Εγώ προσωπικά προτιμώ το surface που έχεις από οποιαδήποτε παρόμοια μαλακία της Apple.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 08:45Πάνω που είχα γίνει γουιοντικός λόγω του ουράνιου όφις 365 και του υπερελλάνιου γιουνιφάιντ ιντερφέις, θα με κάνετε να ξανακυλίσω στην απλ ρε ρεμάλια
Apple, wtf?
Re: Apple, wtf?
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
τι να απαντήσω σε αυτά που γράφεις, οτι ειναι κλειστο και δεν μας νοιάζει ο μέσος χρήστης και κολλάει το τσατ;klg έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 08:41Μαν θες να απαντήσεις σε κάτι που έγραψα, η απλά να μιλάς με κάποιον δικό σου αχυράνθρωπο;
Σε τίποτα δεν θα πέσει έξω η Apple και δεν έχει κάνει κανένα λάθος. Η Apple κάνει το καλύτερο για την Apple. Γλυτώνει δισεκατομμύρια και έτσι και αλλιώς εαν μελλοντικά τα μόνα offerings που έχει είναι σε arm, αυτά είναι που θα παίρνουν τα i-sheep. Επίσης ναι είναι η ίδια σόμπα όταν τρέχει rosetta 2, μάλλον εσύ δεν έχεις καταλάβει τι συμβαίνει.
Αυτό που σχολιάζουμε είναι ότι τα high-end μοντέλα που απευθύνονται σε ανθρώπους που δεν έχουν το laptop τους ως ένα glorified κινητό για το instagram, δεν έχουν ανακοινωθεί, στο MBP με τα specs που ανακοινώσανε δεν μπορείς να τρέξει natively κανένα σοβαρό πρόγραμμα που δεν είναι της Apple, έχει fan (γιατί ο μαγικός energy-efficient arm προφανώς σε real use cases θα παίρνει τον πούλο γιατί δεν έχει σχεδιαστεί για τέτοια use cases, έχει σχεδιαστεί να κάνει preserve τη μπαταρία όσο πιο πολύ μπορεί) και γενικά δεν έχουν παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο για το δικό μου target group.
Επίσης σιγά το breakthrough. Έχω πάρει ένα Pinebook Pro, που είναι καταπληκτικό και μου δίνει και extra δυνατότητες σε σχέση με το Air (πχ μπορώ να κάνω disable course από userspace manually). Μιλάμε για ένα laptop με ακριβώς ίδιο use case με το Air, που κάνει 200$.

σου απάντησα νομιζω και πρίν, γκρίνια ειναι αυτά που λες, μην το πάρεις τώρα αν δεν κάνει για εσένα, θα το πάρεις μετά που θα έχουν μεταφραστεί οι εφαρμογές. Ουτε το ιφονε θα σου εκανε οταν πρωτοβγήκε, θα είχες μπακμπερι γιατί ήταν τελειο, αλλά πάλι καλά που βγήκε το ιφονε γενικά, γιατί αν ηταν στο χέρι της μικροσοφτ θα στοχεύαμε το σταρτ με γραφίδα ακόμα.
Το θεμα ειναι αυτό:
The problem for AMD and Intel is what the M1 represents. For the first time in 15 years, a company without an x86 license is building a consumer microprocessor that plausibly competes with x86 chips. If Apple maintains or improves its position relative to Intel and AMD, other companies with ARM licenses are going to notice. Nvidia, which has purchased ARM pending regulator approval, is certainly going to notice. If ARM can outperform x86, the entire WinTel ecosystem is vulnerable in a way it hasn’t been since the dawn of personal computing.
σημαντικό ειναι οτι προχθές μετά απο αντάρτικο μηνών, η αρμ κίνας εγινε ανεξάρτητη, οπότε η νβιντια θα προχωρήσει μάλλον.
κοιτα και εγώ για λαπτοπάκι προτιμώ τα 10άρια γιατί τα έχω σε αφής και πράγματι βολεύουν. Με μ3 επεξεργαστή βεβαια, να μην εχει ανεμιστήρα.
αλλά αυτό που συμβαίνει τώρα βολεύει τους πάντες, θα κουνηθεί ο δεινόσαυρος λιγο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Η αναζήτηση του Μέιλ κάνει γύρους από αυτή του Άουτλουκ, αλλά πάουντ-φορ-πάουντ, για επαγγελματική χρήση, θα συμφωνήσω προς το παρόνklg έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 08:46Εγώ προσωπικά προτιμώ το surface που έχεις από οποιαδήποτε παρόμοια μαλακία της Apple.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 08:45Πάνω που είχα γίνει γουιοντικός λόγω του ουράνιου όφις 365 και του υπερελλάνιου γιουνιφάιντ ιντερφέις, θα με κάνετε να ξανακυλίσω στην απλ ρε ρεμάλια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μη, ο Μπιλ Γκειτς χρειάζεται κάθε βοήθεια αυτό τον καιρό ,στον πόλεμο ενάντια στα μπλογκςΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 08:45Πάνω που είχα γίνει γουιοντικός λόγω του ουράνιου όφις 365 και του υπερελλάνιου γιουνιφάιντ ιντερφέις, θα με κάνετε να ξανακυλίσω στην απλ ρε ρεμάλια
ρε γαμώτο τι γράφεις;

πήγα να δώ το πινεμποοκ γιατί εχω το πινετιμε, και οκ, δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω, Συγκρίνεις το απλε αιρ, όποιο αιρ, και εκείνο με τον ιντελ, με τον ρκ3399 του 2016;.

Συγκρίνω ένα setup με ένα άλλο setup για το ίδιο use case. Εσύ τι συγκρίνεις; Αν τρέχει ποιο γρήγορα το spec2006; Θες να σου απαντήσω σοβαρά; Επίσης το RK3399 δεν είναι του 2016 αλλα τι να λέμε τώρα με εσένα.
Κοιτά γενικά μαν, ξεκίνησα να σου γράψω μια απάντηση στο προηγούμενο post σου, επειδή το να μου γράφεις ότι η κριτική = γκρίνια είναι αστείο, αλλά ξέρεις γάματο, γράφε εσύ τις μαλακίες σου με τα emoji.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Όλοι μουγκά, οτι οι μνήμες είναι μέσα στο SOC και δεν μπορείς με τίποτα να κάνεις αναβάθμιση. Αλλά είναι 3Χ καλύτερο 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- omg kai 3 lol
@klg σοβαρα τωρα; κανεις ranting επειδη δε μπορεις να βαλεις αλλο λειτουργικο στο mac λαπτοπ σου; 
ποτε σου εδινε αυτη τη δυνατοτητα η Apple? και ποιος αφελης επενδυει 3000$ για ενα λαπτοπ χωρις να ψαξει απο πριν αν μπαινει αλλο λειτουργικο;
και ποιος επαγγελματιας θα σκασει 3000$ σε laptop για να κανει bypass το original λειτουργικο με ολους τους native drivers και το automated recovery για να βαλει ..δικο του;
(εδω να αναφερω οτι και η Google ετοιμαζει δικο της chipset για τα Chromebook της)
ο Μ1 οπως εγραψες ειναι ο entry level επεξεργαστης για το air και το MacBook που θα παρει ο ταλαιπωρος στη κορη του οχι για επαγγελματιες,
μεσα στη χρονια που θα βγουν τα Pro και τα νεα iMac και θα φορανε δυνατοτερο επεξεργαστη (Μ1-Χ / Μ1+) και θα υπαρχει χρονος να λυθουν ολες οι software ασυμβατοτητες με το virtualization τοτε θα τα κρινουμε
περα απο την ισχυ και το power efficiency η Apple με αυτη τη κινηση δεν ριχνει σφαλιαρα μονο στην Intel & amd αλλα ενισχυει το οικοσυστημα της που αφορα τους χρηστες της,
πχ. για εναν designer/ επαγγελματια που εχει iMac ή MBP ποτε δεν τον ενδιεφερε η καρτα γραφικων που ειχε το μηχανημα του
απο δω και περα ομως θα μπορει να σωζει τη δουλεια του στο iMac του γραφειου και να συνεχιζει ακομα και απτο ipad απτο σπιτι ή καθοδον για το γραφειο,
επισης θα μπορει να τρεχει ολα τα apps του Appstore που μεχρι προτινος ετρεχε μονο απο το iphone/ipad στο MBP και στο iMac!
η hardwareικη και softwareικη ενοποιηση iOS και MacOS ειναι η κινηση Ματ που ποτε δεν καταφερε η Microsoft με τα mobile Arm Windows
το Final Cut Pro για παραδειγμα εδω και χρονια ειναι η κορυφαια επιλογη για επαγγελματιες video editors αφου ακομα και ενα MBP κανει render γρηγοροτερα απο ενα πανισχυρο intel desktop, σε σημειο που καποιοι μερακληδες εστηναν hackintosh pc για να εκμεταλλευτουν το software που κανει τη δουλεια

