Ποιός Μητσοτάκης;Η FDA θα εγκρίνει ή όχι το εμβόλιο.
ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ»-FRANKENSTEIN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: ΤΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ»-FRANKENSTEIN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ
Otto Weininger έγραψε: ↑20 Νοέμ 2020, 12:28Αυτές τις πίπες τις είπε σε μια συνέντευξη μια γυναικολόγος, η Christiane Northrup.

Αν γιατρός γράφει τέτοια, τότε τα πράγματα είναι ανησυχητικά. Κι εγώ στοιχημάτιζα ότι πρόκειται για τρολοανάρτηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 20 Νοέμ 2020, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
-
Εγώ πάντως έχω τη λύση στην υποχρεωτικότητα ή μη του εμβολίου.Το εμβόλιο δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικό.Ολοι όμως θα κληθούν να το κάνουν.Οποιος αρνηθεί θα καταγραφεί ότι αρνήθηκε και δεν θα έχει προτεραιότητα σε εντατική έτσι και αρρωστήσει από τον κορωνοιό.
Σοβαρά ρε συ Πατησιώτη, ο τρόπος με τον οποίον πλασάρεται το εν λόγω (προσδοκώμενο) εμβόλιο εσένα δεν σου δημιουργεί κάποιες υποψίες; Δεν είναι πρωτοφανείς τέτοιου είδους προσεγγίσεις από τις Κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ;πατησιωτης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2020, 12:34Δεν υπάρχει γιατί δεν έχουν περάσει αυτοί οι μήνες.Προχθές τελείωσε η δοκιμή.
- Dwarven Blacksmith
Και κυρίως η EMA. Μην ξεχνάς ότι δεν είμαστε Αμερικανοί.

Ακόμα και αν πάθει κάποιο ατύχημα και βρεθεί να είναι απλώς θετικός χωρίς συμπτώματα στον κινεζοϊό;πατησιωτης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2020, 12:38Εγώ πάντως έχω τη λύση στην υποχρεωτικότητα ή μη του εμβολίου.Το εμβόλιο δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικό.Ολοι όμως θα κληθούν να το κάνουν.Οποιος αρνηθεί θα καταγραφεί ότι αρνήθηκε και δεν θα έχει προτεραιότητα σε εντατική έτσι και αρρωστήσει από τον κορωνοιό.

-
Ναι, γιατι εξαιτιας του υπαρχουν λιγότερα κρεβάτια στο νοσοκομείοPlanis έγραψε: ↑20 Νοέμ 2020, 12:40Ακόμα και αν πάθει κάποιο ατύχημα και βρεθεί να είναι απλώς θετικός χωρίς συμπτώματα στον κινεζοϊό;πατησιωτης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2020, 12:38Εγώ πάντως έχω τη λύση στην υποχρεωτικότητα ή μη του εμβολίου.Το εμβόλιο δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικό.Ολοι όμως θα κληθούν να το κάνουν.Οποιος αρνηθεί θα καταγραφεί ότι αρνήθηκε και δεν θα έχει προτεραιότητα σε εντατική έτσι και αρρωστήσει από τον κορωνοιό.
Μάαααααλιστα.talaipwros έγραψε: ↑20 Νοέμ 2020, 12:42Ναι, γιατι εξαιτιας του υπαρχουν λιγότερα κρεβάτια στο νοσοκομείοPlanis έγραψε: ↑20 Νοέμ 2020, 12:40Ακόμα και αν πάθει κάποιο ατύχημα και βρεθεί να είναι απλώς θετικός χωρίς συμπτώματα στον κινεζοϊό;πατησιωτης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2020, 12:38Εγώ πάντως έχω τη λύση στην υποχρεωτικότητα ή μη του εμβολίου.Το εμβόλιο δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικό.Ολοι όμως θα κληθούν να το κάνουν.Οποιος αρνηθεί θα καταγραφεί ότι αρνήθηκε και δεν θα έχει προτεραιότητα σε εντατική έτσι και αρρωστήσει από τον κορωνοιό.

πατησιωτης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2020, 12:38Εγώ πάντως έχω τη λύση στην υποχρεωτικότητα ή μη του εμβολίου.Το εμβόλιο δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικό.Ολοι όμως θα κληθούν να το κάνουν.Οποιος αρνηθεί θα καταγραφεί ότι αρνήθηκε και δεν θα έχει προτεραιότητα σε εντατική έτσι και αρρωστήσει από τον κορωνοιό.
Εγω θα το δεχομουν αν αυτοι που μου θετουν τετοιο ορο δεχτουν να συμβει το ιδιο με την οικογενεια τους σε περιπτωση που υπαρξουν πολλα θυματα απο το εμβολιο.
Το μαχαιρι και η υπευθυνοτητα πρεπει να ειναι διπλης οψεως.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 20 Νοέμ 2020, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-

Αν σε χαλάει κάνε το εμβόοοοοολιο

-
Δεν υπάρχουν αυτοί όμως.Την ευθύνη θα την αναλάβουν οι κυβερνήσεις.Δηλαδή εάν κυκλοφορήσει πριν τις 20 Ιανουαρίου ο Τραμπ.Αρίστος έγραψε: ↑20 Νοέμ 2020, 12:44πατησιωτης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2020, 12:38Εγώ πάντως έχω τη λύση στην υποχρεωτικότητα ή μη του εμβολίου.Το εμβόλιο δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικό.Ολοι όμως θα κληθούν να το κάνουν.Οποιος αρνηθεί θα καταγραφεί ότι αρνήθηκε και δεν θα έχει προτεραιότητα σε εντατική έτσι και αρρωστήσει από τον κορωνοιό.
Εγω θα το δεχομουν αν αυτοι που μου θετουν τετοιο ορο δεχτουν να συμβει το ιδιο με την οικογενεια τους σε περιπτωση που υπαρξουν πολλα θυματα απο το εμβολιο.
.

ολοι εσεις που φερνετε παραδειγματα με αεροπλανα και βαπορια,
νομιζω θα μπαινατε να ταξιδεψετε αν η εταιρεια ελεγε
" δεν εχω ευθυνη αν πεσει/βουλιαξει"
ετσι δεν ειναι?
νομιζω θα μπαινατε να ταξιδεψετε αν η εταιρεια ελεγε
" δεν εχω ευθυνη αν πεσει/βουλιαξει"
ετσι δεν ειναι?
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
πατησιωτης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2020, 12:47Δεν υπάρχουν αυτοί όμως.Την ευθύνη θα την αναλάβουν οι κυβερνήσεις.Δηλαδή εάν κυκλοφορήσει πριν τις 20 Ιανουαρίου ο Τραμπ.Αρίστος έγραψε: ↑20 Νοέμ 2020, 12:44πατησιωτης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2020, 12:38Εγώ πάντως έχω τη λύση στην υποχρεωτικότητα ή μη του εμβολίου.Το εμβόλιο δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικό.Ολοι όμως θα κληθούν να το κάνουν.Οποιος αρνηθεί θα καταγραφεί ότι αρνήθηκε και δεν θα έχει προτεραιότητα σε εντατική έτσι και αρρωστήσει από τον κορωνοιό.
.
Οι κυβερνησεις λοιπον να υπογραψουν χαρτι οτι σε περιπτωση που το εμβολιο κοστισει σε ζωες θα αποζημιωσουν τις οικογενειες με τοσα χρηματα. Επιπλεον ας μας πουν τι ποινες θα εφαρμοστουν στους ιδιους σε μια τετοια περιπτωση.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 20 Νοέμ 2020, 12:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Κι εγώπατησιωτης έγραψε: ↑20 Νοέμ 2020, 12:38Εγώ πάντως έχω τη λύση στην υποχρεωτικότητα ή μη του εμβολίου.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εμβόλια mrna ενάντια στον καρκίνο του πνεύμονα
από Sid Vicious » 23 Αύγ 2024, 18:29 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 57 Απαντήσεις
- 1924 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
20 Νοέμ 2024, 04:10
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 373 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
20 Μάιος 2024, 01:18
-