Επειδή με πρήξατε τον πάπαρο στο παγιό για συνωμοσιολογίες και ψεκασμούς όταν άνοιξα το νήμα να σας ενημερώσω και να συζητήσουμε το σύγχρονο φαινόμενο του νομισματικού συστήματος και των κεντρικών τραπεζών όπως η Τράπεζα της ας πούμε Ελλάδος στρώσε το κώλο σου και δες αυτά από τον ίδιο μαυρούλη Αυστραλό μηχανικό που τα λέει και όμορφα, αν θες.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Όλες τις μουσικουλές που χώνει στις παραγωγές του τις φτιάχνει μόνος του ο τύπος, ο αλγόριθμος μου τον πέταξε σχεδόν από το πρώτο βιντεάκι του για κάποιο λόγο, τον παρακολουθώ από την αρχή, είναι πολύ κουλ τυπάκος και κάνει ήρεμες, ορθολογικές και αρκετά επιμορφωτικές αναλύσεις - έρευνες, να τα δεις, ναι, δεν είναι χάσιμο χρόνου, τίποτα από αυτά που σπαμάρω δεν είναι, σιγά σιγά θα την σακουλευτείς, όπως όλοι, είμαι σαν το μεταξά.
Όλες τις μουσικουλές που χώνει στις παραγωγές του τις φτιάχνει μόνος του ο τύπος, ο αλγόριθμος μου τον πέταξε σχεδόν από το πρώτο βιντεάκι του για κάποιο λόγο, τον παρακολουθώ από την αρχή, είναι πολύ κουλ τυπάκος και κάνει ήρεμες, ορθολογικές και αρκετά επιμορφωτικές αναλύσεις - έρευνες, να τα δεις, ναι, δεν είναι χάσιμο χρόνου, τίποτα από αυτά που σπαμάρω δεν είναι, σιγά σιγά θα την σακουλευτείς, όπως όλοι, είμαι σαν το μεταξά.
η αλήθεια ειναι οτι το κουρτσγκεζακτ απο σενα το πρωτομαθα και το παρακολουθω ανελλίπως εκτοτε. ειναι πηκ υτ κουαλιτι προντακτ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
η αλήθεια ειναι οτι το κουρτσγκεζακτ απο σενα το πρωτομαθα και το παρακολουθω ανελλίπως εκτοτε. ειναι πηκ υτ κουαλιτι προντακτ
Έχει και πολλά πολλά άλλα, κάποια στιγμή ίσως να σου διηγηθώ και πως προέκυψε αυτή η φάση με τη πάρτη μου, γενικά στέη τιούντ.
(θα το έκοβα εδώ αλλά*)
Α, αν σε ενδιαφέρουν, και οποιονδήποτε άλλο φυσικά, θέματα βιολογίας - γενετικής υπάρχει και αυτός ο μικρός θεούλης στο yt εδώ και πολλά χρόνια, είναι το λάθε βιώσας μετα-μορφωμένο σε νερτάνθρωπο,
*για να σε βάλω σιγά σιγά στη πρέζα.
Συνεχίζω να εντυπωσιάζομαι με το Μ1. Και να σκεφτείς ότι μιλάμε για το entry level πρώτης γενιάς macbook air και 13ιντσο mbp με apple silicon. Θα τρίβουμε τα μάτια μας στο μέλλον.
Ο Στηβ κοιτάζει από τους ουρανούς και γνέφει καταφατικά.
ενα εξαιρετικο βιντεο οπου αναλυει την ιστορια των Arm vs x86 με το νι και με το σιγμα
τη χαμενη ευκαιρια που εχασε η intel με τη προταση της Apple και γιατι οι Arm ειναι το μελλον λογω αρχιτεκτονικης,
ειναι αυτο που ανεφερα και παραπανω, το TDP ειναι εξ ορισμου ο τεχνολογικος κοφτης των x86 cpu:
Συνεχίζω να εντυπωσιάζομαι με το Μ1. Και να σκεφτείς ότι μιλάμε για το entry level πρώτης γενιάς macbook air και 13ιντσο mbp με apple silicon. Θα τρίβουμε τα μάτια μας στο μέλλον.
Πολύ κατατοπιστικό. Δείχνει και τι μπορεί να κάνει και ποιοι είναι οι περιορισμοί του (την μνήμης μάλλον).
Πολύ κατατοπιστικό. Δείχνει και τι μπορεί να κάνει και ποιοι είναι οι περιορισμοί του (την μνήμης μάλλον).
Πράγματι. Είναι όμως εντυπωσιακό ότι μπορείς να κάνεις έντιτ 10K φωτογραφία με entry level mac με χρόνους συγκρίσιμους με fully specced 16ιντσο mbp. Και μάλιστα με Ροζέτα!
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.