ποτε σου εδινε αυτη τη δυνατοτητα η Apple? και ποιος αφελης επενδυει 3000$ για ενα λαπτοπ χωρις να ψαξει απο πριν αν μπαινει αλλο λειτουργικο;
και ποιος επαγγελματιας θα σκασει 3000$ σε laptop για να κανει bypass το original λειτουργικο με ολους τους native drivers και το automated recovery για να βαλει ..δικο του;

(εδω να αναφερω οτι και η Google ετοιμαζει δικο της chipset για τα Chromebook της)
ο Μ1 οπως εγραψες ειναι ο entry level επεξεργαστης για το air και το MacBook που θα παρει ο ταλαιπωρος στη κορη του οχι για επαγγελματιες,
μεσα στη χρονια που θα βγουν τα Pro και τα νεα iMac και θα φορανε δυνατοτερο επεξεργαστη (Μ1-Χ / Μ1+) και θα υπαρχει χρονος να λυθουν ολες οι software ασυμβατοτητες με το virtualization τοτε θα τα κρινουμε
περα απο την ισχυ και το power efficiency η Apple με αυτη τη κινηση δεν ριχνει σφαλιαρα μονο στην Intel & amd αλλα ενισχυει το οικοσυστημα της που αφορα τους χρηστες της,
πχ. για εναν designer/ επαγγελματια που εχει iMac ή MBP ποτε δεν τον ενδιεφερε η καρτα γραφικων που ειχε το μηχανημα του
απο δω και περα ομως θα μπορει να σωζει τη δουλεια του στο iMac του γραφειου και να συνεχιζει ακομα και απτο ipad απτο σπιτι ή καθοδον για το γραφειο,
επισης θα μπορει να τρεχει ολα τα apps του Appstore που μεχρι προτινος ετρεχε μονο απο το iphone/ipad στο MBP και στο iMac!
η hardwareικη και softwareικη ενοποιηση iOS και MacOS ειναι η κινηση Ματ που ποτε δεν καταφερε η Microsoft με τα mobile Arm Windows
το Final Cut Pro για παραδειγμα εδω και χρονια ειναι η κορυφαια επιλογη για επαγγελματιες video editors αφου ακομα και ενα MBP κανει render γρηγοροτερα απο ενα πανισχυρο intel desktop, σε σημειο που καποιοι μερακληδες εστηναν hackintosh pc για να εκμεταλλευτουν το software που κανει τη δουλεια
- omg kai 3 lol
enterprise-psi έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 10:29Όλοι μουγκά, οτι οι μνήμες είναι μέσα στο SOC και δεν μπορείς με τίποτα να κάνεις αναβάθμιση. Αλλά είναι 3Χ καλύτερο
αγορι μου εδω και χρονια στα Air και σε πολλα intel thin ultrabooks οι μνημες ειναι sodlered πανω στη μητρικη,
απλα αγοραζεις το μοντελο με την αντιστοιχη μνημη που σε εξυπηρετει αναλογα με τις αναγκες σου
το να βγαζεις ως μειονεκτημα το γεγονος οτι η High Bandwidth Memory ειναι καρφωμενη πανω στον επεξεργαστη θυμιζει τον Χεληγκενη που αφριζε οταν τα iphone δεν ειχαν αποσπωμενη μπαταρια!

