και φεύγεις. Θες πατάτες; να πας στα μακντόναλντς. Θες κοκακόλα; να πας στο σουπερμάρκετ. Θες χωρίς κρεμμύδια; να πα να γαμηθείς, εδώ έχει μόνο με κρεμμύδια.

Αυτό θα έκανα.

Εικόνα

.

Μέ το τσιγκέλι θα σας τα βγάζουμε ρε πούστηδες ..... :011:

Γιά καντίνες μέ Μισελέν δέν είχα ξανακούσει..... :blm:

Τό επιχειρηματικό εδώ θά ήταν νά τούς πάρεις καί να τούς μεταφέρεις στό Χόλλυγουντ..... :8)

Σίγουρα οι Ασιάτες τόχουν τό φαγητό δρόμου.....όπως κανένας άλλος..... :blm:

Τώρα αυτό πού έβαλες είναι μπουγάτσα μέ μπέικο ;;; ..... τή πασπαλίζει βλέπω ο μάστορας..... :xena:

.

.

.
Και Μαλαισία το ίδιο, στο πιο βρώμικο.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 17 Νοέμ 2020, 16:45

Καραμελίτσα έγραψε:
17 Νοέμ 2020, 16:42
Chilloutbuddy έγραψε:

Πάνω πάνω έχει άχνη η φωτογραφία σου. Και του πάει το φινίρισμα με κάτι ελάχιστα γλυκό.

Εμένα η γιαγιά μου φτιάχνει κανονικό τοστ, μετά το βουτάει σε αβγό, μετά τηγάνι με ελάχιστο λάδι, μετά σιρόπι. Δεν είναι ιδιαίτερα βαρύ.
αυγοφέτες. Αυτές δεν έχουν όμως ζαμπόν και τέτοια
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas » 17 Νοέμ 2020, 16:45

Καραμελίτσα έγραψε:
Και του πάει το φινίρισμα με κάτι ελάχιστα γλυκό.

μα δεν ειναι αξιαγαπητη; :oops:

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 17 Νοέμ 2020, 16:49

Σήμερα θα τους κάνω σάντουιτς σε ψωμάκι χοτ ντογκ, με ξερά κρεμμυδάκια, αγγούρι τουρσί και πιπεράκια μεξικάνικα, αλλά ως λουκάνικο έχω να βάλω μέσα αυτό.
Εικόνα
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 17 Νοέμ 2020, 16:54

Daje έγραψε:
sys3x έγραψε:
Daje έγραψε:

Μονο ψωμι και αλαντικο.
Wannabe ΕΛΛΗΝΑΣ δηλαδή.
Επίσης διάβασα καλά;
Πουκάμισο;

Πουκάμισο;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 17 Νοέμ 2020, 16:58

Chilloutbuddy έγραψε:
17 Νοέμ 2020, 16:45
Καραμελίτσα έγραψε:
Chilloutbuddy έγραψε:

αυγοφέτες. Αυτές δεν έχουν όμως ζαμπόν και τέτοια
Επιτέλους κάποιος που τονίζει σωστά τη λέξη.

.

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 17 Νοέμ 2020, 17:04

sys3x έγραψε:
17 Νοέμ 2020, 16:54

Επίσης διάβασα καλά;
Πουκάμισο;

Πουκάμισο;
Την ερώτηση/παρατήρηση αυτή μου την έκανε μία κοπέλα που δούλευε σε ένα ελληνικό καφέ σε μία πόλη της Γερμανίας.
Πηγαίναμε πολλοί Έλληνες εκεί,αυτή έτρωγε απίστευτο καμάκι από τον κάθε κάγκουρα γκασταρμπάιτερ (πολύ ωραίο κοριτσάκι βέβαια),εγώ έτσι κι αλλιώς με τη γυναίκα μου πήγαινα,δεν έκανα μαλακίες,αλλά μας κούφανε μία μέρα που μας είπε ότι ήμασταν οι μοναδικοί πελάτες που γούσταρε και μας κέρασε τον καφέ,προσθέτοντας : "επειδή εσείς (εγώ δηλαδή) φοράτε πάντα φοβερά πουκάμισα".

Εντάξει,καμάρωνα σαν γύφτος (κρυφά,μέσα μου) μετά.Αλλά κανένας φίλος μου δεν φοράει πουκάμισα,είμαι ο μοναδικός σχεδόν.Και μερικοί μου τη λένε κιόλας ότι είναι μπαρμπαδίστικο. Εντωμεταξύ έχω κορυφαία πουκάμισα :102:

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 17 Νοέμ 2020, 17:15

Papa John έγραψε:
17 Νοέμ 2020, 17:04
sys3x έγραψε:
17 Νοέμ 2020, 16:54

Επίσης διάβασα καλά;
Πουκάμισο;

Πουκάμισο;
Την ερώτηση/παρατήρηση αυτή μου την έκανε μία κοπέλα που δούλευε σε ένα ελληνικό καφέ σε μία πόλη της Γερμανίας.
Πηγαίναμε πολλοί Έλληνες εκεί,αυτή έτρωγε απίστευτο καμάκι από τον κάθε κάγκουρα γκασταρμπάιτερ (πολύ ωραίο κοριτσάκι βέβαια),εγώ έτσι κι αλλιώς με τη γυναίκα μου πήγαινα,δεν έκανα μαλακίες,αλλά μας κούφανε μία μέρα που μας είπε ότι ήμασταν οι μοναδικοί πελάτες που γούσταρε και μας κέρασε τον καφέ,προσθέτοντας : "επειδή εσείς (εγώ δηλαδή) φοράτε πάντα φοβερά πουκάμισα".

Εντάξει,καμάρωνα σαν γύφτος (κρυφά,μέσα μου) μετά.Αλλά κανένας φίλος μου δεν φοράει πουκάμισα,είμαι ο μοναδικός σχεδόν.Και μερικοί μου τη λένε κιόλας ότι είναι μπαρμπαδίστικο. Εντωμεταξύ έχω κορυφαία πουκάμισα :102:
Κοίτα, έχω κι εγώ μερικά πουκάμισα, λινά κυρίως, αλλά εγώ έτσι κι αλλιώς ΔΕ ΓΑΜΑΩ.

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών