οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 16 Ιούλ 2018, 13:28

ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 13:11
sys3x έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 13:02
ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 12:55

Κι εγώ χαίρομαι που κατάλαβες ότι είναι μάλλον χλωμό να δω ερωτικά έναν φίλο.
Χλωμό το δέχομαι, όχι κίτρινο όμως. Σε κάθε περίπτωση σου υπενθυμίζω πως επειδή ακριβώς δεν εξαρτάται αποκλειστικά από σένα η όλη φάση αυτός ο φίλος που λες δεν είναι ακριβώς φίλος και αυτό το πράγμα γενικά δεν λέγεται φιλία ακριβώς, η φιλία είναι κάτι πιο συγκεκριμένο και αφορά κυρίως τους άντρες.
Υπάρχει η φιλία της μάνας με την κόρη αλλά ούτε κι αυτό δεν είναι ακριβώς φιλία διότι υπάρχει συγγένεια.
Ας μη μιλάμε τότε για φιλία αλλά για μη συγγενική συντροφικότητα. Για να μη βάζουμε γνωστούς και φίλους στον ίδιο κουβά. Και ναι, πιστεύω ότι οι γυναίκες που νοιώθουν αμιγώς φιλικά αισθήματα για κάποιους είναι περισσότερες από τους αντίστοιχους άντρες. Το πως το διαχειρίζονται αυτό άντρες και γυναίκες, είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα.

Αν κρατιούνται οι επιθυμητές ισορροπίες, όλα καλά.
Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι που όταν κρατιούνται οι ισορροπίες σχεδόν ποτέ τίποτα δεν πάει καλά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 16 Ιούλ 2018, 13:29

ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 13:13
enterprise-psi έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 13:03
Γαλη έτσι είναι, σε κάποια θέματα ο άνδρας είναι πολύπλοκος, και πολυμήχανος , και πανέξυπνος και ξέρω γω τι. Με γυναίκες είναι απλά τα πράγματα. Ο άνδρας όταν βλέπει όμορφη γυναίκα το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι πως θα μπει το πέος στον κόλπο :D
Μετά έρχονται οι άλλες σκέψεις, είσαι παντρεμένος, είναι φίλη κλπ κλπ.

Και όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο σε μια γυναίκα, λέει ψέματα, με σκοπό το σεξ :003:

Και μάλιστα είναι κλασικό tactical approach :lol:
Επιτέλους. :smt023
Έλεοc ρε, τόσες σελίδες τι λέμε;

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Ιούλ 2018, 13:36

sys3x έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 13:28
ΓΑΛΗ έγραψε:
sys3x έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 13:02

Χλωμό το δέχομαι, όχι κίτρινο όμως. Σε κάθε περίπτωση σου υπενθυμίζω πως επειδή ακριβώς δεν εξαρτάται αποκλειστικά από σένα η όλη φάση αυτός ο φίλος που λες δεν είναι ακριβώς φίλος και αυτό το πράγμα γενικά δεν λέγεται φιλία ακριβώς, η φιλία είναι κάτι πιο συγκεκριμένο και αφορά κυρίως τους άντρες.
Υπάρχει η φιλία της μάνας με την κόρη αλλά ούτε κι αυτό δεν είναι ακριβώς φιλία διότι υπάρχει συγγένεια.
Ας μη μιλάμε τότε για φιλία αλλά για μη συγγενική συντροφικότητα. Για να μη βάζουμε γνωστούς και φίλους στον ίδιο κουβά. Και ναι, πιστεύω ότι οι γυναίκες που νοιώθουν αμιγώς φιλικά αισθήματα για κάποιους είναι περισσότερες από τους αντίστοιχους άντρες. Το πως το διαχειρίζονται αυτό άντρες και γυναίκες, είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι που όταν κρατιούνται οι ισορροπίες σχεδόν ποτέ τίποτα δεν πάει καλά.
Ενώ αν παίξει σεξ ενώ δεν είναι επιθυμητό και από τις δύο πλευρές, θα πάει καλύτερα, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 16 Ιούλ 2018, 13:40

ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 13:36
sys3x έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 13:28
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ενώ αν παίξει σεξ ενώ δεν είναι επιθυμητό και από τις δύο πλευρές, θα πάει καλύτερα, έτσι;
Δεν είπα αυτό και δεν ξέρω γι αυτό, αυτό που λέω εγώ είναι καλύτερα αυτά τα πράγματα να ξεκαθαρίζουν από την αρχή αλλιώς μένουν απωθημένα.

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Ιούλ 2018, 13:46

sys3x έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 13:29
ΓΑΛΗ έγραψε:
enterprise-psi έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 13:03
Γαλη έτσι είναι, σε κάποια θέματα ο άνδρας είναι πολύπλοκος, και πολυμήχανος , και πανέξυπνος και ξέρω γω τι. Με γυναίκες είναι απλά τα πράγματα. Ο άνδρας όταν βλέπει όμορφη γυναίκα το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι πως θα μπει το πέος στον κόλπο :D
Μετά έρχονται οι άλλες σκέψεις, είσαι παντρεμένος, είναι φίλη κλπ κλπ.

Και όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο σε μια γυναίκα, λέει ψέματα, με σκοπό το σεξ :003:

Και μάλιστα είναι κλασικό tactical approach :lol:
Ότι δεν μπορείτε να δείτε φιλικά τις γυναίκες. Κι εγώ λέω ότι αυτό είναι δικό σας πρόβλημα.

Είστε πολύ ευχάριστοι ως παρέα και δεν θέλουμε να σας χάσουμε για ψιλοπράγματα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 16 Ιούλ 2018, 14:03

ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 13:46
sys3x έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Ότι δεν μπορείτε να δείτε φιλικά τις γυναίκες. Κι εγώ λέω ότι αυτό είναι δικό σας πρόβλημα.

Είστε πολύ ευχάριστοι ως παρέα και δεν θέλουμε να σας χάσουμε για ψιλοπράγματα. :lol:
:D
Για μας είναι φύση, ανάγκη κτλ, εσύ το αναγνωρίζεις σαν πρόβλημα, οκ δικό σου πρόβλημα αλλά πως να χάσεις κάποιον τον οποίον δεν τον είχες εξ αρχής.

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Ιούλ 2018, 14:18

sys3x έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 14:03
ΓΑΛΗ έγραψε:
sys3x έγραψε:

Για μας είναι φύση, ανάγκη κτλ, εσύ το αναγνωρίζεις σαν πρόβλημα, οκ δικό σου πρόβλημα αλλά πως να χάσεις κάποιον τον οποίον δεν τον είχες εξ αρχής.
Βασικά, εσύ θεωρείς προβληματική τη φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Εγώ είπα από την αρχή ότι δεν έχω πρόβλημα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

lolek1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lolek1 » 16 Ιούλ 2018, 14:19

enterprise-psi έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 11:31
Εικόνα
:o ε...ε,,,αυτο ποτε δεν το περιμενα απο εναν συντονιστη

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 16 Ιούλ 2018, 14:57

Naida έγραψε:
15 Ιούλ 2018, 14:51
Εγώ είχα και έχω φίλους άντρες. Με τους δυο συγκατοικούσα μέχρι πρόσφατα. Δε ξέρω αν δεν ήμουν του γούστου τους, ήταν και μικρότεροί μου αλλά ποτέ δεν υπήρξε κάτι ύποπτο.
Κλήδονες την πόρτα του υπνοδωματίου σου;

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 16 Ιούλ 2018, 15:19

ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 14:18
sys3x έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 14:03
ΓΑΛΗ έγραψε:

Βασικά, εσύ θεωρείς προβληματική τη φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Εγώ είπα από την αρχή ότι δεν έχω πρόβλημα. :lol:
Δεν την θεωρώ προβληματική, τουλούμπα χωρίς ρίγες την θεωρώ.

