οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Aυτοι ειναι διασημοι ηθοποιοι ρε παιδια. Εγω ειμαι ανεπαγγελτος. Τα εχω σκεφτει αυτα που λεω. Δε μιλαω συναισθηματικα. Αφου μπαινω να ψωνισω σε μαγαζια και με περνανε γθα κλεφτη, σουφρωνουν τη μυτη τους...
Naida nameless ghoul
Naida nameless ghoul
Φιλια στους αντρες υπαρχει μονο μεταξυ παιδικων φιλων.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 09:43Όπως μου έχει διδάξει η ζωή, οι γυναίκες φιλία μπορούν να κάνουν μόνο με άντρες,άντε με την μάνα και την αδερφή τους επίσης. Μεταξύ τους είναι πολύ ανταγωνιστικές, όλη την μέρα μαζί να περνάνε, είναι σαν γάτες που κοιτά η μια την άλλη. Πάντα σοκαριζόμουν όταν άκουγα από σχέσεις μου να κάνουν απίστευτα κακεντρεχή σχόλια, για κολλητές τους. Στον άντρα είναι αλλιώς, η φιλία είναι ιερή και συνήθως το δέσιμο κρατάει δεκαετίες ακόμα και όταν η ζωή σε απομακρύνει και βλέπεσαι αραιά.
Φιλία μεταξύ των αντίθετων φύλων υπάρχει, δεν μας βγάζουν ούτε βγάζουμε σε όλους το ερωτικό,ούτε τα πάντα είναι σεξ. Μεταξύ του άλλου ή του τρίτου φύλου όμως είναι οριακή, για καφέ πας,το πιθανότερο να πείτε και πιο ουσιαστικά πράγματα,εφόσον δεν υπάρχει το ερωτικό,από ότι με έναν ιδίου φύλου,αλλά δεν πας πλακωθείς στα ποτά μαζί της,γιατί στο δεκατο σφηνάκι μπορεί να νιώσεις πολύ άνετα να της πιάσεις τον κώλο(έτσι είναι οι άντρες, ασυναίσθητα γίνεται) και αν αυτή δεν φρικάρει και ξυπνήσατε παρέα, μετα το πράγμα δεν μαζεύεται και η φιλία πάει περίπατο. Ενώ αν είσαι με τον Μπάμπη με βυζιά φλοκάτη, όσο και να την έχεις ακούσει, τέτοιο πράγμα δεν γίνεται.
0.001% να συμβαινει, και το υπολοιπο να μην ειναι αντρες.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Υπερκουλτουριάρης
Δεν θα το έλεγα, οι παιδικές είναι πιο δυνατές,αλλά έκανα πολλούς στενούς φίλους μετέπειτα και γερός να είμαι, θα κάνω και άλλους. Το μόνο που αλλάζει είναι πως όταν μεγαλώνεις βαραίνεις. Δεν έχει την ίδια ανάγκη ο άντρας να έχει παρέα μεγάλος, όσο ήταν έφηβος, του αρκούν τα 5-6 παλιά φιλαράκια του.
Η γυναίκα αντίθετα, ίσως επειδη πιέζεται πολύ με δουλειά-παιδια + τα ψυχολογικά που τις βαράνε αλύπητα σχεδόν όλες σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, το έχει μεγαλύτερη ανάγκη να χαλαρώνει που και που. Ένας λόγος που φρικάρουν τόσο, με τα χρόνια, είναι που τελειώνει η κοινωνική ζωή τους.
Εμ τα βλέπεις; το ύψος τους δεν τους εμπόδισε να γίνουν διάσημοι.Το μυαλό όμως θα μπορούσε να τους βάλει φρένο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 09:45Aυτοι ειναι διασημοι ηθοποιοι ρε παιδια. Εγω ειμαι ανεπαγγελτος. Τα εχω σκεφτει αυτα που λεω. Δε μιλαω συναισθηματικα. Αφου μπαινω να ψωνισω σε μαγαζια και με περνανε γθα κλεφτη, σουφρωνουν τη μυτη τους...
Naida nameless ghoul
Και εκτός από διάσημους ένα σωρό άντρες είναι κοντοί και έχουν και σχέσεις και δουλειά και οικογένειες και τα πάντα όλα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οκ επειδή όμως μιλάω από εμπειρία διαφωνώ. Βέβαια μπορεί να παίζει και το άλλο σενάριο που γράψατε.
να είμαι τόσο unfuckable γι' αυτούς