Αυτό, ίσως μιλάμε για τo μεγαλύτερο breakthrough στην ιστορία του σύγχρονου computing, όχι τόσο από την άποψή του τεχνολογικού breakthrough ενός custom arm επεξεργαστή+ μιας εταιρείας αλλά για τις επιπτώσεις που θα φέρει σταδιακά στην αγορά και στις υπόλοιπες αντίστοιχα εταιρείες τόσο ειδικά σε συνδυασμό με την risc v την δυνατότητα τροποποίησης της όσο τις πρόσφατες εξελίξεις με arm - nvidea - Κίνα.
Πραγματικά προχωράει την φάση αναγκαστικά προς τα εμπρός η απλ, τώρα ότι την πληρώνουν και θα συνεχίσουν να την πληρώνουν οι χρήστες των προϊόντων της απλ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ τι να πω, υπομονή παιδιά, το επόμενο άηφον θα είναι σίγουρα καλλίτερο.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δε κάνω rant για τίποτα. Linux έτρεχα σε ότι μοντέλο πριν το 17 είχα. Και το 17 που έχω τρέχει, αλλά δεν δουλεύει η κάρτα δικτύου, η καρτά ήχου, η κάμερα, οπότε δεν έχει και πολύ νόημα να το τρέξω natively. Η Apple καλά κάνει και δεν υποστηρίζει τίποτα πέρα από το macOS. Δεν περίμενα να κάνει κάτι άλλο και δεν ήταν δυνατότητα που σου παρείχε, ήταν και που είχες τη δυνατότητα να κάνεις. Πλέον δεν την έχεις καθόλου. To perspective μου σα χρήστης είναι ότι πλέον δεν με καλύπτει, εφόσον ο ανταγωνισμός στο hardware είναι σοβαρός (μετά από χρόνια).omg kai 3 lol έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 10:33@klg σοβαρα τωρα; κανεις ranting επειδη δε μπορεις να βαλεις αλλο λειτουργικο στο mac λαπτοπ σου;
Εγώ γενικά ποντάρω περισσότερο σε risc-v υλοποιήσεις και έχω ήδη κάνει κινήσεις στην Κίνα (επειδή έχω connections λόγω δουλειάς) για manufacturing. Γενικά πάντως μια χαρά έχει γίνει φάει νίλα η Intel από τη στιγμή που υπάρχουν εδώ και χρόνια σοβαρά cloud offerings με ARM. Απέχουμε πολύ από το να έχουμε κάτι σε risc-v που να είναι στα επίπεδα του production grade ARM SoC, αλλά από κάπου θα ξεκινήσει η όλη φάση.
Αυτό γράφω εξαρχής. Όταν βγάλουν τα high-end, γίνουν reviewed σε πραγματικά use cases, τότε τα ξαναλέμε. Τότε να δούμε performance και energy consumption.omg kai 3 lol έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 10:33
Είναι που δεν έχει σημασία το performance per watt.enterprise-psi έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 10:29Όλοι μουγκά, οτι οι μνήμες είναι μέσα στο SOC και δεν μπορείς με τίποτα να κάνεις αναβάθμιση. Αλλά είναι 3Χ καλύτερο
Ομγ και 3 λελ.

.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εδώ ο άλλος θέλει να παλεύει με κατσαβιδάκια και γειώσεις για να αλλάζει τσιπάκια, έλα μονή στον τόπο σου
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ναι πίνκυ, γιατί μερικοί πήγανε στο πολυτεχνείο και γίνανε μηχανικοί, όχι πρωτοκολλατζούδες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 12:25Εδώ ο άλλος θέλει να παλεύει με κατσαβιδάκια και γειώσεις για να αλλάζει τσιπάκια, έλα μονή στον τόπο σου
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 154 Προβολές
-