.

Αρρηνmax41postspermonth
Phorum.gr user: Μητσάκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρρηνmax41postspermonth » 16 Ιούλ 2018, 15:22

Naida έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 11:15
Αρρηνmax41postspermonth έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 03:11

Πως γένεν αυτο; Αποκλείεται να επιδίδονταν σε εργοχειρο κρυφιως και ανομολόγητα; Τι να πω ...εκπλήσσομαι.
Τι εννοείς;
τι εννοώ ;κάτσε γιατί βρήκαμε δουλειά τώρα... με το που βλέπω την ερώτηση λέω :θα το πολιτικοποιήσουμε το θέμα. !Σαν εργόχειρο εννοώ αυτήν την διττή εργασία που έκανε ο Ζαχαριάδης του ΚΚΕ στην Κέρκυρα που εκτός από το εργόχειρο το κέντημα κεντούσε και ααααλο πράγμα από την έλλειψη της γυναίκας... εγώ στο δεύτερο εν προκείμενω αναφέρομαι,είδατε όλο στο Γράμμο και στο Βίτσι καταλήγουμε παιδιά ,αμ πως;
σοβαρά τώρα ,νομίζω ότι το πιο υγιές και σύνηθες παίζει να είναι το εξης:
μονόπλευρο σεξ από τη μεριά του άντρα και μονόπλευρη φιλία από την εταιρεία της γυναίκας, είναι πολύ απλό
Η γυναίκα αντιλαμβάνεται ότι έχεις λιώσει στη χειροπρακτικη για πάρτη της και επειδή σου δίνει τροφή για σκέψη πρέπει να την ανταμείψεις με πράγματα που κάνει ένας φίλος για το φίλο χωρίς όμως αυτή να ανταποδώσει!
Οι φίλοι κερνάνε η σε πάνε βόλτα με το αμάξι τους κλπ
δεν λέω να έχεις πονηρές προθέσεις και να καταλήξεις καληνύχτακιας ,λέω να νομίζεις οτι και καλά είσαστε φίλοι χωρίς να έχεις πρόθεση σαρκική.
για αυτό και οι οδηγίες ενγένει υποδεικνύουν όταν γνωρίζεις μια γυναίκα να φροντίσεις αμέσως να μην μπεις με τη καμία δύναμη στο friend zone γιατί μετά είναι τελειωμένη υπόθεση.
ΥΓ. Ε ρεε γλέντια γράφω με υπαγορεύσεις στο κινητό και πρέπει να κρύβομαι στα δωμάτια ,αν με ακούσει κάνεις θα πει πάει τρελάθηκε ο γείτονας.
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 16 Ιούλ 2018, 16:16

sys3x έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 15:19
[
Δεν την θεωρώ προβληματική, τουλούμπα χωρίς ρίγες την θεωρώ.

ας υποθεσουμε οτι κανεις μια γνωριμια με μια ακρως ενδιαφερουσα κυρια η οποια ειναι 2-3 σκαλια πανω απο τη κλαση σου, ευφυεστατη, ευγενικη, με φινετσα και ζωντανια οπου μπορει να συζητησει επι παντος επιστητου

τί κάνεις;

- ρισκαρεις να δοκιμασεις την τυχη σου γνωριζοντας εκ των προτερων οτι εχεις ελαχιστες πιθανοτητες να βρεθειτε στο κρεβατι και να ξεμυαλιστει απο το τιτανοτεραστιο πεος σου

- συνεχιζετε να βρισκοσαστε φιλικα απολαμβανοντας ο ενας την παρεα του αλλου με ομορφες εξοδους σε εστιατορια-bar κλπ.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 16 Ιούλ 2018, 16:31