SpoilerShow
μη τους πάρει ο διάολος 

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
το unfuckable είναι κάτι το υποκειμενικό.
Συνήθως unfuckable είναι οι γυναικες-μαχαλόμαγκες.
Συνήθως unfuckable είναι οι γυναικες-μαχαλόμαγκες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τι είναι η γυναίκα μαχαλόμαγκας; να ξέρω αν είμαι και απ' αυτό

Πω ρε δε ξαναμπαίνω εδώ μέσα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αντρογυναίκα που θυμίζει τα παλιά κουτσαβάκια του Ψυρρή σε μαγκιά.
- Υπερκουλτουριάρης
Να φέρεσαι σαν άντρας κάγκουρας. Ποδόσφαιρο,βρισίδια,τσαμπουκάς και να ξεχειλίζει η τεστοστερόνη.
Ας κρύβεις μέσα σου τον Μπαμπη τον Σουγιά,παίξε τον ρόλο του θηλυκού και το unfuckable θα γίνει παρελθόν.
Ποδόσφαιρο βλέπω αν μαζευτούμε παρέα και παθιάζομαι κιόλαςΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 10:23Να φέρεσαι σαν άντρας κάγκουρας. Ποδόσφαιρο,βρισίδια,τσαμπουκάς και να ξεχειλίζει η τεστοστερόνη.
Ας κρύβεις μέσα σου τον Μπαμπη τον Σουγιά,παίξε τον ρόλο του θηλυκού και το unfuckable θα γίνει παρελθόν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 17 Ιούλ 2018, 10:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
βαριέμαι να διαβάσω 13 σελίδες, ας γράψει κάποιος τα σημαντικότερα, να ξέρω κι εγώ που βαδίζουμε. τι θέλουμε απ' τους άντρες στην τελική; όχι πια σεξ, μόνο φίλοι;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
μπορει απλα να ειναι δειλοι, να κολωνουν να σου το πουν, η να ειναι σιγουροι οτι δεν εχουν ελπιδες,ειτε γιατι θεωρουν οτι εισαι πολλες κλασεις πανω απο τις δυνατοτητες τους, η γιατι τους εχεις ξηγηθει friendzone.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Δε μπαίνουν μόνο άντρες στο friendzone, μπαίνουν και γυναίκες αλλά ώς συνήθως δε μας ελκύει κάτι σε αυτές, αυτό θα είναι ή εμφάνιση ή τρόποι.
Nομιζω οτι στη νεα γενισ η φιλια δε χαλαει με το σεξ.
Οι mgtow εχουν βγαλει μια μαθηματικη εξισωση που λεει ποσα περισσοτερα λεφτα πρεπει να βγαζεις ανα εκατοστο υψους που σου λειπει.Naida έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 09:57Εμ τα βλέπεις; το ύψος τους δεν τους εμπόδισε να γίνουν διάσημοι.Το μυαλό όμως θα μπορούσε να τους βάλει φρένο.Ορέστης 35 έγραψε: ↑17 Ιούλ 2018, 09:45Aυτοι ειναι διασημοι ηθοποιοι ρε παιδια. Εγω ειμαι ανεπαγγελτος. Τα εχω σκεφτει αυτα που λεω. Δε μιλαω συναισθηματικα. Αφου μπαινω να ψωνισω σε μαγαζια και με περνανε γθα κλεφτη, σουφρωνουν τη μυτη τους...
Naida nameless ghoul
Και εκτός από διάσημους ένα σωρό άντρες είναι κοντοί και έχουν και σχέσεις και δουλειά και οικογένειες και τα πάντα όλα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 81 Απαντήσεις
- 1600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Απρ 2025, 14:38
-
-
Νέα δημοσίευση Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
από zteo » 25 Ιουν 2024, 17:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 21 Απαντήσεις
- 1278 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια χωρα εχει τους πιο ομορφους ανδρες;
από Portia » 29 Μάιος 2024, 13:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 104 Απαντήσεις
- 2641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon