βρε χαζός είσαι, μου λες οτι δεν θα το πάρω γιατί, τι σημασία εχει; συζητάμε τι μπορεί να πάρει ο κάθε ένας, ή αν τα κατάφερε η απλε;
τεσπα, αυτά
βρε χαζός είσαι, μου λες οτι δεν θα το πάρω γιατί, τι σημασία εχει; συζητάμε τι μπορεί να πάρει ο κάθε ένας, ή αν τα κατάφερε η απλε;
Dirt Rally 50 fps average με Ultra settings σε 2560 × 1440 και μεσω Rozetta emulation
αντε γεια
εξαρτάται απο το επάγγελμα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 09:03Η αναζήτηση του Μέιλ κάνει γύρους από αυτή του Άουτλουκ, αλλά πάουντ-φορ-πάουντ, για επαγγελματική χρήση, θα συμφωνήσω προς το παρόνklg έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 08:46Εγώ προσωπικά προτιμώ το surface που έχεις από οποιαδήποτε παρόμοια μαλακία της Apple.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 08:45Πάνω που είχα γίνει γουιοντικός λόγω του ουράνιου όφις 365 και του υπερελλάνιου γιουνιφάιντ ιντερφέις, θα με κάνετε να ξανακυλίσω στην απλ ρε ρεμάλια
Ακόμη και ο Νάνος έχει εντυπωσιασθεί. Σε λίγο θα δούμε και τον Πσι και τον Ελληγενή να γίνονται Απλικοί.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 21:08Δε συγκλονίζομαι από το λάπτοπ για να το αγοράσω ο ίδιος, αλλά ως αντιαπλικός γενικά νομίζω η Απλ αξίζει μπράβο σε αυτή την περίπτωση.
Καταρχάς καινοτόμησε όντως, δεν ξανάβγαλε το ίδιο προϊον για 10η φορά με λιγότερες θύρες. Δηλαδή αν δεν πούμε μπράβο τώρα, πότε;
Είμαι εκσάιτιντ για το γενικότερο ντισράπτ στην x86 αρχιτεκτονική.
Που είπα εγώ ποιος είναι ο μέσος χρήστης στον οποίο απευθύνεται η Apple; Εγώ γράφω το δικό μου perspective σε σχέση με την Apple, δεν είπα σε κάποιον μέσο χρήση της Apple, να παρατήσει τις Apple πίπες, για να βγάλει τα μάτια με linux ή commodity laptops ή δεν ξέρω και εγώ τι. Γενικά όπως θα έχεις παρατηρήσει εδώ μέσα, δεν συστήνω το linux σαν εναλλακτική σε κάτι όταν φτάνει εκεί η συζήτηση. Έτσι και αλλιώς αυτοί που θα τρέξουν linux σε μια σοβαρή προσέγγιση, δεν περιμενούν εμένα να τους πω τι θα κάνουν.omg kai 3 lol έγραψε: ↑24 Νοέμ 2020, 12:07
και αυτος ειναι ο μεσος χρηστης που απευθυνεται η Apple?
αμφιβαλλω αν το 99% των χρηστων εδω μεσα καταλαβαν τι τσαμπουνας
εισαι σε κατασταση αρνησης ακομα..
αυτο ο Ψης μια χαρα το καταλαβε παντως το οποιο υποψιν παιζει αθορυβα με παθητικη ψυξη:Dirt Rally 50 fps average με Ultra settings σε 2560 × 1440 και μεσω Rozetta emulation
αντε γεια
klg έγραψε: ↑25 Νοέμ 2020, 13:06Που είπα εγώ ποιος είναι ο μέσος χρήστης στον οποίο απευθύνεται η Apple; Εγώ γράφω το δικό μου perspective σε σχέση με την Apple, δεν είπα σε κάποιον μέσο χρήση της Apple, να παρατήσει τις Apple πίπες, για να βγάλει τα μάτια με linux ή commodity laptops ή δεν ξέρω και εγώ τι. Γενικά όπως θα έχεις παρατηρήσει εδώ μέσα, δεν συστήνω το linux σαν εναλλακτική σε κάτι όταν φτάνει εκεί η συζήτηση. Έτσι και αλλιώς αυτοί που θα τρέξουν linux σε μια σοβαρή προσέγγιση, δεν περιμενούν εμένα να τους πω τι θα κάνουν.
Το να έχεις όμως ένα laptop που στην ελλάδα τότε το κόστος για τα specs του ξεπέρναγε τα 5k και να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως πρέπει επειδή πρέπει να πολεμήσεις το macOS, ε εντάξει ακόμα και εμένα μου φαίνεται extreme. Μιλάμε για hardware που δεν απευθύνεται έτσι και αλλιώς στο μέσο χρήστη που εννοείς εσύ.
Τέλος αυτό που έγραψα απευθυνόταν σε κάποιον που έγραψε κάτι σχετικό, δεν ήταν ερώτηση προς κάθε κατεύθυνση, δεν περίμενα εσύ να μου απαντήσεις και βασικά δεν ξέρω καν γιατί το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα.
Εννοείται φίλε , πάω να σκάσω 3Χ τα λεφτά , σε κλειστό οικοσύστημα και να κάνω ότι πει ο ευεργέτης applebedouin024 έγραψε: ↑24 Νοέμ 2020, 19:44Ακόμη και ο Νάνος έχει εντυπωσιασθεί. Σε λίγο θα δούμε και τον Πσι και τον Ελληγενή να γίνονται Απλικοί.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 21:08Δε συγκλονίζομαι από το λάπτοπ για να το αγοράσω ο ίδιος, αλλά ως αντιαπλικός γενικά νομίζω η Απλ αξίζει μπράβο σε αυτή την περίπτωση.
Καταρχάς καινοτόμησε όντως, δεν ξανάβγαλε το ίδιο προϊον για 10η φορά με λιγότερες θύρες. Δηλαδή αν δεν πούμε μπράβο τώρα, πότε;
Είμαι εκσάιτιντ για το γενικότερο ντισράπτ στην x86 αρχιτεκτονική.
Τι σχέση εχουν αυτα τα δυο που τα εβαλες στην ιδια γραμή;omg kai 3 lol έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 12:44sys3x έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 12:31Ναι πίνκυ, γιατί μερικοί πήγανε στο πολυτεχνείο και γίνανε μηχανικοί, όχι πρωτοκολλατζούδες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 12:25Εδώ ο άλλος θέλει να παλεύει με κατσαβιδάκια και γειώσεις για να αλλάζει τσιπάκια, έλα μονή στον τόπο σου
kudos λοιπον την Αpple που δε χρειαζεται πλεον να εισαι αποφοιτος ΙΕΚ Κορελκο-ΕΜΠ για να διαχειριζεσαι ενα λαπτοπ
nick έγραψε: ↑25 Νοέμ 2020, 16:24Τι σχέση εχουν αυτα τα δυο που τα εβαλες στην ιδια γραμή;omg kai 3 lol έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 12:44
kudos λοιπον την Αpple που δε χρειαζεται πλεον να εισαι αποφοιτος ΙΕΚ Κορελκο-ΕΜΠ για να διαχειριζεσαι ενα λαπτοπ
enaon έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 23:00Τεχνικοί σε ντισκοτέκ, όχι μηχανικοί.sys3x έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 12:31Ναι πίνκυ, γιατί μερικοί πήγανε στο πολυτεχνείο και γίνανε μηχανικοί, όχι πρωτοκολλατζούδες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 12:25Εδώ ο άλλος θέλει να παλεύει με κατσαβιδάκια και γειώσεις για να αλλάζει τσιπάκια, έλα μονή στον τόπο σου
Τα γράφει γιατί δεν του άρεσε το "μετάφραση", ήθελε "προσομοίωση" για να μπορεί να καταλάβει πώς γίνεται να συμβαίνει.
https://developer.apple.com/documentati ... nvironmentRosetta can translate most Intel-based apps, including apps that contain just-in-time (JIT) compilers.
Ναι γιατί είναι μαλακία, όχι γιατί δεν μου άρεσε. Δεν μπορείς να κάνεις AOT translation από x86 σε ARM χωρίς κάποιο συνδυασμό με user mode emulation.enaon έγραψε: ↑25 Νοέμ 2020, 16:41Τα γράφει γιατί δεν του άρεσε το "μετάφραση", ήθελε "προσομοίωση" για να μπορεί να καταλάβει πώς γίνεται να συμβαίνει.https://developer.apple.com/documentati ... nvironmentRosetta can translate most Intel-based apps, including apps that contain just-in-time (JIT) compilers.
https://en.wikipedia.org/wiki/QuickTransit
Εντάξει εσύ δεν ξέρεις, εγώ ξέρω έναν ολόκληρο κλάδο που θα το έκανε. Εγώ προσωπικά εαν μπορούσα θα έβαζα με το καλημέρα gentoo + LTO layer και KVM, γενικότερα θα του γάμαγα το σπίτι.omg kai 3 lol έγραψε: ↑25 Νοέμ 2020, 16:17klg έγραψε: ↑25 Νοέμ 2020, 13:06
Που είπα εγώ ποιος είναι ο μέσος χρήστης στον οποίο απευθύνεται η Apple; Εγώ γράφω το δικό μου perspective σε σχέση με την Apple, δεν είπα σε κάποιον μέσο χρήση της Apple, να παρατήσει τις Apple πίπες, για να βγάλει τα μάτια με linux ή commodity laptops ή δεν ξέρω και εγώ τι. Γενικά όπως θα έχεις παρατηρήσει εδώ μέσα, δεν συστήνω το linux σαν εναλλακτική σε κάτι όταν φτάνει εκεί η συζήτηση. Έτσι και αλλιώς αυτοί που θα τρέξουν linux σε μια σοβαρή προσέγγιση, δεν περιμενούν εμένα να τους πω τι θα κάνουν.
Το να έχεις όμως ένα laptop που στην ελλάδα τότε το κόστος για τα specs του ξεπέρναγε τα 5k και να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως πρέπει επειδή πρέπει να πολεμήσεις το macOS, ε εντάξει ακόμα και εμένα μου φαίνεται extreme. Μιλάμε για hardware που δεν απευθύνεται έτσι και αλλιώς στο μέσο χρήστη που εννοείς εσύ.
Τέλος αυτό που έγραψα απευθυνόταν σε κάποιον που έγραψε κάτι σχετικό, δεν ήταν ερώτηση προς κάθε κατεύθυνση, δεν περίμενα εσύ να μου απαντήσεις και βασικά δεν ξέρω καν γιατί το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα.
δηλαδη μας λες οτι μεταξυ δυο Macbook των 1200 ευρω και των 5000 ευρω που και τα δυο τρεχουν MacOs το δευτερο επειδη ειναι ακριβοτερο η Apple πρεπει να σαφηνει να παρακαμπτεις το λειτουργικο του;
ο μεσος χρηστης δε θα παρει ενα λαπτοπ πανω απο 3.000 αλλα εγω τουλαχιστον δε ξερω κανενα επαγγελματια που σκαει πανω απο 3 χιλιαρικα σε μηχανημα και με το που βγαλει τη ζελατινα παει να του αλλαξει τα πρεκια
οι ιδεοληψιες τυπου "επειδη τα σκαω θα κανω κι οτι γουσταρω" ειναι καρφωμενες μονο στο μυαλο σου
στη τελικη ολα αυτα που γραφεις απο τη πρωτη σελιδα ειναι εκτος θεματος, αφου δε γραφεις ουτε απαντας σε σχεδον τιποτα για τον Μ1, απλα κανεις γενικο ranting κατα Apple
ναι έτσι είναι καλυτερα, κάνει και εξομοίωση κάπου, θα μάθουμε σιγά σιγά, μάλλον και ο μ1 προβλέπει την χρήση της ροσέτας. Αλλά είναι μεταφραστής κυρίως, και ο λόγος που ηρθε στην κουβέντα είναι γιατι οι επιδόσεις είναι πολύ καλές για προσομοιωτή.