Μηχανικός έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 14:57
Naida έγραψε:
15 Ιούλ 2018, 14:51
Εγώ είχα και έχω φίλους άντρες. Με τους δυο συγκατοικούσα μέχρι πρόσφατα. Δε ξέρω αν δεν ήμουν του γούστου τους, ήταν και μικρότεροί μου αλλά ποτέ δεν υπήρξε κάτι ύποπτο.
Κλήδονες την πόρτα του υπνοδωματίου σου;
Στην έπαυλη; :lol: Συνήθως στο ίδιο υπνοδωμάτιο κοιμόμασταν.Καμιά φορά και μαζί αν τύχαινε να μας πάρει ο ύπνος στον καναπέ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 16 Ιούλ 2018, 16:42

16 Ιούλ 2018, 15:22
Naida έγραψε:
16 Ιούλ 2018, 11:15
16 Ιούλ 2018, 03:11

Πως γένεν αυτο; Αποκλείεται να επιδίδονταν σε εργοχειρο κρυφιως και ανομολόγητα; Τι να πω ...εκπλήσσομαι.
Τι εννοείς;
τι εννοώ ;κάτσε γιατί βρήκαμε δουλειά τώρα... με το που βλέπω την ερώτηση λέω :θα το πολιτικοποιήσουμε το θέμα. !Σαν εργόχειρο εννοώ αυτήν την διττή εργασία που έκανε ο Ζαχαριάδης του ΚΚΕ στην Κέρκυρα που εκτός από το εργόχειρο το κέντημα κεντούσε και ααααλο πράγμα από την έλλειψη της γυναίκας... εγώ στο δεύτερο εν προκείμενω αναφέρομαι,είδατε όλο στο Γράμμο και στο Βίτσι καταλήγουμε παιδιά ,αμ πως;
σοβαρά τώρα ,νομίζω ότι το πιο υγιές και σύνηθες παίζει να είναι το εξης:
μονόπλευρο σεξ από τη μεριά του άντρα και μονόπλευρη φιλία από την εταιρεία της γυναίκας, είναι πολύ απλό
Η γυναίκα αντιλαμβάνεται ότι έχεις λιώσει στη χειροπρακτικη για πάρτη της και επειδή σου δίνει τροφή για σκέψη πρέπει να την ανταμείψεις με πράγματα που κάνει ένας φίλος για το φίλο χωρίς όμως αυτή να ανταποδώσει!
Οι φίλοι κερνάνε η σε πάνε βόλτα με το αμάξι τους κλπ
δεν λέω να έχεις πονηρές προθέσεις και να καταλήξεις καληνύχτακιας ,λέω να νομίζεις οτι και καλά είσαστε φίλοι χωρίς να έχεις πρόθεση σαρκική.
για αυτό και οι οδηγίες ενγένει υποδεικνύουν όταν γνωρίζεις μια γυναίκα να φροντίσεις αμέσως να μην μπεις με τη καμία δύναμη στο friend zone γιατί μετά είναι τελειωμένη υπόθεση.
ΥΓ. Ε ρεε γλέντια γράφω με υπαγορεύσεις στο κινητό και πρέπει να κρύβομαι στα δωμάτια ,αν με ακούσει κάνεις θα πει πάει τρελάθηκε ο γείτονας.
Όχι, όχι μη τα μπλέκεις. Και βόλτες πηγαίναμε και για ψώνια πηγαίναμε. Και από τη δουλειά ερχόταν να με πάρει όταν ήμουν βράδυ ή έκανε κρύο χωρίς να του το ζητήσω ποτέ και εννοείται χωρίς να υπάρχει κάποιο θέμα να αισθανθώ κάτι στυλ ανταλλάγματος ή κάτι τέτοιο κτλ Έτσι όμως κάνω και με τις φίλες μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 16 Ιούλ 2018, 16:43

είχες γνωρίσει ποτέ κάποια κοπέλα του;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση