☭ΗΡWΑC☭TΗC☭CΟVΙΕΤΙΚΗC☭ΕΝWCΗC☭Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 13:51Το θεμα ειναι στην κομμουνιστικη ιεραρχια που ονειρευεσαι εσυ τι θα ησουν.

☭ΗΡWΑC☭TΗC☭CΟVΙΕΤΙΚΗC☭ΕΝWCΗC☭Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 13:51Το θεμα ειναι στην κομμουνιστικη ιεραρχια που ονειρευεσαι εσυ τι θα ησουν.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Απλά θα ήθελα να δω τη φάτσα του μύστη Γκέκα όταν μάθαινε ότι οι απώτεροι πρόγονοί του ήταν κάπως έτσι.Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 12:15Στα λεει ο Μυστης Γκεκας προερχομαστε απο την Εσχατη Θουλη την Πρωτοπατριδα καπου στη Σιβηρια.Δεν αμφισβητειται αυτο,ειμαστε Φυλη Θεανθρωπων το βλεπεις κι εδω μεσα.Jimmy81 έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 09:04Αποκρυφιστικός ρατσισμός χειρίστου είδους.
Ψευτοεπιστημονική, μυστικιστική προσέγγιση που εκμεταλλεύεται τα πορίσματα της ινδοευρωπαϊκής γλωσσολογίας για την εξυπηρέτηση μπαγιάτικων φυλετικών προκαταλήψεων και παρωχημένου νορδικισμού.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF ... E%AF%CE%B1
Για καμένους της Αννίτας Πάνια και ξεπλένηδες του νεοναζισμού.
Δεν ειναι τυχαιο και το συμβολο.
Το παραδοσιακό νόημα της Σβάστικα είναι η Ιερή Τετρακτύς* και αποδίδεται έτσι. Ένας Κόσμος, Δύο Αρχές, Τρείς Εκφάνσεις, Τέσσερεις Νόμοι.
*Αν ειχε μυαλο ο ΝΓΜ ετσι θα απαντουσε για τις φωτο με τις σβαστικες ''σαν μαθηματικος/γεωμετρης τιμω την Ιερα Τετρακτυ''
Τι είναι όμως η Τετρακτύς;
Η Τετρακτύς είναι η πηγή της Δημιουργίας. Σε αυτήν ορκιζόταν οι Πυθαγόρειοι. Είναι το άθροισμα των αριθμών 1, 2, 3, 4.
Μαθετε μπαλιτσα επιτελους!
Αρα Υπερβορειος.
Για δες το Υπεραριο Ουρανια.
Ξες ποιος ειμαι εγω ρε;John Brown Gun Club έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 13:31Δεν εχεις ιδεα ομως σε ποιον μιλας και ποια ειναι η καταγωγη μου.
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Αυτα πιστευε και ο Ζαχαριαδης και πεθανε στα Γκουλαγκ...John Brown Gun Club έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 20:56☭ΗΡWΑC☭TΗC☭CΟVΙΕΤΙΚΗC☭ΕΝWCΗC☭Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 13:51Το θεμα ειναι στην κομμουνιστικη ιεραρχια που ονειρευεσαι εσυ τι θα ησουν.
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑21 Οκτ 2020, 22:16Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 12:39Σιγουρα πρεπει να ξεκινησει με τον Υπεραριο ΤσουκαλαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 12:30
χαχα ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ
χρειάζεται ένα νήμα το πχώρουμ γι'αυτή τη φυλή
Obi Wan Iakobi έγραψε: ↑24 Νοέμ 2020, 15:06
Αρα Υπερβορειος.
The South Funen Archipelago is made up of four bigger islands, as in Homer: Dulichium corresponds with the Danish Langeland, Cephalonia with Ærø and Zakynthos with Tåsinge.
Γιαυτο τον Μυστη τον δεχτηκαν στο Συμβουλιο του DNSB αναγνωρισαν την κοινη καταγωγη Δαν(α)ων-Αχαιων
Σε ρολο μουσικου ο σαλπιγκτης(πρωτος απο αριστερα)